Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Spa 2025, 16:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 336  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Sau 2013, 19:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
43
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Bodrov rašė:
gal kas žiūrėjote Pi gyvenimas? :)

Paprastas filmas, antrą kartą tokio nežiūrėsi. Kinoteatre vos neužmigau su akiniais ant nosies :lol:

StandartinėParašytas: 07 Sau 2013, 19:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
43
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Sigis rašė:
Aš šitą išgi labai pavėluotai pirmą kart pamačiau (t.y. prieš šias Kalėdas) bet tikrai galiu pasakyt, kad čia vienas iš geriausių kadanors matytų filmų :)

Šis labai geras, aš jį 5 kartus matęs ir spėju nepaskutinį :)

StandartinėParašytas: 07 Sau 2013, 20:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
43
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Juozukas rašė:
paraskykit filmu pav apie rusijos kriminali pasauli :)

Paveikslėlis

http://www.kinopoisk.ru/film/38795

StandartinėParašytas: 09 Sau 2013, 18:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.20
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 M3 Evo 4dr
E38 750i FL SWB
Nikas:
Exeed
Na ka siandien ilgai laukta perziura 8)

Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 09 Sau 2013, 19:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Sigis rašė:
O čia appie visai naują filmą kurio premjera jau įvyko in USA, o mėnesio gale bus ir Lietuvoj
http://www.forumcinemas.lt/Event/303245/

Neiskenciau iki menesio gale busimos premjeros ir paziurejau parsisiusta filma :) Galiu pasakyt, kad lukescius ne tik pateisino bet ir pranoko. Super. Pries tai Tarantino labai maloniai nustebino su Inglorious Bastards, dabar Django Unchaned, pasirodo sio unikalaus rezisieriaus karjera dar labai sekmingai tesiasi, nors kazkada maniau, kad jo geruiausilaikai buvo su PulpFiction, Reservoir Dogs, Four Rooms, Jackie Brown ir True Romance, bet maloniai nustebau ir supratau, kad klydau, kai isejo Kill Bill :)

StandartinėParašytas: 09 Sau 2013, 19:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.14
Amžius:
50
Automobiliai:
BMW 7er [E38]
BMW 728, 1997m. limuzinas.
Darbinis tūris: 2793cm³.
Automatas. Benzinas/dujos.
Sauberis rašė:

gal kas žiūrėjote Pi gyvenimas

Paprastas filmas, antrą kartą tokio nežiūrėsi. Kinoteatre vos neužmigau su akiniais ant nosies :lol:

nu ką čia bepridursi, "на вкус и цвет, друзей нет" :)

StandartinėParašytas: 10 Sau 2013, 11:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
nu siaip jo, bet kazkaip pastebejau jei zmogus megsta visokius "oligarh" tai su tokiais filmais kaip apie tigra net nera ko prasideti.

Django Unchaned ir mane sudomino, bet kazkaip paziurejus treilerius suprantu kad jau pamaciau VISA filma, labai abejoju kad jis kazkuom nustebins. bet turbut paziuresiu. o siaip isskirus pulp fiction kiti jo filmai mazai mane zavejo, o kill bill tai isviso str8 bulls*it :D

StandartinėParašytas: 10 Sau 2013, 12:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
42
Dzango ziurejau, bet kad buciau labai susizavejes nepasakyciau. Filmas kaip ir idomus, bet man pasirode labai nuspejamas, beto ir labai ilgas, nes pavargau ziureti :) Vienu zodziu man toks filmas vienam kartui, o tarantino savo repertuare, kiekvienas kulkos pataikymas su kraujo fontanu :) , kai kurios detales pasirode ne anu laiku, pvz alaus bokalai, dzango zomsiniai batukai kazkuriame momente ir kt. :)

StandartinėParašytas: 10 Sau 2013, 13:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
43
Automobiliai:
E28 M535i DC71
sickdog rašė:
nu siaip jo, bet kazkaip pastebejau jei zmogus megsta visokius "oligarh" tai su tokiais filmais kaip apie tigra net nera ko prasideti.

Django Unchaned ir mane sudomino, bet kazkaip paziurejus treilerius suprantu kad jau pamaciau VISA filma, labai abejoju kad jis kazkuom nustebins. bet turbut paziuresiu. o siaip isskirus pulp fiction kiti jo filmai mazai mane zavejo, o kill bill tai isviso str8 bulls*it :D

Tai kad visokių oligarh filmų nėra, jis vienas toks. Be to vaidyba gera, kokybiškai padarytas. O pi gyvenimas vidutiniškas filmas ir tiek :)

StandartinėParašytas: 10 Sau 2013, 16:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.26
Automobiliai:
E39 528iA 97'
bachūram :) ill Manors

StandartinėParašytas: 10 Sau 2013, 20:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
39
Automobiliai:
sold
sickdog rašė:

hah..

kolega ziurejo irgi nauja tarantino, kaip dabar jau atrodo, sedevra :) teks eit i kina

StandartinėParašytas: 10 Sau 2013, 20:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Vladimiras rašė:
Dzango ziurejau, bet kad buciau labai susizavejes nepasakyciau. Filmas kaip ir idomus, bet man pasirode labai nuspejamas, beto ir labai ilgas, nes pavargau ziureti :) Vienu zodziu man toks filmas vienam kartui, o tarantino savo repertuare, kiekvienas kulkos pataikymas su kraujo fontanu :) , kai kurios detales pasirode ne anu laiku, pvz alaus bokalai, dzango zomsiniai batukai kazkuriame momente ir kt. :)

Man jis ne pačiu scenarijum užkabino, o pačiu pastatymu, t.y. nereali Di Caprio vaidyba, S.L. Jacksonas pasenęs tokiam vaidmeny irgi labai gerai tiko, pati vesterno stilistikos interpretacija, muzika, pats vaizdas, nufilmavimas ir garsas :)

StandartinėParašytas: 10 Sau 2013, 23:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.14
Amžius:
50
Automobiliai:
BMW 7er [E38]
Oligarchas, savaip neblogas, tik sorry prie kriminalinių, tokių tokių Rusijoje visada pilna buvo, aš nepriskirčiau. Tokia greičiau
"džiazo stiliaus" istorija, apie mokslo darbuotojo tapimą oligarchu. Tokių pavyzdžių Rusijoje tuomet apsčiai buvo, tai remiantis
atskirais faktais ir buvo sukurtas tas Oligarcho pagrindinis personažas. Bet čia tikrai ne kažkoks Banditų Peterburgas, greičiau atvirkščiai,
toks sakyčiau visai netgi intelektualus filmas. :)

StandartinėParašytas: 10 Sau 2013, 23:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.14
Amžius:
50
Automobiliai:
BMW 7er [E38]
O vat kas mane užkabino iš tikro, tai buvo Debesų žemėlapis. Gaila per kompą teko žiūrėti, nes kažkaip labai trumpai jį kinoteatruose rodė.
Paradoks, kaip tik koks vampyriškas šlamštas, tai du mėnesius rodo, o kaip tik koks vertas dėmesio kūrinys, taip savaitė, ir nebėra (neberodo).

StandartinėParašytas: 11 Sau 2013, 10:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
nu tai ka tauta ziuri taip ir rodo. is kitos puses ir juos suprasti galima, viskas remiasi i pinigus ir pelna, jei niekas neeis tai ko likyti sale tuscia. as paziurejau beveik iskrto kai pradejo rodyti, tai net pas mus sale buvo pilna. geras filmas, truputi sio bei to pritruko bet siaip patiko labai. turbut metu filmas (iskarto po Hobito heh).

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 336  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery