Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 21:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Spa 2006, 20:06 

myshaa21 rašė:
manau kokiais 10k litu min, nes ir kolektoriai kiti ir laidai ir zvakes kompu programavimas. zodziu darbo daug, ir jei nezadi su ta amsina pinigu daryt- tai neapsimoka, nebent tevai milizilijonieriai :D ir siaip esi greicio fanatas! nors as tai laaabai noreciau... :lol:

joooo :( tas ir yra kad greicio fanatas...gerai butu, bet 10k tai pinigas #-o

StandartinėParašytas: 24 Spa 2006, 20:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330d '03m
E30 318iS
pasakysiu nuvalkiota fraze :D -- pirk 2.8 arba M3 :D :D :D jei rimtai tai ne gatvem lakstyt reikia o y trasa nulekt, kaciargine ar pan. adrenalino uzteks ir su dabartiniu varikliu, svarbu ygudziai!

StandartinėParašytas: 24 Spa 2006, 20:10 

Įtariu_BITES rašė:
jei kam įdomi mano nuomonė, tai manau, kad geriau tuos pinigus sukišti į mašinos techninę būklę, idant ji būtų nepriekaištingos būklės nors ir be turbinos, o ne su turba, bet kledaras.
mano toks požiūris.

is dalies taip ir as nesuprantu tu kas didina galia o vazineja su kledaru, nu kolkas as dar galiu kazka leist sau ikist i masina, nes is tech.puses pasiseke per 2,5 men tik stiprintuvo skyscio dapyliau :) bet uzteko "chamuta"pakeist ir vel ciki...

StandartinėParašytas: 24 Spa 2006, 20:12 

myshaa21 rašė:
pasakysiu nuvalkiota fraze :D -- pirk 2.8 arba M3 :D :D :D jei rimtai tai ne gatvem lakstyt reikia o y trasa nulekt, kaciargine ar pan. adrenalino uzteks ir su dabartiniu varikliu, svarbu ygudziai!

tai kad siauliuose nebent i draga gali nuvaziuot :( girdejau megejai slaloma rengt pradejo kartingu trasoj tai jau uzsideges esu reiks sudalyvaut 8)

StandartinėParašytas: 24 Spa 2006, 20:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330d '03m
E30 318iS
viskas remiasi y pinigus- cipas, jo kaina ir padidejusios kuro sanaudos, velenelis-vel kaina ir dar didesnes kuro sanaudos, oro filtras- niekalas ir variklio drozimas, galva slifuot-kazko neislosi. zodziu viskas y viena vieta det reikia, o tai vel kaina ir kuro sanaudos. bet cia tik mano nuomone :) tureciau saibu viska pasidaryciau :D

StandartinėParašytas: 24 Spa 2006, 23:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 318i M43 94'
ex Skoda Octavia II combi 1.9 TDI 07'
E39 530d M57 01'
Visiskai pritariu siai nuomonei, manau geriausia tavo automobiliui tai ka numate gamintojas, tau tik reikia stengtis islaikyti kuo geresne jo bukle nepakeiciant gamintojo parametru :roll:

Įtariu_BITES rašė:
jei kam įdomi mano nuomonė, tai manau, kad geriau tuos pinigus sukišti į mašinos techninę būklę, idant ji būtų nepriekaištingos būklės nors ir be turbinos, o ne su turba, bet kledaras.
mano toks požiūris.

StandartinėParašytas: 25 Spa 2006, 00:56 

Įtariu_BITES rašė:
mano toks požiūris.

pritariu!!!

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery