Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 13:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Spa 2006, 00:31 

saltam varikliui uzia vairo stiprintuvas, niekur nebega ir skystis niekur nedingsta, vairo stiprintuvo skyscio bakelis toks labai idomus ne kaip pas visus bmw 525 91m. Kazka girdejau kad skystis ir netinka tas standartinis kaip visiems ?????

StandartinėParašytas: 23 Spa 2006, 20:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Pradziai tepala pakeisk,tepalo tipas bus parasitas ant vairo stiprintuvo bakelio kamstuko .Dazniausiai buna ATF(oranzinis lipdukas).Buna ir kitu.Jei masina su galo aukscio reguliavimu(Touring)-spectepalas.

StandartinėParašytas: 23 Spa 2006, 20:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
Ash kazkaip vairo stiprintuvo skyscio papildziau ir irgi uzt pradejo. Nzn ar guoliukas koks ar vairo stiprintuvo skystis turejo itakos. Uzia ant salto. Taip gurgia. Kai apsukos aukstesnes tai viskas normaliai. E39, 1996. dar dirzelius keiciau. nzn kame beda

StandartinėParašytas: 24 Spa 2006, 08:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
is asmenines patirties - keiciama buvo hidraulika (Pentoshin CHF11) ir tekosupilti virs 2 litru (krasta 2 kartus subalamutino). Kai jo buvo per maza - labai uze vairas. 'Dainavo'. Po pakeitimu vairas tapo biskeli sunkesnis, amortizatoriai geriau filtruoja kelia :wink: Siulau pasikeisti ir porai metu pamirsti si reikala.

StandartinėParašytas: 28 Spa 2006, 23:14 

pas mane ne tauringas, betgale mortikai su tokiom puslem salia tai as kaip suprantu ten tie rezervuarai ar kazkas tokio, o ant skyscio bakelio berods zalias lipdukas ?

StandartinėParašytas: 29 Spa 2006, 00:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.29
Amžius:
44
Siaip dar niekad nemates sedano su reglioujamais amortikais :?: :!: :?: . Kai buna ruguliuojami amortizatoriai, tai v.stiprintuvo bakelis buna apie 1 ltr talpos, kai be jo apie 300 gr, atkreipk demesy y tai.

StandartinėParašytas: 30 Spa 2006, 11:36 

tai pas mane ir yra bakelis vieno litro tas didesnis, pas mane jinai visa su m-technik apdaila orginalia, tokia truputi neeiline, gi visom m-power ena reguliuojami mortikai tai ir pas mane tokie pat! Del to ir klausiu koki skysti pilt nes nestandartas truputi !

StandartinėParašytas: 30 Spa 2006, 15:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.29
Amžius:
44
Nueik y parduotuve, pasakysi kad su reguliuojamais amortikais, ir tau paduos. Tik pries einant, savo skyscio spalva pasiziurek ir pirk brangesny.

StandartinėParašytas: 30 Spa 2006, 22:32 

Nusipirkau tepaliuko VHS 11-S man 2 litrai atsistojo 115 Lt.
o kokia norma tam bakeli turi buti? nes nelabai suprantu kur cia mierke pas ji?

StandartinėParašytas: 31 Spa 2006, 19:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
BMW.SauberF1Team rašė:
is asmenines patirties - keiciama buvo hidraulika (Pentoshin CHF11) ir tekosupilti virs 2 litru (krasta 2 kartus subalamutino). Kai jo buvo per maza - labai uze vairas. 'Dainavo'. Po pakeitimu vairas tapo biskeli sunkesnis, amortizatoriai geriau filtruoja kelia :wink: Siulau pasikeisti ir porai metu pamirsti si reikala.
kiek tokio tepaliuko telpa i sistema ir kiek jis kainuoja(vienas litras,jo kaina) :?:

StandartinėParašytas: 31 Spa 2006, 20:56 

gi parasiau 2litrai, o litro kaina 80 Lt.

StandartinėParašytas: 31 Spa 2006, 21:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
Minde rašė:
Nusipirkau tepaliuko VHS 11-S man 2 litrai atsistojo 115 Lt.

tai kad pas tave kodas kitoks :!:

Minde rašė:
o kokia norma tam bakeli turi buti? nes nelabai suprantu kur cia mierke pas ji?

pilk iki sietkos,dar as klausiau kie pareina i sistema.tu piliai du litrus tai kie tam dabar bakelyje yra koks lygys skyscio(iki sietkos ar zemiau) :?:

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 14:50 

koks kodas? nu man liko truputi gal del to ir liko nes nepyliau iki sietelio !!!
bet iskart pasikeite vairas jokio cipimo net prie -3 salcio !!!!!

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 19:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
tai va pas tave vhs 11.s o pas mano masiniuka pilasi chf 11.s :!: tai toks ir skirtumas kad tavo tepalo kodas kitoks jei jis tikslus :) siandien buvau autoservize pasiklausiau kiek kainuoja mano masiniukui o gi neperdaugiausiai tik 30lt litras :D dar klausimelis: patis kas keitetes hidraulikai tepaliuka ar jum kas keite ir jei patis tai kaip tai atlikote kaip visa hidraulika istustinti :?:

StandartinėParašytas: 03 Lap 2006, 00:13 

oi sory sumaisiau kaip cia man taip isejo????? :shock: :shock:
as pirkau ta geresni vokiskas jisai ir is krasta autos pirkau, istikruju netikejau kad pades!!!! dar abejojau ar imti toki brangu bet surizikavau ir nesigailiu, o kaip pakeist tai net nzn taisyklingai? as atsukau padavimo varzta i pompa ir kiek isbego visas is bakelio ir slangos tiek, aisq visas neisbego liko ir seno truputi, bet juk ir ausinimo skysti kai keiti neisleisi visa iki paskutinio laso, vistiek truputi sistemoi lieka!

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: