Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Kov 2025, 15:13

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 4777 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 319  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 14:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.29
Sveiki,

gal yra kas apžiūrėjęs ? Ar vertas dėmesio egzempliorius ? Gal yra norinčių ir galinčių padėti apžiūrėti (Vilniuje) šį aparatą, nes BMW neesu turėjęs.

http://auto.plius.lt/skelbimai/bmw-320- ... 40220.html

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 16:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.08.18
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW E46 330d
VW Golf mkIII TDi
Nikas:
Astralas
mano nuomone, per ne lyg zema kaina, kad butu tikrai ledinis variantas. Jeigu jau 10-12 metu trilitriai vaiksto ir po 20k litu. Ir siaip komplektacija labai skurdi.

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 17:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.29
Automobiliai:
X5 V8
normali ta kaina

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 17:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.19
Amžius:
36
Automobiliai:
Cosmosschwarz E46 328i
Ir komplektacija normali visai, nieko blogo nematau. Klima yra, sukibimo kontrolė taip pat, nematau tik sėdynių elektros ir valdymo ant vairo, bet nemanau, kad tai baisi problema. Pas mane sėdynės irgi ne elektra ir džiaugiuos dėl to :) Tik, manau, su Carsoft vertėtų patikrint, ar nėra kokių neaiškumų su rida.

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 18:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.29
sveiki,

as giliuose apmastymuose. neapsisprendziu kuri pirkti E46 320d (110KW) ar 330d (150KW) ieskau su MT universalo. suma 15-17t gal siek tiek daugiau, priklauso nuo komplektacijos. speju uz tokia suma paemus 330d dar reikes investuoti ir normalesni salona.

Perskaiciau beveik visas temas ir nemazai vietu sako kad gerokai brangesnis islaikymas 330d bet man idomu ar labai, ar tik del ratu ir filtru ir del papildomu dvieju cilindru? purkstukai ir pakaitinimo zvakes tos pacios, vaziuokle?
kuro sanaudos kaip suprantu bus 1-2 litro didesnes?
noreciau nusimananciu nuomones... teoriskai kuris variklis patikimesnis?
lenktyniauti nesiruosiu, bet noriu turet resursa po pedalu kad nesinoretu dugna musti ir pedutemis pasistumti.

ačiū

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 19:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.12
Automobiliai:
E46 320D '02 universalas AT
Dainiux rašė:
sveiki,

as giliuose apmastymuose. neapsisprendziu kuri pirkti E46 320d (110KW) ar 330d (150KW) ieskau su MT universalo. suma 15-17t gal siek tiek daugiau, priklauso nuo komplektacijos. speju uz tokia suma paemus 330d dar reikes investuoti ir normalesni salona.

Perskaiciau beveik visas temas ir nemazai vietu sako kad gerokai brangesnis islaikymas 330d bet man idomu ar labai, ar tik del ratu ir filtru ir del papildomu dvieju cilindru? purkstukai ir pakaitinimo zvakes tos pacios, vaziuokle?
kuro sanaudos kaip suprantu bus 1-2 litro didesnes?
noreciau nusimananciu nuomones... teoriskai kuris variklis patikimesnis?
lenktyniauti nesiruosiu, bet noriu turet resursa po pedalu kad nesinoretu dugna musti ir pedutemis pasistumti.

ačiū

2 papildomi cilindrai = 2 papildomos kaitinimo zvakes, 17'' ratai min, truputi daugiau kuro suvartos, gal ir tepalo keiciant reiks daugiau.
Man ir 110kW su AT pilnai uztenka, o kitam gali ir 150kW but mazai, pavaziuok su tokia ir tokia ir matysi ko tau uztenka.

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 19:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.01.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E30
E46
F10
mantux777 rašė:

2 papildomi cilindrai = 2 papildomos kaitinimo zvakes, 17'' ratai min, truputi daugiau kuro suvartos, gal ir tepalo keiciant reiks daugiau.
Man ir 110kW su AT pilnai uztenka, o kitam gali ir 150kW but mazai, pavaziuok su tokia ir tokia ir matysi ko tau uztenka.

Kas cia toks AT jei ne paslaptis?

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 19:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.19
Amžius:
36
Automobiliai:
Cosmosschwarz E46 328i
Justans rašė:
Kas cia toks AT jei ne paslaptis?

Automatic transmission.

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 19:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.13
Automobiliai:
MB W211 E270 CDI 02
ex E46 320d 110 kW 03
ex E46 320d 100 kW 01'
StreetRacer rašė:
Tik, manau, su Carsoft vertėtų patikrint, ar nėra kokių neaiškumų su rida.

O kokia funckija Carsoft'e leidzia ta padaryt? Butu idomu savaji paziuret :)

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 20:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.19
Amžius:
36
Automobiliai:
Cosmosschwarz E46 328i
Piktas rašė:

O kokia funckija Carsoft'e leidzia ta padaryt? Butu idomu savaji paziuret :)

Aš bandžiau, man kažkodėl Carsoft'as nepripažino kabelio :/ Dabar neturiu įsirašęs į kompą, bet kiek pamenu ten kažkas buvo su LCM, ir rašė mileage, bijau pameluot. Nedidelė ta programėlė, galima pasiknist ;)

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 20:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.29
Automobiliai:
X5 V8
StreetRacer rašė:
Ir komplektacija normali visai, nieko blogo nematau. Klima yra, sukibimo kontrolė taip pat, nematau tik sėdynių elektros ir valdymo ant vairo, bet nemanau, kad tai baisi problema. Pas mane sėdynės irgi ne elektra ir džiaugiuos dėl to :) Tik, manau, su Carsoft vertėtų patikrint, ar nėra kokių neaiškumų su rida.

ta komplektacija nera stebuklinga,taciau yra viskas ko pagrinde reikia.pas mane lygiai tokia pat komplektacija tik dar yra lempos su xenon originalios lesines.pirkdamas ziurejau kad butu krituliu jutiklis,bc,dsc,visi el.langai,kondiske,juodos spalvos kebulas,lesines faros..radau butent tai ko ir ieskojau,vienintelis dalykas kurio man truko tai multi vairas,taciau jy uzdet menka beda ir autopilotas pasijungia ir visa kita...beto ir uz patrauklia kaina paemiau 12k lt su trupuciu...kolkas prasukau apie 6000 km su ja tai kolkas rimtu gedimu neturejau,tik einamieji remontai tepalai,skysciai,stabdziu kaladeles,kebulas grazus ,salonas nenudroztas,viskas veikia kas turi veikt,pakaba tvarkinga,ta nepraejau is pirmo kart tik del nusidevejusiu padangu ir nesureguliuotu lempu,tiesa tepaliuko paryja bet as ir pavaikau ja gan daznai taip nuo dusios:D

StandartinėParašytas: 29 Spa 2012, 20:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.19
Amžius:
36
Automobiliai:
Cosmosschwarz E46 328i
GOLDEN rašė:
ta komplektacija nera stebuklinga,taciau yra viskas ko pagrinde reikia.pas mane lygiai tokia pat komplektacija tik dar yra lempos su xenon originalios lesines.pirkdamas ziurejau kad butu krituliu jutiklis,bc,dsc,visi el.langai,kondiske,juodos spalvos kebulas,lesines faros..radau butent tai ko ir ieskojau,vienintelis dalykas kurio man truko tai multi vairas,taciau jy uzdet menka beda ir autopilotas pasijungia ir visa kita...beto ir uz patrauklia kaina paemiau 12k lt su trupuciu...kolkas prasukau apie 6000 km su ja tai kolkas rimtu gedimu neturejau,tik einamieji remontai tepalai,skysciai,stabdziu kaladeles,kebulas grazus ,salonas nenudroztas,viskas veikia kas turi veikt,pakaba tvarkinga,ta nepraejau is pirmo kart tik del nusidevejusiu padangu ir nesureguliuotu lempu,tiesa tepaliuko paryja bet as ir pavaikau ja gan daznai taip nuo dusios:D

Tą ir turiu omeny :) Aš iš tikro, kai pirkau, tai perdaug nenutuokiau apie E46, jų komplektacijas, pliusus/minusus. Realiai buvau vairavęs tik vieną, bet man žiauriai patiko. Na, ir tiesiog pasisekė, nusipirkau tokią, kokios ir dabar norėčiau jau šį bei tą žinodamas apie E46 :) Vienintelis pravalas su Radio Navi, kurią neperseniausiai išlupau lauk :D

StandartinėParašytas: 30 Spa 2012, 21:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.05.09
Automobiliai:
E91
Paieškomas 3.0d. Domintu VISKAS :D variklis - grandine? smagratis - plaukiojantis?
Esminiai techniniai skirtumai prefacelift ir facelift modeliu.
150-135kw. Ar vertas ypatingesnio demesio 150kw motoras.
Dar girdejau jog bmw turi gera dalyka, kaip ridos registravima greiciu dezej. Registruoja tiek MT tiek AT? kiek krastoj kastavoja malonumas patikrint rida?

Ir zinoma - silpnybes i kurias reiktu atkreipt demesi apziurint si modeli

p.s. viena ausim esu girdejes apie sklendes isiurbimo(?) kolektoriuje, neva megejos ikristi i degimo kamera. Gal ka nors pakomentuot galetumet sia tema :)
p.s.s. c'mon nesmerkit jei kartojus su klausimais, bet tarp 200psl blevyzgu daugoka uztruks laiko atrinkt naudinga info

StandartinėParašytas: 30 Spa 2012, 21:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.25
Automobiliai:
E90 318d M47TU2 BiTurbo
ex E46 320d M47
ex E34 535i M30
ex E46 318i M43
Paulys rašė:
Paieškomas 3.0d. Domintu VISKAS :D variklis - grandine? smagratis - plaukiojantis?
Esminiai techniniai skirtumai prefacelift ir facelift modeliu.
150-135kw. Ar vertas ypatingesnio demesio 150kw motoras.
Dar girdejau jog BMW turi gera dalyka, kaip ridos registravima greiciu dezej. Registruoja tiek MT tiek AT? kiek krastoj kastavoja malonumas patikrint rida?

Ir zinoma - silpnybes i kurias reiktu atkreipt demesi apziurint si modeli

p.s. viena ausim esu girdejes apie sklendes isiurbimo(?) kolektoriuje, neva megejos ikristi i degimo kamera. Gal ka nors pakomentuot galetumet sia tema :)
p.s.s. c'mon nesmerkit jei kartojus su klausimais, bet tarp 200psl blevyzgu daugoka uztruks laiko atrinkt naudinga info

1. Grandinė kaip ir visuose BMW
2. Mechaninej plaukiojantis, automate neplaukiojantis smagratis
3. FL skiriasi isvaizda + jau yra DSC (pre fl tik asc arba asc+t)
4. Tau sprest ar naujasnis ir galingesnis variklis vertas tavo demesio
5. Mechanine deze tikrai nieko neregistruoja, o ir automatine gali but keista, tai nieko tas nenusako. Sako, kad raktas registruoja rida, bet cia ir nieko konkretaus negaliu pasakyt
6. Realiai ziurek kaip betkuria kita auto
7. Apie skelndes tikrai yra daug kalbeta, jei tavo nusipirktam auto jos bus tai reikes isoperuot

Jei kur suklydau, pataisykit ;)

StandartinėParašytas: 30 Spa 2012, 21:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
E46
Fcl 02 metu pas mane asc+t, 323 09 pfcl metu dsc maciau :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 4777 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 319  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery