Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Sau 2025, 21:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 08 Geg 2006, 04:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Kaip man nepasiseke - norejau uzdaryti liuka siandien ir jis paskutineje stadijoje - kai pirmas blynas iki galo davaziuoja (uzdarinejant), is lauko stebint per viduri galine dalis(pirmo blyno) turi nusileisti ir viduje galine absivke irgi susijungia su priekinio blyno - neuzsidaro. Pas mane girdejosi mazas 'trakst' ir stebint is lauko blyno galas nenusileidzia. Is vidaus ziurint - absifke davaziuoja iki galo ir grizta atgal. Grizta i ta padeti, kai paspaudes atidarymo mygtuka - pavaziuoja kokius 5 cm ir turi prasideti kitas ciklas - viso blyno vaziavimas atgal.
Vienu zodziu kazkas jam trukdo. Susinervinau - biskeli padauziau per liukus ir pasidare dar blogiau. Atsidaro tik ketvirtadaliu ir girdisi ziaurus traskesys kazkur is priekio, netoli atidarymo mygtuko :( Matyt varikliukai pajusdami pasipriesinima daugiau neatidaro. Del tos pacios priezasties jis iki galo neuzsidaro. :cry: Dabar maiseliais apklijavau liuka kad netycia lietus nepripyltu i masina - rytoj reikia ardyti :evil:

Gal kam buvo panashus sh... nutikes? Gal kas zino nuo kur pradeti ardant?
ačiū :cry:

StandartinėParašytas: 08 Geg 2006, 17:11 

Vienas forumietis yra man daves telefono numeri vieno meistro, kuris uzsiima dvigubais liukais, jei reikia, rasyk i pm, padiktuosiu.

StandartinėParašytas: 08 Geg 2006, 17:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
manau varysiu as pas ta meistreli, bet noriu pasakyti, kad BMW padarytas iki skausmo tiksliai. Visi mechanizmai gyvena darnoje ir jei nors vienas ja sudrumsto - gaunasi gana dideles bedos :wink:
Mano atveju liukas atidaromas ilgu vielu su sriegiais pagalba. Jas suka varikliukai su krupliaraciais (tikriausiai taip lietuviskai vadinasi mechanizmai su dantimis, apskritimo formos :wink: ). Tai va - man uzteko, kad sistemoje sriegis persoktu tik per viena dantuka :!: Ir valdymo blokas galvoja, kad prispaudzia kazka ir neuzdaro liuko iki galo..

Dabar liko klausimas - ar sriegiai nudyle, ar kazkas liukui trukdo atsidaryti ir sriegiai del to prasisuka. Nuimineti VISA liuka, kaip bebutu gaila, nera galimybiu :( buciau pats viska padares...

StandartinėParašytas: 08 Geg 2006, 20:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.02
Amžius:
37
Man patiko ta vieta :"Susinervinau - biskeli padauziau per liukus ir pasidare dar blogiau" .. Sauber, vis delto vokiska masina :D, ne taip problemos sprendziamos :D

StandartinėParašytas: 08 Geg 2006, 21:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Siandien visa popiete knisausi - beveik issiaiskinau. Siaip nemazas navarotas shie liukai. Turi valdymo blokeli, atidarymo mechanizmas gana idomus :) Liukus gamino WEBASTO kaip supratau. Dar vat idomu - ten yra dar kazkokiu papildomu fishkiu prideta (po stogu). Koki dar 'navarota' turejo Touringai? apsvieskit kas zino :roll:

StandartinėParašytas: 09 Geg 2006, 07:56 

Touringas rašė:
Vienas forumietis yra man daves telefono numeri vieno meistro, kuris uzsiima dvigubais liukais, jei reikia, rasyk i pm, padiktuosiu.

jei netycia as kada daviau, tokio Andriaus, tai jis dar kokios 2-3 savaites bus uzsiemes, oltimer'iui visa "elektra" keicia..... :cry:

StandartinėParašytas: 09 Geg 2006, 10:14 

Tu man ir daves Andriaus telafona.

StandartinėParašytas: 09 Geg 2006, 21:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Man ten su elektra viskas ok. Teks isrinkinet jauciu ir ziureti kur jam mechaniskai nesigauna vaziuoti. Pasikeisiu pradziai krumpliarati - jei nepades - tada jau pas meistra vaziuosiu. Kai $ atliekamu bus :lol:

StandartinėParašytas: 10 Geg 2006, 07:39 

Touringas rašė:
Tu man ir daves Andriaus telafona.

ar buvai pas ji? nes jis man ir liuka visa tvarke ir kaidu visus bagazines pakeite(buvo nuluzineje), siaip jis man, kaip meistras patiko ir nebrangininkas :wink:

StandartinėParašytas: 10 Geg 2006, 10:03 

Dar nebuvau, bet reikes apsilankyti.

StandartinėParašytas: 10 Geg 2006, 22:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.17
Amžius:
50
Buvo ir man tapati bėda-peršoko krumpliai,taisiau taip-nuėmiau varikliuką ir trosą gražinau į sena padėtį rankiniu būdu avariniu rakteliu kur pritaisytas prie valdymo panelės,poto viską surinkau atgal ir visus troselius sutepiau mašinine alyva(ten labai sausa buvo užtai ir peršoko)dabar viskas puiku :wink:

StandartinėParašytas: 11 Geg 2006, 08:43 

O kur galima butu gauti priekinio liuko trosus?

StandartinėParašytas: 11 Geg 2006, 22:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Prie to pacio - gal kas mate WEBASTO varikliuka siems liukams nudvesusi. Man is jo reikia detalytes, kuri, kiek zinau, neparduodama atskirai. Dantratis toks.

StandartinėParašytas: 12 Geg 2006, 07:26 

is praktikos galiu pasakyti, kad dalis imk naujas :cry: nes du kartus liukias buvo ardytas, pirma karta levos sudetos, po to uzsakinejau krastoje ir buvo viskas ciki :wink: ir beda dar tame, kad tokie ""ragai" - per kuriuos troselis vaiksto susidevi, krastoje kaina ~ 180lt(pries 2 metus).

StandartinėParašytas: 12 Geg 2006, 21:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Del tu ragu - as nesu uztikrintas kad jiems 'galas'. Siaip matau vizualiai dantracio nusidevejima. Gana sipudingai jis isdyles.. Atskirai tokie neparduodami - jis kartu su varikliuku parduodamas. Varikliukas geras. BLin reikia ieskoti kokio sugedusio varikliuko..

Kai nera liuko - jis dar labiau reikalingas :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: