Man ir, kol ish vokieciu atvare, tai CD chendzeris dingo. Tai Kauno auto turguj uz 400lt. nusipirkau. Pilnas kompaktu buvo, jauciu "nevogtas"
, dabar ten akcija, pagalvojau, perki mage, kompaktai dovanu
, bet ka daryt, kai naujas kainuoja apie 1600lt. O garso blokas irgi sugedes buvo, tai uzsakiau ir per 2 sav. "padare". Veikia kaip naujas, kainavo 1000lt. O Antano nuotraukoj ten ir matosi garso blokas (jis ji pazymejas Radio tuner, Krastoj vadinas: Radijo blokas ir kainuoja 2700lt., o liaudis vadina garso bloku), vaizdo blokas, CD chendzeris ir navigaciniu disku grotuvas, tiesa virs tos navigacijos dar turetu but telefono blokas. Man tai nedaeina, AndriusB, kaip pas tave yra garsas ir vaizdas masinoj, kai nera garso ir vaizdo bloku?!
O TV, PALDK6, po Krastos, kaip ir Mindex rase, rodo puikiai ir garsas yra. Tiesa, dar patarimas, kai gausi CD chendzeri, tai ant jo sono yra toks reguliatorius, tai nustatyk taip, kaip ji isimontuosi, vertikaliai arba horizontaliai. Nes man buvo bajeris, nusipirkau, pavariau, ogi sokineja, tai as ji atgal nutempiau, o turginis ir parode, kur ir ka pasukt, kazkaip nedaejo
. Buvau dar garso dirbtuvese, desiu DVD, tai ten specai irgi sake, kad sokinet neturi, ir tikrai, nureguliavus nebesokineja!