Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 05 Lie 2025, 18:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 22:28 

atleiskit, kad daznai netikrinu jusu atsakymu...
pas mane 318is. atsirado problema-apsukos, kai susila variklis,nekilo virs 2000. diagnostikoj ismete davikli virsutini...veleno padeties daviklis.
pradejau visur ieskot bedos,,,servisai pas mus nekokie.nieks negalejo rast bedos.pakeiciau laidus,zvakes,kuro filtra, liambda. kuro siurblio spaudima...nieko nepadejo. vienas meistras pastebejo garsa triuksminga variklyje. isarde...grandinei,itempejui,slopintuvui,basmakui ir zvaigzdutei kaput. pakeiciau viska... surinko,variklis dirba kaip laikrodukas,bet nepadejo :shock:
jau norejau nusizudit... pasikeite tik tas, kad susilus varikliui dabar duoda apsuku iki 3500.. kas per velneva????
davikli veleno padeties ismeta vistiek... uzsirases i BMW servisa,kazkur karalose, ten sake, kad blogai grandine uzdejo... na va, kaip jums mano istorija? :?

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 22:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
nu krc, daugiau sau 1.8is nebepirksiu, mano grandines itempejui irgi [CENZŪRA], kiek mokejau uz tas visas varyklio detales?

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 22:34 

kolkas tik variklio det.su darbu isejo 1000LT. bet dar nepabaiga...
bet jis man vistiek patinka mano coupe... smagu su juo vazinet...

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
nu smagu tai smagu, mano diegimas numushtas, sian visa diena spaudziau pedala i dugna, kazkoki 1.8 golfa padariau be vargo, o audi coupe 2.8 atsipleshe nerealiai, audi 1.8 20v padare ant dvieju korpusu, krc nelabai man patinka taip vazineti. reikia tvarkyti ta varykli, plius ish vietos kiek nori uzgazuok, vistiek ratu neprasuks, ratai nauji, guma labai minksta bet vistiek nesmagu.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 22:40 

mano tai kasasi be problemu....

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 22:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.03
Amžius:
41
Automobiliai:
E30 327t
e90 2.0d
turejom seniau e30is tai ejo kaip isp...as 8) tik poto suduzo nepataisomai :roll:

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 22:43 

bet klausimas mano buvo....ar gali taip elgtis masina jei neteisingai uzdieta grandine...

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 22:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
kasa tiktai jeigu saulute nuri ispjaut, ant posukio kasa, bet ish vietos 6000rpm metu pedala o jis tiktai priseda ir isshoka. galine eiga kasa kaip ir turi but. itariu kad protektorius labai geras, gali buti blokotas reduktorius, sutvarkysiu varykli pasiziuresiu. nes dabar jinau vaziuja kaip 1.8i. bet karshta ar shalta gali sukti kiek nori. sian iki 6800 uzsukau.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 22:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
darmani rašė:
bet klausimas mano buvo....ar gali taip elgtis masina jei neteisingai uzdieta grandine...

jeigu blogai uzdeta grandine, tai diegimas blogas, taigi bus tau plaukiojimas ir trukciojimas ant laisvu.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 23:00 

bet tame bajeris... kad ant laisvu dirba gerai... bet susilusi isigazot neduoda... iki 3500 ir poto kaip ribotuvas suveikia... kompa kita dejau...tas pats... jau nebezinau ka dar bandit...

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 23:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
diagnostika nesamones rodo? bus elektros klaida

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 23:05 

bet kompa rimtai ziurejo ir svarbiausia kita kompa dejau... daviklius 4 isbandziau... pries grandines pakeitimo duodavo tik iki 2000 aps. po pakeitimo 3500... kai ta paaiskint?

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 23:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
jeigu per viena danti blogai uzdejo tai gali buti ir ant lasvu viskas ok, o mestras ne su kreivom rankom buvo? siaip negirdejau, kad negaletu ant shilto apsuku uzlauzt, kazkokia nesamone. tikrai ne kompas kaltas, kompuj komanda duodama bloga.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 23:13 

tam bemso servise sake, kad ne kiekvienas gali grandine uzdet... ten kazkokios liniuotes net specialios yra... nuo davikliu i kompa eina signalai..o tas regulioja diegima... kazkokia paslaptis su mano masina... :?

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 23:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
darmani rašė:
tam bemso servise sake, kad ne kiekvienas gali grandine uzdet... ten kazkokios liniuotes net specialios yra... nuo davikliu i kompa eina signalai..o tas regulioja diegima... kazkokia paslaptis su mano masina... :?

tai aisq ne kiekvienas, reikia tikrai gero meistro, durnius cia tikrai nieko gero nepadarys. man sake meistrelis vienas kad reikia vielenelius gerai sureguliot, nes per viena danti permesi ir viskas, nebevaziuos. zinok ne kiekvienas imsis is'e grandine kest, taigi ash pareikschiau savo nepasitenkinima tuo mestru kuris tau keite grandine.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: