Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 12:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Geg 2006, 19:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.09
Amžius:
41
tai normalu kad nerestauruojamos, nori pirkti, pirk nauja daikta. Kadangio masina sena, ir dalys tokios ypac nera gaminamos kaip sokoladukai vienas po kito, todel ir kaina riebi... norma

siaip kai skaiciau tema itarinejau visgi 60 padangas...

o del probe ir mazda (ten ta pati mazdos paakba), jos savaime stabilesnes ;)

StandartinėParašytas: 23 Geg 2006, 20:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.02.22
Amžius:
44
Automobiliai:
buvo E30 325 be lankų
yra E30 328 su lankais
Sita, o griztant prie suvedimo - ar jis is viso pasidaro, jei kaip cia kazkas minejo sake palenkta ar kebulas neatitampytas? Man vienas akis isputes aiskino kad pas mane kebulas dauztas (tas teisybe) ir blogai atitampytas (tipo nelygus tarpai sparnai-kapotas, sparnai-ratai) ir del to tipo gaidziu gaidys ta masina. O servise jau du kartus suvedima dare (po pakabos remonto), ir nei zodzio kad kazkas nepavyktu. Padangos dyla normaliai, magistralej 190kmph su 205 padangom skuto nesinervindama... :?

StandartinėParašytas: 23 Geg 2006, 20:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.08
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 320TDCi
nu tai beveik ir atsakei i savo klausima:) :lol: :lol: perskaityk ka parashei.Ash kai perskaiciau tai supratau kad pasidaro:)Kas dar gal but...hmm gal jei padarytas suvedimas ir tempia i viena puse vistiek bolida paleidus vaira

StandartinėParašytas: 23 Geg 2006, 21:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.23
Amžius:
37
Automobiliai:
E36 318ti M44 96'12
mantioras rašė:
Sita, o griztant prie suvedimo - ar jis is viso pasidaro, jei kaip cia kazkas minejo sake palenkta ar kebulas neatitampytas? Man vienas akis isputes aiskino kad pas mane kebulas dauztas (tas teisybe) ir blogai atitampytas (tipo nelygus tarpai sparnai-kapotas, sparnai-ratai) ir del to tipo gaidziu gaidys ta masina. O servise jau du kartus suvedima dare (po pakabos remonto), ir nei zodzio kad kazkas nepavyktu. Padangos dyla normaliai, magistralej 190kmph su 205 padangom skuto nesinervindama... :?

kai sake lenkta tai nepasidaro, man tai buvo tai nedare, sako pirma sake reikia ideti normalia ir su tuo as pilnai sutinku. na jauciu pas mane nera idealios kebulo geometrijos bet ratai dyla normaliai bet tik nesa truputi i viena puse atleidziant vaira.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery