Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 18:00

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Rgp 2006, 21:58 

aisq :oops:

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2006, 09:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.27
Amžius:
41
Automobiliai:
E60 B54B25
Vladimiras rašė:
Gal tu ir teisus,kol vazinejau gerai viskas buvo,gal kitam seimininkui jau ir ragas parejo varikliui :D
Beje girdejau kad MOTEC kur labai reklamavo per tv,tai naujas PEMCO vardas :?:

Teisingai girdejai.Man su jeis teko truputi padirbeti.

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2006, 10:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.14
Amžius:
45
Automobiliai:
E36 318i (130ag)
E46 328ci (blue topaz)
all set rašė:
buvo pas mane sintetika, dabar pusiau sintetika. ir nieko nereikia plauti. gali pilti drasiai
nesilpnas variklis tavo ,,kodel perejai ant pusiau ,priezastis>? tipo pigiau??suprasciau tokiam varikliui perejimas is pusiau i sintetika:)ir kad plaut nereikia varikliu tai cia jau senei aisku,dabar visi nauji tepalai turi plaunamu priedu ir po keliu keitimu pasalina kazkiek ta shhh..is variklio/

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2006, 10:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
42
TIK M40 rašė:
nesilpnas variklis tavo ,,kodel perejai ant pusiau ,priezastis>? tipo pigiau??suprasciau tokiam varikliui perejimas is pusiau i sintetika:)ir kad plaut nereikia varikliu tai cia jau senei aisku,dabar visi nauji tepalai turi plaunamu priedu ir po keliu keitimu pasalina kazkiek ta shhh..is variklio/

Todel, kad valgo tepaliuka mano variklis. Buvau supyles TXT Softec, bet per keitima supyliau virs 4ltr x ~30lt/ltr tepalo :) supratau, kad gal sintetika jau per daug sitam varikliui. Plius pazystu ne viena zmogu, kurie vazineja su pusiau sintetika ir nulis emociju, kaip vaziuoja taip ir vaziavo. Ir tepala maziau valgo. Butu naujas automobilis, o ne 14 metu senumo, pilciau full-synt. Ir nereikia cia pamokslu, kad bmw galima tik Castrol pilti :) Nes prisiklauses iki soties ir panasiais klausimais as jau turiu sava filosofija.
Jeigu kas nors atsitiks del dabartinio tepalo, parasysiu, kad kiti zinotu ;)

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2006, 12:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.14
Amžius:
45
Automobiliai:
E36 318i (130ag)
E46 328ci (blue topaz)
all set rašė:
TIK M40 rašė:

Todel, kad valgo tepaliuka mano variklis. Buvau supyles TXT Softec, bet per keitima supyliau virs 4ltr x ~30lt/ltr tepalo :) supratau, kad gal sintetika jau per daug sitam varikliui. Plius pazystu ne viena zmogu, kurie vazineja su pusiau sintetika ir nulis emociju, kaip vaziuoja taip ir vaziavo. Ir tepala maziau valgo. Butu naujas automobilis, o ne 14 metu senumo, pilciau full-synt. Ir nereikia cia pamokslu, kad bmw galima tik Castrol pilti :) Nes prisiklauses iki soties ir panasiais klausimais as jau turiu sava filosofija.
Jeigu kas nors atsitiks del dabartinio tepalo, parasysiu, kad kiti zinotu ;)
tai pavarges tipo variklis??o tai pro kur ten pastave bego tas tepalas taip??:)

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2006, 12:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
42
TIK M40 rašė:

Ot zinok pro kur "bego" tai ir neaisku, nes nei balu buna is ryto po masina, nei duma meta, tiek saltas tiek karstas. Nei ausinimo skystis su tepalu maisosi. Mistika man ten kazkokia...

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2006, 12:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.14
Amžius:
45
Automobiliai:
E36 318i (130ag)
E46 328ci (blue topaz)
all set rašė:
TIK M40 rašė:

Ot zinok pro kur "bego" tai ir neaisku, nes nei balu buna is ryto po masina, nei duma meta, tiek saltas tiek karstas. Nei ausinimo skystis su tepalu maisosi. Mistika man ten kazkokia...
garavo gal :P

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery