Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Lap 2024, 12:57

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 222  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Spa 2012, 20:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.11.28
Automobiliai:
ex. BMW e60 525d
BMW e70 09' xdrive 3.5d
moto Honda CBR 1000rr SC57 Hannspree
Audi Q5 sline 3d 10`
now.
BMW e65 3d 06`
Mercedes Benz C55 AMG 06`
BMW550 rašė:
Tiktai sau! E60 nebeliko manam garaže, bet tradicijos tikrai nesustosiu tęsti. Mano požiūris lygiai toksai pat kaip tavo. Kaip pasidarysiu taip ir turėsiu, žinosiu kas buvo, o ne pagal skelbimus už nežmoniška kaina nusipirksiu, buvusia paskendolia kokia . Konkrečiai šitas variantas man tiktu. Tik man neramu su tuo varikliu, girdėjau kad turintys amerikonus x5 x6 su 35i nepatenkintu yra. Būtu gerai išgirsti žinančio nuomone.

musimas ner baisus. uzskaitau sita f10. be bendzo negali ? :) as ir e60 pardaviau bet f10 kolkas dar neplanuoju. kol kas i e60 LCI bandysiu isokt. tik kolkas paieskos sunkios.

StandartinėParašytas: 25 Spa 2012, 21:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.02.11
Automobiliai:
ex.E70 LCI 3.5Xdrive
F10 530d M
blogis rašė:
Sveiki, o E60 LCI modelio nuo 2008 metu gal zinot silpnasias vietas ? apart variklio - ten man jau lyg ir viskas aisku. Kaip tos dezes Joystick'ines ? Ar vis dar bega tepalas ? Konverteriu problemos ?

dabar tau pamastymui : nu bega tas tepalas ir kas ? nepatikima masina? susitvarkysi ir nebegs. Galbut neturesi problemu su konverteriu galbut ir atsiras tokia problema, nu ir kas vel nepatikima masina ? Viskas tvarkoma, taip tai kainuoja maziau ar daugiau,bet susitvarkai ir pamirsti. Antras dalykas nesitikek pirkdamas LCI modeli 2008 metu, kad tai bus auto kaip naujas ! jis vaziavo, vienas maziau kitas daugiau. Ziurek ka perki, kebula, komplektacija, masinos istorija o ne klausinek gali deze sugesti ar negali.LCI modeliu dezes turi zenkliai mazesne tikimybe remontui negu preLCI montuotos dezes.

StandartinėParašytas: 25 Spa 2012, 22:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.11.28
Automobiliai:
ex. BMW e60 525d
BMW e70 09' xdrive 3.5d
Audi Q5 sline 3d 10`
now.
BMW e65 3d 06`
LSA333 rašė:

dabar tau pamastymui : nu bega tas tepalas ir kas ? nepatikima masina? susitvarkysi ir nebegs. Galbut neturesi problemu su konverteriu galbut ir atsiras tokia problema, nu ir kas vel nepatikima masina ? Viskas tvarkoma, taip tai kainuoja maziau ar daugiau,bet susitvarkai ir pamirsti. Antras dalykas nesitikek pirkdamas LCI modeli 2008 metu, kad tai bus auto kaip naujas ! jis vaziavo, vienas maziau kitas daugiau. Ziurek ka perki, kebula, komplektacija, masinos istorija o ne klausinek gali deze sugesti ar negali.LCI modeliu dezes turi zenkliai mazesne tikimybe remontui negu preLCI montuotos dezes.

is didelio rasto isejai is krasto. uz paryskinta vieta dekoju :wink: visa kita neitema. ne kvailas gi esu. neklausiau nei kaip nusipirkt nei ka ziuret. vat butent vienintelis mazgas apie kuri maziausiai zinau tai ir yra LCI dezes. 2008 man nera naujas. o ka toks turetu buti? gal tau ir bus keista bet perku tik foto mates. mobile.de autoscout.de - taip kad susitaikes su ta mintim kad neviskas bus kaip turi buti.

StandartinėParašytas: 25 Spa 2012, 22:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.02.11
Automobiliai:
ex.E70 LCI 3.5Xdrive
F10 530d M
blogis rašė:
is didelio rasto isejai is krasto. uz paryskinta vieta dekoju :wink: visa kita neitema. ne kvailas gi esu. neklausiau nei kaip nusipirkt nei ka ziuret. vat butent vienintelis mazgas apie kuri maziausiai zinau tai ir yra LCI dezes. 2008 man nera naujas. o ka toks turetu buti? gal tau ir bus keista bet perku tik foto mates. mobile.de autoscout.de - taip kad susitaikes su ta mintim kad neviskas bus kaip turi buti.

ne tu pirmas ir paskutinis perki is foto....ir ne uz tokias sumas auto yra perkami is foto. tai tu man vis del to pasakyk kaip suprasti tavo klausima? nesi kvailas, labai gerai ! ka tu nori apie LCI deze suzinoti ? turejau,turiu, LCI modeliu, ka tau apie ja pasakyti ?

StandartinėParašytas: 25 Spa 2012, 22:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Babausis rašė:
bent ant E46 dsc veikia taip: paspaudi momentaliai - leidzia ratams tik prasisukti; paspaudus ir palaikius kelias sekundes - leidzia prasisukti ratams ir leidzia vaziuoti skersam (nebetiesina)

E46 visiškai atjungia praslidimus ir mašinos "nebetiesina" tik M3. Su kitais varikliais eidamas skersas DSC įsimaišo į tavo veiksmus.

StandartinėParašytas: 25 Spa 2012, 23:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.11.28
Automobiliai:
ex. BMW e60 525d
BMW e70 09' xdrive 3.5d
Audi Q5 sline 3d 10`
now.
BMW e65 3d 06`
LSA333 as i nieka nesilygiuoju. Perka kiekvienas pagal kisene. Nemegstu visokiu tai isvedziojimu gal del to tau pasirode mano zinute siek tiek nagla, na nesu as naglas esu paprastas kaip dvi kapeikos ir megstu paprastuma. Gerbiu kiekviena sitam forume kuris gali pasidalinti patirtim, ziniom, galbut patarimais.
Gryztant prie deziu tai idomu man ridos itaka tai dezei. Kokios pas tave ridos ? Gal turejai kokios patirties jau su ja ? As suprantu kad ji neamzina man tiesiog idomu. Pries tai e60 deze kolkas buvo tvarkinga bet jau aprasojus. Rida kai pirkau 170000 ir per 30000 kuriuos pravaziavau deze jau isprakaitavo ( kai pirkau buvo viskas grazu ). Skaitinejau forume zinutes kad tai vienam tai kitam jau ten visai gryba ta deze pjauna - laukiau savo eiles. Nesulaukiau.
Automobilis kurio dabar ieskau - butinai juodas, butinai sedanas, butinai automatas, butinai su cic. Variklis dzin. Aisku dyzelis. Taigi manau su tokiu konkretumu pirkdamas vokietijoj tikrai neleisiu moketi sau vokiska kaina. Automobilis bus su kazkokiu defektu arba rida bus nemaza. Kaip manai iki 250000 km priziureta su serviso istorija verta ziureti ?

StandartinėParašytas: 25 Spa 2012, 23:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.25
Amžius:
37
Automobiliai:
E65 730d M57N
E60 530d M57N
Opel Astra H TwinTop
Kawasaki zx12r
Suzuki SV650
E39 540i M62 manual (ex)
E34 530i M60 manual (ex)
Yamaha YZF-R1 98m. (ex)
Dzzzima rašė:
E46 visiškai atjungia praslidimus ir mašinos "nebetiesina" tik M3. Su kitais varikliais eidamas skersas DSC įsimaišo į tavo veiksmus.

o jei palaikai dsc mygtuka 5 ar 10s, vistiek pilnai neatsijungia dsc sistema?

StandartinėParašytas: 26 Spa 2012, 02:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.07.27
Automobiliai:
E60
MYCIUS rašė:
o jei palaikai dsc mygtuka 5 ar 10s, vistiek pilnai neatsijungia dsc sistema?

issijungia pilnai dsc

StandartinėParašytas: 26 Spa 2012, 09:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.02.11
Automobiliai:
ex.E70 LCI 3.5Xdrive
F10 530d M
blogis rašė:
LSA333 as i nieka nesilygiuoju. Perka kiekvienas pagal kisene. Nemegstu visokiu tai isvedziojimu gal del to tau pasirode mano zinute siek tiek nagla, na nesu as naglas esu paprastas kaip dvi kapeikos ir megstu paprastuma. Gerbiu kiekviena sitam forume kuris gali pasidalinti patirtim, ziniom, galbut patarimais.
Gryztant prie deziu tai idomu man ridos itaka tai dezei. Kokios pas tave ridos ? Gal turejai kokios patirties jau su ja ? As suprantu kad ji neamzina man tiesiog idomu. Pries tai e60 deze kolkas buvo tvarkinga bet jau aprasojus. Rida kai pirkau 170000 ir per 30000 kuriuos pravaziavau deze jau isprakaitavo ( kai pirkau buvo viskas grazu ). Skaitinejau forume zinutes kad tai vienam tai kitam jau ten visai gryba ta deze pjauna - laukiau savo eiles. Nesulaukiau.
Automobilis kurio dabar ieskau - butinai juodas, butinai sedanas, butinai automatas, butinai su cic. Variklis dzin. Aisku dyzelis. Taigi manau su tokiu konkretumu pirkdamas vokietijoj tikrai neleisiu moketi sau vokiska kaina. Automobilis bus su kazkokiu defektu arba rida bus nemaza. Kaip manai iki 250000 km priziureta su serviso istorija verta ziureti ?

Mano turetu E60 ridos buvo virs 200 K, ir problemu turejau su pav.dezemis isskyrus LCI modeli, rida buvo analogiska,bet problemu neturejau. Esu is tu kuris neziuri kiek remontas kainuoja ir keiciu viska is eiles,kad tas daiktas i kuri investuoju veiktu nepriekaistingai. Dabartinis LCI modelis apynaujis, su deze problemu neturiu, paziuresiu kas bus po keliu metu.Manau, kad LCI modeliu neturiu tokio daznu problemu su dezemis kaip preLCI

Jei deze aprasojus tai nereiskia,kad jau mirus.Pasikeisi kartery, gumines jungtis ir t.t. ir turesi svaria grazia deze. Svarbiausia,kad tvarkingai dirbtu: konvertorius,mechatronikas ir t.t., nes tokiu mazgu remontas pats brangiausias.

StandartinėParašytas: 26 Spa 2012, 10:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.09.08
Automobiliai:
-
blogis rašė:
butinai juodas, butinai sedanas, butinai automatas, butinai su cic. Variklis dyzelis. Taigi manau su tokiu konkretumu pirkdamas vokietijoj tikrai neleisiu moketi sau vokiska kaina.

as irgi toki mobile.de ieskausi,bet nelabai randu su defektais arba juos nuperka nespejus net pamatyt.bijau,kad teks vokiska kaina moket...

StandartinėParašytas: 27 Spa 2012, 18:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.26
Amžius:
34
Automobiliai:
ex E34 525 TDS Touring 94
ex E39 525 TDS Touring 98
ex E39 525d Touring 02
F10 525d 10
va raudonas atsirado :D

http://auto.plius.lt/skelbimai/bmw-530- ... 39881.html

StandartinėParašytas: 27 Spa 2012, 18:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.23
Automobiliai:
E46 330d 00'
E61
Bandžiau šiandien pre facelift 535d, tai toks jausmas kad automatas "miega": spaudi gazą kiek nori, kad ir iki dugno, tai atrodo praeina gera sekundė kol pradeda traukt. Anksčiau bandžiau faceliftinį 530d, tai atrodo užspaudei gazą, automatas iškart įkalė žemesnę pavarą ir trauka žymiai greičiau ateina. Čia problemos su dėže, kad veluoja, ar faceliftinės dežės spartesnės?

StandartinėParašytas: 27 Spa 2012, 19:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
M3s rašė:

Arba jo cia ta spalva labiau oranzine, arba e60 visiskai nesiziuri tokios saplavos :roll:

StandartinėParašytas: 27 Spa 2012, 19:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.11.28
Automobiliai:
ex. BMW e60 525d
BMW e70 09' xdrive 3.5d
Audi Q5 sline 3d 10`
now.
BMW e65 3d 06`
M3s rašė:

ten plevele jis apvilktas. tikra spalva pilkutis. seip gal ir visai nieko ziurisi.

StandartinėParašytas: 27 Spa 2012, 22:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
ziurekit o jei aptrauki plevele tai kaip skaitosi TA toks automobilis?
sustabdzius policija? ka sako?
tech apziuros talonas ir plevele? kaip cia iseina?
leistina cia?praeitum tech apziura?leidimo reikia ?
arba pvz jei automobilis baltas o as uzsidedu juostas juodas per kapota ir stoga?
kaip cia skaitytusi? tiuningas?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 222  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery