Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 02 Gru 2024, 21:52

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 81 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Spa 2013, 23:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.04
Amžius:
32
Automobiliai:
ex E46 330d
ex E36 320i
ex E46 330cd
ex E36 316 compact
e92 335i manual
Jeigu sakai kad techniskai inai tvarkinga, isore irgi tvarkinga, na gal salonas(asmeniskai man nelabai). Tai as tavo vietoi mesciau vaira i kita puse ir nesukciau galvos. Tanku zavode, kaune, ne vienam perkelinejo vaira, patys vazineja su perkeltom E46 ir e91 jokiu problemu nera, kiek domejausi teks issipjaut kebule viena skyle, kita uzvirint, bcio toliau tik isimi viena idedi kita. Gali pasisukt jiem pasiklaust kiek kainuoja pilnas perkilomo komplektas:)

StandartinėParašytas: 19 Spa 2013, 00:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.13
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Davincis rašė:
Jeigu sakai kad techniskai inai tvarkinga, isore irgi tvarkinga, na gal salonas(asmeniskai man nelabai). Tai as tavo vietoi mesciau vaira i kita puse ir nesukciau galvos. Tanku zavode, kaune, ne vienam perkelinejo vaira, patys vazineja su perkeltom E46 ir e91 jokiu problemu nera, kiek domejausi teks issipjaut kebule viena skyle, kita uzvirint, bcio toliau tik isimi viena idedi kita. Gali pasisukt jiem pasiklaust kiek kainuoja pilnas perkilomo komplektas:)

Jeigu tik viena skyle reikia uzvirint ir viena ispjaut pas E46, tai begciau nuo tokiu perdarinetoju kuo toliau. Nes ne viena zinau kuris paskui verke kad perdaryta tragiskai ir po panele kaip pvz metalinis balkis net neidetas. Panele ant plastmasiniu uztrauktuku pritvirtinta. Ir paskui kaip reikia viska padaryti kaip priklauso, kainuoja zymiai brangiau.
Siaip kompkektas kainuoja iki 2000lt, o darbas priklauso nuo to kur ir kaip darysi. Galima rast kad ir uz 1500lt padarytu, bet paskui nereikia verkt...

StandartinėParašytas: 19 Spa 2013, 10:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.02.21
Amžius:
34
Automobiliai:
E46 320d '01
E46 325i '03
EdgaBMW kalbant apie tavo atliekamus darbus perdarant angliškus BMW ir darbų užbaigtuma negalima nieko blogo sakyt..

Tačiau kalbant apie darbų kaina, yra kas ir uz 1600 padaro ir padaro gerai. Savo atveju 1600 LT už darbą + 150LT freonas ir suvedimas. Masina perdaryta kokybiškai, niekas nebarška, jokiu klaidu nėra, viskas veikia, spidometro ciferblatas pakeistas, durų rankenėles vietoj, galinis priešrūkinis savo vietoj.

Kalbant apie pravotke, pravotke panaudota tapati, tačiau jokios "chaltūros" nerasta, viskas kokybiškai ir tvarkingai.

Darbus atlikinėja patirtį turinti įmonė + darbų garantija.

StandartinėParašytas: 19 Spa 2013, 12:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.13
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Primax rašė:
EdgaBMW kalbant apie tavo atliekamus darbus perdarant angliškus BMW ir darbų užbaigtuma negalima nieko blogo sakyt..

Tačiau kalbant apie darbų kaina, yra kas ir uz 1600 padaro ir padaro gerai. Savo atveju 1600 LT už darbą + 150LT freonas ir suvedimas. Masina perdaryta kokybiškai, niekas nebarška, jokiu klaidu nėra, viskas veikia, spidometro ciferblatas pakeistas, durų rankenėles vietoj, galinis priešrūkinis savo vietoj.

Kalbant apie pravotke, pravotke panaudota tapati, tačiau jokios "chaltūros" nerasta, viskas kokybiškai ir tvarkingai.

Darbus atlikinėja patirtį turinti įmonė + darbų garantija.

Kur tu matei kalba apie mano atliekamus darbus? As saves visiskai neturejay omenyje. As kalbu aplamai. Galiu pasakyt tik tiek, kad lituota pravode jau savaime yra chaltura.

StandartinėParašytas: 19 Spa 2013, 17:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.02.21
Amžius:
34
Automobiliai:
E46 320d '01
E46 325i '03
Niekas nesako, kad tu save bandai isaukstinti, tai tiesiog pagyrimas is mano puses buvo.

O del pravotkes litavimo, taip, sutinku, tai negamykliska, potenciali rizika ir galimybe gedimams...

Tačiau užduosiu tau klausima:

Ka darai jei gauta pravotke neatitinka angliskos komplektacijos ? Dyzelis, benzas, mechanika, automatas, navi, xenon ir t.t. skirtumas visgi yra.

Ka darai jei isvis negauni EU pravotkes? kokia kaina tada ?

StandartinėParašytas: 20 Spa 2013, 12:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.13
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Primax rašė:
Niekas nesako, kad tu save bandai isaukstinti, tai tiesiog pagyrimas is mano puses buvo.

O del pravotkes litavimo, taip, sutinku, tai negamykliska, potenciali rizika ir galimybe gedimams...

Tačiau užduosiu tau klausima:

Ka darai jei gauta pravotke neatitinka angliskos komplektacijos ? Dyzelis, benzas, mechanika, automatas, navi, xenon ir t.t. skirtumas visgi yra.

Ka darai jei isvis negauni EU pravotkes? kokia kaina tada ?

Be EU pravodkes nedarau. Visada pirkdamas komplekta perku ir pravodke arba jei nebuna ieskau atskirai. Del komplektacijos neatitikimo eu pravodke sulyginu su angliska, t.y trukstamus laidus ispinu is angliskos pravodkes ir ipinu i eu pravodke. Taip pat ir del papildomos komplektacijos jei jos nebuvo nei angliskoj nei eu pravodkeje.

StandartinėParašytas: 20 Spa 2013, 13:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.21
kiruxxx rašė:
na nera skirtumo kokios apdailos donore butu nes pas mane karbonu apklijuota dabar bet dazysiu ir taip greitu laiku sidabrine spalva tai ir donoro galima nudazyti. skydeli galima pakeisti is myliu ik km ir ta ciferblata su laiku pasikeisti. :) na nezinau ar apsimoka geriau parduoti saviski ir dasimetus lietuvoje nusipirkti tik pas mane nauje vaziuokle geras variklis padangos naujos ir seip priziureta masina, imeciau foto mano auto

jei su juo ruosiesi vazinet kol ismesi i srota, tai persidarinek, jei ne, tai prarasi siaip ar taip pinigu nemazai parduodamas paskui perdaryta, padangas gali ir ant kito persideti, vaziuokle ne tiek daug ir kainuoja, o perdarius ji tau vistiek kainuos brangiau nei kairiavaire nupirkt paieskojus

StandartinėParašytas: 31 Gru 2013, 09:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.04.10
Automobiliai:
E36 325 coupe
Kaip del akseleratoriaus pedalo? Dabar pas mane stovo kaip pirmoje foto - kmplekte toks kaip antroje (tik nuotraukoje nesimato elektrines dalies - troso ten nera). Galima ji statyti ar nlb. Mano auto 2004 320D, donoras 1999 320D.

Prikabinti failai:
su padu.png
su padu.png [ 25.25 KiB | Peržiūrėta 5109 kartus(ų) ]
be pado.png
be pado.png [ 19.91 KiB | Peržiūrėta 5109 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 31 Gru 2013, 09:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.03.10
Amžius:
40
Automobiliai:
Ex... E39 528I
Ex... E39 525I
Ex....E39 530IA
E39 530D 225Ag 490NM
Nikas:
Nikas
Vytas.G rašė:
Kaip del akseleratoriaus pedalo? Dabar pas mane stovo kaip pirmoje foto - kmplekte toks kaip antroje (tik nuotraukoje nesimato elektrines dalies - troso ten nera). Galima ji statyti ar nlb. Mano auto 2004 320D, donoras 1999 320D.

teko daryt E46 smagiai darosi iki abs bloko :) o del pedalo dedi ta pati, kur pirmoje.

StandartinėParašytas: 31 Gru 2013, 16:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.04.10
Automobiliai:
E36 325 coupe
o kas del abs? kad jis kitoje puseje? berods ir europiniai kazkurie abs bloka turejo desneje. :?

StandartinėParašytas: 31 Gru 2013, 18:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.03.10
Amžius:
40
Automobiliai:
Ex... E39 528I
Ex... E39 525I
Ex....E39 530IA
E39 530D 225Ag 490NM
Nikas:
Nikas
Vytas.G rašė:
o kas del abs? kad jis kitoje puseje? berods ir europiniai kazkurie abs bloka turejo desneje. :?

nesu simta proc situo garantuotas, bet man rodos visi kairiavairiai turejo kaireje.

StandartinėParašytas: 31 Gru 2013, 18:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.21
Andrelisklp rašė:
nesu simta proc situo garantuotas, bet man rodos visi kairiavairiai turejo kaireje.

nevisi tai 100%, bet nuo ko priklause tai nzn, bet pas kairiavairius jis stovi siek tiek kitokioj pozicijoj nei desiniavairius

StandartinėParašytas: 31 Gru 2013, 18:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.30
xi xd keleivio puseje

StandartinėParašytas: 31 Gru 2013, 20:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Kinder rašė:
xi xd keleivio puseje

ir tai kaip tik tas modelis kuriam reik vairo puse perdarineti :D

StandartinėParašytas: 01 Sau 2014, 12:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.30
donoras komplektui visai gali buti x`as

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 81 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery