Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 05:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Vas 2013, 00:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.11.29
Automobiliai:
E46 220d 00
Manijakas rašė:

O tu mates deze paskersta? kas ten gali barsket? dontraciu kruva ir viska :wink:

ne apie dantracius kalba eina. Velenu atramos galuose (guoliai) yra tokie o tau atrodo kad deze tik dantraciu kruva

na siaip ar taip deze reikia imt lauk tikslesniam nustatymui ar tai del smagracio ar del dezes

StandartinėParašytas: 28 Vas 2013, 01:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
wwwgoldas rašė:

ne apie dantracius kalba eina. Velenu atramos galuose (guoliai) yra tokie o tau atrodo kad deze tik dantraciu kruva

na siaip ar taip deze reikia imt lauk tikslesniam nustatymui ar tai del smagracio ar del dezes

Tingiu diskutuot beprasmiskai, pasiieskok info nete kiek atveju is 100 tas barskesys buvo is dezes, o kiek is smagrazio manau bus 99.9 smagratinis tratejimas. O siaip nemanau kad nusemes pamatysi, kad blogas smagratis ;) asmeniskai ziurejau deveta gera ir deveta bloga nu skirtumas tai ne tai kad minimalus, bet beveik visiskai jokio ;) Kas del restauracijos tokio daikto baikit vyrai tokiom erezijom tiketi, tiesiog ismetat pinigus i bala ir uz tai gaunat nu gal pora dienu ir nebarskes, tiesa restauracija dar buna kad perpjauna smagrati ir ant stakliu suviri (padaro vienos mases) bet toks fintas nerekomenduojamas nes vibracijos ir pasaliniai reikaliukai bus galvos skausmas :)

StandartinėParašytas: 28 Vas 2013, 10:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2013.01.28
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 320d m sport
sveiki norejau pasiteirauti pas mane yra keleta problemu :auto 2003 320d 110kw
rytais kai auto salta(kairtais tai atsitinka ir kai siltas variklis) ijungus pirma begi bandandant pajudet automobilis pasipurto, kitais begiais viskas gerai,jokiu itartinu garsu lyg ir nesigirdi.kiek kur skaitausi taip ir neiisiaiskinu iki galo kas tai galetu buti...tokia nuomone kad smagratis kartu su sankaba prie galo jau arteja...ar apsimoka uzsisakinet nauja man ja ar ne?
dekui

StandartinėParašytas: 19 Kov 2013, 10:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.02.18
Automobiliai:
E46 330d
Norejau paklausti jei barska kai sankaba tarpinej padety tai irgi smagratis? Ar reikia taisyti ar galima kolkas vazineti kol visada barsketi neprades?

StandartinėParašytas: 19 Kov 2013, 10:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.02
Automobiliai:
ex >20 Bmw
2l D >280Ag ;)
lengviausia nustatyt ar kaltas smagratis tai gesinti masina ant laisvo begio atleista sankaba- jei barska tai tikrai jis.
ir visiskai nesutinku su Manjako nuomone del restauracijos- pakeites klientams maziausiai 20 restauruotu smagraciu, ir tik su vienu is ju (stovejo X5) buvo problema, bet kadangi ir restauruotiems yra garantija tai buvo pakeistas. bandem su restauruotu net sportuoti- vaziuodi ziedinese lenktynese- ir su daug, daug Nm laike sezona be problemu! ;)

StandartinėParašytas: 19 Kov 2013, 10:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.02.18
Automobiliai:
E46 330d
O tai jei labai jis nebarska vazinejimas kenkia kuomnors greiciu dezei? Man toks itarimas kad pasilus varikliui sumazes tas barskejimas arba visai dings.

StandartinėParašytas: 19 Kov 2013, 20:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.25
Automobiliai:
E90 318d M47TU2 BiTurbo
ex E46 320d M47
ex E34 535i M30
ex E46 318i M43
Turbavykas rašė:
O tai jei labai jis nebarska vazinejimas kenkia kuomnors greiciu dezei? Man toks itarimas kad pasilus varikliui sumazes tas barskejimas arba visai dings.

Apie metus vazinejau su barskanciu smagraciu ir nepastebejau jokiu pasekmiu del to.

StandartinėParašytas: 21 Kov 2013, 11:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.08.08
Automobiliai:
E46 320d 100kw
E28 524d 63kw
Ta pati bėda pas mane. Ką rekomenduojate ? Restauruoti smagratį ? keisti sankabą ? Ar laukti kol visiškai užsilenks ?

StandartinėParašytas: 22 Kov 2013, 23:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.25
Amžius:
46
Automobiliai:
exE30 M40B18 Touring
exE46 M52TUB20
E46 M47 D20 Touring
Juk tik ką akščiau kažkas rašė, kad smagratis nesirestauruoja. Keisti viską reikia, smagratį ir sankabą kartu. Jei najus dėsi, kas nepigiai atseina. O šiaip gali nekeist, važiuok kol subyrės.

StandartinėParašytas: 27 Kov 2013, 10:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.29
Sveiki,

auto 150KW 330D

pas mane beda tokia kad sankabos pedalas daznai stringa bet nevisada ir nesvarbu masina silta ar salta, pilnai ispaudus ir bandant pajudet is vietos pradzioje eigos siek tiek uzsilaiko( bet nera kad visai nekiltu) ir tada atsoka, pradzioje daznai uzgesdavau, budavo geda:) Ar teko kam nors susidurti, pas juos speju turetu but kazkas panasaus i sankabos cilindriukus nes jis hidraulinis? ar cia deze reikia ziuret. Kilimelis tikrai nekaltas :)

StandartinėParašytas: 27 Kov 2013, 18:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.09.23
Automobiliai:
E46, 320d, 110kW, 2002
Dainiux rašė:
Sveiki,

auto 150KW 330D

pas mane beda tokia kad sankabos pedalas daznai stringa bet nevisada ir nesvarbu masina silta ar salta, pilnai ispaudus ir bandant pajudet is vietos pradzioje eigos siek tiek uzsilaiko( bet nera kad visai nekiltu) ir tada atsoka, pradzioje daznai uzgesdavau, budavo geda:) Ar teko kam nors susidurti, pas juos speju turetu but kazkas panasaus i sankabos cilindriukus nes jis hidraulinis? ar cia deze reikia ziuret. Kilimelis tikrai nekaltas :)

Mano patarimas butu ziureti cilindriuka kuri ir minejai.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2013, 00:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.11.29
Automobiliai:
E46 220d 00
Dainiux rašė:
Sveiki,

auto 150KW 330D

Arba isminamas guolis stringa ant ivores

StandartinėParašytas: 21 Geg 2013, 23:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Dainiux rašė:
Sveiki,

auto 150KW 330D

Pradziai ismesk detale nr 15 lauk.

StandartinėParašytas: 31 Geg 2013, 17:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.29
Vnz buvo isminamas guoliukas, remontas 1000 pinigu kainavo, keiciau nauja diskatoriu. Bet dabar man itarimas kad blogai surinko sankaba, nes atleidinajant pedala tik paciam gale sukabina diskus o 80% eigos jokio veiksmo. Gal but cia taip turi but?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery