Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 18:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Vas 2005, 14:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
ar pas jus jaučiasi šiluma iš po sėdynių, sėdintiems gale žmonėms, kai nustatytas šilumos pūtimas į kojas? ta prasme, žinau, kad po vairuoptojo ir keleivio sėdynėm yra ortakiai, per kuriuos turėtų pūsti šiltą orą į kojas kel;eiviams sėdintiems ant galinės sėdynės. ar pučia pas jus pro ten šiltą orą? man kažkodėl atrodo, kad pas mane nepučia arba pučia labai silpnai. ar aš čia jau ieškau sliekų kur nereikia?
E36 sedan
M50B20 1991.05

StandartinėParašytas: 18 Vas 2005, 14:59 

pucia bet silpnai, .... vos vos jauciasi

StandartinėParašytas: 18 Vas 2005, 15:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
42
o geras :) reikes paziuret, net nepagalvojau kad is po priekiniu sedyniu pucia galiniams keleiviams. :roll: o gal del to kad silpnai pucia irgi kaltas mikro filtras?

StandartinėParašytas: 18 Vas 2005, 15:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
nu kad nea. kitur tai gerai pučia, o va į galą tai ne kas. galvoju, gal kokie ortakiai išsimovę ar kažkas panašaus, kad iki galo nedaeina. na daeina, bet silnai..

StandartinėParašytas: 18 Vas 2005, 16:14 

Įtariu_BITES rašė:
nu kad nea. kitur tai gerai pučia, o va į galą tai ne kas. galvoju, gal kokie ortakiai išsimovę ar kažkas panašaus, kad iki galo nedaeina. na daeina, bet silnai..

Niekas ten neissimove. Jei isardytum viska, pats pamatytum, kad isimauti nera sansu. Toks jau tas E36 yra. Vat jus visi (E36 savininkai) sakote, kad E36 gerai sildo, kad ventiliatorius ora stipriai pucia ir t.t. Is tiesu taip nera. Viskas ten su**nai suorgnizuota.
Atsisestumete i audi a4 ir pamatytumet, kad putimas skiriasi kaip diena nuo nakties ir i stikla, ir i kojas, ir i veida ir i galiniu keleiviu kojas. Zodziu nera net ka lyginti, audi zymiai geriau sildo. Masinos juk tos pacios klases ir beveik tu paciu metu (bmw sedanas 90-98, audi sedanas 95-2000). Respect'as audi :)
P.S. galima lyginti ne tik su audi, bet su N kitu tos pacios klases masinu.

StandartinėParašytas: 18 Vas 2005, 16:15 

Sita trint reikia :)

Paskutinį kartą redagavo Vytautas 18 Vas 2005, 16:23. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 18 Vas 2005, 16:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
Įtariu_BITES rašė:

seip i gala gan prastai pas visus pucia

StandartinėParašytas: 18 Vas 2005, 23:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.06
Amžius:
48
Automobiliai:
ex E36 320 cupe M50 94'
ex E39 530 D universal 01'
ex F 650 GS/M DAKAR 04'
ex F 650 GS/M 05'
ex Z3 roadster M54 02
G 650 XChallenge 08'
E91 LCI 320D 09'
Vytautas rašė:
Įtariu_BITES rašė:

Niekas ten neissimove. Jei isardytum viska, pats pamatytum, kad isimauti nera sansu. Toks jau tas E36 yra. Vat jus visi (E36 savininkai) sakote, kad E36 gerai sildo, kad ventiliatorius ora stipriai pucia ir t.t. Is tiesu taip nera. Viskas ten su**nai suorgnizuota.
Atsisestumete i audi a4 ir pamatytumet, kad putimas skiriasi kaip diena nuo nakties ir i stikla, ir i kojas, ir i veida ir i galiniu keleiviu kojas. Zodziu nera net ka lyginti, audi zymiai geriau sildo. Masinos juk tos pacios klases ir beveik tu paciu metu (bmw sedanas 90-98, audi sedanas 95-2000). Respect'as audi :)
P.S. galima lyginti ne tik su audi, bet su N kitu tos pacios klases masinu.

o be to, kad gerai pucia ir sildo, ka dar ta "audi-bulka" (cia mano nuomone apie a4) daro geriau nei E36?

StandartinėParašytas: 18 Vas 2005, 23:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
Pust tai gal ir gerai pucia, bet tik kad ta ora i salona pucia :D gereu jau i varikli papildomai tai audi pustu.
Beje, BMW pasizymi mikroklimato palaikymu, ko nepasakyciau apie p.Vytauto giriama automobili. Kuo daugiau ipucia tuo daugiau ir ishpucia. Ir kam man reikalingas keleivio koju dvaikas?
Tegu silpnai, bet silumele palaiko. (+)

StandartinėParašytas: 19 Vas 2005, 10:34 

teisingai, nera ko gale is viso sedet
ypac jei coupe.
pas mane sedanas jau kokius metus , ois viso laiko gale sedejo du kartus :
1- pries nupirkdamas pats pasedejau
2 - kai saliona siurbliavau

tai tas putimas neputimas gale i keleivio kojas man visai nerupi.
O jei rimtai, tai i keleivio kojas nereikia kad pustu, paprasciausiai reikalinga kad tolygiau pasiskirstytu siluma po visa saliona, :roll: :roll:

StandartinėParašytas: 19 Vas 2005, 11:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.11
Amžius:
45
quote]
o be to, kad gerai pucia ir sildo, ka dar ta "audi-bulka" (cia mano nuomone apie a4) daro geriau nei E36?[/quote]

pamirsai pamineti, kad jas geriau vagia...
siap visi cia esantys zino koks auto yra geriausias, o jeigu kas mano ne taip, tai zmogus paprasciausiai ne cia pataike ... :mrgreen:

StandartinėParašytas: 19 Vas 2005, 12:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.01
Amžius:
42
VaidasM3 rašė:
teisingai, nera ko gale is viso sedet
ypac jei coupe.
pas mane sedanas jau kokius metus , ois viso laiko gale sedejo du kartus :
1- pries nupirkdamas pats pasedejau
2 - kai saliona siurbliavau

:D :D :D

Pas mane tas pats...kazkaip ir neuzfiksavau, ar pucia i gala, bet kas gale sedi, tai labai nesisikundzia :D

Karlitaz

StandartinėParašytas: 19 Vas 2005, 13:15 

mano E36 sedane gale sedintys keleiviai skundzias kad kojom salta. itariu kad nelabai jie ten silumos gauna normaliai. o siaip visi kiti dalykai, susije su sildymu, ciki

StandartinėParašytas: 22 Vas 2005, 23:56 

gogy rašė:
Pust tai gal ir gerai pucia, bet tik kad ta ora i salona pucia :D gereu jau i varikli papildomai tai audi pustu.
Beje, BMW pasizymi mikroklimato palaikymu, ko nepasakyciau apie p.Vytauto giriama automobili. Kuo daugiau ipucia tuo daugiau ir ishpucia. Ir kam man reikalingas keleivio koju dvaikas?
Tegu silpnai, bet silumele palaiko. (+)

Pirmu sakiniu norejai pasakyti, kad audi varikliai blogesni uz bmw :D ?
O del to mikroklimato palaikymo tai irgi nusisneki. BMW E36 nuo kelintu metu atsirado elektronine klima? Nuo 96m. O audi jau net bulkoj (audi 80) yra elektroninis klimato palaikymas. O gal tu nezinai kas yra mikroklimato palaikymas?
As giriu nes daugiau uz tave zinau, nes daugiau mates.
Man asmeniskai bmw E36 geras tik nuo 96m, su elektronine klima, kokybiskesniu salonu ir visais kitais patobulinimais, kuriu neturi e36-ti modeliai einantys iki 96m. Ir tik su 2.8motoru (arba m3). Deja realybe tokia, kad kol kas dazniausiai vazineju su 92m 318i. Bet kai tik ateis vasara, stumsiu as ji na*** kam nors. :lol:

StandartinėParašytas: 23 Vas 2005, 08:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
o mes vietoj čia apie aubi bnv forume?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery