Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Kov 2025, 08:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 4777 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 319  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 16:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.09.11
Automobiliai:
E46 325i 02
Pažiūrėk, gal šis BMW sudomins http://www.autogidas.lt/bmw-320-e46-d-s ... 87625.html

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 16:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
E46
o tai kad masinoj niekada nebuvo rukyta galima vertinti kaip privaluma? nes pvz as rukau visos auto ir nei vienoj niekas man nepasake kad smirdetu ar matytusi jog rukoma.

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 16:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
39
Automobiliai:
sold
smirdi - ir nerūkančiam smirdi LABAI. privalumas tai jau tikrai (bent man)

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 16:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
E46
nu as paziureciau ar tu pirkdamas tarkim mano auto pasakytum kad ten buvo rukyta.. Kai vaziuoji ir rukai tai as suprantu kad kitiem smirda, bet pvz as niekada negesinu cinciku masinoj, tam yra langas kad ismesti nuoruka, o po poros valandu keliones nei kvapelio :) kai as pradejau vairuot uosvenes masina tai man neleido ji masinoj rukyt o as rukiau ir nei karto nei puses zodzio kad smirdejo ar pns... svarbu kad nebutu niekas pradeginta o kvapas lb jau greitai isgaruoja, nebent gal kas ruko uzsidare langus ir cincikus deda po sedyne :)

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 16:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
o kokios spalvos tas uzdangalas nuo saules akims pas tave? teke matyti, kad rukancioje masinoje jis buna nebe pilkas, o jau geltonas nuo dumu :D kvapu isigerimas ir nuo salono priklauso.

-15 respect'o point'ų, kad nepirkau kabriko.

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 16:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
E46
pilkas jis ir jis pilkas visada :) kiti sako kad libos pajuoduoja ir pns... Mano direktoriu buves jis tik vaziuodavo ir vaziuodavo, ir is kauno iki vln surukydavo 6 cigaretes tai varo viena po kitos, tai ta vargse skoda prabego virs 400 000 ir nei ten kas pajuodo nei ka, tik lubas ir stoike jis asilas apdegino - mazas skylutes padare. Bet net ryte atejus joje niekada nesijaucia rukalu kvapas :)

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 17:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.09.27
Automobiliai:
BMW 330D 224BHP E46
as turiu E46 330d megstu palakstyti bet ir dariau bandyma mieste su pilnu baku nuvaziuoju 600km tai gaunasi apie 11l uzmiestyje 800km na man tas ekonomiskumas didelio skirtumo nedaro nes visos masinos geria panasiai tarp 2-3l varikliu taciau viskas atsitoja koks vairuotojas ir kaip vazineja

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 18:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.05.17
Automobiliai:
bmw
Ka tu cia dabar :D

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 21:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
AurimasBmw330d rašė:
as turiu E46 330d megstu palakstyti bet ir dariau bandyma mieste su pilnu baku nuvaziuoju 600km tai gaunasi apie 11l uzmiestyje 800km na man tas ekonomiskumas didelio skirtumo nedaro nes visos masinos geria panasiai tarp 2-3l varikliu taciau viskas atsitoja koks vairuotojas ir kaip vazineja

Kiek tu uzmiesti geni kad su baku 800km? [CENZŪRA] [CENZŪRA] as jau esu rases kazkur kaip tik praeita savaitgali pakeliauta trasoi (ne lietuvoj) prasukta 411km su 23,4 litro laikant su pilotu 160km/h [CENZŪRA] kiek tu ten varai tada :)

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 21:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.09.27
Amžius:
33
Rička_444 rašė:

juokingiausia kai skambini ir klausi kas blogai su tuo bmw, ir pasako visiskas ledas, bet i patikra nevaziuoja, o parduoda neva pirks naujesni bmw :)
nesuprantu siais laikais zmones galvoja, kad mokesi 17-30stuku uz masina ir jos netikrinsi? man asmeniskai dideli pinigai :)

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2012, 23:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.25
Automobiliai:
E90 318d M47TU2 BiTurbo
ex E46 320d M47
ex E34 535i M30
ex E46 318i M43
Andriukas20 rašė:
juokingiausia kai skambini ir klausi kas blogai su tuo BMW, ir pasako visiskas ledas, bet i patikra nevaziuoja, o parduoda neva pirks naujesni BMW :)
nesuprantu siais laikais zmones galvoja, kad mokesi 17-30stuku uz masina ir jos netikrinsi? man asmeniskai dideli pinigai :)

Kada nors pats pardavinejai masina? Issirenka tokiu metu pigiausia ir prisi*** kad ibrezta oda ar pan, jei nori idealios masinos tai pirk nauja. Uzknisa tokie pirkejai skambineja ir net negalvoja atvaziuot apziuret masinos. Du bmw pats pardavinejau istikro pigiai ir gal tik 2-3 pirkejai normalus pasitaike, o taip tai didzioji dalis skambina bile skambint. Jei tu paskambines ten issipi**** tai nesitikek kad paskui tave pardavejas lakstys, jei tave domina masina pasiskambines susitari kada galima apziuret, atvaziuoji, jei vis dar patinka varai i servisa ar dar kur nori ir tikrini.

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2012, 00:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.29
Automobiliai:
X5 V8
nors ir ne daznai tenka pirkt/parduot auto,bet pritarsiu dariui.Buvau cia idejas saviske,kazkoks durnumas buvo uzejas.
Pirmas pretendentas : sedziu,gaunu sms zinute :sveiki ar dar bmw yra? iskart aisku kad vaikai zaidzias arba koks kaimietis ..nu joptvajmat nesikeikiant ,masina pakabinta beveik uz 15k ir smsus man rasineja,niekada tokiu balvonu nesuprasiu.skambini zmogui,sakai kur galima apziuret vaziuoji ir ziuri ! nu tiek to galvoju pazaisiu sms kara.nu atrasiau kad yra.kita sms - gal domina keitimas? tuom ir baiges musu pokalbis rastu :D
Antras pretendentas:paskambino,kazko minimaliai paklause,susakiau kas kada keista,kad visi filtrai ,tepalai supilti brangus,kaladeles brangios katik pakeistos,vienintelis neveikiantis dalykas -neveikiantis isores temperaturos daviklis.Tuoj iskart musa telefonu kaina,as jam aiskinu ,kad derrybos tik prie autpo,ir nuleisiu nedaug,nes dar dabar sudejau reguliuojamo aukscio pakaba,ko nebuvo pries skelbima dedant.Nebepaskambino.tai nachren skambinint isvis?ka tikis kad papasakosiu?kad ta masina apvirtus 5 kartus ir tikrai jos nepirk,ar kad ji net geresne kei katik is salono isriedejo!
Trecias pirkejas:Sveiki ,- nu sveikas ,- dar yra bmw ,- yra! ,- as toki pat turiu,kiek jis tau kuro ima,kiek tas kainuoja kiek anas tarambaram.

galiausiai isemiau skelbima lauk :D

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2012, 14:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.09.27
Amžius:
33
_Darius_ rašė:

Kada nors pats pardavinejai masina? Issirenka tokiu metu pigiausia ir prisi*** kad ibrezta oda ar pan, jei nori idealios masinos tai pirk nauja. Uzknisa tokie pirkejai skambineja ir net negalvoja atvaziuot apziuret masinos. Du BMW pats pardavinejau istikro pigiai ir gal tik 2-3 pirkejai normalus pasitaike, o taip tai didzioji dalis skambina bile skambint. Jei tu paskambines ten issipi**** tai nesitikek kad paskui tave pardavejas lakstys, jei tave domina masina pasiskambines susitari kada galima apziuret, atvaziuoji, jei vis dar patinka varai i servisa ar dar kur nori ir tikrini.

nu cia siaip pievas parasei :D as kalbejau apie prijungima prie kompo ir pakabos/kebulo patikrinimo, cj su savim visa aparatura veziojiuos ane? jei zmogus realiai nori parduodi bmw kaip sake per telefona, o kai pasakai apie patikra pradeda marozintis tai 100% kazkas negerai su ta masina, beje kam man vilktis i kauna ir ziureti ta masina kai mano zmones kaune(beje jis kalbedamas pats susifailino, sakydamas kad jis garliavoje, o butent zmones mano ir buvo garliavoje, sako o kaip tik cia prie pat, bet kur daug pas ji "neva reikalu yra") ir taresi su juo apie patikra. Realiai situacijos nezinai tai parasei kazka kad parasytum :)

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2012, 17:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.25
Automobiliai:
E90 318d M47TU2 BiTurbo
ex E46 320d M47
ex E34 535i M30
ex E46 318i M43
Andriukas20 rašė:
nu cia siaip pievas parasei :D as kalbejau apie prijungima prie kompo ir pakabos/kebulo patikrinimo, cj su savim visa aparatura veziojiuos ane? jei zmogus realiai nori parduodi BMW kaip sake per telefona, o kai pasakai apie patikra pradeda marozintis tai 100% kazkas negerai su ta masina, beje kam man vilktis i kauna ir ziureti ta masina kai mano zmones kaune(beje jis kalbedamas pats susifailino, sakydamas kad jis garliavoje, o butent zmones mano ir buvo garliavoje, sako o kaip tik cia prie pat, bet kur daug pas ji "neva reikalu yra") ir taresi su juo apie patikra. Realiai situacijos nezinai tai parasei kazka kad parasytum :)

Net moterys pirmiau pacios paziuri, o po to kvieciasi ismanancius zmones. Jokios irangos nereikia nusprest patinka ar ne.
Dar gal uzsimanysi, kad visi kas parduoda tokius bmw nuvarytu i krasta apziurai pasiimtu rastiskas isvadas(aisku uz tai susimoketu ne viena simta pinigu) ir prie tavo duru i eile issirikiuotu?

As pasakiau savo nuomone apie siuolaikinius "pirkejus" kurie patys nezino ko nori.

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2012, 20:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.09.27
Amžius:
33
_Darius_ rašė:

Net moterys pirmiau pacios paziuri, o po to kvieciasi ismanancius zmones. Jokios irangos nereikia nusprest patinka ar ne.
Dar gal uzsimanysi, kad visi kas parduoda tokius BMW nuvarytu i krasta apziurai pasiimtu rastiskas isvadas(aisku uz tai susimoketu ne viena simta pinigu) ir prie tavo duru i eile issirikiuotu?

As pasakiau savo nuomone apie siuolaikinius "pirkejus" kurie patys nezino ko nori.

tai kad nelabai supranti manes :) jei nepatiktu automobilis tikrai neskambinciau ir neklausciau apie ji :) as kalbu apie ta kai zmonem pasakai apie patikra iskart marozinasi ir nenori tikrintis, o del moteru tai nepezek :D vapse nei jos vaziuoja apziurineti nei ka, pasako vyrui ko nori, arba ka nuperka vyras ant to ir rieda :) beje neversk viska ant pirkeju, cia ir pardavejai nezino ko nori :) o siaip del patikros tai tu juokingas, pirkejas moka uz patikra siuo (atzvilgiu AS), taip pat kaip ir uz dokumentu tvarkyma, o ne pardavejas :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 4777 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 319  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery