Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Geg 2025, 01:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 22:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.05.09
Automobiliai:
Ex: BMW E36 318i M43b18 automatas, sedanas, benzinas 93m.
BMW E39 530i touring, automatas, 2003m.
Gal del difuzoriaus. Cia speju difuzorius tai plasmases gabalas virs sparnuotes, kad nukreipt oro srauta i radiatoriu?...
Mano draugas turi E36 318is coupe. Pas ji termomova jau labai pavargus. Tai uzkaista per padala virs darbines. Dazniausiai stovint. O pradejus vel nukrenta iki darbines. Na o pas tave gal jei nenukreiptas difuzoriumi i radiatoriu oro srautas nuo sparnuotes gal del to. Arba termomova tada. Bent jau as taip speciau. Bet cia yra ir protingesniu kolegu, tai tegu dar ir jie taria zodi :)

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 11:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
Bet ką dar pastebejau kad salta motora uzkurus sukas net uzia ir pasukt sunku,o kai pasyla aš ją galiu sustabdyt ir suranka net į kita puse pasukt

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 14:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.30
Automobiliai:
E60 530i M53 2008'
gal dar nedaorinai? jei gerai nuorita atsukus kamsti issipletimo bako ir davus per tapke turi begt vanduo gan neblogai. jei nebega arba nenuorinta arba pompa pavargus.

del tepalo greiciausiai priekinis salnikas.

del difuzoriau neturi kais bet kai jis yra termomovai maziau vargt reik. sylant varikliui kai temp jau turetu kilt virs darbines (atsidares pilnai termostatas ir siltos tiksliau karstos visos slangos ji turi pradet greiciau suktis. jei slangos saltos tada nuorinta blogai arba vel pompa. jei negreiteja tada jei batai.

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 22:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
Nu va dekui xebra uz patarimus,nuorinta man rodos gerai,bega skystis,vejelis salone silta ora pucia gerai,slangos visos karstos net buna,o ant kur mazdaug kokios padalos turi stovet rodykle temp?
pas mane stovi ant laisvu palikus virs vidurio,uzdejau savo suluzusi difuzoriu tai lyg geriau,laikant 4k apsuku net bisky lyg krito rodykle temp,nu bent nekilo kaip ankciau,bet,kad jis ten labai ypatingai suktusi nepasakyciau,beje gal kas turit sparnuote ta normaliai veikiancia?

Beje nuvariau i servisa prie darbo apziurejo nemokamai,tai pasirodo nieko ypatingo,sake geras variklis tepala leidzia pro tepalo filtro dezute keiciant tepalus greitu metu sake pasikeist ta tarpine,ir bisky pro dangtelio tarpine leidzia.Nes ir pats manau jei salnykas leistu tai gal pastoviai lasetu?
Ir dar klausimas,susitvarkiau liuka,pro ji neleidzia vandesn pastaciau ant lietaus,tai pradejo leist pro priekiniu duru langa,gumos visos yra,bet kazko leidzia,gal gumos sukietejusios ne tokios sandarios? Ka patartumet daryt?

StandartinėParašytas: 12 Geg 2012, 19:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.05.09
Automobiliai:
Ex: BMW E36 318i M43b18 automatas, sedanas, benzinas 93m.
BMW E39 530i touring, automatas, 2003m.
Na temperaturos rodykle turi but kaip ikalta per viduri. Cia pas tave gal termomova bus jau pavargus. Kaip minejau anksciau pas mano drauga ta pati beda. Termomova man atrodo nuo 200lt kainuoja.

StandartinėParašytas: 13 Geg 2012, 00:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.07
Amžius:
33
Automobiliai:
bmw E39 530 99

ex Passat b5 1.9tdi 1999
ex bmw E34 524
ex bmw E36 318
prasikeiksi tu su tuo bmw. ;]

StandartinėParašytas: 13 Geg 2012, 21:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
nu,kad nemanau,jei kas bus labai blogai,mesiu visa salona ir susidesiu lankus ir i sporta.
O db dar noriu tvarkingai mieste pagainiot,siaip manau,kad ji gan normaliai palyginus uz kiek pasiemiau.Varikli reik kaip ir visiem teaplus tik pasikeist ir nebeleis,nu ir dangtelio tarpine,o temp susitvarkysiu vis vien viskas tvarkoma.Salonas geros bukles tik chemini pasidaryt,o variklis taip tikrai graziai dirba ir vaziuokle gan dar padori,nebarska,bet jau reik tvarkyt

Dar vienas klausimas pas mane gale stovi blaupunkt stiprekas kaip supratau,bet ar jis nusproges ar kas jam yra,pajungiau mage laidus,tai ciut groja tos kolonkes,tiliai ir max magei uzstacius is vis dzerzgia,nuemus kolonke tiesiai pajungus nuo mages gerai groja,kame beda cia?
Ir ka patartumet,kad maziau priekis slystu uztektu su vaziuokle pazaist,ar gal padangas kokias geresnes nusipirkti? nes gan smarkiai priekis slysta,aisku padangos ne pirmu metu.

StandartinėParašytas: 15 Geg 2012, 20:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.24
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 M43B16 cupe ex E36 328is M52B28 ex E36 316i M40B16 92m
Nebuvau joks drifteris bet su 2.5 nelabai priekis begdavo. bet kiek maciau jei kam bega tai deda geras padangas prieki. ir jei megsi padriftint butinai restauruok amortikus nes velniai zino kas ten pas tave. esu mates kaip kad ir suzeminta vaziuokle bet su lievais amortikais gavo stoga :)

StandartinėParašytas: 16 Geg 2012, 08:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
Va va reik geru padangu,tik kazi kokios cia geresnes butu.
Pas mane vaziuokle dar ir siaip reik patvarkyt,o amortizatoriai bent gale kazkoki geltoni sudeti,bet jie lyg girgzda ar kas ten jiem.O apsimoka restauruot,gal geriau kokius sportinius det?

StandartinėParašytas: 18 Geg 2012, 23:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
ir dar klausimelis,buvau tepalu pirkt,ir pardaveja gan gerai nusimananti ant masinu,patare bent jau pas ja yra keleta kurie turi bmw ir juos ant drozimo paeme,perka pilnai sintetinius dyzelio tepalus,sako aceit didesnes apkrovas laiko,kaip jus manot? ar apsimoka tokius pilt?
Ir ka patartumet daryt su vaziuokle spyruokles kokias amortikus,kad masina stabiliai tiek kelyje didesniu greiciu,tiek vaziuojant i posuki stabiliai stovetu?

StandartinėParašytas: 29 Bir 2012, 00:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.24
Amžius:
40
Automobiliai:
-E36/4 325i '93 M-Tech
-E36/4 318i '95
-E46 316i '04 M-Tech
-E39 520iA '03 M-Tech
-E60 523iA '07 M-Tech
-E39 520iAT '01
-E36 316i '99
+E36 323iAT '98 M-Tech
+E91 320dAT '10
+E36 316i '97 M-Tech
Pirmas dalykas, tai neskaitai taisyklių, nes spalvotai rašyti negalima.
Antras, tai kas čia per modelis 320si? Yra nebent 320i arba 318is.
O trečia prieš perkant reikia pasikviesti nusimanantį, kuris ir padės
išsirinkti arba bent jau iki serviso patikrinimui palydės.
Tačiau yra ir tema auksčiau, kurioje išvardinti visi gedimai, kurie
atsiranda per 19m teisingo ar neteisingo eksplotavimo. Sėkmės.
P.S. Mašina gali būt su Vanos'u (320i), tai didelė tikimybė, kad jis neveiks.

StandartinėParašytas: 04 Vas 2013, 20:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.19
Automobiliai:
316
Man atrodo bėda tame, užsikimšo drenažai kurie randasi pi valytuvais ir visomis plastmasėmis, vanduo kaupiasi po takeliu, laidai sušlapę todėl neveikia borto kompas. Vat dbr pats baigiu spręsti šitą problemą. Sugedo man centrinis galvojau kažkas su signalke negerai, paskui paaiškėjo, kad komforto blokas sugedo, nuvežus pas normalų elektriką atrado kaip ir pas tave 2 litrus vandens po takeliu, prikėlė laidus ir viskas veikia dbr:) Tik liko drenažus valyti

StandartinėParašytas: 14 Geg 2013, 17:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.05.14
Automobiliai:
E36 318 T4 '96
sveiki, pasikeiciau turbina, zvakes, purkstukus ir auksto slegio siurbli 318TDS ir nusukinejau vamzdelius visus nuo siurblio galo pries tai ju nenusifotkines...:/ Ir dabar nebepamenu tiksliai kur kuris isėjimas is siurblio kuriam purkstukui:/ internete nera aiskios foto(bent jau as neradau) gal galit kas nors nufotkinti nusikele kolektoriu kaip ten yra ir atsiusti ar ikelti geros kokybes foto? buciau labai dekingas:)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery