Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 12:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Vas 2010, 09:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.19
Amžius:
35
Automobiliai:
E46 325ci 2002m
man ta pati problema snd eisiu pabandyt isijimti plude ir pajudinti paziuretr ar reguoja ji parasysiu kaip sekes

StandartinėParašytas: 17 Vas 2010, 14:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.19
Amžius:
35
Automobiliai:
E46 325ci 2002m
nu va issijemiau siurbli buvo plude isinierus is laikykliu bet kai sustaciau atgal galvojau jau issprendziau lyga patenkintas surinkau atgal ir ka manot vistiek rodo nulis benzino o bake buvo vos ne pilna,bet nenuleidau ranku ir isardziau kairej pusej esanti toks kaip siurblis plude viskas bet viskas kaip ir tvarkoje buvo bet tik kad kairej pusej nebuvo benzino tai ir rodo todel nuli manau tai kur gali but problema neparpunpuoja i kaire puse benzino ,bet tas kaires puses toks kaip siurblis viska uzvedi uzia viskas atrodo ka veikia bet vistiek naudos buvo nulis ka daryt?

StandartinėParašytas: 18 Vas 2010, 16:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.19
Amžius:
35
Automobiliai:
E46 325ci 2002m
Snd pravaziavau pasivazinejau ir po vakar taisymu plude vizgi atsigavo kai ja istaciau i savo vieta ir snd pradejo rodyt benzina tai va lb nepersigaskit jei ir jums taip bus galima apsieiti ir be islaidu patiems isiardzius ir pasiziurejus kas dedas gal tiek tereiks kaip man istatyti i fiksatorius plude ir vel ji veiks :)

StandartinėParašytas: 18 Vas 2010, 20:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.21
Automobiliai:
Ex BMW E39 525 tds 97m
Ex BMW E65 730 sport 2003(duzo :D)
EX BMW E46 05 325ci convertible (nusibodo)
Now BMW E60 06 520d diesel power
viskas cia gerai su tuo tvo siurbliuku bako buvo,kadangi kai toi pusei kur isniro plude is vietos,ji pradejo rodyt 0,tai siurblukas is anos puses ir vare i ta puse kura.o kai ja istatei atgal po truputi kuras pasidalino per abi puses.

StandartinėParašytas: 18 Kov 2013, 18:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.04.16
Automobiliai:
E46
ar yra kokia rele kuro pompos? nes nerodo kuro isviso... pajungem tikrai viekiancia plude ir vistiek tas pats ...

StandartinėParašytas: 19 Kov 2013, 21:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.22
Automobiliai:
Bmw 320d 99m
man irgi degalu likuti is pirsto lauzia skydelis, kai rodykle buvo ant 1/4 uzgesau, tai dabar pagal nuvaziuotus kilometrus skaiciuoju, labai noreciau susitvarkyti, kad rodytu normaliai

StandartinėParašytas: 06 Bal 2013, 12:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.22
Automobiliai:
Bmw 320d 99m
gal yra kas kaune galetu uzsiimti remontu sito reikalo?

StandartinėParašytas: 22 Geg 2013, 09:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.05.22
Automobiliai:
E46
Sveiki, labai daug domejausi apie sias problemas, nes ir pats esu susidures su panasia. Man kuro rodykle irgi grybauja, tik kiek kitaip - paspaudziant truputi pirmu, antru begiu ji nusileidzia, tada ramiai vaziuojant ji vel pakyla. Nieko panasaus niekur neradau internete. Kitu zmoniu postus anglijoje ir amerikoje skaiciau, kaip kad 1/4 bako ir degalai baigiasi, tai daug sprendimu jie ten rado. Vieni viska isarde, isvale susidejo ir veikia, kitiems 'sucking jet pump' reikejo keisti, kitiems pacius sensorius su plude ir t.t. Taciau niekur neradau apie manaja problema, tai galvojau gal is cia kasnors esanciu turesit kokiu ziniu ir galesit patarti. Turiu 2001 pabaigos E46 318i 2.0litro man siaip visada ji veikia ir pakyla kiek reikia ir nusileidzia, tik tiek, kad paspaudziant gazo ar koki staigesni posuki islauzus ji man nukrenta kazkiek, borto kompiuteris su rodykle rodo, jei ji nusileidzia tai ir kompas parodo kad koki 20km begaliu nuvaziuot is 50km galimu, tada graziai vaziuoji ir ji vel letai atsistato kur ir turi buti. Gal kas susiduret ir galetumet padeti? [-o<

StandartinėParašytas: 24 Geg 2013, 23:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.22
Automobiliai:
Bmw 320d 99m
as tai manau , kad pas tave vienas daviklis visai neveikia, todėl viena pludė nuolatos keicia savo paramentrus neturėdama galimybės palyginti duomenų su kita plude, nes kaip zinai yra dvi pludės tam ,kad kompas pastoviai isvestų vidurkį ir rodyklė nesokinėtų skydelyje, pas mane diagnostika irgi meta klaida ties pirmu sensorium, kadangi nežinau kuris yra pirmas, tai vazinėju toliau sau :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery