Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 22:59

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Geg 2006, 10:01 

Parekomenduokit gera kruopstu serviziuka Vilniuje BMW 39 2,8 !!! Beda ta, kad esu tik 7 menesi kaip Vilniaus gyventojas, todel nelabai dar pazystu gerus meistriukus. (Aisku turiu aumeny ne "Kraste Auto") Firma musu tvarkosi "Keite" - dar tokiu lohu nebuvau mates, pinigus lupa, bet niekada iki galo nedadaro, turi antra karta vaziuoti ir pirstais jiems rodyti :cry: o tai reiskia vel laiko gaisimas. ačiū uz bet koky patarima isanksto !!!

StandartinėParašytas: 03 Geg 2006, 10:31 

[quote="FABAS"]Parekomenduokit gera kruopstu serviziuka Vilniuje BMW 39 2,8 !!! Beda ta, kad esu tik 7 menesi kaip Vilniaus gyventojas, todel nelabai dar pazystu gerus meistriukus. (Aisku turiu aumeny ne "Kraste Auto") Firma musu tvarkosi "Keite" - dar tokiu lohu nebuvau mates, pinigus lupa, bet niekada iki galo nedadaro, turi antra karta vaziuoti ir pirstais jiems rodyti :cry: o tai reiskia vel laiko gaisimas. ačiū uz bet koky patarima isanksto !!![/quote]
labas,
pas Audrių tokį (sietyno 8) kolektyvas čia vežioja. Buvau ir aš pas jį. Tik pas jį eilė nemaža būna. Bet kompetencijos ir kokybės prasme - tai tikrai liuks bičas. Nepigus tiesa..
te: 686 95047
sekmes !

StandartinėParašytas: 03 Geg 2006, 10:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Pigiai ir gerai nebuna, tiesa daziausia buna brangiai ir blogai, bet cia kaip sakant toks gyvenimas :oops:
Jei neskubu, tai tik pas Audriu, jei skubu, tai...?

StandartinėParašytas: 03 Geg 2006, 11:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
nu dar visu pirma priklauso nuo to, ka ruosiesi tvarkyti. nes nes vieni specializuojasi viename kiti kitame. ten kokio dirzelio pakeisti nebutina varyti pas audriu gi pakeisti ir laukt kelias sav eileje. galima ir paprasciau kur nors. aisku, i varikli ar vaziuokle kist nagus bet kam duoti nesinori.

StandartinėParašytas: 03 Geg 2006, 11:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
ps. kas liecia Krasta tai kiek pastebejau yra tendencija, kad senesnes masinas patys siuncia pas Audriu :shock:
kai man reikejo nustatyti problema (kuria pac nustaciau ir berods sutvarkiau), tai Krasta uzsiprase: 95lt diagnostika (tipo fiske kompo pajungti, paziureti ale klaidas) ir 120lt/h uz darbus, be originaliu detaliu. Tai gerai pagalvojus, ka pas Audriu max 100-150lt buciau suinvestaves, Krastoj uz neaisku ar gerai atliktus darbus kokius visus 300-500lt buciau palikes (optimistiskai mastant)... O kaip zinia, Audrius duoda garantija ir niekad atmestinai neatiduoda masinu, palaiko ilgiau, bet issiaiskina iki galo... Tai jei dar kam pasirodys labai brangu pas Audriu taisyti - galite drasiai vezti i Krasta, Kemi, Tanagra ir pan. :-P
o tada kruvinom asarom prasysites i eilute ir kainos nebesikandzios ir menuo eileje greitai prabegs... :-)

StandartinėParašytas: 03 Geg 2006, 20:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.02
Amžius:
45
PRAKALEJAS visiskai teisus
veziau pas AUDRIU masiniuka ir likau be galo patenkintas
dabar tik pas AUDRIU
RESPECT

StandartinėParašytas: 04 Geg 2006, 18:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.02
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E34 540
ex E46 318
ex E46 323
Cituoti:
Tai jei dar kam pasirodys labai brangu pas Audriu taisyti - galite drasiai vezti i Krasta, Kemi, Tanagra ir pan.
Bent jau kiek as zinau, tai ir Tanagruose, ir Kemi dirba beveik vien lopai ir studentai, aisku yra ir normaliu specu, bet :twisted:,Krastoj daro gerai bet ir babkes lupa irgi neblogai :lol:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: