Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 13:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Bir 2006, 23:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Jo as ir noriu suzinoti kas ta per duobe ir kaip ji jauciasi?Cia atrodo kad nebetraukia tuo momentu kazkiek tai apsuku - cia ta duobe vadinasi.

StandartinėParašytas: 20 Bir 2006, 23:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
nzn, pas mane is esmes sunki masina - beveik 1600kg. Kai vaziuoju tai ji tikrai sveria virs 1600 :) jokiu duobiu nera - iki 3500 tolygiai traukia, o po to trauka dvigubeja ir iki pat redline. Garsas keiciasi i labai malonu, toki heavy metal :) O jei vaziuoju antru begiu, laikau 2500 ir po to paspaudziu akseleratoriu - maloniai pakelia 'snuki' ir isibegeja :) jokiu duobiu :roll: gal delto kad nera VANOS? :lol:

StandartinėParašytas: 20 Bir 2006, 23:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
BMW.SauberF1Team rašė:
maloniai pakelia 'snuki' ir isibegeja :) jokiu duobiu :roll: gal delto kad nera VANOS? :lol:
Tai VANOS kazkiek itakos turi. Visdelto jis koreguoja velenelio vaze prie tam tikru apsuku. ;) O kas ten gali pradeti tarsketi ties 2000 aps. tai velnias zino...

StandartinėParašytas: 20 Bir 2006, 23:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
jeigu mashyna vietoje ant laisvu tarshkia, tai vadinasi grandines problema, pakeli apsukas tai tarshkesis dingsta.

StandartinėParašytas: 21 Bir 2006, 11:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
Pas mane tai tokius panasiai apibudintus garsus skleisdavo benusibaigiantis generatorius :-({|=

StandartinėParašytas: 21 Bir 2006, 11:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.19
Amžius:
43
na ateina savaitgalis ilgesnis - tai lysiu po masina ir ziuresiu, gal rimtai kokia skarda kur rezonuoja (nu bet blyn galva guldau kad is variklio priekio garsas sklinda), o del generatoriaus tai ir as tokia minti turejau, tiesa pasakius jis man kokis tai itartinas nuo auto pirkimo, bet tikrinom tai krauna gerai :roll:

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 14:54 

na jei yra kondicionierius tai siuliciau pasiziuret ar jo guolis kartais nesibaigineja.

StandartinėParašytas: 23 Bir 2006, 09:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.19
Amžius:
43
yra tokis geras daigtas :wink:
o kaip patikrinti kondicionieriaus guoli, kur jis stovi?

StandartinėParašytas: 28 Bir 2006, 02:27 

na kaip tiksliai patikrint paciam tai net nezinau,na jei guolis taip jau neblogai paejes,tai turetu matytis kaip vingiuoja kondicionieriaus stylis, a jis stovi variklio apacioj,toj pusej kur grandine. Pas mane taip pat garsas jautesi kazkur variklio prieki,buvau net pagalvojes kad kazkas netaip su dirzeliu(paskirstymo,pas mane senesne auto),bet nuvaziavau pas meistra ir jis man iskart pasake kame reikalas. tai ziek,gal ir tau kartais ta pati problema.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2007, 15:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
pas mane tas garsas prasidejo vasara ir kuo toliau tuo garsas stipreja... niekas nieko konkretaus nepasakydavo, kas per beda, bet matomai tai yra automobiliuose su VANOS. beje vakar vienas motoristas pasake, kad gali buti vanos, bet nieko konkretaus nepasake ir tvarkyti atsisake, tai jei kas apsiims tai daryti ir bus ispresta beda, parasysiu.
p.s. pas mane ne tik tas garsas, tai sio gedimo priezastis nusakyti dabar negaliu.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2007, 15:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
39
pas mane taip pat yra toks garsas, kaip apibudino temos autorius.... girdisi priekyje, bet nepanasu i kompensatorius... galbut tikrai grandine, o galbut koks ventiliatoriaus guolis ar kita prie jo esanti detale, kuri nuolat juda dirbant varikliui?

StandartinėParašytas: 05 Sau 2007, 16:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.11
Amžius:
37
pas mane taip pat tox garsas yra, buvau tema kazkada uzvedes bet niekas taip konkreciai ir nepasake kas galetu but, garsas atsirado po grandines itempejo ir kitu guoliu pakeitimo, taip ir iki siol neishsiaishkinau ar cia tie guoliai lievaj uzdeti ar beardydami shumeistriai ka nors pridirbo, pats garsas taj tikraj galetu but ish generatoriaus ar grandines
p.s.
bmw E36 320i be vanos :D

StandartinėParašytas: 05 Sau 2007, 16:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
rolitto rašė:
pas mane taip pat yra toks garsas, kaip apibudino temos autorius.... girdisi priekyje, bet nepanasu i kompensatorius... galbut tikrai grandine, o galbut koks ventiliatoriaus guolis ar kita prie jo esanti detale, kuri nuolat juda dirbant varikliui?

vanose yra grandine... meistras nesu, tai pilnos konstrukcijos nezinau, bet garsas pasireiskia butent 2000-2500 apsukoms esant. nors gali buti ir variklio grandine, tik manau garsas butu kitas (motoristas atpazintu). o del guoliu, tai nemanau, nes garsas butu pastovus, nepriklausomai nuo apsuku dydzio. (dar beto garas ne uzimas, o greiciau zyzimas kuri skleidzia metalas). tik pas visus cia gali buti ir garsai skirtingi, tai speliones tik :) jei savo sutvarkysiu, tai bus bent aisq del garso, kuris atsiranda 2000-2500 diapazone, tai parasysiu forume, nes garsas slykstus. (kompensatoriai sukala ryte ~1-2 sek, tai ne kompensatoriai, o ir garsas labiau ausi reziantis)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery