Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 21 Lap 2024, 21:45

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 83 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Lie 2006, 17:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
Paziuirejau dalyviu sarasa...
Oje kokia spalvinga siemet hebryte renkasi...
Net 6 porshe automobiliai! Dar sitose lenktynese nematytas Nisan 350Z, suomiu komanda ves dyzeliukas Seat Leon TDI. Mitsubishi Evolution VIII
irgi dar sios lenktynes nemate...

Idomu kas bus padaryta su B2000 ir B2000+ klasemis, nes jose dalyviu kaip ir nepakankamai. Tikriausia apjungs i viena...
Standartu klase mirsta. Labai tiketina, kad kazkas is ju startuos tik kvalifikacijoje, o lenktynes jau ziures is ziurovu triibunu, nes uzsiregistravusiu dalyviu skaicius didesnis nei lenktyniu limitas...

OI bus idomu paziuret...

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 08:40 

Man tai idomus klausimas kaip nuspres.... Gali but kad ne pacius leciausius ismes, bet pacius leciausius is didziausios klases. Cia turbut priklausomai nuo prioriteto - ar nori turet daug klasiu(prizu), ar didziuli greiti. Arba dar vienas variantas, kad keli nedavaziuos iki starto ir to uzteks.

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 08:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
Mano tai toks, nebutinai teisingas pamastymas (nzn kas ten per organizatoriai, ka jie daro ir ka galvoja):
Pvz.: Kokia Riaubiskyte vaziuotu, o koks eilinis petraitis-ne
Koks nors Cicinas vaziuotu, o koks jonaitis ne.
Tas renginys laaaabai didelis Lietuvos mastu šou. Lygiai del tos pacios priezasties F1 Michaelis lekia, o Ožkutis - ne.

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 09:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.04.23
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 520d
Labai gerai, kad su kiekvienais metais varzybos tampa vis rimtesnes. Gal ateis laikas kada nebeliks megeju, o vaziuos tik profai, nemegstu kai is sporto chaltura daro.

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 09:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
43
Automobiliai:
E36 325 92' Coupe
Pritariu, man irgi nepatinka kai is rimto sporto daroma nesamone su sou zvaigzdemis, kurie megsta nuo sviesoforo paspausti ir jau vadina save pasiruosusiais ziedinems lenktynems.
Kaip ir neidomu butu ziureti i lenktynininkus, dainuojancius scenoje :)
Megejiskai prasom, kai buvo slalomas naujais automobiliais tai buvo idomu paziureti kaip zvaigzdes tarpusavy varzosi, bet tik ne ziedinese lenktynese.

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 09:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
paatvirausiu truputi... i sita rengini noreciau atlekti tik siaip del idomios kompanijos,neiprastos vietos ir tt (nzn ar iseis) nu bet niekaip nesuprantu tu paciu lenktiniu kaifo ? :) kas ten idomaus ? :roll: nu paaiskinkit man kas idomaus kai lekia ratu masinos ir viena kita lenkia(plius dar taip ilgai) vairuotojams aisku ten kitas reikalas,bet kaip ziuret visa tai ? man is auto sporto tai gal tik bulioukautines butu idomiausiai :lol: :oops: . nu dar ralis grazu paziuret kaip jie ten lauzo pusukius ant zvyro ant 200 :) .

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 09:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
43
Automobiliai:
E36 325 92' Coupe
Na cia panasiai kaip apie krepsini kalba: laksto 10 durniu paskui kamuoli, o trys dirigentai jiems diriguoja svilpukais. As asmeniskai vaziuoju tik del lenktyniu ir man patinka ziureti i lenktynes, net jei nevyksta avarijos ar slydimai. Vienintelis dragas yra mazai idomus, nes ten sportiskumo minimum.

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 10:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
joks man sportas nepatinka :) ,nei futbolas nei krepsinis nei shashkes :lol: ,nebent kai pakvecia i stadiona su bonke alaus,buna kad azartas apima...

o siaip kiek ten laiko vyks visas tas dalykas ? kiek mazdaug nuo ten iki palangos ?

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 10:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.17
Amžius:
49
o siaip kiek ten laiko vyks visas tas dalykas ? - sestadieni varzybos . praktiskai visa diena.

kiek mazdaug nuo ten iki palangos ? - arti. :) Labai arti netgi.

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 20:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
afu rašė:
paatvirausiu truputi... i sita rengini noreciau atlekti tik siaip del idomios kompanijos,neiprastos vietos ir tt (nzn ar iseis) nu bet niekaip nesuprantu tu paciu lenktiniu kaifo ? :) kas ten idomaus ? :roll: nu paaiskinkit man kas idomaus kai lekia ratu masinos ir viena kita lenkia(plius dar taip ilgai) vairuotojams aisku ten kitas reikalas,bet kaip ziuret visa tai ? man is auto sporto tai gal tik bulioukautines butu idomiausiai :lol: :oops: . nu dar ralis grazu paziuret kaip jie ten lauzo pusukius ant zvyro ant 200 :) .

Kiekvienam savas pomegis. As megstu lenktynes. Taciau man visiskai nusisvilp ant visokiu muziku kolekcionavimo, albumu rinkimo ir t.t.
Priesingai nei tu, afu, ania? :)

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 21:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
54
Vytenis rašė:
Mano tai toks, nebutinai teisingas pamastymas (nzn kas ten per organizatoriai, ka jie daro ir ka galvoja):
Pvz.: Kokia Riaubiskyte vaziuotu, o koks eilinis petraitis-ne
Koks nors Cicinas vaziuotu, o koks jonaitis ne.
Tas renginys laaaabai didelis Lietuvos mastu šou. Lygiai del tos pacios priezasties F1 Michaelis lekia, o Ožkutis - ne.

atsargiai su pavardem, nes vaziuos ir Petraitis ir Jonaitis ... :D

E34 525 M50 91m buvo
seip E34 :)

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 22:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.17
Amžius:
49
robertas rašė:
atsargiai su pavardem, nes vaziuos ir Petraitis ir Jonaitis ... :D

JONAITIS R. :)))))

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 23:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.04.27
Amžius:
39
afu rašė:
joks man sportas nepatinka :) ,nei futbolas nei krepsinis nei shashkes :lol: ,nebent kai pakvecia i stadiona su bonke alaus,buna kad azartas apima...

o siaip kiek ten laiko vyks visas tas dalykas ? kiek mazdaug nuo ten iki palangos ?

Renginys bus 26-29 dienomis. O iki palangos labai nedaug. Prie miesto pradzios tos lenktynes vyksta. :)

StandartinėParašytas: 26 Lie 2006, 08:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Piktas_pinigas rašė:
Kiekvienam savas pomegis. As megstu lenktynes. Taciau man visiskai nusisvilp ant visokiu muziku kolekcionavimo, albumu rinkimo ir t.t.
Priesingai nei tu, afu, ania? :)

nu ir ? :)

tai as ir klausiu,kas ten idomaus,gal kas paaisikns,gal as ko nedamatau ar ne ten ziuriu todel ir nesuprantu :) .

bet deja truputi per toli,nevaziuosiu :roll:

StandartinėParašytas: 26 Lie 2006, 08:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
afu rašė:

tai as ir klausiu,kas ten idomaus,gal kas paaisikns,gal as ko nedamatau ar ne ten ziuriu todel ir nesuprantu :) .

Jei stovi salia trasos (tas pats galioja ir ziurint per telika) ir tematai tik pro sali vaziuojancias masinas, bet nezinai nei kas, nei kaip - tada aisku nieko idomaus. Toks stovejimas tolygus stovejimui kurnors salia autostrados ir ziurejimui i pravaziuojancias masinas.
Reikia zvelgt giliau :) T.y. kokios komandos, kokios masinos, pilotai, ju pasirengimas ir galimybes nu ir t.t. ir pan. :)
Cia keliais sakiniais nepaaiskinsi :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 83 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery