Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 15 Lap 2024, 09:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 645 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 43  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Bir 2012, 09:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Pranešimai:
683
Miestas:
Elektrenai
Automobiliai:
BMW 325 E36 touring 2.5tds 1996.11
Lincas rašė:

Kas pinigu damoket ? Visi rakandai pas mama liko mano supirkti berghoff,uz sita keptuve palikau kazkas 130-150lt nepamenu.Super man patiko,ir uz teflona bent jau man pasirode kurkas geriau.Ir siaip sita firma tikrai nebloga,nes kai uz kitas firmas paklausau kai moka zmones 10 kart daugiau kazkaip neadekvatu man atrodo.....
P.S:kai tik atsirado keramika pas juos tai ir nupirkau,jau gal 2-3 metai.Jokiu priekaistu,kepant tik labai nedaug sviesto ar aliejaus.O kai sildau pvz mesa,isvis uztenka vandens.


Turejau as keramikine keptuve nusipirkus,tai vyras ja man perakaitino ir po menesio skaityk amen viskas vsilt prie jos pradejo,teko ismesti,taigi 100lt i viena vieta.


StandartinėParašytas: 26 Bir 2012, 09:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Pranešimai:
683
Miestas:
Elektrenai
Automobiliai:
BMW 325 E36 touring 2.5tds 1996.11
Manijakas rašė:

Siulyciau, fiskaro keptuve :wink:


Va fiskaro tai manau tikrai gera butu.Bet jos brangios labai.


StandartinėParašytas: 26 Bir 2012, 09:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.22
Amžius:
53
Pranešimai:
431
Miestas:
Laikinoji sostinė
Automobiliai:
E36 325i 91'
Manyciau, kad Džumandži , pasiule geriausia varianta. As mamai irgi is Maskvos pries n metu panasia esu parvezes - tai iki dabar kepa viska


StandartinėParašytas: 26 Bir 2012, 13:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.14
Amžius:
39
Pranešimai:
380
Automobiliai:
Ne BMW.
Tai dar sulakstyk ir Arunui paimk pora ir man viena gali :D


StandartinėParašytas: 26 Bir 2012, 15:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.03
Amžius:
42
Pranešimai:
193
Miestas:
Kaunas
Automobiliai:
E39 tds
Grįžtant prie temos... Atsiprašau foto neturiu.

Makarai su tunu: 2/3 makaru pakelio, skardinė tuno savo sultyse, česnako, svogūno, grietinės, sviesto, druskos, pipirų. Verdam makarus. Tuo tarpu svieste pakepinam smulkinta svoguną su česnaku, įdedam konservuota tuna (butinai tik savo sultyse, o ne aliejuje) ir nereikia nupilti viso skysčio iš skardinės, o jį taip pat į keptuve. Pabarstom druskos, pipirų, idedam grietinės, kad gautūsi padažas.
Išvirtus makaronus sumaišome su tunu.

Kepti burokėliai: Virti burokai, didelis svogūnas, pora rukytų dešrelių, pomidorų padažo (naudoju kėdainių konservų fabriko "ypatingą" arba premium"), druskos, pipirų. Virtus burokėlius supjaustome (kubeliais arba taip, kaip bulves pjaustom kepimui keptuvėj), supjaustom didelį svoguną. Svogūną ir burokelius pakepiname keptuvėje aliejuje. Nepripilkit daug aliejaus. Kepinant pabarstome druska ir pipirais. Dešreles supjaustome plonom riekelėm ir įmetam į keptuvę. Dar pakepinam keletą minučių. Įdedam kelis šaukštus pomidorų padažo. Dar pakepinam, paragaujam ar pagal skonį pakanka druskos.

Burokų mišrainė su tunu: virti burokai, skardinė tuno savo sultyse, konservuoti žirneliai, svogūnas, česnakas, majonezas, sojų padažas. Burokus supjaustom, dedam į dubenį kartu su tunu(sultis nupilam), pilam žirnelius, papjaustom svogūno, česnako, truputėlį sojų padažo, majonezo, pipirų. Išmaišom. Ragaujam. Jei viskas ok - valgom. Jei ne - įdedam druskos ir valgom. :)

Kolkas tiek. Kai ką nors pagaminsiu įdėsiu ir foto su aprašymu.

_________________
Kiek BMW sunaudoja kuro? Kiek įpili, tiek ir sunaudoja.


StandartinėParašytas: 27 Bir 2012, 18:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2012.05.19
Amžius:
36
Pranešimai:
627
Miestas:
Vilnius
Automobiliai:
Cosmosschwarz E46 328i
Užklydau ir aš į šią temą kaip prijaučiantis gaminimui :)
Žiauriai gerai gaminu agurkinę sriubą :D Foto tik neturiu, bet papasakosiu.

Reikės:
3 rauginti agurčikai (galima imt ir marinuotus)
3 didelės bulvės
2x svogūnų galvos
1x didelė morka
60g ryžių
2x Galina Blanca kubeliai - vištienos skonio, su krapais ir petražolėm (arba, aišku, galit dėti vištienos)
druska
juodi nemalti pipirai
lauro lapai
alyvuogių aliejus
(kiekius reguliuotis pagal puodo dydį, pas mane 3l)

Pirmiausia užverdam vandenį ir suberiam nedideliais kubeliais supjaustytus agurčikus. Verdam juos apie 20-30 min, kad prakankamai suminkštėtų, nes rauginti agurkai yra kieti. Kai verda agurkai, nusiskutam kelias bulves, taip pat susipjaustom nedideliais kubeliais. Supjaustom smulkiai svogūną ir burokine tarka sunaikinam morką. Svogūnus ir morką į keptuvę, šiek tiek druskos ir alyvuogių aliejaus. Kepinam kol svogūnai pagelsta ir šiek tiek suminkštėja morkos, tam galima keptuvę pridengt dangčiu, kad pasitroškintų. Toliauuuu... Agurkai jau daugmaž apvirę, metam į puodą Galina Blanca kubelius, juodus pipirus (jų aš nepagailiu dažniausiai :D), bulves ir ryžius, nes ryžiai šiuo atveju verda panašiai tiek kiek bulvės. Tiesa, kai kas deda perlines kruopas, bet man su ryžiais skaniau :) Taigi, paverdam dar ~8-10 min agurkus, bulves ir ryžius. Sumetam pakepintus svogūnus ir morką, dedam lauro lapų. Dar trumpai paverdam, kol išverda bulvės, patikrinam ar užtenka druskos. Ir vuolia! Patiektiant galima į sriubą šiek tiek grietinės įdėti. :)

_________________
You don't lose when screw up, you lose when you give up ;)


StandartinėParašytas: 27 Bir 2012, 19:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Pranešimai:
1526
Miestas:
Vilnius
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
Mėgstu agurkinę, aišku, idealiau, kai sultinys natūralus :D

_________________
If i lay rubber down the street, i pray for traction i can keep, but if i spin and begin to slide, please dear God protect my sweet ride.


StandartinėParašytas: 27 Bir 2012, 19:25 
  
 
 
Cempionu vakariene.
3-4 avokadai. Perpjaunam per puse, sukam i priesingas puses. Smeigiam su peiliu is virsaus i kauliuka - isimam kauliuka. Peilio galiuku supjaustom avokada kvadrateliais, isgremziam saukstu, sudedami inda, paslakstom sitrinos sulciu, pipiru, druskos. Valgom su Namone Duona - Skanaus ;)


StandartinėParašytas: 27 Bir 2012, 19:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Pranešimai:
1526
Miestas:
Vilnius
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
Paprastai viskas taip pat, tik dar įpjaustau kumpio ir įdedu šiek tiek majonezo. Ir kuo daugiau pipirų.

_________________
If i lay rubber down the street, i pray for traction i can keep, but if i spin and begin to slide, please dear God protect my sweet ride.


StandartinėParašytas: 27 Bir 2012, 19:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.22
Amžius:
53
Pranešimai:
431
Miestas:
Laikinoji sostinė
Automobiliai:
E36 325i 91'
tangou rašė:
Cempionu vakariene.
3-4 avokadai. Perpjaunam per puse, sukam i priesingas puses. Smeigiam su peiliu is virsaus i kauliuka - isimam kauliuka. Peilio galiuku supjaustom avokada kvadrateliais, isgremziam saukstu, sudedami inda, paslakstom sitrinos sulciu, pipiru, druskos. Valgom su Namone Duona - Skanaus ;)

Viskas taip pat, tik pripjaustom krabu lazdeliu, olandisko surio, galima kudo kumpelio, bet nebutina, virtu kiausiniu. Idedam majonezo. Lapnojam tokia misraine tankiai


StandartinėParašytas: 27 Bir 2012, 19:34 
  
 
 
plagiatoriai ...


StandartinėParašytas: 27 Bir 2012, 19:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.22
Amžius:
53
Pranešimai:
431
Miestas:
Laikinoji sostinė
Automobiliai:
E36 325i 91'
tangou rašė:
plagiatoriai ...

Deja, jau kokia 10 metu lapnoju :wink:
P.S. pradejau nuo minksto avokado su druska ir pipirais uztepto ant duonos


StandartinėParašytas: 27 Bir 2012, 19:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Pranešimai:
1526
Miestas:
Vilnius
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
Aš tai va tokį galiu pridėt:
Trilitrinis stiklainis trombuojamos visokių rūšių per vasarą derančiomis uogomis, jos užpilamos(jau po pirmo stiklainio užpildymo)1 kg cukraus, po to turinys užpilamas 1 litru degtinės.Kai indas pilnas,apie jo egzistenciją pamirštama bent pusmečiui.
Galėčiau dar apie vyno darymą papasakot, bet baisiai daug rašyt.. :|

_________________
If i lay rubber down the street, i pray for traction i can keep, but if i spin and begin to slide, please dear God protect my sweet ride.


StandartinėParašytas: 18 Lie 2012, 16:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.14
Pranešimai:
148
Ta proga, kad siandien vienam teko seimininkaut :D
Paveikslėlis

ačiū, labai skanu buvo =D> :D


StandartinėParašytas: 18 Lie 2012, 18:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.22
Amžius:
53
Pranešimai:
431
Miestas:
Laikinoji sostinė
Automobiliai:
E36 325i 91'
Greitas ( ~ 45 min ) nebrangus ir visai skanus pyragas. Foto nedesiu, nes suvalgomas greiciau, nei speju ji isimt is deklo :D
Reikes :
2 kiausai
1 stikline cukraus
2 saukstai kakavos
1 saukstelis sodos
200 g grietines
5 saukstai miltu
Viska sukreciam i bliuda ( soda reiktu nugesint grietine ), plakam iki vientisos mases. Sukreciam mase i bleta ir kepam 200 C orkaitej 15 min, pamazinam karsti iki 170 C ir kepam dar 10 - 15 min. Skanesnis karstas, bet valgomas ir saltas. Gaunasi purus ir rudas.
P.S. kadangi pas mane skarda ne ypac - tai dedu kepimo popieriu


Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 645 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 43  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery