Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 11 Sau 2025, 15:52

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4051 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 271  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Kov 2018, 22:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 728iA '96
F25 28iX '17
Gali parasyt adminui, kad uzblokuotu ta asmeni grupeje. Mane karta irgi smulkia suma apip***, tai cia jau buvo principo reikalas, parasiau, uzblokavo :)
Plius paviesink su vardu ir snukiu.

StandartinėParašytas: 06 Kov 2018, 22:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.04
Amžius:
35
Automobiliai:
Jaguar XF 5.0 Supercharged 420kW 700Nm
E70 xDrive35i LCI
Yamaha FZ6
Sandoris vyko ne per facebook, o per platformą bumfix.lt

StandartinėParašytas: 06 Kov 2018, 22:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.21
as jau buvau rases apie savo istorija su uzkalusiu varikliu, neturi cekio ragu kontora, privatus skundas i teisma, kuris nuves greiciausiai i niekur, kas per detale ir kaip irodysi, kad ji bloga? Atsargiai su vardo tersimu viesoj erdvej, nes jei nesugebesi irodyt savo teisumo, tai gali viskas pries tave atsisukti, su privaciu asmeniu gal maziau, bet su firma, jei apsmeisi tai gali ir pinigu prisiteisti uz prarasta varda ir pan.

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 09:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Vytautas88 rašė:
Na, forumo vilkai, turiu įdomią situaciją :) Gal kam teko panašiai nusvilt: privatus asmuo pardavė automobilio dalį, kuri yra defektuota ir niekam netinkama. Į kalbas nesileidžia ir telefono nebekelia. Žinau tik vardą, adresą ir telefono numerį. Žala nėra didelė, poros šimtų eur eilės, bet iš principo norisi pamokyt ir padaryt šiokią tokią prevenciją, kad nebūtų apgauti kiti. Gal kas kokių minčių?

Adresą žinai, kame problemos? Nuvažiuoji ir padedi plytą ant mašinos su rašteliu, kad nori grąžinti detalę :lol:

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 09:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2016.04.21
Vytautas88 rašė:
Konsultavausi su pažįstamu tyrėju, tai pasakė tiesiai šviesiai, kad nieko nepešiu. Trumpai tariant, jei atsiskaitymas grynais - gali apgaudinėt žmones atsipalaidavęs, svarbu neviršyt keletos MGL dydžio sumos vienam sandoryje ir viskas. Tokie reikalai. Vienintelis variantas paviešint visam feisbuke :) naudos mažai, bet gal kitas neužkibs

Mūsų policija ir įstatymai yra ax....i. Pernai pavogė kai kokias detales nuo mano mašinos, atėjau rašyti pareiškimo, tai parekomendavo pradžioj susirasti pačiam vaizdo įrašus iš kamerų ant daugiabučio, po to pasakė, kad jei detalių vertė yra mažesnė nei 100e, tai nieko nebus. Toliau dialogas:
-Tai aš galiu Krasta Auto kainom vertes surašyt, tada bus 300.
-Nee, tada reikalausim čekio iš jūsų, kad jus nupirkote tas detales.
-O jus tada rasit vagis?
-Na, kaip pasiseks, juk suprantate, kad čia sudėtinga atskleisti tokius nusikaltimus.
-Tai reiškia galima vogti iki 100e ir nieks net neieškos?
-Nu kodėl taip kalbat, yra gi kriminalinė žvalgyba, daromi tam tikri veiksmai....
Tai kaip supratau, drąsiai galima eit ir lupt veidrodelius ar moldingus, svarbu pasitikslint, kad suma 100 neviršytų.

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 09:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
Mobili diagnostika rašė:
Mūsų policija ir įstatymai yra ax....i. Pernai pavogė kai kokias detales nuo mano mašinos, atėjau rašyti pareiškimo, tai parekomendavo pradžioj susirasti pačiam vaizdo įrašus iš kamerų ant daugiabučio, po to pasakė, kad jei detalių vertė yra mažesnė nei 100e, tai nieko nebus. Toliau dialogas:
-Tai aš galiu Krasta Auto kainom vertes surašyt, tada bus 300.
-Nee, tada reikalausim čekio iš jūsų, kad jus nupirkote tas detales.
-O jus tada rasit vagis?
-Na, kaip pasiseks, juk suprantate, kad čia sudėtinga atskleisti tokius nusikaltimus.
-Tai reiškia galima vogti iki 100e ir nieks net neieškos?
-Nu kodėl taip kalbat, yra gi kriminalinė žvalgyba, daromi tam tikri veiksmai....
Tai kaip supratau, drąsiai galima eit ir lupt veidrodelius ar moldingus, svarbu pasitikslint, kad suma 100 neviršytų.

Pataisysiu- galima eit ir lupt drąsiai, ten kur kamerų nėra, arba užsimaskuot, kad snukelio nesimatytų- jei tik pats savininkas patingės įrašus priduoti, ir vagies jokių normalių bruožų nesimatys, tai policija nėVyVio neieškos, o tik po mėnesio atsiųs raštą, kad "tyrimas" (koks ten tyrimas) nutrauktas.

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 09:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2016.04.21
Mano galva, jei žmogui pačiam reikia gauti vaizdo įrašus, tai kam tada policija reikalinga?
Kitas atvejis, draugas per facebook'ą nusipirko vairą iš kito miesto, bet jam užteko proto paprašyt id kortlelės nuotraukos (pardavėjui neužteko proto nerodyt), pervedė pinigus, vairo, žinoma, negavo. Tada kreipėsi į policiją, pats surinko visus įrodymus, banko pervedima, id nuotrauką, pažymą iš siuntų tarnybos, kad jis nieko negavo, tada tik policija surado tą žmogų. Bet kadangi jis niekur nedirba, nieko neturi, tai ir pinigų jis negrąžino. O draugui buvo pasiulyta kreiptis i antstolius, sumokėti jiems ir tikėtis, kad jie išmuš iš to žmogaus pinigus.

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 11:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.11.20
Automobiliai:
E60 535d M57N2 '08
E46T 320d M47N '04
E88 120d N47 '12
Kodėl lenkai nešneka nei angliškai, nei rusiškai ? Nu niekaip nesugebu susikalbėt.

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 11:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.09
Amžius:
43
PusėKrokodilo rašė:
Kodėl lenkai nešneka nei angliškai, nei rusiškai ? Nu niekaip nesugebu susikalbėt.

Todel kad lenTkai :D
Buvo cia,sakau speak english ? jis NO,russian ? Jis NO.Galvoju specialiai,necionalistas.As jam rusiskai ko man reikia.Jis puikiausiai viska supranta.Atgal viska isdesto lenkiskai :D Puikiausiai susikalbejom :D

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 11:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.11.20
Automobiliai:
E60 535d M57N2 '08
E46T 320d M47N '04
E88 120d N47 '12
Tai va, kad supranta, bet nekalba. Aš lenTkų nelabai suprantu, tai laužyta, internacionaline visų žinomų kalbų mišraine susikalbėjom.Bet nesupratau ar jis mane tinkamai išgirdo ko man reikia.

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 13:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.06
Amžius:
38
PusėKrokodilo rašė:
Tai va, kad supranta, bet nekalba. Aš lenTkų nelabai suprantu, tai laužyta, internacionaline visų žinomų kalbų mišraine susikalbėjom.Bet nesupratau ar jis mane tinkamai išgirdo ko man reikia.

cia su lenkais desimtmeciu problema del kalbos :D atsimenu pries N metu varsuvoj paklydau, navigacija pieva rode, niekaip neradau to ko reikia, na tai pradejau varsuvos centre tai kavineje, tai kioske klausinet kur rast reikiama vieta, tai zodziu kokia valanda laiko vaiksciojau nuo tasko iki tasko, kol mcdonalde is kokiu 10 darbuotoju atsirado viena mergina siek tiek kalbanti angliskai... niekaip nesuprantu ar jie is principo apsimeta kad nemoka jokios kitos kalbos apart lenku, ar jie tikrai tokie buki.

dar toks idomus pastebejimas, darbo reikalais bendrauju su keliom lenkijos firmom, tai ten idarbinti lietuviai, itariu vien tam kad nekiltu problemu bendraujant su lietuviais :D

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 15:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Džumandži rašė:
normaliai viskas, vasaros laukia :D kol kas ziema padalyvavau keliuose treko etapuose ir f race su biudzetine masinele uz 250 eur susimetem su kolegom :D
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Džū šaunuolė =D> O apie E36 story bus dar kokia, nes pamenu vargai stipriai, įdomu būtų daugiau medijos ir aprašymo pamatyt ;)

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 18:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
e90 325i
X6
n0l rašė:

cia su lenkais desimtmeciu problema del kalbos :D atsimenu pries N metu varsuvoj paklydau, navigacija pieva rode, niekaip neradau to ko reikia, na tai pradejau varsuvos centre tai kavineje, tai kioske klausinet kur rast reikiama vieta, tai zodziu kokia valanda laiko vaiksciojau nuo tasko iki tasko, kol mcdonalde is kokiu 10 darbuotoju atsirado viena mergina siek tiek kalbanti angliskai... niekaip nesuprantu ar jie is principo apsimeta kad nemoka jokios kitos kalbos apart lenku, ar jie tikrai tokie buki.

dar toks idomus pastebejimas, darbo reikalais bendrauju su keliom lenkijos firmom, tai ten idarbinti lietuviai, itariu vien tam kad nekiltu problemu bendraujant su lietuviais :D

Vasarą buvom Varšuvoj, prisėdam kavinėj, ateina linksmas lenkas, klausia ko norėsim, išgirsta anglų kalba tai veidas iškart persikreipia :) Nu tikrai turi jie problemų su savimi.

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 18:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 728iA '96
F25 28iX '17
Pane, proshe bardzo jedin pyvo kurwa match ja perdole :D

StandartinėParašytas: 07 Kov 2018, 19:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.25
Automobiliai:
E90 LCI 320dA
[ex] E39 528iA
Varsuvoj nakti mcdrive gal valanda uzsisakinejau angliskai ir rusiskai kol siaip ne taip sudeliojau bent puse norimo uzsakymo :mrgreen:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4051 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 271  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery