Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 06:43

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 31 Geg 2006, 08:53 

Sveiki.Norejau papasakoti toki nutikima.Mano auto bmw 318 gal pries kokius metus tvarke man meistrai varikli ir atsitiktinai sumaise vietomis. termostato ir vakumo davilio fiskes(fiskes vienodos).Pravaziavau apie 20 tukst km. variklis saltas traukdavo, o kai isildavo tai trauka sumazedavo.Buvau pas visus bei visu isliaupsintus "ektronikus" ir visi sako ,kad cia viskas gerai,klaidu kompiuteris nemeta,o varikliukas irgi tik 1,9 ,tai ,anot ju, nera ko is tokiovarikliuko traukos ir noreti.
Uzvakar draugas nusipirko toki pat auto ir atsitiktinai pastebejau ,kad jo automobilyje laidu pyne praeina kitaip nei pas mane.Vakar dar nuvaziavau pasitikrinti, kaip dar kitoje auto eina sie laidai.Ir reziume pas mane laidai buvo sumaisyti(termostato su vakumo davikliu)., kuriuos pats apkeiciau ir viskas susitvarke.
Taigi spresti Jums, mieli tautieciai, apie musu kabutese elektrines dalies specus ir manau, kad geriau jau tokie i Airija tegul vaziuoja... : :x

StandartinėParašytas: 31 Geg 2006, 09:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Photo gali padaryti kaip ten kas turi buti pajungta? kazkaip nesitiki, kad sumaisius skirtingus daviklius viskas veiktu (ypac panele)...

StandartinėParašytas: 31 Geg 2006, 09:54 

BUMAS rašė:
Sveiki.Norejau papasakoti toki nutikima.Mano auto bmw 318 gal pries kokius metus tvarke man meistrai varikli ir atsitiktinai sumaise vietomis.

reik paviesint tokius meistrus, aisku, kitoje forumo skiltyje :)

StandartinėParašytas: 31 Geg 2006, 09:57 

Vadinasi buna.Siaip tai fiskes vienodos jei laidu pyne eina per virsu ,o ne pro apcia ,tai atrodo kad taip ir turetu buti, bet jei pyne eina pro apacia(kaip ir turetu buti ), tai termostato laidas trumpesnis uz vakumo daviklio laida.Bet as tik nesuprantu kaip man motoras neperkaito, jei termostatas faktiskai nedirbo.

StandartinėParašytas: 31 Geg 2006, 11:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E24 635 CSi '81
ex Alpina B3 3.0 '95
Nikas:
Masta J
todel ir neperkaito, nes tavo termostatas dirbo, daviklis tik perduoda parodymus, bet pachio termostato darbo neitakoja. termostatas grynai mechaninis dalykas - prie tam tikros vandens temperaturos jis atsidaro.

StandartinėParašytas: 31 Geg 2006, 11:18 

[quote="Masta J"]todel ir neperkaito, nes tavo termostatas dirbo, daviklis tik perduoda parodymus, bet pachio termostato darbo neitakoja. termostatas grynai mechaninis dalykas - prie tam tikros vandens temperaturos jis atsidaro.

Sunku pasakyti ar tikrai termostatas tik mechaninis dalykas..Kitas dalykas ventiliatorius ,mano manymu, taip pat susijes su termostatu,nes isijungia prie tam tikros temperaturos, pas mane lyg neisijungdavo, na, tiesa pasakius,i tai net neatkreipiau demesio.Tai manau kad viskas cia surista.

StandartinėParašytas: 31 Geg 2006, 11:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
BUMAS rašė:

Sunku pasakyti ar tikrai termostatas tik mechaninis dalykas..Kitas dalykas ventiliatorius ,mano manymu, taip pat susijes su termostatu,nes isijungia prie tam tikros temperaturos, pas mane lyg neisijungdavo, na, tiesa pasakius,i tai net neatkreipiau demesio.Tai manau kad viskas cia surista.

deja, termostatas tikrai tik mechaninis dalykas. jis ten su tokia spyruokle yra ir atsidaro termosytatas grynai nuo tam tikros temperatūros. gi termostatą ir tikriną jį įmetus į karštą vandenį. o ventiliatorius įsijungia ne nuo termostato tikrai, nes bmw turi spec įrenginį - termomovą, kurios veikimo principas toks: kuo didesnė temperatūra, tuo labiau termomova susikabina. regis ten tepalas tirštėja nuo temperatūros. taigi mova nuo termostato elektrišksai niekaip nepriklauso.

StandartinėParašytas: 31 Geg 2006, 14:50 

[quote="Įtariu_BITES"][quote="BUMAS"]

Sunku pasakyti ar tikrai termostatas tik mechaninis dalykas..Kitas dalykas ventiliatorius ,mano manymu, taip pat susijes su termostatu,nes isijungia prie tam tikros temperaturos, pas mane lyg neisijungdavo, na, tiesa pasakius,i tai net neatkreipiau demesio.Tai manau kad viskas cia surista.[/quote]
deja, termostatas tikrai tik mechaninis dalykas. jis ten su tokia spyruokle yra ir atsidaro termosytatas grynai nuo tam tikros temperatūros. gi termostatą ir tikriną jį įmetus į karštą vandenį. o ventiliatorius įsijungia ne nuo termostato tikrai, nes bmw turi spec įrenginį - termomovą, kurios veikimo principas toks: kuo didesnė temperatūra, tuo labiau termomova susikabina. regis ten tepalas tirštėja nuo temperatūros. taigi mova nuo termostato elektrišksai niekaip nepriklauso.[/quote]

Tai kam tada yra reikalinga fiske ant termostato?

StandartinėParašytas: 01 Bir 2006, 17:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Turbut tam kad tu matytum temperaturos rodykles parodymus prietaisu skydelyje :D Bent jau as taip manau

StandartinėParašytas: 02 Bir 2006, 07:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
54
isvarykit visus i Airija tai tada patys remontuosites :twisted: :twisted: :twisted: jei kas galvoja kad lengva tokias nessamones rast tai linkiu sekmes

E34 525 M50 91m buvo
seip E34 :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume