Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Geg 2025, 02:08

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Geg 2013, 17:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.05.29
Taigi turiu cia tokia beda su prekinio lango valytuvais. Viena diena lijo ir buvau isijunges tuos valytuvus ant vidutinio greicio valymo, paskui lyt nustojo ir perjungiau ant leciausio, bet pastebejau, kad ir toliau man valo ant vidutinio. Bandziau isjungt valytuvus, bet neissijunge. Gryzau namo, uzgesinau automobili ir issijunge, bet vos tik ijungus degima valytuvai vel isijungdavo automatiskai (ant vidutinio greicio), junginejau ta svirtele daug sykiu ir kazkaip pavyko isjungt. Taigi nieko nekeiciau ir po keliu dienu vel teko per lietu vaziuoti. Buvau isijunges valytuvus ant leciausio ir staiga issijunge automatiskai ant vidutinio greicio, nors jungimo svirties net nejudinau. Dabar vel eina isjungt valytuvus tik isjungus degima. Issiardziau ten uz bardacioko ir radau ta rele/ valdymo mechanizma (nzn kaip tiksliai uzvadint). Ijungus degima girdisi kaip ten tuoj dezutej traska kazkas, o pridejus pirsta, jauciasi per pirsta. Manau kad reikia ta dalyka keisti, taigi issiemiau ta dezute, dar atsidariau ta juoda dezute ir radau viduj tokia kaip mikroschema. Prisegiau nuotraukas kaip atrodo.

Matosi ten daug laidu yra sukista i ta mikroschemos gala. Kaip man pakeisti i nauja mikroschema, kai tie laidai ten sukisti? ten kartais neturi ta galvute nusiimt kaip nors nuo tos mikroschemos? nes bandziau siektiek judint tuos laidus ir nei velnio jie neissitraukia. Nesinori ten stripiai rauti, kad nenutraukciau kurio laido.

Kas zinot, kaip ten nuimti ta mikroschema? ir kaip ten tiksliai ji vadinasi? rele ar valdymo mechanizmas? Kiek mazdaug tokia nauja kainuot gali?

Pas mane BMW 316i compact 1995 metu.

Prikabinti failai:
IMG_0577 (Small).JPG
IMG_0577 (Small).JPG [ 83.02 KiB | Peržiūrėta 4371 kartus(ų) ]
IMG_0578 (Small).JPG
IMG_0578 (Small).JPG [ 87.97 KiB | Peržiūrėta 4371 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 29 Geg 2013, 20:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.05.29
Kaip suprantu, tai ta galvute visgi turi nusiimt, pavyzdi parodo kad reikia paslinkt i sona ta galvute, bet pas mane ja paslinkus vistiek ji pilnai nenusiema... bandziau visaip nuimt ir vistiek nieko nesigauna...

StandartinėParašytas: 29 Geg 2013, 21:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.01.17
Automobiliai:
318-1,8-84
sone tos fyskes melynos yra uzraktas ji nuspaudus ir pastumus zemyn turetu nusiimti.

StandartinėParašytas: 29 Geg 2013, 21:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.05.29
KENTAS1 rašė:
sone tos fyskes melynos yra uzraktas ji nuspaudus ir pastumus zemyn turetu nusiimti.

Pasistumia man tas dangtelis tik i sona, kaip cia parodya - http://www.unofficialbmw.com/E36/interi ... odule.html (kazkodel nerodo linko, nes automatiskai cia vietoj "e 36" pradzioj padaro "E36", nors kai kopinu linka, tai su mazaja "e" raide nukopinu) , reikia pradzioj is "E36" pakeisti i "e 36" (be tarpo).

Bet man nenusiema ta galvute vistiek. O jokio uzrakto sone nematyt kad butu...

StandartinėParašytas: 30 Geg 2013, 12:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.05.29
Va prisegiau dar viena foto, cia matosi, kad galvute pasislenka i sona, bet daugiau ji nesislenka, nes tie ispjovimai keicia krypti or kur ant pacio galo jis slenkasi ten tiesu, delto neina jo daugiau atitraukti. Bandziau su atsuktuvu atkabinti ten ta pacia galvute kur slankiuojasi, bet vistiek neatsikabina. Ar ten dar kazka reikia spausti, kad atsikabintu ji?

Prikabinti failai:
IMG_0579 (Small).JPG
IMG_0579 (Small).JPG [ 85.67 KiB | Peržiūrėta 4335 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 30 Geg 2013, 12:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Nu blin vyrai koses reik daugiau valgyti stipriau trauk ta fiksatoriu ir nusiims ta fiske. Atrandat jus problemas, mano manumu jei su tokiom problemom nesusidorojat tai bekt nuo tokiu dalyku kuo toliau.

StandartinėParašytas: 30 Geg 2013, 12:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.05.29
Arunas B rašė:
Nu blin vyrai koses reik daugiau valgyti stipriau trauk ta fiksatoriu ir nusiims ta fiske. Atrandat jus problemas, mano manumu jei su tokiom problemom nesusidorojat tai bekt nuo tokiu dalyku kuo toliau.

Va jau atkabinau :D

nenorejau pries tai stipriai lupti, galvojau dar sulauzysiu, nes nebuvau tikras kad ten zemyn reikia lupti.

StandartinėParašytas: 30 Geg 2013, 17:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.01.13
Automobiliai:
E36 1.8is
neblogos problemos cia pas jus:D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę