Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 16:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Bir 2012, 00:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
AND1 rašė:
Ir mane panaši problema šį vakarą ištiko.

Auto:

BMW 523i 2000m.

Gavau LED lemputes numeriams ir bagažinės apšvietimui. Pirmiausiai pakeičiau numerių apšvietimą, pastebėjau, kad uždarius bagažinę, ji iš lauko neatsidaro, atsidaro tik iš vidaus, paspaudus atidarymo mygtuką, o bandant atidaryti iš lauko užsidega numerių apšvietimo dešinė lemputė. Kažkaip nekreipiau į tai dėmesio, pakeičiau ir bagažinėje ir tą lemputę, kuri yra žemiau, priliečiau į kėbulą, regis, užtrumpino ir pageso visai bagažinės apšvietimas. Pakrapščiau saugiklius. Užkūriau mašiną, uždariau ir vėl atidariau bagažinę, jau degė, bet vėliau, viską baigus mėginau užrakinti mašiną ir su originaliu raktu nebeužsirakino. Neregavo visiškai į jį. Tuomet užrakinau mašiną pasukdamas raktą spynelėje, signalizacija įsijungė, durys užsirakino, bet pultelis vistiek nereguoja, o pasukus raktą, kad atrakintum duris - neišsijungia signalizacija ir vos pradarius kaukia. Kame problema, gal kokie saugikliai nusprogo ar kas?

pasukus rakteliu, kad atrakintum duris signalizacija neturi išsijungt ("Atjungtos durys"). Čia daroma, kad prasukus spynelę neatsijungtų apsaugos sistema. O konkrečiai tavo atveju įtarčiau nulūžusius laidus "žgute" tarp kėbulo ir bagažinės. Tikriausiai ten ir trumpina.

StandartinėParašytas: 14 Bir 2012, 12:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.04.03
Automobiliai:
E39 523i
Aišku. Gal galėtum nurodyti, kur maždaug ardyti, kad nereiktų visos bagažinės apmušalų lupinėt? Galbūt dar žinai, kaip atjungt bent jau signalizacijos garsiakalbį, nes kaukiant mašinai tikrai nesugrebėsiu susikaupt ir kažką nuveikt. :|

StandartinėParašytas: 14 Bir 2012, 13:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.12.16
Amžius:
33
Automobiliai:
E39, 520i
Bent jau pas mane signalkės garsiakalbis randasi po kapotu priešingoj pusėjė nei vairas (bent jau pas mane), ant kojelės prisukta ir aiškiai matosi :)
Dar vienas klausimas pas mane pagal RealOEM.com pagal mano kėbulo numeri turėtu buti visai kitoks signalizacijos garsiakalbis. Dabar net nežinau ar ieškot tokio kaip realOEM.com ir keisti fyške, ar vis dar ieškoti tokio pačio koks buvo. Ir ar labai daug kas pasikeistu jei tieisog bet koki garsiakalbi tu metų BMW paėmęs, pakeisčiau pas save esama fyške ir įstatyčiau :)

StandartinėParašytas: 14 Bir 2012, 20:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
36
Automobiliai:
EX - Lada Vaz2101 71m., Mazda 323 1.7D 91m., E34 525td 94m., E39 530DA 99m.
Dabartinis VW PASSAT 07m. 2.0TDI DSG 125kw
Jeigu originalus gamyklinis garsiakalbis, to po galiniu desines puses posparniu, po sparnu pritvirtintas.

StandartinėParašytas: 14 Bir 2012, 20:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
36
Automobiliai:
Dzzzima rašė:
Na matai, tuo metu kai dar pats dirbau, tai antras+ lygis kainavo ~2500,00 Lt ir į viršų (Cobra, BlackBug, Bearlock, posvyriai ir t.t.). Laikai keičiasi... ;) Beje, koks adaptyvas 500Lt kainuoja? Kodinis, SEO ar meta?

Pas jus antras lygis spėju su Elita ir Pulsaru, taip?

adaptyvai dabar pagrinde eina Ampio can adaptyvai, pas ka yra can'as. Pas ka nera can'o tai ADP-CAN.
antram lygiui, eina tie patys adaptyvai, tik apsauga pries atvira vagyste (tabletes). Pulsaro jau nebededa niekas praktiskai.
Yra kai kurie gemel deda, kiti meta system.

StandartinėParašytas: 14 Bir 2012, 23:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.04.03
Automobiliai:
E39 523i
Problema išspręsta. Reikėjo pakeisti saugiklį, jeigu kas susidursite su šia problema - man į PM, nufotkinsiu, kuris saugiklis atsakingas už šią bėdą.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2012, 11:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
36
Automobiliai:
o saugiklis ne po bardacioku?
pas mane atsakingas vienas saugiklis uz servotronika ir signa gamykline

StandartinėParašytas: 19 Bir 2012, 20:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.04.03
Automobiliai:
E39 523i
Nežinau, aš tai įkišau bagažinėje. Ten jų tik keli yra, bet įdomus dalykas. Tik viena vieta buvo su kontaktais, bet be saugiklio. Galvojau, kad ten krapštydamas tiesiog pamečiau tą saugiklį, bet, kai keičiau akumą neradau, peršasi išvada, kad jo ten visai nebuvo. Bet dabar veikia viskas normaliai.

StandartinėParašytas: 29 Bir 2012, 23:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.11.13
man kazkas panasaus buvo , tai radau sudegusi saugykli po bardacioku . pakeitus viskas susitvarke .

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery