Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 14:13

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2004 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 134  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Gru 2012, 15:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.02.05
Nikas:
nt2
Pabandyk i Šiaulių Autokurtą nulėkt, padarys diagnostika ;)

StandartinėParašytas: 03 Gru 2012, 16:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.08.22
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530dA touring '02
nuvaziavau pas drauga ir padare. tai wa issiaiskinom kad webasto atsijungia po trumpo laiko del to kad uzkaista iki ribines temperaturos ir atsijungia kaip priklauso. pecius veikia normaliai, tik vandens nevarineja, todel ir uzkaista staigiai. dabar klausimas kuris siurblys kaltas ar sitas po kiaushais ar pats webastos? klaidu nei klimos nei webastos siurblio nera. ir aplamai, jei gerai isivaizduoju dirbant webastai uzgesintai mashinai turi suktis abu siurbliukai?

StandartinėParašytas: 03 Gru 2012, 18:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
48
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
o cia buvai junges webasto su dirbanciu varikliu, ar ne? ten yra toks dalykas kad varikliui nedirbant uzkaista greitai, tik ne visa sistema o webasto. toks jausmas kad necirkuliuoja.

StandartinėParašytas: 03 Gru 2012, 23:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.02.05
Nikas:
nt2
Klrs rašė:
nuvaziavau pas drauga ir padare. tai wa issiaiskinom kad webasto atsijungia po trumpo laiko del to kad uzkaista iki ribines temperaturos ir atsijungia kaip priklauso. pecius veikia normaliai, tik vandens nevarineja, todel ir uzkaista staigiai. dabar klausimas kuris siurblys kaltas ar sitas po kiaushais ar pats webastos? klaidu nei klimos nei webastos siurblio nera. ir aplamai, jei gerai isivaizduoju dirbant webastai uzgesintai mashinai turi suktis abu siurbliukai?

Siulyciau pasitikrint vebastos vandens pompyte (nors is esmes kaip ir turejo rodyt kad ji neveikia).
Masinine pompyte nebutinai turi veikt, cia priklauso kaip pajungta i ausinimo sistema.

StandartinėParašytas: 03 Gru 2012, 23:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.01.06
Amžius:
41
Automobiliai:
---//---
Nikas:
Saulenas
as turejau cirkuliacine pompike, varza puiki ~10, klaidos nera, o visiskai neveikia. ir buvau atidares seip pravales nors nebuvo ten ka valyt, niekas nestringa, nereaguoja, nusprogus viduje.
Klrs ta pompike veike neperseniausiai labai puikiai ir pats mechaniskai tikrino veike. matyt gal jei tiek tereikejo, pamiro, kitokiu paaiskinimu nera.
bet is kitos puses kai pompike numirus tai turetu uzvirti antifryzas neveikiant varikliui kaip ir pas mane per keleta geru minuciu veikimo. o veikia ganetinai ilgai ir temperatura ten ~80 ant sildytuvo kai isjungia. sildytuvas isjungia ne virsijus riba 105 c o normalioi darbinej temperaturoj, bet masinos darbine nei 1 laipsnio nepakyla. Vienu zodziu cirkuliuoja tame mazame rate dar mazesniam, karoce vebastoj cirkuliacija vyksta, pati save susildo ir issijungia :D

StandartinėParašytas: 04 Gru 2012, 01:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.02.05
Nikas:
nt2
Saulius rašė:
as turejau cirkuliacine pompike, varza puiki ~10, klaidos nera, o visiskai neveikia. ir buvau atidares seip pravales nors nebuvo ten ka valyt, niekas nestringa, nereaguoja, nusprogus viduje.
Klrs ta pompike veike neperseniausiai labai puikiai ir pats mechaniskai tikrino veike. matyt gal jei tiek tereikejo, pamiro, kitokiu paaiskinimu nera.
bet is kitos puses kai pompike numirus tai turetu uzvirti antifryzas neveikiant varikliui kaip ir pas mane per keleta geru minuciu veikimo. o veikia ganetinai ilgai ir temperatura ten ~80 ant sildytuvo kai isjungia. sildytuvas isjungia ne virsijus riba 105 c o normalioi darbinej temperaturoj, bet masinos darbine nei 1 laipsnio nepakyla. Vienu zodziu cirkuliuoja tame mazame rate dar mazesniam, karoce vebastoj cirkuliacija vyksta, pati save susildo ir issijungia :D

o masina kai uzkuri lygiai taip pat atjungineja?

StandartinėParašytas: 04 Gru 2012, 09:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.08.22
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530dA touring '02
su dirbanciu varikliu neatjungineja dirba iki pergales, nes pargindine pompa jau suka vandeny tuo mazuoju ratu. o kai uzgesinta, tai kaip saulius sako ne mazuoju o dar mazesniu, tokiu mazu kad net temperaturos davilklio neliecia. taip iseina kad antifrizas galvoje nera sildomas, tik peciuko radijatorius. man atrodo kad webastos siurblys veikia nes girdziu kaip jis sukas, va o tas klimos siurblys po kiaushais man didelius itarimus kelia ir noreciau kad geriau jis keltu man problema negu webastinis siurbliukas :D poryt paimsiu as visai istrauksiu ta klimos siurbly, isimsiu ta sparnuote, be jo uzdesiu kad vanduo tikrai pro ten prateketu, jei bus vel tas pats tada jau webastos siurblys lieka.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2012, 09:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.08.22
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530dA touring '02
DmK rašė:
o cia buvai junges webasto su dirbanciu varikliu, ar ne? ten yra toks dalykas kad varikliui nedirbant uzkaista greitai, tik ne visa sistema o webasto. toks jausmas kad necirkuliuoja.

o kokia yra webastos sistema? mano manymu visa sistema tik be radijatoriaus, kaip sakoma uzdarytu termostatu.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2012, 09:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
48
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=18
man atrodo del nr11 viskas viksta, ir dar gal but priklauso kaip webasto suprogramuota. pas mane pvz nera galimybes ijungti ja nuotliniu ar taimeriu, tik varikliui uzvedus. tai ir kaista paleidus rankiniu per diagnostine iranga. reikia paziureti, jei per ta pacia diagnostika aktivuoti ta voztuva, gal ir ne kais tada, varis pilnu ratu.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2012, 09:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.08.22
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530dA touring '02
nt2 rašė:
Siulyciau pasitikrint vebastos vandens pompyte (nors is esmes kaip ir turejo rodyt kad ji neveikia).
Masinine pompyte nebutinai turi veikt, cia priklauso kaip pajungta i ausinimo sistema.

masinine pompyte cia sita klimos po kiausukais turi omeny? matai kad man net max funkcija neveikia tvarkingai. uzgesintai mashinai tas varikliukas vandens ratu nesuka vejelis papucia silta ora kiek radijatoriure yra ir po to drungnas, o uzvedus tik plusteli vel karstas oras. iki fyshkes voltai ateina teisingi, tik tas varikliukas stumia tankus... ir kaip jis dar gali buti kitaip pajungtas i ausinimo sistema? butu gerai i shema zvilgteleti mazhojo rato, pro kur is kur eina vanduo ratu.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2012, 09:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.08.22
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530dA touring '02
DmK rašė:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DM71&mospid=47536&btnr=64_0970&hg=64&fg=18
man atrodo del nr11 viskas viksta, ir dar gal but priklauso kaip webasto suprogramuota. pas mane pvz nera galimybes ijungti ja nuotliniu ar taimeriu, tik varikliui uzvedus. tai ir kaista paleidus rankiniu per diagnostine iranga. reikia paziureti, jei per ta pacia diagnostika aktivuoti ta voztuva, gal ir ne kais tada, varis pilnu ratu.

siaip tai tokie voztuvai stovi du, bet jie gi draugauja su klima reguliuojant siluma laipsniais ant pacios klimos. aktivuot as ir rankiniu budu galiu uzsukdamas didziausia temperatura. tas voztuvas sujungtas su peciuko radijatorium ir webasto, tai jei jis butu uzsiblokaves man silto oro i salona nepaduotu manyciau.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2012, 09:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
48
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
as tik manau kad varikliui nedirbant sitas voztuvas uzdarytas, kitaip nezinau kaip paaiskinti kodel webasto dirbant kartu su varikliu viskas gerai, o kai paleidi rankiniu budu necirkuliuoja. ir istas viksta ne tik tau ir man.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2012, 09:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.01.06
Amžius:
41
Automobiliai:
---//---
Nikas:
Saulenas
Uzkurk sildytuva neuzvedant variklio ir atsidaryk kamsti antifryzo, jei sklendes uzdarytos tai pro bakeli stums visa antifryza, bet cia kazkur kitur beda bus manau.
Veike gerai pries gera menesi, cirkuliavo be variklio kaip reikiant, taigi buvom uzjenge per kompa.
Gal koks oro kamstis sildytuve, nepilnai nusiorino nes katik termostatus keitei. Pas tave dar sildytuvo nuorinimo varztas po filtru is vairuotojo puses turetu buti.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2012, 09:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.08.22
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530dA touring '02
DmK rašė:
as tik manau kad varikliui nedirbant sitas voztuvas uzdarytas, kitaip nezinau kaip paaiskinti kodel webasto dirbant kartu su varikliu viskas gerai, o kai paleidi rankiniu budu necirkuliuoja. ir istas viksta ne tik tau ir man.

cia toj shemoj kur numetei nera to varikliuko pagalbinio kuris pas mane stovi po tuom voztuvu. man atrodo tas voztuvas nepriciom, o priciom tas varikliukas kuris pas mane neveikia ir neleidzia pracirkuliuoti vandeniui varomam webastos siurbliuko. kai variklis uzvestas padeda cirkuliuoti pagrindine pompa, tai jau praspaudzia pro ta mirusi siurbliuka ir gaunasi visas ratas.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2012, 10:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
48
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
savo schema pats rasi cia http://www.realoem.com/bmw/select.do , ten buvau kaip pavizdi daves. del siurbliuko klysti. jei viena popma neprastumia, ir kita neprastums. tuo labiau ten jos iscentrines ir prasistumia :) siurbliukas ne prie ko. voztuvai.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2004 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 134  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery