Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 14:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 138 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Bir 2006, 19:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
(ex)E38 728i sport Individual 01'
(ex)A8 LWB 3.0L 04'
(ex)E60 525i N52B25 05'
MB E280 Sport CDI 07' isdaviau bmw
E90 320d 05' auto (zmonai patinka)
ovi264 rašė:
turiu ir dar viena problemele: uzkurus salta masina kazkas po apacia kazkas barska gal koki 15-30 sekundziu paskui viskas ciki, toks vaizdas kad glusa bet nezinau tiksliai nes cia GB meistari ne kokie tai jie nieko ir nemato :(

pas mane tas pats,tingiu list po masina :oops: yra ten skarda virs dusliko (abi puses pasitikrink) tai barska,pas mane ji atsisukus. turi ir tau tas pats but. o del ratu drebejimo,tai man atsirado po kaladeliu pakeitimo ir nepraeina,bet manau kad bus is gumu kazkas,varysiu visas gumas priekines,sailentblokus ir traukytes kiek ten ju yra pakeist,turi but ok tada ;)

StandartinėParašytas: 01 Lie 2006, 09:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.02
Amžius:
49
tiesa dar paziurek ar tavo varztai vienodi galbut yra skirtingo svorio ir ilgio.

StandartinėParašytas: 01 Lie 2006, 18:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.24
Amžius:
39
noneiur tiketi kad kardano guolis bilda pradedant vaziuoti, o po to nieko. pas mane kai guolis parejas buvo tai mieste vaziuojant 50km/h reikedavo ausis uzsikimsti, nes uzesys ir vibracija ziauri buvo

StandartinėParašytas: 01 Lie 2006, 19:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Ratai labai svarbus sh... Man balansavo ratus kazkokiam tai servisiuke. TIkino kad jie neblogi, subalansavo. Dar paklause nuo kiek man drebejo vairas. Kai atsakiau kad mazdaug prie 60km/val - pradejo aiskinti kad chana vaziuoklei. Kad ten slieku reikia ieskoti :)

Isvaziuoju is is ju serviso - spusteliu iki tu 60. Nu dreba vel, nors zymiai maziau. Vaziuoju i kita...
Kitam surado, kad ratas jau deformavesis ir yra kiausinio formos (plika akimi nesimato to). Permeciau i gala as priekinius ratus. Nu ir ka - jokiu vibraciju :shock: netgi per provezas dabar masina vaziuoja kaip per sviesta. O anksciau reikejo per tuos pacius kelius vaziuojant tokiam budriam but..

Pazistamas irgi visa prieki masinai pakeite, o pasirode po to kad galine padanga ja skleide...

StandartinėParašytas: 01 Lie 2006, 20:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
(ex)E38 728i sport Individual 01'
(ex)A8 LWB 3.0L 04'
(ex)E60 525i N52B25 05'
MB E280 Sport CDI 07' isdaviau bmw
E90 320d 05' auto (zmonai patinka)
BMW.SauberF1Team rašė:
Ratai labai svarbus sh... Man balansavo ratus kazkokiam tai servisiuke. TIkino kad jie neblogi, subalansavo. Dar paklause nuo kiek man drebejo vairas. Kai atsakiau kad mazdaug prie 60km/val - pradejo aiskinti kad chana vaziuoklei. Kad ten slieku reikia ieskoti :)

Isvaziuoju is is ju serviso - spusteliu iki tu 60. Nu dreba vel, nors zymiai maziau. Vaziuoju i kita...
Kitam surado, kad ratas jau deformavesis ir yra kiausinio formos (plika akimi nesimato to). Permeciau i gala as priekinius ratus. Nu ir ka - jokiu vibraciju :shock: netgi per provezas dabar masina vaziuoja kaip per sviesta. O anksciau reikejo per tuos pacius kelius vaziuojant tokiam budriam but..

Pazistamas irgi visa prieki masinai pakeite, o pasirode po to kad galine padanga ja skleide...

o kaip paaiskinti kad drebejimas po priekiniu kaladeliu pakeitimo servise atsirado? :roll:

StandartinėParašytas: 01 Lie 2006, 21:36 

man buvo panasiai, kada servise pakeite kazkokias alkunes, ir subalansavo ratus beveik nieko nebesijausdavo (gale labai nekokios padangos), ir sake kad reikia nauju priekiniu ratu. Nusipirkau visus naujus ratus uzdejo mano senasias padangas ir pradejo drebeti dar labiau> kita savaite uzdesiu visiskai naujas padangas ir nuvaziuosiu kad jas uzdetu ir subalansoutu BMW servisas, tada ir parasysiu kokios naujienos.

StandartinėParašytas: 02 Lie 2006, 14:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
///M Power rašė:

o kaip paaiskinti kad drebejimas po priekiniu kaladeliu pakeitimo servise atsirado? :roll:

turi vienintele teisinga iseiti - nuvaziuoti i ta servisa ir isreikalauti atsakymo :)
Blin gal pacukeliai ne taip sudejo kazka..

StandartinėParašytas: 19 Lie 2006, 10:19 

tai va, uzdejau naujas padangas, subalansavo ratus "bmw" garaze ir sake kad bus viskas pyp, bet vis dar vaziuoju su vairo drebejimu :(

StandartinėParašytas: 21 Lie 2006, 12:43 

Mistika ane?:)
Pasidalnsiu savo patirtim:

1.Uzdejus naujus ratlankius su naujom padangom ,taip pat 80-120km/h buvo vairo vibracijos. Dingo po pakartotino balansavimo.
Siaip isvis uzdejus visiskai naujus ratlankius su ratais butina po kokiu 500km pakartot balansavima. Bet be abejo gali buti kaltas ir plastikinis ziedas idedamas kai disko per didele vidine skile.
Ir siaip kuo didesnis R ir mazesnis profilis tuo sunkiau bus atsikratyt tokios vibracijos:)
Vibracija nuo susidevejusiu stabdziu disku visiskai kitokia - 1) buna tik stabdant, 2) ji labai zymiai isauga ikaitinus diskus intensiviu stabdymu. 3) Ryskiai jauciasi kad stabdymas netolygus.

2. ~40km/h vibracija vienareiksmiskai nuo kardano. savaime dingti gali nebent laikinai. Turiu tokia, kol kas nedidele, bet tikrai augs kol nebus sutvarkyta.

StandartinėParašytas: 21 Lie 2006, 15:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.22
Automobiliai:
f10
Nikas:
exSheichas
man atrodo kad cia dreba del automagnetolos :?

StandartinėParašytas: 22 Lie 2006, 18:52 

kas liecia drebejima - pas tave turbut "penktuko"diskai ir jiems truksta tarpiniu, nulek pas meistrus, kurie tekina - uzdes ir baigsis visos problemos. O del kapoto - nenoriu but blogas pranasas, bet gali buti ideklai.

StandartinėParašytas: 22 Lie 2006, 20:34 

ovi264 rašė:
sveiki, vairuoju bmw 728i 1998 metu, gal zinot kodel galetu drebeti vairas vaziuojant tarp 80 iki 120 km/h????(vairas dreba ir vaziuojant tame tarpe ir stabdant). bandziau gana daug ka bet b..... uzdejau visiskai naujus ratus, priekyje naujas padangas, servise pratikrino vaziuokle pakeite kazkokias tai alkunes bet visvien tas pats, ratu balansavima dariau gal koki 5 sykius, bet..... Kiti sako kad gali buti kreivi stabdziu diskai, bet nelabai tikisi, o gal del galiniu padangu (nes jau nera pacios puikiausios)??? didelis dekui uz jusu atsakymus is anksto, nes jau kyla noras parduot :(

Pakeiciau padangas i naujas.Liktai geriau,bet pagrindine problema buvo vienas cilindras.Kai vaziuoji 120,buvo pramusta zvake.Ant dideliu apsuku,pramusinejo ir neveike vienas cilindras,todel ir buvo drebejims.Siulau patikrinti zvakes.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2006, 15:40 

Jei butu kalta zvake, tai vairas drebetu tik isibegejant, bet dabar dreba ir isibegejant ir stabdant ir riedant laisva eiga tame greityje, ir kartais labiau dreba kartais net beveik nejauti, jei geriau gazo paspaudi ir greiciau persoki ta greicio tarpeli.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2006, 15:44 

nelabai isivaizduoju kokius tu ratus turi omenyje kai sakai "penktuko" ratai, bet ne tame esme, o tos tarpines turi buti su diskais visada? nes pas mane tai jokiu nera ir nezinau reikia ju ar ne, kaip tai reiketu patikrinti?????

StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 11:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.26
Amžius:
43
Automobiliai:
E28
E32(2)
E36(3)
E38
E66 LCI
E46 M3 convertible
E53 LCI
E65 LCI
F02 LCI
E70 LCI
E39 stebules skersmuo 74mm o E38 ir kitu BMW 72.5mm
Taigi atsuki varztus ir pabandai pakilnoti pati rata tik ant stebules uzmauta. Jai jauciasi klibejimas,laisvumas reikia det tekintas ivores.
p.s. Mano E32 buvo tas pats nes ratai buvo su 74mm skile. Uzdejus tuos ziedus drebejimas visvien neisnyko :? :roll: Melga tvarke man, bet taip ir nesutvarke :x

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 138 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery