Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Vas 2025, 09:15

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 576, 577, 578, 579, 580, 581, 582 ... 759  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Gru 2013, 20:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Tai ten snukiaknygėj. Pačiam pilotas.lt puslapy tokių temų nėra :)

StandartinėParašytas: 07 Gru 2013, 11:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Tokato rašė:
=D> :lol: case closed.

http://great-advice.lt/advice/145

StandartinėParašytas: 07 Gru 2013, 14:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Vladimiras rašė:

Pasinaudok savo patarimu ir nustok trollint, tavo metuose solidumo neprideda :wink:

StandartinėParašytas: 07 Gru 2013, 18:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Tokato rašė:
Pasinaudok savo patarimu ir nustok trollint, tavo metuose solidumo neprideda :wink:

Tai kaip gyvenimas name, Tokato? Neišlindo kokių nors nedadelkų?

StandartinėParašytas: 07 Gru 2013, 19:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Dzzzima rašė:
Tai kaip gyvenimas name, Tokato? Neišlindo kokių nors nedadelkų?

Nu žinok bet ne. Jokių minusų , jokiu prasimetimų, net pačiam keista.
P.S. name dabar beveik negyvenu, užsuku pora kart per savaitę, gyvenimas keičiasi dideliais tempais, todėl dabar paieškomas sklypas Vilniuj. Metų,dviejų bėgyje turbūt reikės naujas statybas pradėt :)

StandartinėParašytas: 08 Gru 2013, 16:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Vadinasi per daug skalndžiai viskas ėjosi. Aš tai jojkių statybų nenorėsiu kokiems 10 metų į priekį :lol:

StandartinėParašytas: 08 Gru 2013, 17:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.02.02
Automobiliai:
'89 E34 M5 3.6
'04 E46/5 320td
Sigis rašė:
http://www.interjeras.lt/interjeras/privatus-gyvenamasis-970?id=970&apkp=2
P.S. namas vos ne įspūdingesnis už interjerą

tobula =P~ =D>

StandartinėParašytas: 09 Gru 2013, 15:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.28
Automobiliai:
'88 Testarossa
'09 DB9
Na, architektai, gal galite man tiksliai nurodyti, kokiame teisės akte konkrečiai yra nurodyta, kad patalpos aukštis yra skaičiuojamas nuo grindų iki lubų? Ta prasme, čia ir arkliui aišku, bet man reikia tikslumo. "Pažiūrėk STR" netinka, nes jau užsiknisau :)

StandartinėParašytas: 09 Gru 2013, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Sigis rašė:
Vadinasi per daug skalndžiai viskas ėjosi. Aš tai jojkių statybų nenorėsiu kokiems 10 metų į priekį :lol:

Matai Sigi, tau reikėjo architektą keisti kol galėjai, o tai pribraižė sijų po 9metrus :D . Ir jei būtum nusisamdęs masonus, o ne pats bandęs nugalėti šį pasaulį, tai ir tau būtų likęs kitoks prieskonis nuo strojkės. ;)

O Tokato tai maladėc, prie buržujų greitai bus priskirtas.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2013, 16:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
fricas rašė:
Na, architektai, gal galite man tiksliai nurodyti, kokiame teisės akte konkrečiai yra nurodyta, kad patalpos aukštis yra skaičiuojamas nuo grindų iki lubų? Ta prasme, čia ir arkliui aišku, bet man reikia tikslumo. "Pažiūrėk STR" netinka, nes jau užsiknisau :)

Patalpų plotų ir tūrių skaičiavimo techninis reglamentas 34'ta pozicija nuo viršaus "aktuali redakcija" http://www.am.lt/VI/#a/12476.

Paskutinį kartą redagavo Sigis 09 Gru 2013, 16:05. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2013, 16:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Dzzzima rašė:
Matai Sigi, tau reikėjo architektą keisti kol galėjai, o tai pribraižė sijų po 9metrus :D . Ir jei būtum nusisamdęs masonus, o ne pats bandęs nugalėti šį pasaulį, tai ir tau būtų likęs kitoks prieskonis nuo strojkės.

Tai ten pačių gal tik 40 proc darbų daryta. Bet architektą, tai nuo pat pradžių keist reikėjo. Neradau bendros kalbos :lol:

StandartinėParašytas: 09 Gru 2013, 16:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Koks čia buržujus, darbo liaudis ir tiek :)

Man statybose padėjo, jog prieš viską pradedant nesivaikiau rožinių svajonių, viskas buvo įvertinta su gera atsarga. Tiesa pačioj pradžioj suklydau pasirinkdamas architektą, kuris ne dėl savo kaltės mano projektą darė kaire ranka, todėl teko pačiam ArchiCadu padirbėt :) rezultatas gavosi truputį kitoks nei buvo planuota ir vietoj ala modernios architektūros pastatyta šiuolaikė lietuviška troba :D kadangi statybose stipriai tiek organizacine tiek finansine prasme dalyvavo artimi žmonės, tai įtakojamas visokių paisakymų "kas paprasta,tas pigiau" teko rinktis tai kas šiuo metu nelabai atitinka mano standartų. Bet yra potencialių pirkėjų, kurie labai viskas patinka. Man tik geriau nuo to.
Pačiose statybose viską atliko du patyrę musonai (gerokai virš 50ies) ir pagalbinis. Jokių priekaištų, atsakingi ir tikrai geri žmonės, tik dėl savo žinių trukumo perdangoj anie užgrybavo ir į konstrukciją nebuvo įdėta plevelė (vėliau kaip paaiškėjo tai nėra didelė bėda). O visa kita iš jų pusės buvo labai puiku. Viduj dirbo vienas meistras, vėlgi kruopštus, be jokių priekaištų. Tik plytelių klojėją teko gerai už kaklo paimt du kartus. Visus kitus darbus (namo tinkavimas silikonu, trinkelių dėjimas ,apkalimai ir t.t.) darė atskiros komandos, vėlgi be jokių preikaištų. Tai gal man ir tos statybos visai kitaip atrodo, kai nereikėjo pražilt bereikalo :)

reziuomuojant ateinančios kartoms, tai patarimas būtų toks - pirmiausiai statant namą svarbu sklypas. Mano atveju sklypas kainavo gana nemažai kaip provincijoj, bet vieta puiki, todėl dabar tik didina viso projekto vertę. Antras dalykas ,tai geras architektas ir puikus pačio statytojo pasiruošimas, nes nežinant ir darant tik remiantis kitų rekomendacijom galima stipriai prisigrybaut. O tai kainuoja didelius pinigus ir daug nervų. Jeigu gyvenimas leis, tai antras namas bus toks apie kokį svajoju ilgą laiką, bet šiuo metu to neleido ne tiek finansinės galimybes, kiek kitų spaudimas įgyvendint :)

StandartinėParašytas: 09 Gru 2013, 16:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.28
Automobiliai:
'88 Testarossa
'09 DB9
Sigis rašė:
Patalpų plotų ir tūrių skaičiavimo techninis reglamentas 34'ta pozicija nuo viršaus "aktuali redakcija" http://www.am.lt/VI/#a/12476.

Kaip STR ieškoti aš žinau, ir skaičiau tą STR, bet ar man čia jau nebefokusuoja smegenys, ar nerandu tame STRe kuriame punkte konkrečiai tai parašyta :) ?

StandartinėParašytas: 09 Gru 2013, 16:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
fricas rašė:

Kaip STR ieškoti aš žinau, ir skaičiau tą STR, bet ar man čia jau nebefokusuoja smegenys, ar nerandu tame STRe kuriame punkte konkrečiai tai parašyta :) ?

Penktas skyrius "PASTATŲ TŪRIŲ SKAIČIAVIMAS"
28'tuntas punktas pirma dalis:
28. Pastato antžeminės dalies aukštis matuojamas bei skaičiuojamas taip:
"28.1. kai aukštų plotai vienodi - nuo pirmojo aukšto grindų paviršiaus (nulinės altitudės) iki karnizo viršaus, o jeigu po šlaitiniu stogu karnizo nėra - iki išorinių sienų viršaus.
Jeigu išorinių sienų viršus yra ne viename lygyje, skaičiuojamas jų aukščio vidurkis;"

Paskutinį kartą redagavo Sigis 09 Gru 2013, 16:25. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2013, 16:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Tokato rašė:
Koks čia buržujus, darbo liaudis ir tiek :)

Man statybose padėjo, jog prieš viską pradedant nesivaikiau rožinių svajonių, viskas buvo įvertinta su gera atsarga. Tiesa pačioj pradžioj suklydau pasirinkdamas architektą, kuris ne dėl savo kaltės mano projektą darė kaire ranka, todėl teko pačiam ArchiCadu padirbėt :) rezultatas gavosi truputį kitoks nei buvo planuota ir vietoj ala modernios architektūros pastatyta šiuolaikė lietuviška troba :D kadangi statybose stipriai tiek organizacine tiek finansine prasme dalyvavo artimi žmonės, tai įtakojamas visokių paisakymų "kas paprasta,tas pigiau" teko rinktis tai kas šiuo metu nelabai atitinka mano standartų. Bet yra potencialių pirkėjų, kurie labai viskas patinka. Man tik geriau nuo to.
Pačiose statybose viską atliko du patyrę musonai (gerokai virš 50ies) ir pagalbinis. Jokių priekaištų, atsakingi ir tikrai geri žmonės, tik dėl savo žinių trukumo perdangoj anie užgrybavo ir į konstrukciją nebuvo įdėta plevelė (vėliau kaip paaiškėjo tai nėra didelė bėda). O visa kita iš jų pusės buvo labai puiku. Viduj dirbo vienas meistras, vėlgi kruopštus, be jokių priekaištų. Tik plytelių klojėją teko gerai už kaklo paimt du kartus. Visus kitus darbus (namo tinkavimas silikonu, trinkelių dėjimas ,apkalimai ir t.t.) darė atskiros komandos, vėlgi be jokių preikaištų. Tai gal man ir tos statybos visai kitaip atrodo, kai nereikėjo pražilt bereikalo :)

reziuomuojant ateinančios kartoms, tai patarimas būtų toks - pirmiausiai statant namą svarbu sklypas. Mano atveju sklypas kainavo gana nemažai kaip provincijoj, bet vieta puiki, todėl dabar tik didina viso projekto vertę. Antras dalykas ,tai geras architektas ir puikus pačio statytojo pasiruošimas, nes nežinant ir darant tik remiantis kitų rekomendacijom galima stipriai prisigrybaut. O tai kainuoja didelius pinigus ir daug nervų. Jeigu gyvenimas leis, tai antras namas bus toks apie kokį svajoju ilgą laiką, bet šiuo metu to neleido ne tiek finansinės galimybes, kiek kitų spaudimas įgyvendint :)

Tai kaip čia yra? Pardavinėsi gal savo trobą? Ar tiesiog statysies antrą? Vilniuj žinok darbo jėga kainuoja kitaip nei šiuo metu stateisi pas save. Tai jei nusipirksi sklypą už kokius 300k+ ir veliau statysies svajonių namą (dar +-500k), tai kur tu nebusi buržujus? :D Ir nesiginčik, liaudis geriau žino :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 576, 577, 578, 579, 580, 581, 582 ... 759  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery