Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 06 Lie 2025, 01:55

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Bir 2006, 20:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.03
Amžius:
41
Automobiliai:
E30 327t
e90 2.0d
prie to pacio ,gal jau buvo rasyta bet paklausiu.kas yra jei sustojus uzgesini ir pastovejus ~10 min uzkurus auto rodykle pakyla daugiau nei per viduri?

StandartinėParašytas: 14 Bir 2006, 20:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.12
Amžius:
46
Automobiliai:
ex.Bmw E38 M52B28. 98m.
exbmw e60 3.0d 04m
bmw e90 2.0d 09m
X5 e70 3.0sd 10m
strim rašė:
prie to pacio ,gal jau buvo rasyta bet paklausiu.kas yra jei sustojus uzgesini ir pastovejus ~10 min uzkurus auto rodykle pakyla daugiau nei per viduri?

Pas tave greiciausiai bus daviklio problema Tik vat klausimas kada jis tiesa rodo ar kai dirba motoras ar kai pastovejus ijungi Cia jau tau vertetu tikrint davikli ar varyt kad pajungtu prie kompo ir ismatuotu kokia ausinimo skyscio temperatura ir ka rodo prietaisu skydelyje(P.S davikli turejau omenyje prie motoro)

StandartinėParašytas: 14 Bir 2006, 21:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.03
Amžius:
41
Automobiliai:
E30 327t
e90 2.0d
o tai ko jis pastovejus gali blogai pradet rodyt? :roll:

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 01:23 

as irgi galvoju kad bus oro kamstis. o kaip ji nuorint?
labai ačiū uz patarimus :wink:

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 08:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
PAS MANE BUVO TA PATI BEDA,tik pas mane m20 motoras,nzn koks pas tave,bet viskas issiprende labai banaliai ir paprastai,pasirodo trukdavo ausinimo skyscio/vandens,o kadangi visiskai nesimate kad kazkur tas vanduo dingsta tai visokiu nesamoniu buvau prigalvojes,vos ne kad motorui hana,o pasirodo antifriza vare pro slangas pajungtas prie duju reduktoriaus,ir vare kaip turi but,bet kadangi apie ji as net nebuvau pagalvojes tai gan ilgai taip vargau.

aisku dar veliau pasikeiciau termostata,bet ten buvo kita beda,atvirksciai motoras isviso nesylo.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 08:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
strim rašė:

pas mane tas pats buna. as cia truputi pagalvojau ir ismyslijau toki dalyka(nzn ant kiek jis gali buti teisingas bet.. :lol: ) imho kai karstas motoras ir tu dar sustoji kur nors tai motras vistiek karstas,ir karstis plinta ten po kapotu dar daugiau kuri laika ir delto uzkurus pradeda rodyt dideli karsti,o paskui palaipsniui nueina link vidurio(nes jau veikia viskas kas reikalinga palaikyt ta temperatura),nzn ar as cia teisingai mastau bet visko gali but :oops: :lol: .

pas mane anksciau buvo renushke tokia sportine,tai ten tokia tipo kaip autonomine sistema buvo,uzgesinus motora ausinimo skystis dar budavo varinejamas per sistema koki 10minuciu. tai nebudavo tokiu dalyku.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 08:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
to all set:

taigi as sakau, stovint vietoje nekaito variklis.... galejai nors valanda laikyt, o tik pradedavai vaziuot ir viskas, kokius 500-800 metru pavaziuodavau ir is kart sokdavo temperatura ir labai staigiai beveik iki raudono.... tada tiesiu taikymu i servisa ir paziurejo, kad vandens pompao amen, pakeiciau ir viskas ok...
O jam tai kaip tik atvirksciai, duodi apsuku ir nukrenta temperatura....

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 08:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
narce rašė:
as irgi galvoju kad bus oro kamstis. o kaip ji nuorint?
labai ačiū uz patarimus :wink:

apie nuorinima paziurekit 5er savininku kampelyje, ka tik apie tai buvo kalbeta....

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 11:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.03
Amžius:
41
Automobiliai:
E30 327t
e90 2.0d
afu:
pas mane ant golf irgi uzgesinus varikli dar varinedavo antifriza kokia 10min.o cia tai nzn,pas kita bmw taip neatsitinka :?

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 11:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
nera ant mano 34o dbr tokio dalyko,siaip imho geras reikalas,kiek suprantu ir vsara gerai ir ziema neblogai tas yra.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 12:03 

afu rašė:
strim rašė:

pas mane tas pats buna. as cia truputi pagalvojau ir ismyslijau toki dalyka(nzn ant kiek jis gali buti teisingas bet.. :lol: ) imho kai karstas motoras ir tu dar sustoji kur nors tai motras vistiek karstas,ir karstis plinta ten po kapotu dar daugiau kuri laika ir delto uzkurus pradeda rodyt dideli karsti,o paskui palaipsniui nueina link vidurio(nes jau veikia viskas kas reikalinga palaikyt ta temperatura),nzn ar as cia teisingai mastau bet visko gali but :oops: :lol:

labai teisingai mastai. ;)

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
:lol:

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 13:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.20
Amžius:
39
manau bus termomova, buvo man tas pats 316. Pakeista vandens pompa, sveikas difuzorius ir tik pastovi kamshtyje ishkart kaista.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 20:09 

ir pas mane slangos buna kietos kai uzkaista gal galva? ar taip turi but?

StandartinėParašytas: 15 Bir 2006, 20:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
Tai jos ir turi but kietos,bet ne ant tiek kietos kad neitu ju ispaust

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery