Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Geg 2025, 17:56

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Bir 2006, 23:54 

Noreciau paprasyti pasidalinti info apie automata. Neseniai pirkau 318i automata,deze penkiu laipsniu. gal galetumet pasidalinti ziniomis kam tiksliai skirti 1,2,3 pavaros,ta prasme kokia ju funkcija,ir dar kam skirtas rezimas m. O dabar jau apie keistus mano automato veiksmus:kai pradedi judeti pavaros junginejasi liuks,tik va kai beveik sustoji ir vel pradeda judet tada jau gana skaudokai persijungia pavara,cia is pirmos i antra,kartais buma ir stapdant ta pati beda kada pavara nusimeta is antros i pirma. is anksto dekui! supraskit tai pirmas mano automatas, tai ir truksta info.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 00:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
zemaituks rašė:
Noreciau paprasyti pasidalinti info apie automata. Neseniai pirkau 318i automata,deze penkiu laipsniu. gal galetumet pasidalinti ziniomis kam tiksliai skirti 1,2,3 pavaros,ta prasme kokia ju funkcija,ir dar kam skirtas rezimas m. O dabar jau apie keistus mano automato veiksmus:kai pradedi judeti pavaros junginejasi liuks,tik va kai beveik sustoji ir vel pradeda judet tada jau gana skaudokai persijungia pavara,cia is pirmos i antra,kartais buma ir stapdant ta pati beda kada pavara nusimeta is antros i pirma. is anksto dekui! supraskit tai pirmas mano automatas, tai ir truksta info.

kelintu metu mashyna? kad 1.8i su 5 shaibu deze.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 09:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
pas tave kadangi 1.8 turetu buti 4iu begeiu deze (kiek girdejau neitin pasisekes variantas,bet kas ten zino) 5iu begiu deze eina nuo 2.0litru.

del reikesmiu viskas labai paparsta. 1.2.3 cia yra begiai..tarkim uzklimpai kur nors ir tau tik vieno begio tereikia,tad perjungi i 1 padeti ir auskciau pirmo begio tau begiu nekels,jei 2 tai auksciau 2o nekels,3 tai 4o nejungs.

o siaip patarimai tokie visada vazinek D rezimu,be reikalo niekur nieko nejunginek,netampyk ir tt,ant sankryzos jei stovi per raudona tesiog laikyk stabdzio pedala,enjunginek jokiu N ar P.pasikeisk tepala dezei,nebent zinai kad nesenai keistas.

M rezimas naudojamas ziema ypac kokiom ekstremaliom salygom kai tarkim stipriai pusto ir sunku per gan gylu sniega vaziuoti,as per visa laika tik 2 kartus ji buvau tenaudojes.visada E rezimas,kartais S :twisted:

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 11:09 

auto 93. bet deze tai 5 laipsniu. siaip sios auto gana idomi komplektacija,yra beveik visi privalumai,net autonominis yra,o kai abs tvarkiau tai meistras sake kad tokia abs sistema tik nuo 95 ar 96 pradejo eit. Tepalo dezej dar nekeiciau mat buvo visokiausiu nuomoniu issakyta,kad pakeitus gali atsirasti dar keistesniu ligu,tai ir nebezinau ka daryt. tiesa vakar vienas meistras sake kad jau tokios bedos su deze prasideda tai jau be remonto galiu ir neprasisukt,kad nepades nei tepalo nei filtro keitimas,tiesa jis man pasiule tokio skyscio i deze pilt kuris tipo prailgina dezes gyvenimo laika 1,5-2 kartus,gak kas esat bande?

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 12:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.01
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E38 735 M62 97'
ex E39 520 M47 00' Touring
ex E34 530 M60 94
ant greiciu dezes kokis diziausias skaiciukas yra? tepla tai reiktu pasikeist, o ypac pasitikrint tepalo lygi, nes tas labai svarbu automatui.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 13:03 

na jei klausi koks didziausias skaucius prie pavaru svirties,tai 3.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 13:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
4iu begeiu tavo deze as dar karta sakau.jei bent iki 4iu butu tai butu 5iu begiu.

o tepala keist reikia kazkur kas 60 000 km.man jau pribrendo reikalas keisti,jauciu rytoi varysiu keist.

o del skysciu kakzokiu prailginanciu gyvavima tai netikiu ir nepasitikiu,kas is to kad kazkoks skistis tau prislopins gedimo jausma jei ir toliau ten viskas drosis ir tik blogin eis... nors gal as klystu.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 13:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.29
Amžius:
54
Automobiliai:
E31 850Ci,E23 735i,Saab 9-5 Aero,Saab 9-5 2t
zemaituks rašė:
na jei klausi koks didziausias skaucius prie pavaru svirties,tai 3.

Jei 3,tai pavaru deze - 4 begiu :cry: .

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 13:26 

na tai busiu suklydes su tais laipsniais,sakau tai pirmas mano automatas,todel ir zinios minimalios. nu tai reiks varyt keist tepala ir filtra,ziuresiu gal prasisuksiu ir be didesniu islaidu.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 14:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.01
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E38 735 M62 97'
ex E34 530 M60 94
na kad tepalo keitimas su filtru automatui nera jau tokis brangus malonumas ;) viska galima ir paciam, bet va reik moket uzpilt is naujo, ir kiek reik pilt :D cia jau reiktu ziniu.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 15:02 

na as pats tai jau tikrai nekisiu nagu o tai paskui galiu dar ka pridirbt, nuvarysiu pas toki zmogeli kuris tai ismano. o kas del brangumo,tai as turejau galvoje kad nelabai brangu palyginus su tuo kas gresia jei reiks imt deze lauk,kiek girdejau toks malonumas nuo 1500 iki 2000lt,cia su visu ligu pasalinimu.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 17:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.10
Amžius:
51
Automobiliai:
[E38] 728 96'
[E36] 316 94' ex
[E34] 525 88' ex
Cituoti:
4iu begeiu tavo deze as dar karta sakau.jei bent iki 4iu butu tai butu 5iu begiu.
Patarciau netvirtinti,kad jei paskutinis skaicius 3,tai deze butinai tik 4 begiu.Pas mane tas pats bet begiai penki(e34m20 525).Cia buvo bandanciu nematant irodyti kad as neteisus,tai net buvau patikejes,todel nuvykau i DAIVANTA.Ten patvirtino kad begiai 5,nors ir paskutinis skaicius 3.Taip kad su kategoriskumais atsargiai.O jei dar yra sakanciu kad to nebuna-deze alaus ant kapoto ir pavezinsiu -galesit paskaiciuot :wink:

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 19:57 

o tai kaip tas pavaras reikia skaiciuot?

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 20:18 

Jei skaiciuot pavaras vaziuojant,tai pas mane 5 galima suskaiciuot,tiesa kada isijungia penkta pavara jauciasi truputi silpniau nei kitos keturios. Tai kaip cia su tom pavarom :?:

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 22:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.01
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E38 735 M62 97'
ex E34 530 M60 94
pazek greiciu dezes tipa, po masina palindes, pagal tai manau nete butu galima rast info daugiau

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: