Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 22:26

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 20:12 

Centrinės konsolės, panelės, bardačioko dalys vienos į kitas besitrindamos girgžda. Važiuojant nelygiu keliu nervina. Taipogi durų rajone garsai, spėju tos gumos kur aplink dureles?

Kaip gydyt? Yra kokia nors cheminė priemonė?

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 21:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
speju tavo mashyna buvo mushta smarkiai, dabar geometrija bloga. visos detales tada juda, ziema bus dar baisiau. aisq ash galiu klysti, bet vargu.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 21:16 

force rašė:
speju tavo mashyna buvo mushta smarkiai, dabar geometrija bloga. visos detales tada juda, ziema bus dar baisiau. aisq ash galiu klysti, bet vargu.

smarkiai mushta nebuvo, geometrija OK. gal per baisiai isivaizduoji, per ryskiom spalvom nupasakojau :-)

matai as anksciau su 5er vazinejau, tai man dabar isvis 3er labai triuksminga masina.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 21:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
turejau audi a4, mushta buvo ish visu pusiu, paskutinis kartas buvo gan smarkus sugrusta užpakalis iki pat sediniu galiniu, tai vaziuodamas per duobes visas salonas buvo kaip gyvas. tai gal ten nieko blogo tau nera, tesiog isivaizduoji.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 21:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.06
Amžius:
50
Automobiliai:
E46 320D 03'
E36 328 M52 95'
ex E36 320 92;
ex E30 318 86
prie tos pacios temos

Pribrendau keisti sandarumo gumas. tarp dureliu ir kebulo.
Paklausiau krastoj, tai 125lt. - 1 vnt.
Gal kas geros kokybes uz maziau zinote.. ?

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 21:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
nu tikrai nezinau kas dar importos gumas be krastos, ne toks tai pelningas verslas, nelabai tos gumos eina.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 23:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
as turbut srote ziureciau. Kogero pas tave isplysus vairuotojo puses guma (nu naturaliai taip gaunasi). Srote susirandi kur ardo desiniavairi, ir guma bus geros bukles

StandartinėParašytas: 03 Bir 2006, 08:12 

Esu turejes panasiu bedu, del gumos tai tik srote. Dar gali jas sutepti kuom nors, aisku neatrabotke. O del salono galimas ir toks variantas, kai deda signalke ar aparatura ir seip ardo salona jie belekaip prisuka tas panales ko pasakoje ir barska. Tos plastmases labai nemegsta itempimu, tarkim bardaciokas tvirtinasi 6 varztais, uzdedamas ji pirma priverzi tada verzi antra tada 3 ir tt. Tokiu budu susidaro itempimas plastmaseje ir vaziuojant per nelygumus traska viskas.
Patarimas viska isrinkti ir vel surinkti tolygiai sukant visus tvirtinimo taskus (man padejo bardacioka taip susitvarkyt)
O seip del kitu girgzdejimu gali isvis neprisukta buti taipat triuksmauja.
Dureles visus bmw 3 liga, numk panele, pakeisk plastmasinius fiksatorius, suklijuok virsu ir bus ok.

StandartinėParašytas: 03 Bir 2006, 11:35 

Mindaugas700 rašė:
Esu turejes panasiu bedu, del gumos tai tik srote. Dar gali jas sutepti kuom nors, aisku neatrabotke. O del salono galimas ir toks variantas, kai deda signalke ar aparatura ir seip ardo salona jie belekaip prisuka tas panales ko pasakoje ir barska. Tos plastmases labai nemegsta itempimu, tarkim bardaciokas tvirtinasi 6 varztais, uzdedamas ji pirma priverzi tada verzi antra tada 3 ir tt. Tokiu budu susidaro itempimas plastmaseje ir vaziuojant per nelygumus traska viskas.
Patarimas viska isrinkti ir vel surinkti tolygiai sukant visus tvirtinimo taskus (man padejo bardacioka taip susitvarkyt)
O seip del kitu girgzdejimu gali isvis neprisukta buti taipat triuksmauja.
Dureles visus bmw 3 liga, numk panele, pakeisk plastmasinius fiksatorius, suklijuok virsu ir bus ok.

patvirtinai mano įtarimus :-( tose durelėse kuriose daugiausia garso -- akurat pora fiksatoriu sulaužyti. Bardačiokas nesenai nuiminėtas. O ir panelė ne per seniausiai ardyta, nes keistas pečiuko valdymo blokelis. Echhh kaip tingisi ardyt pačiam viska....

StandartinėParašytas: 04 Bir 2006, 14:06 

Pas mane dureliu apdala vairuotojo puseje girgzdejo (as taip maniau). Ir ko tik nedariau, kad pasalint ta girgzdesi. Buvo cia pasiulytas variantas sandarinimo guma sutepti silikonu. Atseit ta guma girgzda. Buvau sutepes (tarp kitko nepatario to daryti, nes tai yra nesamone. Nenoru plestis dabar.), bet nieko nepadejo :(
Ir staiga viena grazia diena, kilo eiline nauja ideja... Ir ji pasiteisino :shock:
Pabandykit duru spynas pareguliuoti. Ta spynos dali, kuri dviem varztais prie stojkes sukasi. Pas mane spyna trinesi i duris, ir tas garsas persiduodavo visur. Klausant be sansu nustatyti, kas girgzda (atrodo, kad "absyfke").
Tai va dabar salone stojo ilgai laukta tyla.

StandartinėParašytas: 04 Bir 2006, 15:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
O as muzika truputi pasigarsinu ir atrodo kad viskas gerai ir nesuku galvos.Bet jei be mago vaziuoji, tai taip ir noris spirt i tas durys kad negirgzdetu :lol:

StandartinėParašytas: 04 Bir 2006, 17:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.14
Amžius:
40
Automobiliai:
e90 330i
Cituoti:
O as muzika truputi pasigarsinu ir atrodo kad viskas gerai ir nesuku galvos.Bet jei be mago vaziuoji, tai taip ir noris spirt i tas durys kad negirgzdetu

Teisingas poziuris :lol:

StandartinėParašytas: 04 Bir 2006, 17:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
O tai ka daryt,bandziau chimicint kad negirgzdetu,buvau nuemes ta panele pakeiciau tuos fiksatorius,bet vistiek yra kaikokiu garsu,atsibodo kovot su tom durim,visko idealiai nepadarysi :lol:

StandartinėParašytas: 04 Bir 2006, 18:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Vladimiras rašė:
O tai ka daryt,bandziau chimicint kad negirgzdetu,buvau nuemes ta panele pakeiciau tuos fiksatorius,bet vistiek yra kaikokiu garsu,atsibodo kovot su tom durim,visko idealiai nepadarysi :lol:
O nebandiai pasikeisti visu fiksatoriu, ant kuriu laikosi obsifke? Man regis turetu padeti. Pats nebandziau, bet zadu taip padaryti.

StandartinėParašytas: 04 Bir 2006, 19:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Pasikeiciau,maziau pradejo girgzdeti,bet i likusius garsus nekreipiu demesio,juk neneauja masina - ka noret.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: