Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Lap 2024, 13:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 97 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Kov 2014, 12:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2014.03.09
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW E61 525D ex
BMW E61 530D
Nikas:
cioras
Atjungiau panasu kad nepakimba, bet budavo dienu kad atvazineji 2 dienas ir viskas ok
idomu kuo mulf ir ulf skiriasi niekaip nesuprantu?
Ka resikia S644A Preparation f mobile phone w Bluetooth ko dar reikia iki veikiancios Bluetooth sistemos.

StandartinėParašytas: 10 Kov 2014, 12:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.15
Amžius:
105
Automobiliai:
BMW F11 530xD LCI sophistograu;
ex: f11 alpinaweis, e61, E39, E34, e30x2;
cioras rašė:
Atjungiau panasu kad nepakimba, bet budavo dienu kad atvazineji 2 dienas ir viskas ok
idomu kuo mulf ir ulf skiriasi niekaip nesuprantu?
Ka resikia S644A Preparation f mobile phone w Bluetooth ko dar reikia iki veikiancios Bluetooth sistemos.

viewtopic.php?f=53&t=52814

StandartinėParašytas: 19 Kov 2014, 21:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.16
Nekuriant naujos temos, noreciau paklausti gal kas nors isivaizduojate kas galetu buti. Naujinau ccc programine iranga ir issikrove akumuliatorius. CCC uzluzo, nuveziau pas meistra ir jis per MOST visus failus surase is naujo ir pradejo veikti. Neveike ratukas (neatmetinejo priejus meniu pabaiga) ir negrojo subai po sedynem. Per ncs expert irasiau tuscia .man faila ir ratukas pradejo veikti. Taciau, kad ir ka bedaryciau, subai po sedynem negroja visiskai. Tiek i VO irasius $676, tiek ji istrynus. Gal kas nors zinote kaip galeciau susitvarkyti?
Pas mane paprasta HIFI aparatura.

StandartinėParašytas: 19 Kov 2014, 21:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.15
Amžius:
105
Automobiliai:
Tai gal pas tave ilevelis dabar netas. Bandei visa masina default kodingu praleist?
Pasidaryk ncs default profili, yra inete instrukcija ir perkoduok visa masina. Tusciu man as niekada nekoduoju, sako nesamone.

StandartinėParašytas: 19 Kov 2014, 22:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Del to ir neveikia kai tusciu man perkodavai ir isviso maziau uzsienietisku forumus skaityk. Sukoduok cappl pagal masina ir jei ratukas neveiks kaip priklauso papildomai cappl trc faile pakeisk ratuko nustaymus i low ar high arba high with slopes rasyta cia buvo ne karta.

StandartinėParašytas: 19 Kov 2014, 22:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.16
Darenasp rašė:
Tai gal pas tave ilevelis dabar netas. Bandei visa masina default kodingu praleist?
Pasidaryk ncs default profili, yra inete instrukcija ir perkoduok visa masina. Tusciu man as niekada nekoduoju, sako nesamone.

ačiū, pabandysiu.

Arunas B rašė:
Del to ir neveikia kai tusciu man perkodavai ir isviso maziau uzsienietisku forumus skaityk. Sukoduok cappl pagal masina ir jei ratukas neveiks kaip priklauso papildomai cappl trc faile pakeisk ratuko nustaymus i low ar high arba high with slopes rasyta cia buvo ne karta.

Ratukas dabar veikia gerai, jokiu problemu, po tuscio man failo irasymo. Problema tame, kad visiskai negroja subai po sedynem. Kaip sukoduoti cappl pagal masina?

StandartinėParašytas: 19 Kov 2014, 22:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.15
Amžius:
105
Automobiliai:
MySelf rašė:
ačiū, pabandysiu.

Ratukas dabar veikia gerai, jokiu problemu, po tuscio man failo irasymo. Problema tame, kad visiskai negroja subai po sedynem. Kaip sukoduoti cappl pagal masina?

Gal tu su tokiom ziniom nekoduok, duok kas nusimano. Jau ir taip prisidirbai atnaujindamas be pastovaus sroves saltinio ir dar ryskiai per dcan kabeli...:)

StandartinėParašytas: 19 Kov 2014, 22:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.16
Darenasp rašė:
Gal tu su tokiom ziniom nekoduok, duok kas nusimano. Jau ir taip prisidirbai atnaujindamas be pastovaus sroves saltinio ir dar ryskiai per dcan kabeli...:)

Jo, per dcan kabeli. Duociau tam, kas ismano, bet gaila, kad nera tokio Siauliuose (bent nezinau).
Todel cia ir klausiu, gal kas zinantis gales padeti ir papasakos kaip tai susitvarkyti ;)

StandartinėParašytas: 20 Kov 2014, 00:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.15
Amžius:
105
Automobiliai:
MySelf rašė:
Jo, per dcan kabeli. Duociau tam, kas ismano, bet gaila, kad nera tokio Siauliuose (bent nezinau).
Todel cia ir klausiu, gal kas zinantis gales padeti ir papasakos kaip tai susitvarkyti ;)

Primesk, patarsim, netaip suprasi kanors, grisi cia i suns dienas deti...:)
As uzuomina tau daviau pirmiau. Skaityk forumus info apstu...
Beje pries koduodamas pasidaryk bloku backup trc, [CENZŪRA] ko ten prideta pas tave.

StandartinėParašytas: 20 Kov 2014, 00:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.16
Darenasp rašė:
Primesk, patarsim, netaip suprasi kanors, grisi cia i suns dienas deti...:)
As uzuomina tau daviau pirmiau. Skaityk forumus info apstu...
Beje pries koduodamas pasidaryk bloku backup trc, [CENZŪRA] ko ten prideta pas tave.

Nedesiu ;)
Ok, tada nukreipk tinkama linkme. Pasileidziu profili su atjungta FSW-/PSW-Manipulate with FSW_PSW.MAN opcija, pasirenku CAPPL bloka, spaudziu SG_CODIEREN. Teisingai?
Subai vis tiek negroja. I VO $676 irasyta.

StandartinėParašytas: 20 Kov 2014, 01:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.15
Amžius:
105
Automobiliai:
MySelf rašė:
Nedesiu ;)
Ok, tada nukreipk tinkama linkme. Pasileidziu profili su atjungta FSW-/PSW-Manipulate with FSW_PSW.MAN opcija, pasirenku CAPPL bloka, spaudziu SG_CODIEREN. Teisingai?

Kodel 676 prie ko cia jis, kodel ne pvz 679, siaip nereikia abieju. Paziurek pagal vin savo koplektacijos fa, aisku jei visi blokai auto is gamyklos, sudedi reikiamus fa ir sg coderien VISA masina su default profiliu, jei dar ko nesupratai, pas meistrus...
Sena fa issisaugok del visa ko.
Sukodaves ccc resset padaryk abi eject knopkes ir garso ratuka vienu metu paspaudi.
Krc. Einu miegot. :)

StandartinėParašytas: 20 Kov 2014, 01:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.16
Darenasp rašė:
Kodel 676 prie ko cia jis, kodel ne pvz 679, siaip nereikia abieju. Paziurek pagal vin savo koplektacijos fa, aisku jei visi blokai auto is gamyklos, sudedi reikiamus fa ir sg coderien VISA masina su default profiliu, jei dar ko nesupratai, pas meistrus...
Sena fa issisaugok del visa ko.
Sukodaves ccc resset padaryk abi eject knopkes ir garso ratuka vienu metu paspaudi.
Krc. Einu miegot. :)

676 yra hifi fa. Jis pas mane jau gamykliskai buvo irasytas, kiti zmones 676 rasosi, kad pradetu groti subai. Pas mane tiek be, tiek su juo, subai negroja. Pries ccc programine irangos naujinima, jie grojo.
Ka parasiai, viska jau esu padares, subai negroja vis tiek.

StandartinėParašytas: 20 Kov 2014, 09:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.15
Amžius:
105
Automobiliai:
MySelf rašė:
676 yra hifi fa. Jis pas mane jau gamykliskai buvo irasytas, kiti zmones 676 rasosi, kad pradetu groti subai. Pas mane tiek be, tiek su juo, subai negroja. Pries ccc programine irangos naujinima, jie grojo.
Ka parasiai, viska jau esu padares, subai negroja vis tiek.

Tai blyn perkodavai visa masina? Rasyk normaliai, nes noro skaityti tapati nera...
Susitvarkyk i level, gal ccc persena/pernauja versija gavosi; Pats nepasidarysi reikia bent ops su normaliu sroves saltiniu.

StandartinėParašytas: 20 Kov 2014, 13:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
MySelf rašė:
Nedesiu ;)

Kokias cia pievas rasineji? nereik jokio man, expert mode pasileidi nuskaitai pasirinkes cas ir sukoduoji cappl. Nesuprantu as tokiu bajeriu kai ccc softa atnaujint tai mandru yra o kai reik elementaru kodavima padaryt tai visi meistrai jau i krumus.

StandartinėParašytas: 20 Kov 2014, 14:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.16
Darenasp rašė:
Tai blyn perkodavai visa masina? Rasyk normaliai, nes noro skaityti tapati nera...
Susitvarkyk i level, gal ccc persena/pernauja versija gavosi; Pats nepasidarysi reikia bent ops su normaliu sroves saltiniu.

Buvau perkodaves CCC visus blokus, ne VISA masina. Siryt perkodavau VISA masina, ir kaip buvo tiketasi, vis tiek neveikia.

Arunas B rašė:

Kokias cia pievas rasineji? nereik jokio man, expert mode pasileidi nuskaitai pasirinkes cas ir sukoduoji cappl. Nesuprantu as tokiu bajeriu kai ccc softa atnaujint tai mandru yra o kai reik elementaru kodavima padaryt tai visi meistrai jau i krumus.

Apie kokias dar pievas tu kalbi? Expert mode ir yra su atjungta FSW-/PSW-Manipulate with FSW_PSW.MAN opcija, tai siuo atveju abu apie ta pati ir kalbam. 10 kartu jau sukodavau CAPPL tiek su expert mode, tiek su tusciu .man failu (krastutinis atvejas buvo), vis tiek nepadeda, subai negroja.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 97 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery