Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 16:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Spa 2012, 20:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
temos autoriui- vienareiksmiskai kreiptis i nepriklausomus ekspertus- pasiimti pinigus ir remontuotis, nes remontas kainuos nedaug o ekspertas paskaiciuos kad masina neremontuojama. nusipirksi slenksti, duris abi, atitampys kebula ispjaus kursusiraite ir ivirins kita stoike- nieko cia baisaus dar. o po to galesi spresti parduoti ar vazineti. kebula atitempineja gerai salininkuose Vilniuj.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2012, 09:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.30
Annoucements rašė:
temos autoriui- vienareiksmiskai kreiptis i nepriklausomus ekspertus- pasiimti pinigus ir remontuotis, nes remontas kainuos nedaug o ekspertas paskaiciuos kad masina neremontuojama. nusipirksi slenksti, duris abi, atitampys kebula ispjaus kursusiraite ir ivirins kita stoike- nieko cia baisaus dar. o po to galesi spresti parduoti ar vazineti. kebula atitempineja gerai salininkuose Vilniuj.

Statau, kad nebus cia neremontuojamos. 01 metu nusidevejimas 40-50 proc. Iki 10k lt remontas ant popieriaus.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2012, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.12
Amžius:
41
Automobiliai:
E70 X5 N62 07'
ex BMW:
E39 530d M57 03'
E39 520i M52 97'
E30 318 M10 84'
_Darius_ rašė:

Kazkur buvo straipsnis apie tokia makle kaltininku. Ikalba nukentejusi eit i kasko (tipo nes jam jokio skirtumo kas sumokes uz masinos remonta), o taip iseina, kad tada nukentejusiam dar tenka brangiau moket uz draudima, o kaltininui ne :) Sraipsnio esme buvo ispet zmones, kad nesutiktu su tokiom nesamonem ir neapsigautu.

Neskleisk erezijų. Kreipiesi į savo kasko draudimą, tau negailį pinigų, nesikabinėja prie smulkmenų, vienu žodžiu, sumoka kiek reikia (aišku, proto ribose), o vėliau jie išsireikalauja tuos pinigus iš kaltininko draudimo, regreso tvarka. Jei turi kasko, tai tik į juos ir reikia kreiptis ir tau kasko nepabrangsta nei 1Lt dėl to.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2012, 15:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.25
Automobiliai:
E90 318d M47TU2 BiTurbo
ex E46 320d M47
ex E34 535i M30
ex E46 318i M43
Blazis rašė:
Neskleisk erezijų. Kreipiesi į savo kasko draudimą, tau negailį pinigų, nesikabinėja prie smulkmenų, vienu žodžiu, sumoka kiek reikia (aišku, proto ribose), o vėliau jie išsireikalauja tuos pinigus iš kaltininko draudimo, regreso tvarka. Jei turi kasko, tai tik į juos ir reikia kreiptis ir tau kasko nepabrangsta nei 1Lt dėl to.

Gal gali duot nuoroda i oficialiai skelbiama tokia informacija? Asmeniskai susidures su gjensedige issidirbinejimu butent del zalos atlyginimo pagal KASKO draudima.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2012, 16:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.08.01
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525i 02'
_Darius_ rašė:

Gal gali duot nuoroda i oficialiai skelbiama tokia informacija? Asmeniskai susidures su gjensedige issidirbinejimu butent del zalos atlyginimo pagal KASKO draudima.

As pas juos apsidraudes. Tai kuo tas issidirbinejimas pasireiskia?

StandartinėParašytas: 10 Spa 2012, 16:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.25
Automobiliai:
E90 318d M47TU2 BiTurbo
ex E46 320d M47
ex E34 535i M30
ex E46 318i M43
znaminyto rašė:
As pas juos apsidraudes. Tai kuo tas issidirbinejimas pasireiskia?

Sumokejau uz kasko beveik 3000 lt su didele nuolaida ir negavau nei zodziu nei rastu jokiu instrukciju kaip reikia elgtis ivykio atveju, tik tiek, kad paeme pinigus ir dave lapa kuriam mano auto duomenys ir draudimo verte. Kai patekau i ivyki buvo gan didele zala padaryta mano bmw, o kitiem jokios zalos nepadariau. Paskambinau i draudima, viskas gerai sako atvaziuok i ofisa, atvaziavau tenai sako nera eksperto, atvaziuok rytoj, na gerai nuvaziavau antra karta, supildziau visus popierius ir tada manes paprase is policijos pazymos, kurios as neturejau, kadangi jei nera nukentejusiu ar zalos padarytos kitiem, policijos kviest nebutina. Kaip paaiskejo pagal kazkokias ju "taisykles" ar pan reikia kviest policija betkokiu atveju, nes priesingu atveju jie gali atlygint iki 8% draudimo vertes, visdelto nusiunte i savo servisa, kuriam meistras apziurejes masina pareiske, kad tas draudejas kuris apdraude man auto yra idiotas ir uz tiek pinigu neimanoma sutvarkyt masinos. Tai tokia ta mano istorija.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2012, 17:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.08.01
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525i 02'
_Darius_ rašė:

Sumokejau uz kasko beveik 3000 lt su didele nuolaida ir negavau nei zodziu nei rastu jokiu instrukciju kaip reikia elgtis ivykio atveju, tik tiek, kad paeme pinigus ir dave lapa kuriam mano auto duomenys ir draudimo verte. Kai patekau i ivyki buvo gan didele zala padaryta mano BMW, o kitiem jokios zalos nepadariau. Paskambinau i draudima, viskas gerai sako atvaziuok i ofisa, atvaziavau tenai sako nera eksperto, atvaziuok rytoj, na gerai nuvaziavau antra karta, supildziau visus popierius ir tada manes paprase is policijos pazymos, kurios as neturejau, kadangi jei nera nukentejusiu ar zalos padarytos kitiem, policijos kviest nebutina. Kaip paaiskejo pagal kazkokias ju "taisykles" ar pan reikia kviest policija betkokiu atveju, nes priesingu atveju jie gali atlygint iki 8% draudimo vertes, visdelto nusiunte i savo servisa, kuriam meistras apziurejes masina pareiske, kad tas draudejas kuris apdraude man auto yra idiotas ir uz tiek pinigu neimanoma sutvarkyt masinos. Tai tokia ta mano istorija.

O tai sutarti skaitei? Yra toks punktas? Reiks perverst dar karta, nes nepamenu kad buciau mates.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2012, 18:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.25
Automobiliai:
E90 318d M47TU2 BiTurbo
ex E46 320d M47
ex E34 535i M30
ex E46 318i M43
znaminyto rašė:
O tai sutarti skaitei? Yra toks punktas? Reiks perverst dar karta, nes nepamenu kad buciau mates.

Nemaciau as jokios sutarties, tame ir problema, kad pasirasiau tik ant poliso. Po to draudziau LD tai dave tokia knygute kurioj viskas surasyta ir dar pabreze, kad patekes i ivyki turiu iskarto paskambint ju trumpuoju numeriu kur man paaiskins ka turiu toliau daryt ir uzregistruos ivyki.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2012, 20:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Automobiliai:
BMW
E46 328ci;
E24 635csi;
man ir teko su gjensedige susidurta #-o tai nu i na... puse metu as sujais karevau #-o

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery