Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Vas 2025, 23:10

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568 ... 759  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Lap 2013, 20:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
banans chuligans rašė:
i kaima vezu, traktoriams sueina gerai dar:) o siaip pas smiki gan bardakingas garazas. as noreciau, kad nesimatytu nieko, kazkokias stumdomas spinteles ar uztvareles daryt :roll:

garazas nera dabar prioritetas :) tikrai numatau kad bus spinteles kur bus sudeti irankiai, irankiu stendai ir pan, bet pries tai reikia apkalti viska OBC plokste, pasidaryti duobe, isiklijuoti plyteles ir pan. o dabar tai lentynos ir po ranka pasitaikiusiu medziagu padaryta ir tiek :)

StandartinėParašytas: 27 Lap 2013, 22:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.03
Amžius:
46
Automobiliai:
E64 M6
G32 630xd
MB W126
GAZ 22
gal OSB plokste :)

StandartinėParašytas: 27 Lap 2013, 22:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Atiduosiu bet kokiam garaziniui LT. Seip NO turiu nusipirkes tokia spec baleja alyvai, 15 litru man rodos. Pilna pripyliau nesenei, nuveziua ir servisa ir pridaviau uz ačiū.
Man tik vienas dalykas neduoda ramybes, kad nauji automobiliai kuriami taip, kad paciam pasitvarkyti jau darosi kebloka. Pvz. kad ir mano Ford. Alyva pakeisti hemorojus. Salono filtra dar didesnis. Kas bus dar po 5 metu sunku issivaizduoti. Be keltuvo turbut bus neimanoma apsieiti, tai garazas cia igauti gali mazesne reiksme jie paciam kuistis patinka.
Dzzzima rašė:
Man šiaip įdomus klausimas kur jus dedat seną alyvą iš variklio keisdami tepalus? Į griovį?

StandartinėParašytas: 27 Lap 2013, 23:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
raimis528 rašė:
kazka panasaus, isivaizduoju pas save :roll:

tai cia jau kaip virtuveje :lol:

-15 respect'o point'ų, kad nepirkau kabriko.

StandartinėParašytas: 27 Lap 2013, 23:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
Smikis100 rašė:
garazas nera dabar prioritetas :) tikrai numatau kad bus spinteles kur bus sudeti irankiai, irankiu stendai ir pan, bet pries tai reikia apkalti viska OBC plokste, pasidaryti duobe, isiklijuoti plyteles ir pan. o dabar tai lentynos ir po ranka pasitaikiusiu medziagu padaryta ir tiek :)

Duobė garaže??? Va čia tai jau visai hardcore.
Nesuprantu to džiaugmo tepalus keisti, niekaip.
Aš vienintelį atvejį krapštymosi prie mašinos (turiu omenyje tokį rimtesnį jau, ne lemputę pakeisti) pateisinu - kai tai mašinaj >30 metų ir tai yra koks nors oldscoolas.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2013, 00:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.28
Automobiliai:
'88 Testarossa
'09 DB9
Julius P. rašė:
Nesuprantu to džiaugmo tepalus keisti, niekaip.
Aš vienintelį atvejį krapštymosi prie mašinos (turiu omenyje tokį rimtesnį jau, ne lemputę pakeisti) pateisinu - kai tai mašinaj >30 metų ir tai yra koks nors oldscoolas.

Nu jo, kai tas keitimas chaliavas arba kapeikas kainuoja :)

StandartinėParašytas: 28 Lap 2013, 10:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Dzzzima rašė:
Man šiaip įdomus klausimas kur jus dedat seną alyvą iš variklio keisdami tepalus? Į griovį?

į vairo stiprintuvą :lol:
jei kam atlieka, galiu priglaust, aišku ne po 5ltr.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2013, 11:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.14
Automobiliai:
-
Julius P. rašė:

Norėjau ir aš duobės, bet kažkaip praslydo tas momentas bestatant, kai daug maž ūkio būdu dariau, pritrūko laiko, noro ir dabar garaže tiesiog plytelės ir trapas vidury. Išliejau grindis garaže kartu su visu namu ir baigėsi duobės visos :) Būtų duobė- tai jaučiu būtų buvęs baseinukas tiesiog, arba itin brangi investicija į hidroizoliaciją, ir vistiek žiemą snieguotą mašiną įvarius būtų vandens duobėje...

Dar buvo minčių ateičiai keltuvui paruošt betono pagalves. Bet jau čia irgi hardcore būtų buvę, grynai savo malonumui, pasižait kas vargu ar būtų kada atsipirkę... O ir iš garažo neišlysčiau giminių/draugų mašinas taisydamas :mrgreen:

StandartinėParašytas: 28 Lap 2013, 11:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
O as ne, kaip tik esu uzsideges ant tos duobes, megstu pasikrapstyti ir pan tikrai reikalinga duobe :) na jei bus vandens tai nusipirksiu siurbliuka :) aisku pas mane grynas molis todel nemanau kad ten bus labai slapia :)

StandartinėParašytas: 28 Lap 2013, 11:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.03
Amžius:
46
Automobiliai:
E64 M6
G32 630xd
MB W126
GAZ 22
Duobe-keltuvas nuosavam name,tai tik tuo atveju,jeigu laiko uzklasinei veiklai turi ir dar gal pasipelnyt is to planuoji, del vienos-triju masinu tikrai neverta.... geriau susirasti drauga, pas kuri yra duobe garaze. :)

StandartinėParašytas: 28 Lap 2013, 11:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.14
Automobiliai:
-
Mindaugas T rašė:
del vienos-triju masinu tikrai neverta.... geriau susirasti drauga, pas kuri yra duobe garaze. :)

Tai aš galiausiai irgi taip nuspręndžiau, juolabiau grindis užsibetonavau ir išklijavau... Jei jau ką krapštau tai ant kaladžių mašiną padėjęs...

StandartinėParašytas: 28 Lap 2013, 13:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Automobiliai:
BMW
E46 328ci;
E24 635csi;
Mieli statytojai :)

Kaip dabar vyksta reikalai su statybu technine prieziura? skaiciau kad pradedant stayti nama turi pranesti, kad turi technini priziuretoja, kuris paskui tures pasirasyti kai namas bus baigtas, ir kaip suprantu dar jis turi pildyt statybu zurnala?

kaip visi tai vyksta relybeja? susirandi dede su usais kuris turi teise atlikt ta prieziura pasisrasai sutarti ir kas tada? kai baigsi nama jis pasirasys ir viskas? ar cia viskas sudetingiau? visi suprantam kad jis tikrai nevazines i staybas ir netikrins kaip ten kas vyksta.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2013, 13:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Duodi dėdei su atestatu biški litų ir jis viską sutvarko, tik dar į VTPSI praneši apie nusamdytą techninį prižiūrėtoją ir darbų vadovą. Jeigu reikia kontaktų galiu užklaust.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2013, 13:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
Smikis100 rašė:
O as ne, kaip tik esu uzsideges ant tos duobes, megstu pasikrapstyti ir pan tikrai reikalinga duobe :) na jei bus vandens tai nusipirksiu siurbliuka :) aisku pas mane grynas molis todel nemanau kad ten bus labai slapia :)

Siurbliuką??? Must be kidding. Jau susidariusią balą tai išsiurbsi su siurbliuku, bet drėgmės tai ne, ta duobė bus afigennas drėgmės šaltinis. Baikit svaigti su tais pasikrapštymais, kai pradėsit name gyvent, ten krapštymosi aplinkt namą bus tiek, kad prie tos mašinos jau lyst nebesinorės.
Duobė garaže yra visiška nesamonė. O pakėlėjas reikalingas principe tik tam, kad galima būtų dvi mašinas sustatyt vieną po kita.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2013, 13:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Julius P. rašė:
Siurbliuką??? Must be kidding. Jau susidariusią balą tai išsiurbsi su siurbliuku, bet drėgmės tai ne, ta duobė bus afigennas drėgmės šaltinis. Baikit svaigti su tais pasikrapštymais, kai pradėsit name gyvent, ten krapštymosi aplinkt namą bus tiek, kad prie tos mašinos jau lyst nebesinorės.
Duobė garaže yra visiška nesamonė. O pakėlėjas reikalingas principe tik tam, kad galima būtų dvi mašinas sustatyt vieną po kita.

Nu aš duobės reikalingumo ir nematau, bet čia pas visus skirtingi poreikiai. Kaimynas turi duobę, gruntas aišku molis, tai padarytas drenažas tiesiai iš duobės, kad nuolat vandenį ištraukinėtų. Ir dar pajungęs į kanalizaciją. Buvo jam bėdų, kai pas mane vadentiekio vyrai darė įvadą ir pamatė jo chalturą :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568 ... 759  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery