Ką gi, atėjo pats laikas sustatyti visus taškelius mūsų organizuojamai kelionei.
Norėčiau priminti, kad aš išvažiuoju dieną prieš renginį.
Su manimi važiuoja svečiai:
1. iš Baltarusijos 25 (žm.);
2. iš Latvijos (16 žm.);
3. galimai penktadienį prie mūsų prisijungs ir Rusijos BMW klubas (Kaliningrado sritis) (10 žm.).
Iš viso penktadienio vakarą VENTAINĖJE 51 renginio dalyvių.Penktadienio vakarą jokių renginių nenumatyta. Žmonės atvažiuoja, apsistoja viešbutyje, ilsisi ir lauks likusių kelionės po Lietuvą dalyvių.
RUGSĖJO 29 D. KELIONĖ PO LIETUVĄIšvykimas iš Vilniaus.Kadangi kelelis mūsų laukia tolimas, Vilniečiai lygiai 7.00 val. renkasi autostradoje VILNIUS – KAUNAS – KLAIPĖDA, šiek tiek už Vilniaus esančioje EMSI degalinėje, kuri yra čia:
http://goo.gl/maps/5OorqProcesu vadovauja MPRINCAS
Kontaktinis telefonas: +370 698 31175Susitinkate visi ir 7.30 val. išjudat iš EMSI degalinės link Kauno.
DĖMESIO: vienas prašymas, NEVĖLUOTI, niekas Jūsų nelauks, kolona turi BŪTINAI išjudėti 7.30 val., nes iki Ventės rago nemažas kelionės atstumas, o su bet kokiu tokiu vėlavimu mes trumpiname savo ekskursiją.Išvykimas iš Kauno.8.00 val. renkasi visi kauniečiai STATOIL degalinėje, kuri stovi prie pat trasos į Klaipėda štai čia:
Koordinatės:
497825, 6088784 (LKS)
54.935066, 23.966058 (WGS)
54° 56' 6.24", 23° 57' 57.81" (WGS)
http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra8.30 val. Iš Vilniaus į Kauną atvažiuoja vilniečiai, trumpam sustoja, tik tam, kad pasiimti visus kauniečius ir iškart juda link Ventės rago.
Iš esmės yra du maršrutai link Ventės rago:
1. Važiuoti automagistrale А1, iki Klaipėdos, prie Klaipėdos sukti link Kintų ir Ventės rago. Šis maršrutas 30 km ilgesnis, tačiau taip važiuoti yra greičiau. Planuojama, kad kelionės tikslą turėsite pasiekti 11.30 val. Kelionės žemėlapis:
http://goo.gl/maps/k93fH2. Antras kelionės maršrutas trumpesnis, tačiau pagal laiką ilgiau tektų važiuoti, tačiau pats maršrutas eina palei Nemuną iš kur atsiveria labai gražus vaizdas. Tokiu atveju Jums reikės kuo skubiau važiuoti į KINTUS, iš kur lygiai 12.00 val. mes su gidu išjudėsime pasivažinėti po Šilutės kraštą. Kelionės žemėlapis:
http://goo.gl/maps/cCS58Pasirinkti kelionės maršrutą palieku Jums patiems, tačiau noriu perspėti, Jūs turite nevėluoti, nes niekas nelauks vėluojančių, mes pradėsime ekskursiją lygiai 12.00 val. iš Kintų.
Kelionės metu, jeigu keliausite iki KLAIPĖDOS A1 keliu, apskaičiavau ilgąjį 20 min. sustojimą štai čia:
http://goo.gl/maps/HvSekČia galėsite prasimankštinti, užkąsti, susitvarkyti gamtinius reikalus ir pasiruošti pratęsti kelionę toliau.
11.30 val. ATVYKIMAS Į VENTAINĘVisi atvykstate į Ventainę ir nesvarbu, kad gyvensite KINTUOSE ar kur tai kitur.
Apie 11.40 išvykimas iš Ventainės.
12.00 val. Susitikimas su gide REDA MERKELYE. Kelionės po Lietuvą pradžia.Aš specialiai praleidžiu visas tas gražias būsimos kelionės detales, kurias aš Jums parengiau, kai dėliojau to krašto kelionės maršrutą. Tegul tai pasilieka maža paslaptim, bet galiu pasakyti, kad kiekvienas gaus gerų ir gražių įspūdžių.
Tikėsimės, kad bus geras oras, svarbu, kad nebūtų lietaus. Tačiau su savim pasiimkite šiltesnių drabužių, nes kaip ne kaip ten jau jūrinis klimatas ir gali būti vėluoja.
Mūsų kelionės metu planuojamas nedidelis sustojimas su papietavimu. Buvo nuspręsta, kad mes valgysime ant gryno oro. Tad kiekvienas namuose pasiruoškite kokį lauknešėlį. Jeigu lauknešėlio ruošti namuose nenorite, tuomet VENTAINĖJE bus galima užsisakyti.
Užsisakiusiems VENTAINĖJE, gausite sumuštinių, mėsyčių visokių, vaisių ir pan.
Jei norėsite užsisakyti VENTAINĖJE, jūs privalote man pranešti iš anksto. Nepranešusieji negali tikėtis, kad aš už juos užsakysiu ir dar primokėsiu. VENTAINĖS lauknešėlis žmogui gali atsieiti apie 20 LTL
Kelionės pabaiga: 17.00 val. Atsisveikinimas su gidu.17.00 – 19.00 val. Atvykimas į VENTAINĘ, apgyvendinimas VENTAINĖJE ir KINTUOSE. Laisvas laikas. Pasirengimas vakarinei dalei.
VAKARINĖ DALIS – BENDRAS STALAS.Bus salė, kurioje bus švediškas stalas. Gausime karštų. Aš užsakiau štai tokius patiekalus:
1. Žuvies patiekalai: - 25 porc.
File, Otas, Sterkas, Lašiša...
2. Vištienos patiekalai: - 25 porc.
Vištienos file.
3. Kiaulienos sprandinės šašlykas: -25 porc.
Garnyras: bulvės, ryžiai, daržovės, padažas ir pan.
Visa kita, tradiciškai, kaip visada, šalti užkandžiai, vaisiai, gaivieji gėrimai ir pan.
Mažiems vaikams vakaro stalas nemokamas
Suaugusiems – 60 LTL / asm.
Apmokėjimas vyks vietoje. Prašyčiau paruošti pinigus.DĖMESIO: ir KINTUOSE, ir VENTAINĖJE ruti galimybę atsiskaityti kortele, tačiau turėkite ir grynų pinigų dėl viso pikto. Taip pat norėčiau paprašyti su savimi turėti smulkių litų, jų mums gali prireikti Vydūno muziejuje, Šturmuose. Už gido paslaugas mokėti nereikės.
Tie, kurie norės nueiti į pirtį, turės atskirai susimokėti kiekvienas už save.
Paprasta rusiška pirtis – 120 LTL / 4 valandos / žmonių kiekis neribotas.
Ši pirtis dirbs ilgai.
Pirčių kompleksas (turkiška pirtis, romėniška pirtis, baseinas, jakuzi) – 20 LTL / 1 val / 1 žm.
Pirčių kompleksas (turkiška pirtis, romėniška pirtis, baseinas, jakuzi) dirbs tik iki 22.00 val.
Vakarinė dalis kaip visada šokiai iki ryto. Už mikrofono ir pulto dirbsiu aš – DJ VOKATOR.
RUGSĖJO 30 d. IŠVYKIMAS NAMOKeliamės ryte, pusryčiaujam ir kas kur. Kas namo, kas pasilieka ir švenčia toliau.
Buvo pasiūlymas pavedžioti kai kuriuos svečius po Vilnių. Tik žiūrėsime koks oras bus ir ar sveikatėlė nepaves.
Tai tiek, dabar atsispausdinkite šį laišką, kad visi žinotumėte kaip smagiai praleisite laiką šį savaitgalį. Lauksime visų Jūsų atvažiuojant.