Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 19:05

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 12:41 

as ieskojau variklio E36 compactui, bet nerandu tad nusprendziau tvarkyti sena varikli. pas mane antro cilindro truko svaistiklis ir pramuse bloka, linko 2 voztuvai, velena pagrindini pazeide. visa kita kaip ir sveika, ar kas nors gali gautis su veleno remontu ar imanoma tvarkyti? girdejau kad tvarkomi, ar teisybe? Patarkit ka nors idomaus nes atsiduriau aklavieteje su tuo 16v. varikliu. nes kita nupirkti neimanoma.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 12:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
leonas rašė:
as ieskojau variklio E36 compactui, bet nerandu tad nusprendziau tvarkyti sena varikli. pas mane antro cilindro truko svaistiklis ir pramuse bloka, linko 2 voztuvai, velena pagrindini pazeide. visa kita kaip ir sveika, ar kas nors gali gautis su veleno remontu ar imanoma tvarkyti? girdejau kad tvarkomi, ar teisybe? Patarkit ka nors idomaus nes atsiduriau aklavieteje su tuo 16v. varikliu. nes kita nupirkti neimanoma.

kur cia tau neimanoma is'o nupirkt? :roll:

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 12:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.03
Amžius:
46
Automobiliai:
E64 M6
G32 630xd
MB W126
GAZ 22
Taigi neseniai pardavinejo iso varikli :roll:

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 12:55 

force rašė:
leonas rašė:

PAS mane ti 95m. is nevisai tinka elektrine dalis

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 12:56 

leonas rašė:
force rašė:
leonas rašė:

PAS mane ti 95m. is nevisai tinka elektrine dalis

o ar verta pradeti su senu visa sita reikala

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 17:14 

leonas
bandyk pasiziuret cia:http://www.autotechnika.lt/p_remontas.htm

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 19:30 

zemaituks rašė:
leonas

dekui uz tokia nuoroda, reikes bandyti pirmadieni. gal kas girdeje ten uz garliavos kazkur prie aerodromo, kaip sake kazkokiam senam mesos kombinate, jei gu ne gal kas gali patikslinti? jei ka zinote parasykite apie darbo kokybe.
ačiū

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 19:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.13
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
As pardavinejau is'o varikli, bet jau nebeturiu. O kas tau su ta elektrine dalim netinka. Pasiemiai su pravodke ir viskas. Beje siandien "noriu" laikrasty kaip tik uzmaciau kad ardo BMW compact 1.8ti 97m. 8-671 04124, pasisuk jei idomu. Man rodos cia srotas kazkoks, tai ko gero tik pirmadieni prisiskambinsi.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 20:20 

EdgaBMW rašė:
As pardavinejau is'o varikli, bet jau nebeturiu. O kas tau su ta elektrine dalim netinka. Pasiemiai su pravodke ir viskas. Beje siandien "noriu" laikrasty kaip tik uzmaciau kad ardo BMW compact 1.8ti 97m. 8-671 04124, pasisuk jei idomu. Man rodos cia srotas kazkoks, tai ko gero tik pirmadieni prisiskambinsi.

sveikas, patikek nera tokio sroto ar skelbimo kad buciau neskambines. jie prisideda skelbimu kokia 20 ir skirtingi numeriai bet srotas tas pats.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 20:22 

su pravodke bus kaina nereali, tai ta mano masina kainuos kaip nauja.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 20:27 

leonas
klausyk o tau butu problema jei rastum varikli zemaitijoj(turiu omeny pargabenima)?

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2006, 23:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
40
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
leonas rašė:
zemaituks rašė:
leonas

dekui uz tokia nuoroda, reikes bandyti pirmadieni. gal kas girdeje ten uz garliavos kazkur prie aerodromo, kaip sake kazkokiam senam mesos kombinate, jei gu ne gal kas gali patikslinti? jei ka zinote parasykite apie darbo kokybe.
ačiū

Nu jau čia tas tavo pasakymas tai... :)
Bent jau toij vietoj tikrai jokio serviso nera, yra toliau gale alksoto, (taip vadinas tas kaimas kurem mesos kombinatas ir aerouostas apie kury sneki :) ) galiu pasakyt kur man matara tvarke irgi Aleksote, zodziu kai atvarai nuo garliavos niekur nenusukineji mini tiesiai, pravaziuot reik beveik visa aleksota, yvaziuosi pamatysi po kaire maxima baze, uz kokio kilometro po desine Juta bus, uz sankryzos kairej pusej, Neste, vaziuoji toliau, dar uz kokio puskilometrio desinej Statoil'as, kairej Lukoil'as, nuo čia jau pradek dabot po kaire yvazevimo ant sienos turetu but uzrasas -servisas, jai vaziuodamas pamatysi Express market po kaire, zinok kad jau pralekiai yvazevimas kokia 30 metru pries marketa. Nu krc tikiuosi supratai ka nors. O kokybe likau ten patenkintas, aisku kainos nera maziausios...

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2006, 08:55 

zemaituks rašė:
leonas
klausyk o tau butu problema jei rastum varikli zemaitijoj(turiu omeny pargabenima)?

pargabenimas problemu nesudaro

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2006, 11:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
remontuoti seno tikrai neapsimoka. Kita varikli pirkti, kad ir uz 4000 lt labiau apsimokes, nei prikelineti sena. Jei vistik sugalvosi sena varikli gaivinti ir tinka meistras kaune, tai pasiskambink 861008231 (cia aleksote, gali buti,kad xolen apie ta pati kalbejo, vardas Valentinas). Maciau, jis dar ne tokius variantus prikelia.

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2006, 18:48 

zemaituk ka tu turejai galvoje gabenima, gal zinai varikli tam kraste, duok kokia zinia. dekui is anksto

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: