Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 05 Kov 2025, 21:29

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E90 / E91 / E92 / E93 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 76 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Spa 2016, 21:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.12.14
Automobiliai:
[CENZŪRA] e devym
E36Coupe rašė:
Ne del koloneles pas tave BMW kaip karve ant ledo ;)

del ko? :D

StandartinėParašytas: 07 Spa 2016, 22:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Manau sita girdejai ir skaitei sitame forume ne viena karta.. :)
Siandien as pasakysiu truputi kitaip :)
1- vaziuokles bukle (ir nesakyk man kad pas tave vaziuokle ledas :))
2- padangos (ir nesakyk kad juos geros ;))
3- suvedimas (ir nesakyk kad jis darytas :))

StandartinėParašytas: 07 Spa 2016, 22:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.12.14
Automobiliai:
[CENZŪRA] e devym
1. Nu kiek kas tikrino gera. Nauji bilstein b14, nauji stabilnikai daugiau viskas ok.
2. Continental premium naujos padangos
3. Suvedimas padarytas.

any ideas tada? :D ar uzsukt asmeniskai, kad pats patikrintum ir pasakytum, jog viskas ok? :D

StandartinėParašytas: 07 Spa 2016, 22:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
O jei rymtai, stiprus soninins vejas ir tvarkinga masina tikrai gali metiti i per kelia...

StandartinėParašytas: 07 Spa 2016, 22:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.12.14
Automobiliai:
[CENZŪRA] e devym
Nu bet ne tiek.. mane tai dakniso sita problema.. Buvo kazkada klibejus kolonele, paverze viskas ok.. Dabar vel atsirado joje laisvumo ir vel pradejo tampyt po kelia kai didelis vejas.. Tai manau tikrai nesutapimas.

StandartinėParašytas: 08 Spa 2016, 10:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2014.12.08
Automobiliai:
2007 E91 320D 163PS - ex
Tai gal gerai daužta buvo ir nebepataisoma vien atsikas dalis keičiant, nes visa persikreipus.

StandartinėParašytas: 08 Spa 2016, 10:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.12.14
Automobiliai:
[CENZŪRA] e devym
Nei jokia nedauzta, vairo kolonele.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2016, 02:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.19
Man yra nestabilumas pasireiškęs dėl padangų. Iškart net nesupratau, galvojau, kad ratai atsisuko, kai užsienyje važiuojant teko staigiau stabdyti nuo didesnio greičio iki artimo sustojimui greičio - tampyti/mėtyti pradėjo. Stojau artimiausioje sustojimo vietoje ir visus ratus perėjau patikrinau - viskas ok. Tada nusprendžiau, kad turbūt kažkas negerai su važiuokle - net keliuose servisuose tikrinau, įskaitant oficialų BMW atstovą (nes nepasitikėjau vieno ar dviejų patikrinimu) - važiuoklėje viskas puikiai. Viskas iškart dingo pakeitus padangas ir daugiau niekada nebepasireiškė. Pačiam buvo sunku patikėti, kad padangos sugebėjo tiek [CENZŪRA] sukurti. Padangų modelio nepamenu, bet buvo naujos, kažkokios minkšto mišinio.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2016, 02:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.19
Ten rašiau apie turėtą 330d, o su dabartiniu 135i su dabartinėm padangom (Bridgestone Potenza RE050, kurios nepaisant poros trūkumų šiaip man labai patinka kaip dirba) irgi kažkiek tampo jei bent kiek nelygus kelias (ant lygaus viskas super). Prieš tai su kitom padangom netampė (ar bent jau žeeeenkliai mažiau) net ir nelygaus kelio.

Todėl grynai siūlyčiau pabandyti kitus ratus/padangas, taip pat labai kruopščiai sutikrinti padangų slėgius.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2016, 21:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
38
Automobiliai:
E92 335is
spacebar rašė:
Ten rašiau apie turėtą 330d, o su dabartiniu 135i su dabartinėm padangom (Bridgestone Potenza RE050, kurios nepaisant poros trūkumų šiaip man labai patinka kaip dirba) irgi kažkiek tampo jei bent kiek nelygus kelias (ant lygaus viskas super). Prieš tai su kitom padangom netampė (ar bent jau žeeeenkliai mažiau) net ir nelygaus kelio.

Todėl grynai siūlyčiau pabandyti kitus ratus/padangas, taip pat labai kruopščiai sutikrinti padangų slėgius.

Matau idomia tema diskutuojat :) Kaip paminejai buten sias padangas, tai gal ir pas mane panasu, nes jei vaziuoji per nelygu kelia, toks jausmas kad galas nestabiliai suplaukioja, toks palaidas galas jauciasi, reikes uzdejus ziemines atkreipt demesi, negi bus tame reikalas. PS pas mane RFT jos.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2016, 23:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
RFT- blogis ;-)

StandartinėParašytas: 11 Spa 2016, 09:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2015.10.03
O kodėl RFT blogis? Ypač kai automobilyje nėra įrengta vieta atsarginiam ratui, ar jūs visi vežiojatės atsarginį ratą šiaip bagažinėję įmestą? Aš kai pirkau automobilį, jis jau buvo su RFT padangomis, kol kas nematau problemų dėl jų. Mašina ant kelio stabiliai stovi

StandartinėParašytas: 11 Spa 2016, 11:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.19
Man asmeniškai RFT irgi netrukdo, netgi patinka (su labai nedidelėm išimtim, kaip pavyzdžiui M Roadster).

StandartinėParašytas: 11 Spa 2016, 12:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2014.02.06
Automobiliai:
E90 320d 2005
RFT sunkios - daugiau kuro valgo; kietos - nemalonu vaziuot su kratuku; brangesnes;
aisku, zapaskes klausima RFT issprendzia, bet vietoj malantis tai tiek tos bedos del zapaskes, o jei dar draudimas yra... as asmeniskai i tolima kelione tik isimetu ziemini rata, tipo kaip zapaske. kai pagalvoji kiti duju baka dedasi vietoj zapaskes ir zapaske veziojasi bagazinej... :)

StandartinėParašytas: 11 Spa 2016, 13:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.19
Kad kietesnė, tai nebūtinai blogiau, o dažnai ir geriau. Man pvz nepatinka balioninės padangos, ant kurių nors komforto daug, bet dingsta ir mašinos aštrumas, ir atsiranda nepageidaujamos padangos deformacijos ekstremaliau važiuojant ir pan. Kad daugiau kuro valgo nežinau, asmeniškai tokių dalykų netikrinau, bet jei dėl nuomonės - dėl kietesnio borto jos kaip tik turėtų geriau rollinti ir dėl to mažiau kuro ryti. Aš, beje, nesakau, kad jos visiems turi patikti, bet man asmeniškai (kaip jau minėjau, su tam tikrom išimtim) jos patinka.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 76 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery