Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 13:00

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 10:57 

Sveiki, norejau pasiteirauti, gal zinote kiek apytiksliai kainuotu kebulo ibrezimu dazymas (yra du puses metro ibrezimai iki metalo ant kapoto ir soninio sparno, bei daug mazesniu ibrezimu + akmenuku pramusinetu vietu, masinos spalva juoda). Taip pat noreciau ir nuslifuoti bei nupoliruoti. Reziumuojant, kad butu nebeliktu jokiu ibrezimu. Zinau, kad sunku pasakyti kaina, nematant masinos, bet gal galetumete pasakyti bazine tokiu paslaugu kaina? Isvis kur rekomenduotumete VLN ir Siauliuose tai daryti? Kokios Svaros broliu kainos? ačiū jums labai.

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 11:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.01
Amžius:
46
Automobiliai:
123ed
Pasinaudok paieška. Tokių temų = n.Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 11:51 

Temu tikrai nemažai, bet parekomenduoti nebrangius, bet gerus servisus VLN ir Šiauliuose galėtumėte.

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 11:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
yra toks skyrelis servisų, šritų, detalių parduotuvių info. pasiteirauk ten. arba galiu ten temą perkelti. ;)

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 11:56 

As norejau irgi padazyti savo auto, kur siektiek pabraizyta, kur siek tiek parudije. Bet geri meistrai tuo neuzsiima. Dazo viska ir jokiu kalbu. Nesiterlioja. Tai man ir praejo noras dazyti auto, nes vien jos isrinkimas kainuoja 800Lt. Kreipiausi i Ratdirbi Vilniuje.

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 12:04 

fricas rašė:
Oi, zuiki, ratdirby nedažyk jokiu būdu. Man kaip E38 nudažė, tai po to du kartus reikėjo varyt, kad taisytų. Ir dabar dar ne viskas gerai, bet jau užsipisau kariaut. Beje, savininkas kažkada gerai dažydavo, bet dabar kreivarankių prisisamdęs, tai šūdas. Dabar E39 kitur man nupūtė, tai tikrai viskas super. Tik nežinau kur, draugas suorganizavo. Jei reikia, sužinosiu. Tik ten faktūros neišrašys :wink: .

Ratdirby jei ka daro, tai daro gerai (kalbu apie save, nes ten pazistu visus), be to, gaunu 30% nuolaida ir plius garantija, jei kas blogai, perdaro. Tik, kai yra kalbama apie tokia suma, net 30% nuolaida nebepadeda:/ Suzinok, kur kitur dazo, reiks ten pasiskambint, gal bus pigiau ir gal ten terliojasi su dazymu, kur tik pabraizyta ir parudije, nes dazyti visa auto nera prasmes. Fakturos nereikia.

Paskutinį kartą redagavo Ija 17 Geg 2006, 17:01. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 13:20 

fricas rašė:
Na, man tai nežinau. Laukiau gal du mėnesius. Trūkumų buvo surašyti 3 A4 puslapiai. Net prikurkė dingo, tai kai nuvežiau dar kartą įsuko kažkokią dišovą. Nebenoriu aš tų snukių dar kartą matyt, tai pats jau nusipirksiu. Beje, kiek jinai kainuoja? Sakau, du kartus perdarė ir tai ne viską gerai. Ir kas svarbiausia, savininkas draugo geras pažįstamas. Bet pasirodo, kad ir jam mašinas lėvai ten padaro. Vienai xenonus ne taip sujungė, kad tie sudegė. O žinai, kiek kainuoja naujai mašinai nauji xenonai? :wink: Beje, kai pasiėmiau, net salono piderastai neišvalė. Žodžiu, pažįstamiem gal ir gerai daro, bet aš į tą skylę net golfo nevaryčiau. Tokia mano nuomonė.

Na, as problemu ten neturejau. Prikurke kainuoja nedaug, tik jei ieskosi srotuose, tokias detales sunku rasti, nes ju dazniausiai nebuna. O del Xenonu: jei kalbi tik apie pacias lemputes, priklauso kokios jos. As sau ziurejau: vienas vnt 60 Lt.

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 16:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.05.09
Amžius:
39
Automobiliai:
E30 318is,e3032x?
dazymas nekeiciant spalvos 1500lt,bet papoliruot reiks nes dulkiu buna kameros neturim.ibrezimai kai kurie susipoliruoja jeigu braukiant nagu per juos ju nesijaucia,kitur dazyt reik,pagalvok kam dazyt visas duris jei tik po moldingu buna ibrezta?sako spalva skirsis nifiga,virsu supoliruoji ir ciki viskas,galima dazyt su perejimais bet paskuj visa dali uzlakuot,jei spalva sviesi sunku,bet jei tamsi beveik niekad nesisikiria

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: