Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Vas 2025, 02:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 11:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
sveiki
pasidalinsiu rytiniais nuotykiais, kurie gali padeti jums sutaupyti pinigu ir laiko.
turbut ir pas jus yra toks dalykas, kad kai uzvedi auto po keliu sek uzsirakina durys. jei duris atidarai, jos nebeuzsirakina. o man gavosi truputi kitaip.... isedu i masina vaziuoti i darba, uzsivedu, pajungiu maga, islipu parukyt ir uzsirakina auto... padetis beviltiska... masina uzvesta, raktai nuo buto, pinigai, telefonai ir viskas kitkas masinoje... gerai, kad netoliese buvo raktu gamykla, ten uzsiima avariniu duru atidarymu, tai auto atidare.
moralas butu toks, kad nepalikit pultelio su raktais (kad su raktais nenuvarytu auto ir kad neatsitiktu kaip man), sumokejau 120 ltl + pavelavau i darba...
iseitis butu dar ir kitos... daust langa, bet paskui menesiais galesi rinkti stiklus is salono ir tu gauk klaipedoje coupe langa... + laiko tam nebutu...
kita butu laukti kol baigsis kuras, tik cia vel problema, nes neturint savo daigtu, nei pinigu, nei tel, kelias valandas ar iki vakaro sedeti ant bordiuro nemanau, kad kazkam noras kiltu...
va, bukite budrus, mokinkites is kitu klaidos :)

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 11:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Nenaujiena - daziausia pasitaiko taip, kad uzsidaro visos durys, bet tos kurios buvo atidarytos pries tai pasilieka neuzrakintos, tai tiesiog apeini masina ir atsidaro. Bet... buvo ziema viskas grazu, masiniukas uzsivede, bandau atidaryti kad jau pradeciau vairuoti - uzrakinta :shock: pereinu is kitos puses (daiktus pries tai per tas duris sudejau) ir tos neatsirakina :shock: ačiū Dievui prie namu buvau, tai teko palikti masina lauke veikiancia ir begti namucio... Iskart pasimokiau - atsargini distancinio pulteli nuo tol laikau kitos strikes kisenej :oops:
taip kad tu ne pirmas ir ne paskutinis :-)

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 11:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
Sakyčiau, o bet tačiau, bukvaliai, reiktų turėt namučiuos atsarginį užraktų komplekčiuką :wink:

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 12:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
pas mane atsidaro/uzsidaro visos (2) durys... atsarginio nei pultelio nei rakto neturiu... o jei ir buciau turejes tai kas is to, jei neturiu rakto nuo namu.. viskas masinoj...
tame ir reikalas, kad as toks nepaskutinis, todel ir rasau, kad kuo maziau tokiu atveju butu, kad kiti zinotu ir nedarytu tokios klaidos :)

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 12:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
visu pirmiausia, tai kreivai signalizacija prie centrinio pajungta, nes ant E36 centrinio valdymo blokas neleidzia signalizacijai uzrakinti auto, kai uzvesta masina. Kitas dalykas - neveikia duru jungiklis, arba irgi kazkas kreivai sujungta.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 12:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
paprasciausia as atjungiau sita dalyka, nes jis visiskai nereikalingas.. buvo ir man panasiu problemu su uzsirakinusiais rakteliais masinoje..... signalizacija juk galima valdyti, atsijungti patariu si "navarota", nebe tie laikai, kad kas pultu ir istemptu is masinos, nes cia tam skirtas sis dalykelis, taip bent jau raso signalkes instrukcijoje :) :)

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
darykit ka norit, tik nepalikit uzvestos su raktais ir pulteliu viduj... :)

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
Sitas dalykas vadinasi anti-jack ar pan. anas neleidzia bet kam atidaryti dureliu ir paimti rankinuko ar dar ko nors, kai stovite prie sankryzos

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
Vytenis rašė:
Sitas dalykas vadinasi anti-jack ar pan. anas neleidzia bet kam atidaryti dureliu ir paimti rankinuko ar dar ko nors, kai stovite prie sankryzos

nu as ta ir turėjau omeny :)

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.20
Amžius:
39
buvo ir pas mane tas navarotas, tai ishimi viena trumpikli ish signalizacijos bloko ir ramu. O del atsarginiu raktu tai turiu du, dave pardavejas ir pulteli dar viena ir manau kad kiekvienas turetu tureti, nes gali prireikt:)

StandartinėParašytas: 18 Bir 2006, 14:20 

as irgi buvau papuoles i tokia durnoka situacija, pas mane buvo duru jungiklis pradejes kvailioti, tai duris su rakteliu neuzrakindavau bo atmesdavo atgal centrini, reikedavo nuspausti knopke ir tada centrini nuspaust, tai as viena kart krapsciausi masinoj kazka ir pamirsau kad rakteliai viduj o centrinis buvo uzrakintas, as dureles uztrenkiau ir ta pacia akimirka saltas prakaitas, visos kisenes lauk isverstot zaibiskai, rakteliai tai viduj, viltis durniu motina kaip sakant patikrinau visas duris ir bagazine, bet supratau kad pats neatidarysiu, nuejau i salimais esanti servisa, ten vienas pazystamas dirba, sakau tokia problemele atstiko, tai jie atejo dviese del tam tikru priezasciu nesakysiu kaip atidare, bet pasirodo kregzdutes atrakint be rakto lehko i prosto, tik reikia turet instrumentu tam tikru 8) :lol:

StandartinėParašytas: 18 Bir 2006, 14:25 

o masina ir pas man uzsirakina iskart degima ijungus, kazkaip saugiau jauciuos, ir kiti saugesni, kad kokie kolegos ikause nesugalvotu islipt pakeliuj kur nors... :roll:

StandartinėParašytas: 19 Bir 2006, 09:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.14
Amžius:
45
Automobiliai:
E36 318i (130ag)
E46 328ci (blue topaz)
montis rašė:
o masina ir pas man uzsirakina iskart degima ijungus, kazkaip saugiau jauciuos, ir kiti saugesni, kad kokie kolegos ikause nesugalvotu islipt pakeliuj kur nors... :roll:
Na kad uzvedi ir uzsirakina tai cia manau pas daugeli taip ,,bet jai duris atidarai ir islipi,paskui jas uzdarai,neturietu nieko uzsidarineti jai signalizaja istatyta tvarkingai ir su protu,o seip E36 turi tokia problema kaip ATsidarineti pati,nes susinesioja ten kazkokios centrinio bloko detales,man taip buvo po nakties ateini atrakinta:) galvojau gal pamirses buvau ,pasirodo kad ne ir kaip turetu buti jai neticia atrakini tia uz minutes ar puses uzsirakina pas man to nebuvo taip pat,tad nuvaziavau i admita kur dare signalke , jie man atjunge kazka raktu atidarant vienos duris atsirakinedavo o su puteliu visos..dabar juokiu problemu neturiu..

StandartinėParašytas: 19 Bir 2006, 10:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.08
Amžius:
45
Automobiliai:
E38 730i 95'EX
E46 330d 02'EX
E60 525D 07'
kokia pas tave apsaugos sistema gal galesiu padieti tau atjungti ta funkcija :roll:

StandartinėParašytas: 19 Bir 2006, 22:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.31
Amžius:
38
gerai kad pas mane nera sito "navaroto".. bet kazkada corola irgi uztrenkiau su ijungtu varikliu zime kai langu gramdyt islipau :) tada 100 palikau..

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery