Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 05:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 871 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 59  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 15:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.31
Automobiliai:
E39 525D M57 '02
aremigij rašė:
Po klemos nukelimo - taip.

man labai įdomu kur matai lygiagretų jungimą ka abu galus uždedi ant vienos klemos"D

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 15:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.04.30
Automobiliai:
BMW E60 530D M Sport
100 proc pritariu. Jei zmogus nori pats bandyti susitvarkyti tegu bando, jei turi kazkiek loginio mastymo ir benra supratima nieko nesugadins, blogiausiu atveju nesusitaisys ir teks vezti pas meistra. Man paciam idmu ir malonu susitvarkyti savo auto tuo paciu man ir poilsis :) Kai konors nezinau (o nezinau tikrai daug) skaitau foruma, yra tikrai nemazai naudingos info. Nei vienas negimė su ziniom ir juolabiau su patirim, tik tie kas nuolat visur kaisioja nosi ir kuriems niezti nagai igauna patirties.
Bukim vieni kitiems draugiski ir pasidalinkim patirtim, kam rankos isdygusios is sub... po pirmu bandymu supras kad nejiems tai skirta, o ir meistrai tures daugiau darbo :)

Grill rašė:
Pagal minutes va kaip turi atrodyti srovė:

Šioje temoje susidariau vaizdą, kad yra žmonių, kurie bando atmušti bet kokį norą bandyti pačiam susitvarkyti. Aš manau, kad pabandyti nekainuoja. Nepavyks, tada veži specui, bet kiek aš tokių specų esu sutikęs, tai #-o Vienoje vietoje sutvarko, kitoje vietoje sugenda stebuklingai, o gedimą pastebi po kurio laiko, nu bet čia kitos istorijos.

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 15:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
[quote="aremigij"]100 proc pritariu. Jei zmogus nori pats bandyti susitvarkyti tegu bando, jei turi kazkiek loginio mastymo ir benra supratima nieko nesugadins, blogiausiu atveju nesusitaisys ir teks vezti pas meistra. Man paciam idmu ir malonu susitvarkyti savo auto tuo paciu man ir poilsis :) Kai konors nezinau (o nezinau tikrai daug) skaitau foruma, yra tikrai nemazai naudingos info. Nei vienas negimė su ziniom ir juolabiau su patirim, tik tie kas nuolat visur kaisioja nosi ir kuriems niezti nagai igauna patirties.
Bukim vieni kitiems draugiski ir pasidalinkim patirtim, kam rankos isdygusios is sub... po pirmu bandymu supras kad nejiems tai skirta, o ir meistrai tures daugiau darbo :) [quote]

Patikek manim kaip as nenoriu tokiu darbu kai grybai prikisa nagus nezinodami ka daro ir paskui reik ne tik esama problema surasti bet ir pasekmes bejiskant kazkieno istaisyti

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 17:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.07.23
Automobiliai:
E61 535d
Maciau as tu Pasiputusiu "meistru"... liaudis isgiria, o kai nuvarai sutvarko sudinai, arba nesutvarko ir pasako kokia nesamone.
Daug idomiau paciam ziuretis, jeigu yra noro. Nors zinai ka pasidarei ir ko ne, ekstra atveju tenka varyti vistiek, bet tada bent numanai labiau apie problema nei pries tai ir esi maziau atsparus meistru paistalams. O tikrai geri meistrai dazniausiai ispyzdeje ir purvinu darbu nebeima.
Tarp kitko, visu gerbiamas Arunai, cia forumas, nera ko detis is Meistru meistringiausiu, didziuotis savo gabumais ir visus grybais ar dar kaip vadinti, tikriausiai tavo intelektas kaip daugelio meistru yra krites zemai...o gal tu taip pat isgirtas liaudies "Meistras"...?

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 19:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.02.15
Amžius:
105
Automobiliai:
BMW F11 530xD LCI sophistograu;
ex: f11 alpinaweis, e61, E39, E34, e30x2;
Va taip pilnos temos asmeniskumu, todel zmones neranda ko reikia...

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 20:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Juozas.Simkus rašė:
Maciau as tu Pasiputusiu "meistru"... liaudis isgiria, o kai nuvarai sutvarko sudinai, arba nesutvarko ir pasako kokia nesamone.
Daug idomiau paciam ziuretis, jeigu yra noro. Nors zinai ka pasidarei ir ko ne, ekstra atveju tenka varyti vistiek, bet tada bent numanai labiau apie problema nei pries tai ir esi maziau atsparus meistru paistalams. O tikrai geri meistrai dazniausiai ispyzdeje ir purvinu darbu nebeima.
Tarp kitko, visu gerbiamas Arunai, cia forumas, nera ko detis is Meistru meistringiausiu, didziuotis savo gabumais ir visus grybais ar dar kaip vadinti, tikriausiai tavo intelektas kaip daugelio meistru yra krites zemai...o gal tu taip pat isgirtas liaudies
"Meistras"...?

Ka tu cia sneki apie intelekta ir tt. As kiekviena diena susiduriu su sitom problemom, kaip kazkas bande problemas spresti ir prisidirbes ir jau pervaziaves dar per kokius penkis garazus kurie irgi nelabai ka raukia avaziuoja pas mane ir praso sutvarkyti viska tuo paciu turedamas tik £20. Nezinau kaip ten suliaudziu ar giria mane ar ne bet mano garazas pastoviai paskutinis punktas tokiu masinu kuriu negali sutvarkyti kiti tuo paciu ir bmw atstovai. Pagrindinis dalykas yra tai kad xebra, jei nesuprantat tai nelyskit, geriau eikit alaus atsigert ar dar ka paveikti. Praejo tie laikai kai uztekdavo plaktuko ir atsuktuvo problemai ispresti.

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 20:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Va cia tai tiesa =D>
Arunas B rašė:

Ka tu cia sneki apie intelekta ir tt. As kiekviena diena susiduriu su sitom problemom, kaip kazkas bande problemas spresti ir prisidirbes ir jau pervaziaves dar per kokius penkis garazus kurie irgi nelabai ka raukia avaziuoja pas mane ir praso sutvarkyti viska tuo paciu turedamas tik £20. Nezinau kaip ten suliaudziu ar giria mane ar ne bet mano garazas pastoviai paskutinis punktas tokiu masinu kuriu negali sutvarkyti kiti tuo paciu ir bmw atstovai. Pagrindinis dalykas yra tai kad xebra, jei nesuprantat tai nelyskit, geriau eikit alaus atsigert ar dar ka paveikti. Praejo tie laikai kai uztekdavo plaktuko ir atsuktuvo problemai ispresti.

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 23:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.07.22
Amžius:
40
Automobiliai:
E61 535D '05 M-Sport
Kawasaki ZX6R '98
Tokia jau ta meistrų dalia - pykti ant klaustukų, nes kažkas kažkur prisipjovė :)
Galiausiai esu prie Grill, Aremigij bei Juozas.Simkus nuomonės. Specai? Lietuvoj? Nežinau nė vieno. Surast tokį, kaip pastebėjau, dažniausiai kainuoja brangiau nei pačio rankom išspręsta problema. Forumas geriausias specas padedantis išspręsti problemas, ne visas, bet dauguma.

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 23:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Nu ziurint kaip tu ta laika skaiciuoji... Man turbut pigiau padirbt darbe +2 ar 3 val ir sumoket zmogui pinigus, nei knistis kelias dienas, neturet laisvalaikio ir tepaluotom rankom forume klausinet kaip teteri pajung.
P.S. nesu tas zmogus kuris bijociau darbo prie auto ar rankos kreivos butu, galiu pasikeist alyva, filtrus, spiruokles ir pan. bet su elektra kuistis ir ieskot nuotekio cia jau reikai spec ziniu turet ir laiko nemazai.
Stipa rašė:
Tokia jau ta meistrų dalia - pykti ant klaustukų, nes kažkas kažkur prisipjovė :)
Galiausiai esu prie Grill, Aremigij bei Juozas.Simkus nuomonės. Specai? Lietuvoj? Nežinau nė vieno. Surast tokį, kaip pastebėjau, dažniausiai kainuoja brangiau nei pačio rankom išspręsta problema. Forumas geriausias specas padedantis išspręsti problemas, ne visas, bet dauguma.

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 23:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Stipa rašė:

Tu teisus forume yra problemu sprendimo budu nemazai. Tik yra tokiu problemu kurias net ir man sunku cia forume spresti ar kazkam duoti kazkoki patarima vien del to kad tai problemai reik tureti nemazai ziniu ir supratimo vien tik kad zmogus suprastu apie ka kalba o nekalbetis kaip su ateiviu. Ir siap tikrai ne islempos saku kad nekiskit nagu i atitinkamas vietas ypac jei matau kad tas kuris nori krapstyti neturi zalio supratimo apie tai.

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2013, 23:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.12.20
Automobiliai:
`04 E60, 530d
juokinga kartais skaityti pamastymus. Idomu butu paziureti kaip entuziastai sau dantis rauna ar apendiksa sau operuojasi. Kai entuziastai pradeda automobilius remontuotis ar remontus butuose sau daryti ar net namus statyti, tai ir po keleta zmoniu autoavarijuose uzmusa ir po puse namo sugriuna. Jei norite taupyti, tai taupykite negerdamas alaus ar pliurpdamas telefonu. Kaip sako visu tautu ismintis - skupus moka du kartus, o kartais ir daaaaaug daugiau...

StandartinėParašytas: 13 Rgs 2013, 08:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
Cia kas ka sugeba.Pvz as elektra pats tvarkausi man tai malonu ir idomu kaip sakant pailsiu netgi :)testeris lituoklis diagnostika ziauriai veza:)o kas liecia varikli, vaziuokle vaziuoju pas meisteri nes tie raktai, varztai, tepalai, stabdziu skysciai, diskai, kalades ir reduktoriai ir panasiai nu ne prie sirdies:)))uzknisa...rankas tik nusidauzau:))
Plius dar ten garaze susirietus gulek po masina ..nei keltuvo turiu, nei irankiu geru...
Svarbu tik susirast gera nepasikelusi meistra, kuris pries tave nemandravoja ir yra kruopstus tokiam negaila ir daugiau sumoket !

StandartinėParašytas: 13 Rgs 2013, 08:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.04.30
Automobiliai:
BMW E60 530D M Sport
Remontuojos automobili, remontuojuos nama, pats isirengineju veja ir tvarkausi aplinka, matyt as durnas, nors gal ne, namas vis dar stovi sienos nebyra, vanduo nelasa, automobilis vaziuoja veja zaliuoja, medziai taip pat auga. Tai kaip cia dabar suprasti, visi zmones kaip zmones tik as vienas toks?
Gal baikim kabinetis vieni prie kitu delto, kad vienas stabilizatoriaus traukele pasikeisti veza i krasta, o kitas pats pasikeicia sulinkusi svaistikli, kiekvienas turi savo nuomone, mastyma sugebejimus. Pvz man daug maloniau garaze pora valandu padirbeti nei papildomai dirbti kasdieni darba, nors ten pinigu per tas pora valandu ir daugiau uzdirbciau.

P.S. tuoj nuo adminu gausim velniu uz OT

Saduil rašė:
juokinga kartais skaityti pamastymus. Idomu butu paziureti kaip entuziastai sau dantis rauna ar apendiksa sau operuojasi. Kai entuziastai pradeda automobilius remontuotis ar remontus butuose sau daryti ar net namus statyti, tai ir po keleta zmoniu autoavarijuose uzmusa ir po puse namo sugriuna. Jei norite taupyti, tai taupykite negerdamas alaus ar pliurpdamas telefonu. Kaip sako visu tautu ismintis - skupus moka du kartus, o kartais ir daaaaaug daugiau...

StandartinėParašytas: 13 Rgs 2013, 10:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.11.04
Anegdotas gaunai jog dyleris anglijoje veza i garaza masinas tvarkyti. Didesnes nesamones negirdejau. Toki dyleri iskarto vokeciai uzdarytu niekas nerizikuotu vesti i garaza.

StandartinėParašytas: 13 Rgs 2013, 11:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Dylerio meistrai atvaziuoja konsutuotis del problemu sprendimo. Taip jie masinos vezt negali.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 871 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 59  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery