Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 23:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 49 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Rgp 2006, 09:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.18
Amžius:
40
Harlem rašė:
Prie to paties paklausiu toki kvaila klausima.... o kam ausinimo sistemoje reikalingas tas slegis 1.4 bar.? Ar taip geriau ausinimo skystis cirkuliuoja ir vandens pompai lengviau dirbti, ar cia kazkame kitame reikalas? o jeigu nepilnai uzsukus kamsti vazineti, kad nesusidarytu slegis ir nekietetu tos slangos, kas butu tada?

nu manau kad jisai savaime susidaro nes temperatura gi keiciasi, reiskes ir slegis, nes sistema uzdara. tam ir reikalingas tas voztuvas kamstyje. :)

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2006, 18:21 

Tr|Th0n rašė:
Onyx jei tu Kaunietis, tai nuvaryk ant milikoniu kalno yra garazai ten gerai daro ir ima nedaug, as uz radiatoriaus patikrinima nuorinima ir vandens lygio dacika sumokejau 40 LT.

Teko pas juos radiatoriu tikrinti. Visgi jauciu teks ardyt matara. Pusantros dienos pavazinejau, palikau masina 8h atvesti, atsidariau ausinimo bakeli, o ten pilna oro(su slegiu isejo) ir beveik nera antifrizo (vos keli lasiukai ant dugno). Kad kur butu islasejas, nesimate. Logishkai mastant i sistema oro daugiau per niekur negali patekt apart galvos. Jei sistemoi apie 1bar tai is laukio isiurbt tikrai negali. :oops:

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2006, 19:42 

pas mane taip pat buvo, kol nepakeiciau radiatoriaus, taip pat dingdavo antifrizas ir nesimatydavo kur, atrodydavo sausa ir niekur neapsivaflefe, bet kai iseme radika ir padave spaudima tai oras ejo per visus galus. Sakau nuvaryk ir paziures, beje jei butu galva hujova, tai pirmu pirmiausia mestu balta duma, tepalas butu baltas, ir traukos nebutu. Su galvos trukimu as jau buvau susidures. ji taip greit netruksta kaip kiti sako, jei variklio nebuvai perkaitines.

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2006, 19:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.10
Amžius:
50
Automobiliai:
[E38] 728 96'
[E36] 316 94' ex
[E34] 525 88' ex
Tr|Th0n rašė:
pas mane taip pat buvo, kol nepakeiciau radiatoriaus, taip pat dingdavo antifrizas ir nesimatydavo kur, atrodydavo sausa ir niekur neapsivaflefe, bet kai iseme radika ir padave spaudima tai oras ejo per visus galus. Sakau nuvaryk ir paziures, beje jei butu galva hujova, tai pirmu pirmiausia mestu balta duma, tepalas butu baltas, ir traukos nebutu. Su galvos trukimu as jau buvau susidures. ji taip greit netruksta kaip kiti sako, jei variklio nebuvai perkaitines.
Truksta,truksta ir labai greitai.o siaip gali buti dar tarpine pramusta

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2006, 22:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.18
Amžius:
40
UDE rašė:
Tr|Th0n rašė:
Truksta,truksta ir labai greitai.o siaip gali buti dar tarpine pramusta

nu ar pramusta tarpine ar galva galima patikrint. bet nevisuose servisuose yra tie aparatai. vilniuje zinau kur. man tikrino.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2006, 07:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
ONYX rašė:
Tr|Th0n rašė:
Onyx jei tu Kaunietis, tai nuvaryk ant milikoniu kalno yra garazai ten gerai daro ir ima nedaug, as uz radiatoriaus patikrinima nuorinima ir vandens lygio dacika sumokejau 40 LT.

Teko pas juos radiatoriu tikrinti. Visgi jauciu teks ardyt matara. Pusantros dienos pavazinejau, palikau masina 8h atvesti, atsidariau ausinimo bakeli, o ten pilna oro(su slegiu isejo) ir beveik nera antifrizo (vos keli lasiukai ant dugno). Kad kur butu islasejas, nesimate. Logishkai mastant i sistema oro daugiau per niekur negali patekt apart galvos. Jei sistemoi apie 1bar tai is laukio isiurbt tikrai negali. :oops:
oi tu klysti kad negali patekti pasalinio oro as jau minejau kad pas mane buvo pompa leidzianti viskas taspats panasiai buvo kaip ir pas tave tik reik tau dar karteli gerai pasiziuret visa sistemos sandaruma :!: :!: :!: as tau sakau neskubek galvos lupt.vaziuok kurnors kad pasiziuretu kokie specai :idea:

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2006, 10:53 

[/quote] oi tu klysti kad negali patekti pasalinio oro as jau minejau kad pas mane buvo pompa leidzianti viskas taspats panasiai buvo kaip ir pas tave tik reik tau dar karteli gerai pasiziuret visa sistemos sandaruma :!: :!: :!: as tau sakau neskubek galvos lupt.vaziuok kurnors kad pasiziuretu kokie specai :idea:[/quote]

A kokiu budu jie ta sandaruma patikrins ?

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2006, 11:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.18
Amžius:
40
nuvaziuok i audagena. virsuliskiu skg. 80 ten tau galva patikrins. be nuemimo.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2006, 11:15 

I vilniu tempt auto tikrai nesinori :) pigiau bus galva nuimt.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2006, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
ONYX rašė:
I vilniu tempt auto tikrai nesinori :) pigiau bus galva nuimt.
manyciau ir kaune rastum,tegul atsiliepia kaunieciai :idea:

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2006, 12:55 

manau nuvaryk pirma i diagnostika tegu patikrina ar nera per didelis slegis ausinimo sistemoje.

Bratkiui OOOO C4 2.8 buvo taip vcaziuoji viskas ciki tik sustoji ir po 5 minuciu pelke ir vargom vos ne menesi - jokiu tepaliuku ausinimo skystyje ir tepalas svarus. Kai i diagnostika nuvare akurat ausinimo sistemoje slegis perdidedelis.
Nuemem galva (gerai kad matesi nereikejo abieju imti) prie isiurbimo voztuvo trukusi galva ir visa isiurbimo anga galvos balta nuo kalkiu.
Pasirodo perekupai buvo jau virine ta galva.

O kas del to kad dingsta antifrizas tai mano 5er ir dingdavo ir kai jo mazai bundavo - pradedavo varyt lauk.
tai kol saziningai neperejau visu slangu (2 mazas skilutes radau) + kiauras vos vos radiatorius tol ir vargau. O pas meistru nuvarius visi aiskino imk galva ir t.t.

O galva nuimt jei pats dirbsi tai brangiai nekainuoja (tarpine 50 Lt) galvos slifavimas 30 lt. (Klaipedoje) antifrizas 30 lt. jei noresi tepalus pasikeist dar + jei gumeles pasikeist 1 gumele - 2lt.

aisku pas normalesnius garazinius darbas apie 300 lt (bent jau Klaipedoje)

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2006, 17:14 

Su kainom viskas aisku, pats tikrai neuzsiimsiu :). Slangas visas beveik buvau nusimoves perziurejas, viena pakeiciau. Esme tame kad slangos vistiek kieteja, nuorini paminksteja truputi, pabirbini ant laisvo, vel sukieteja.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2006, 12:51 

Tai pas mano masina irgi jei ant laisvu laikai ir gerai pakaitini varikli - vos vos eina ispausti.

bet nera akmenines.

manau norma yra ir maziau suk galva.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2006, 13:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.08
Amžius:
38
yra toks dalykas kaip LEAK DOWN TESTAS, kiekvienam cilindrui po keliasdeshimt litu, jei turit itarimu kad kazhkas su kompresija/galva/tarpinem/zhiedais nuavzhiuokit pasidarykit, nefontanus kainuoja jei ne 6 arba 8 cilindrai :D :D

p.s. kazhkodel visi megsta ish kavos tirshchiu burt apie galvos trukimus ir t.t.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2006, 13:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.10
Amžius:
50
Automobiliai:
[E38] 728 96'
[E36] 316 94' ex
[E34] 525 88' ex
Dar tas kietumas kietumui nelygu.Tas slangu kietumas turi buti panasiai kaip dviracio padanga,gal vos vos minkstesnes

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 49 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery