Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Spa 2025, 11:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 336  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 00:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
djdainius rašė:

hmz :roll: aprašymas įdomus... čia dokumentinis ar meninis?

Aprasymas tai super, o koks nzn gal labiau link dukumentinio butu :roll: Sian puse dienos ieskojau ir neradau niekur is kur butu galima atsisiusti, ten aprasyme minciu yra tikrai labai stipriu tai ir filmas jauciu, kad ne simsonu lygio butu :)

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 00:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.14
Amžius:
50
Automobiliai:
BMW 7er [E38]
BMW 728, 1997m. limuzinas.
Darbinis tūris: 2793cm³.
Automatas. Benzinas/dujos.
na su lietuviškais filmais torrentuose sunku :) kad filmas įdomus tikiu, jį birželio mėnesį Multikino rodė, kad tik nebūtų gruzavykas koks, jau kaip aš nekenčiu
to lietuviško kino meno ypatumo... :D

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 13:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
battleships neziurejau. dabar tavo pozicija aiski ;) . tesiog galbut kad nebutu bereikalingu diskusiju reiktu gal sakinius kitaip isdestyti pradziai. kas liecia ta ale "brainwashinga" tai nzn, man tai dzin, neveikia o kas liecia reklama tai ji buna ant tiek akivaizdi kad tesiog nu sipsena islenda pamacius. nors siaip savo laiku pirmuose transformeriuose kai nokia n93 pavirto i robota buvo visai smagu :D, tada turejau toki.

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 14:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.24
Amžius:
38
Automobiliai:
ex:E34 525TDS 95'
ex:E34 525TDS 95' touring,shadowline
ex:E34 m50b25 95'
ex:E39 528i touring
Mitsubishi Outlander 08'
Na aš dar irgi apie Batman'ą biški nesusilaikysiu :) Kaip Sickdog minėjo, tai yra tik komiksas, bet tada man toks klausimas iškylą : jeigu tai tik komiksas kam reikėjo tada tokį rimtą daryti? Manau arba darai variantą Transformers siužeto lygio (kai visi supranta ko atėjo), arba tada darai rimtą iki galo, o ne aj maždaug jau pabaiga nieks nepastebės. Čia panašiai kaip šiemet jau buvo su vienu "šedevru" - Prometėjum. Filmo pradžia buvo, na man asmeniškai nereali, ta atmosfera seno gero scifi filmo, bet kuo toliau tuo labiau buvo liūdna...Aš prisipažinsiu pacituosiu kažkokį recenzentą kino, kuris labai gerai pastebėjo " Arba darai pramoginį filmą, kokio jis žanro bebūtų, arba tada darai labai rimtą ir apgalvoji visas detales, nes padaryti abu viename neišeina niekaip".

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 14:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.14
Amžius:
50
Automobiliai:
BMW 7er [E38]
sickdog, jei trumpai, kas man labiausiai nepatiko, tai buvo tai kad Batman'o filme Batmano beveik nebuvo. :)
Čia žinok kaip filme apie Žalgirio mūšį Vytauto nebūtų. :D

Dark Knight Rises galima pavadinti: Inception meets Batman and finally shit happens :D

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 14:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.14
Amžius:
50
Automobiliai:
BMW 7er [E38]
wiruzzz rašė:
Čia panašiai kaip šiemet jau buvo su vienu "šedevru" - Prometėjum. Filmo pradžia buvo, na man asmeniškai nereali, ta atmosfera seno gero scifi filmo, bet kuo toliau tuo labiau buvo liūdna...Aš prisipažinsiu pacituosiu kažkokį recenzentą kino, kuris labai gerai pastebėjo " Arba darai pramoginį filmą, kokio jis žanro bebūtų, arba tada darai labai rimtą ir apgalvoji visas detales, nes padaryti abu viename neišeina niekaip".

Na čia apie Prometheus :) jei english gerai suprantat. :)

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 16:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
jokiu priekaistu prometejui is mano puses isviso, o sprendziant is pabaigos laukia sultingas pratesimas.

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 16:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.01.29
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36
visai neblogai susiziurejo, turetu patik veiksmo filmu, o ne spec efektu megejams.
The Raid: Redemption
http://www.imdb.com/title/tt1899353/

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 23:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.14
Amžius:
50
Automobiliai:
BMW 7er [E38]
sickdog rašė:
jokiu priekaistu prometejui is mano puses isviso, o sprendziant is pabaigos laukia sultingas pratesimas.

Prometheus žiūrėjau du kartus, vieną kaip premjerą, kitą kartą kad detales paanalizuoti, ir trečią kartą dar eičiau. :-) Gerai sukaltas filmas. :)
pratęsimas jau numatytas, ir scenarijus berods parašytas.
sickdog, aš ne kiek prtęsimo, o Prometheus Director Cut versijos laukiu, o tokia žinok yra, tik neaišku kada paleis.
Ištraukos iš filmo neįėjosios į originalią versiją žemiau.

Paveikslėlis
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 23:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.14
Amžius:
50
Automobiliai:
BMW 7er [E38]
blyn, nuotraukų nerodo :-(

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2012, 00:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.24
Amžius:
38
Automobiliai:
Mitsubishi Outlander 08'
na nežinai kaip jum, bet aš priekaištų turiu. Aš jų nekomentuosiu detaliai, kaip minėjau kuo artyn pabaigos tuo filmas blogyn, bet nieks man niekada neįrodys už jokius pinigus kam tokį filmą reikėjo daryti debilizmo viršūne pasiekusiu 3D formatu ? Jeigu režisierius tikrai kietas, filmas taip pat na mažū mažiausiai stipriai vidutinis, kam reikai 3D ? Ar čia tiek mūsų "draugai" už atlanto nudebilėjo ir negali žiūrėti nieko prie ko nepridėta 3D?

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2012, 10:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
wiruzzz rašė:
na nežinai kaip jum, bet aš priekaištų turiu. Aš jų nekomentuosiu detaliai, kaip minėjau kuo artyn pabaigos tuo filmas blogyn, bet nieks man niekada neįrodys už jokius pinigus kam tokį filmą reikėjo daryti debilizmo viršūne pasiekusiu 3D formatu ? Jeigu režisierius tikrai kietas, filmas taip pat na mažū mažiausiai stipriai vidutinis, kam reikai 3D ? Ar čia tiek mūsų "draugai" už atlanto nudebilėjo ir negali žiūrėti nieko prie ko nepridėta 3D?

kad tu ziuriu cia istisai tik burbuliukus leidi kazkokius, net postu tavo nebeskaitau, bet sita iveikiau. kazka tu kliedi istisai.

toks jausmas kad arba filmo neikirtai (kodel jis toks o ne anoks ar siaip kazka) arba kazkas primete tau kazka. kodel 3d ? galu gale del fantastiskai graziu vaizdu, peizazu ir tt. nejaugi taip sunku suprasti ? tas idiotiskas piktis 3d tai daznai matomas rusu forumuose, ten susirenka bomzai ir burnoja kad oi 3d blogai, o kai paklausi kodel niekas nieko konkreciai nepasako, tik pilsto pirmin atgal. gal ir buvo filme nepaciu protingiausiu momentu vietomis, bet tai kuriame filme ju nebuna ? kitas dalykas kad filme rodmi zmones daug toliau pazenge uz mus i ateiti, tiek technologiskai tiek "protiskai", todel "baimes jausmas" jau ne tas, todel ir elgesys kitoks.

ir isviso didelis pliusas filmo kad nepadare nesveikos skerdyklos kaip buvo su originaliais svetimais o toks daug maz ramus filmas, keliantis kitus klausimus mokslines fantastikos fone.

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2012, 22:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.14
Amžius:
50
Automobiliai:
BMW 7er [E38]
sickdog, nesveika skerdykla buvo Svetimas antroje dalyje :) o visos kitos... kaip čia pasakius... ko norėti kai kiekvieną filmą vis kitas režisierius daro :)

StandartinėParašytas: 02 Rgp 2012, 11:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
ai koks skirtumas, maziau ar daugiau vistiek skerdesi. vaikystei ziureti bet ir tada nelabai patiko.

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2012, 14:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.24
Amžius:
38
Automobiliai:
Mitsubishi Outlander 08'
"vaikystei ziureti bet ir tada nelabai patiko." tai apie ką mes dar kalbam....

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 336  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery