Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 13:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 11 Bir 2012, 14:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.21
Amžius:
40
Automobiliai:
[E46 / E90]
E46 automobilyje laikrodis rodo tik bruksnelius (nuoroda)

http://s18.postimage.org/6ycpfvxbd/Image0273.jpg

Spaudinek nespaudinejes ten spidometre ta laikrodzio reguliatoriu, jokios reakcijos. Anksciau viskas puikiai reguliavosi ir rode.
Dabar bent jau bet kokias valandas rodytu, bet rodo tik bruksniukus vietoj skaiciu :)
Tiesiog mirksi bruksniukai, o ne skaiciai ir tiek.

Kas cia gali buti ?!

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 18:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.09
Amžius:
31
Automobiliai:
BMW
E28 520i 1983.
zmogau ta lazdele nespaudinek, o pasukti reikia tada laikas statosi... :D

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 19:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.16
pas mane isvis ta lazdele nebeveikia, suk kiek nori. turbut kazkas suluzo :D

StandartinėParašytas: 13 Bir 2012, 19:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
Broliux rašė:
pas mane isvis ta lazdele nebeveikia, suk kiek nori. turbut kazkas suluzo :D

Greiciausiai issikabino tas pipsikas uz tai ir nereguoja, na arba nulauzei :D

StandartinėParašytas: 17 Bir 2012, 00:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.21
Amžius:
40
Automobiliai:
[E46 / E90]
Taigi zinau kaip jis reguliuojasi, ne karta buvo reguliuotas laikas, i kaire i desine sukinet reikedavo ta pypsika spidometre. Bet dabar vien tik bruksniukai mirksi, jokiu skaiciu nerodo, vien tik bruksniukai reguliuok nereguliaves.
Nezinau cia sutapimas ar ne, bet viskas prasidejo po sviesu bloko keitimo. Kazka elektrikas su kompu gal pridare, kol issiaiskino, kad reikia sviesu bloka keist. Nes iki vienos lempos mase neatejo niekaip, tai jis ten kur tik nagu nekiso, kol paaiskejo, kad sviesu blokas mires. Tai gal jis ten ka su kompu pridare, nes lindo kazka dare, gal uz tai dabar tie bruksniukai tik mirksi, jokiu skaiciu.

StandartinėParašytas: 19 Bir 2012, 01:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.11
Amžius:
39
Automobiliai:
'89 E30 M-Technic II CocaineWeiss
'03 E46 320d Sport
Pas mane tai rodo laika, nu bet nustatyt tai niekaip neiseina :D

StandartinėParašytas: 16 Lie 2012, 08:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.29
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 328 M52 98'
pas mane viskas anksciau veike be priekaistu, kazkada nustatinejant laika kazkas sutraskejo ir nebeveikia laikrodzio nustatymas, po akumo atjungimo dbr isvis bruksniukai. gal yra zinanciu ar galima ta pypsika pataisyt, nes spidometro kazkaip nesinori keist del tokio gedimo, o kita vertus be dziegoriaus automobilyje irgi ne kas. kas ka patart galit?

StandartinėParašytas: 16 Lie 2012, 08:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.29
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 328 M52 98'
pas mane viskas anksciau veike be priekaistu, kazkada nustatinejant laika kazkas sutraskejo ir nebeveikia laikrodzio nustatymas, po akumo atjungimo dbr isvis bruksniukai. gal yra zinanciu ar galima ta pypsika pataisyt, nes spidometro kazkaip nesinori keist del tokio gedimo, o kita vertus be dziegoriaus automobilyje irgi ne kas. kas ka patart galit?

StandartinėParašytas: 16 Lie 2012, 12:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.18
Amžius:
36
Automobiliai:
ex E46 330d
Golf Variant
2019 1.5TSI 130H DSG
Law rašė:

tau reikia kitos tos lazdelės, jos ganėtinai lengvai lūžta. aš tai niekur neradęs, pirkau anglą skydą ir iš jo išsiėmiau, o kitą sveika padovanojau kitam forumiečiui ... paieškok gal ebay turi

StandartinėParašytas: 16 Lie 2012, 17:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.29
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 328 M52 98'
rDx^ rašė:
tau reikia kitos tos lazdelės, jos ganėtinai lengvai lūžta. aš tai niekur neradęs, pirkau anglą skydą ir iš jo išsiėmiau, o kitą sveika padovanojau kitam forumiečiui ... paieškok gal ebay turi

ebay gal ir turi, bet va idomu kaip tas pypsikas vadinasi :)

StandartinėParašytas: 29 Lie 2012, 20:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.21
Amžius:
40
Automobiliai:
[E46 / E90]
Law rašė:

Tau va tokius bruksniukus rodo --> http://s18.postimage.org/6ycpfvxbd/Image0273.jpg ?
Pas mane tas pats.. Paskaityk auksciau temos pradzioje. Bet tikrai ne del kazkokio luzusio pypsiko manau..
Bent jau pas mane sitas dalykas prasidejo, kai elektrikas keite sviesu bloka, jungesi prie masinos kompo ir t.t. prikrapste gal kazka...

StandartinėParašytas: 18 Spa 2012, 15:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.18
Automobiliai:
[E46] 318i M43 '99
pas mane irgi tokius pat bruksnius laikrodis rodo
spidometre nerodo lauko temperaturos bet cia del to kad termometro nera isplestas bet ar gali kasnors pasakyt kodel pvz nerodo dar ir kuro sanaudu ten ilgiau paspaudi ta pypsika spidometre tai kazkokius hieroglifus rodo ka reik daryt kad normaliai rodytu???? ir ka su tuo laikrodziu daryt kad normaliai laika rodytu ten tas pipsikas nenuluzes sukinek nesukinejas jis ten nieko nereguliuoja cia gal kokiam kompe beda

StandartinėParašytas: 19 Spa 2012, 18:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.31
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320D '99
Nikas:
pliusas1
Amuletas rašė:
pas mane irgi tokius pat bruksnius laikrodis rodo
spidometre nerodo lauko temperaturos bet cia del to kad termometro nera isplestas bet ar gali kasnors pasakyt kodel pvz nerodo dar ir kuro sanaudu ten ilgiau paspaudi ta pypsika spidometre tai kazkokius hieroglifus rodo ka reik daryt kad normaliai rodytu???? ir ka su tuo laikrodziu daryt kad normaliai laika rodytu ten tas pipsikas nenuluzes sukinek nesukinejas jis ten nieko nereguliuoja cia gal kokiam kompe beda

pas tave bc neveikia, jei termometro daviklio nera tai turi rodyt labai auksta arba labai zema temperatura. O del bc pasitikrink 10 saugikli, nes pas mane jis buvo nusproges sia savaite irgi buvo dinges bc ;)

StandartinėParašytas: 22 Spa 2012, 19:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.10.18
Automobiliai:
[E46] 318i M43 '99
pliusas1 rašė:
pas tave bc neveikia, jei termometro daviklio nera tai turi rodyt labai auksta arba labai zema temperatura. O del bc pasitikrink 10 saugikli, nes pas mane jis buvo nusproges sia savaite irgi buvo dinges bc ;)

kas tas bc ? borto kompiuteris ?
o temperaturos is vis jokios net nerodo, jokiu skaiciu nera nei aukstos nei zemos temperaturos, is vis gal net neturi rodyt kazinau... o kuro sanaudos ir laikrodis tai visiskas pievas rodo

StandartinėParašytas: 22 Spa 2012, 23:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.31
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320D '99
Nikas:
pliusas1
Amuletas rašė:

kas tas bc ? borto kompiuteris ?
o temperaturos is vis jokios net nerodo, jokiu skaiciu nera nei aukstos nei zemos temperaturos, is vis gal net neturi rodyt kazinau... o kuro sanaudos ir laikrodis tai visiskas pievas rodo

BC taip borto kompas. Ir jis rodo ne viek temperatura ir kuro sanaudas. Jo rodmenys perjungiamos ne per mygtuka spidometre, o per specialu mygtuka posukiu rankenelej (buna kad komplektacijoj nera to mygtuko, tada reik detis tokia rankenele su mygtuku ir ja pririst prie masinos kompo, jei nori tureti BC). Itariu kad tu bandai perjungti per spidometro mygtuka, ir ijungi BC testus, del to tau rodo kaip tu sakai heroglifus.
tokia turi buti posukiu rankenele:
Paveikslėlis

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume