Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 19:26

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 222  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 22:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.07.13
Automobiliai:
E60 04'
Na tai aisku, bet patariat zmogui nepirkti techniskai ledines masinos, nes nera privalumu, tai truputi logikos vyrai turit? Pilni srotai, dekis ka tik nori, tik turek moneta kisenej, o ir ne karve kainuoja, gali praktiskai bet ka susidet, ko pasigesi. Na, gal as labai paprastas zmogus, man nieko netruksta eilinej masinoj be privalumu, vazineju darbas namai, gal nekompleksuotas kaip kiti, jog nepirkciau masinos, nes negalesiu pasirodyt jog ten yra tv ir t.t.. asmeninis cia pasirinkimas kiekvieno. Bet patarejai is jusu nekokie

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 22:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.11.06
Amžius:
36
Automobiliai:
e60 530d
Pats pirkau irgi ne pagal komplektacija o ziurejau kad butu gyva neuzjota mano pacio poziuris yra toks kad salona susitvarkysi navarotus susidesi bet jei variklis bus sujotas ir visa kreiva tai dek nedejes ji vistiek bus kreiva. Jau geriau paimt be navarotu gera auto nei kad imt abejotinos bukles auto su DAUG privalumu

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 22:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
Deividas1 rašė:
Na tai aisku, bet patariat zmogui nepirkti techniskai ledines masinos, nes nera privalumu, tai truputi logikos vyrai turit? Pilni srotai, dekis ka tik nori, tik turek moneta kisenej, o ir ne karve kainuoja, gali praktiskai bet ka susidet, ko pasigesi. Na, gal as labai paprastas zmogus, man nieko netruksta eilinej masinoj be privalumu, vazineju darbas namai, gal nekompleksuotas kaip kiti, jog nepirkciau masinos, nes negalesiu pasirodyt jog ten yra tv ir t.t.. asmeninis cia pasirinkimas kiekvieno. Bet patarejai is jusu nekokie

Mūsų (ir visų kitų) patarimų gi neprivaloma klausyti :wink: Visi turim savo galvas ir galų gale padarom, taip kaip norim.

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 22:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Blemba kaip jus cia veliat nesamones tai baisu klausytis #-o
Svarbiausi privalumai: sildomos sedynes, autopilotas.
O visi tie sildomi vairai, tv, el. klima tai tik issidirbinejimas.
Jei tvarkinga auto su tikra 140 000 rida, tai imk ir galvos nesuk nei sau nei kitiems.

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 23:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Visi tie privalumai nereikalingi tol, kol neturi su jais masinos. Poto manau jau nebeziuretum i tuscius variantus ;) O kas sake, kad masina galima poto pasitobulinti ir t.t., tai kai pasitobulinsi iki reikiamos komplektacijos, tai ziurek, kad dar puse masinos kainos nesigautu :) Ir dar, is kur tu zinai, kad ten ledine auto ? Beto 2004m 2,5d, dauztas, dar su kazkokiu gedimu ir uz 11e ? ačiū ne. P.S. Nieks ir nesiulo pirkti jam lavono, bet sitos irgi nesiulau. Is e60 man reiketu : Platus tv+navi, el. klima, PDC, Xenon, Oda, sildomos sedynes, bei labai pageidauciau bluetooth. Visi kiti patogumai butu labai welcome :) Komfortinis salonas salonas irgi superinis dalykas. Zodziu, pasikartosiu, bet kol neturi auto su privalumais, tai nesupranti, kad tau ju reikia :)

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 23:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Tikrai NE fructazz. Turejau ta el. klima E39, e90 jos nera ir man nereikia. Saldo lygiai taip pat gerai, sildo irgi. Temperatura visada vienoda nustatyta, as net nesukineju to ratuko. Dar pvz. pa smane sportinis salonas e90, gal kazkas sakys nepatogu. Man tikrai patogesnis nei buves E39. Sedynes gali pripusti, isleisti ir tikrai nereiai to konfortinio. Kaip minejau privalumas sildomos sedynes ( ziema uzpakalis nesala ) bei autopilotas lekiant automagistrale.
O tas TV kam? Kada tu ji ziuri, vairuodamas? Ar kad salonas graziau atrodo? :mrgreen:

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 23:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Džiunglių Šniūrs rašė:
Tikrai NE fructazz. Turejau ta el. klima E39, e90 jos nera ir man nereikia. Saldo lygiai taip pat gerai, sildo irgi. Temperatura visada vienoda nustatyta, as net nesukineju to ratuko. Dar pvz. pa smane sportinis salonas e90, gal kazkas sakys nepatogu. Man tikrai patogesnis nei buves E39. Sedynes gali pripusti, isleisti ir tikrai nereiai to konfortinio. Kaip minejau privalumas sildomos sedynes ( ziema uzpakalis nesala ) bei autopilotas lekiant automagistrale.
O tas TV kam? Kada tu ji ziuri, vairuodamas? Ar kad salonas graziau atrodo? :mrgreen:

Tv turejau omenyje platu ekrana. TV funkcijos gali ir nebuti. Dabar turiu, bet retai panaudoju, nebent va zinias pasiziuriu :) Ir taip, atrodo zymiai graziau tiek su placiu ekranu, tiek su el. klima. Pries tai tureta auto buvo su sportiniu salonu, sita su komfortiniu. Tai sitas gerokai minkstesnis ir ilgoje kelioneje ne taip pavargsti. Tavo variantas turimas sedyniu atzvilgiu irgi geras. Va paprastos sedynes jau prasciau. Bet ziureciau aisku pirmiausia ne i sedynes, o i kitus isvardintus privalumus. Ir tu pridejai, ko nebuvau paminejes, tai autopilotas. Po velniu, kaip be jo tarkim ilgoje kelioneje ? Ir vis tik, jei jau perki naujasni auto, tai tikrai ziuri i tai, kad yra grazesnis uz senesni. Tai jei isedes i ji nesijauti jaukiai ir tau kazko truksta, tai kam tada keisti ? Juk laiko, tai daugiausia praleidi auto viduje :) O ne i ja ziuredamas :)

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 06:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
Deividai1,
toks vaizdas kad pas tave stovi juodai baltas tv, jokiu distanciniu pulteliu, pati pirmoji mobili telefono stotele rankinuko dydzio, tualete kibiras ir pan.. Zodziu nafig situ bereikalingi patogumai jei gali ir taip. Zinoma kad gali. Kas sako kad be to neisgyventum? O jei gali ir kitaip tai kodel gi ne?
Jei tu niekur nevaziuoji apart namai darbas miesto ribose ir vazineji vienas tai kam tau bmw5? Gal uztektu kokio mazo miesto taupaus automobiliuko kokio bmw 1-er, 3-er ar isvis visuomeninio transp.? Gal tu tiesiog pasipuikuoti nori kad vaziuoji su bmw :) nes is tikruju jis tau nereikalingas, nepagalvojai :)
LT turbut nelabai rasi penktuko su visais imanomais privalumais, bet visi daro kompromisa su esama komplektacija. Manau ir tu padarei kompromisa su plika kompl., bet tai nereiskia kad tai nereikalingi dalykai. Vienam kompfortinis salonas kita pdc ar sildomas vairas didziausias navarotas. Kuo ji gausesne tuo ji patrauklense vartotojams ir kelia auto verte, bendra vaizda. Praita savaite ciupinejau ledini 2004m e60. Nu is privalumu visai nieko neradau, net nesu tokio mates pliko (tikiuosi pas tave ne toks :) ) nu ir zinok net kaina neidomi buvo nes as jo neimciau.. Nebent perpardavimui..
Del navarotu sukrovimo i plika auto nera taip jau paprastas dalykas kaip tau atrodo.. Pabandyk susideti tada galesi sakyti " ka noresi ta susidesi". Skiriasi laidu pravodkes pagal komplektacija kardinaliai..

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 07:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.07.13
Automobiliai:
E60 04'
Prie ko cia tie juodai balti tv? Ar tu lygini tuos pacius dalykus? Cia reiktu sakyt: "Toks jausmas, kad pas tave namie nera net vandens lovos sildomos, su masazais, net nera is sienos isslenkancio tv, su 3d ir simtas dvidesimt trim kitom funkcijom, vaje koks tu atsilikes".
EZH, nelabai supratai ideja, ka as tuo savo ironisku postu norejau pasakyt. As nesakiau, kad privalumai yra blogis ir pirkti be ju. Jeigu jie yra, valio, o jeigu nera, tai tada ne begt nuo automobilio, o atvirai pagalvoji, ar zmogui ASMENISKAI PACIAM reikalingi ir naudojami butu privalumai kuriu nera. Ieskoti masinos del privalumu, jog pasirodyt draugam, cia reik nezinau kokiu ribiniu but zmogum :D Cia zmogus irgi lygtais paprastas, iesko svarbu tvarkingos masinos, o jam nera privalumu ir visi rekia NEPIRK, nesvarbu kokia jos bukle, kokia rida, bet NEPIRK. Tai blogiau negu juokinga skaityt
As kaip ir minejau, PVZ as, tokiu dalyku nejungciau i metus karta, vazineju tik Vilniuje ir tai nedideliais atstumais. Man be komfortinio salono LABAI patogu sedeti, dazniausiai net nespeju pasedet normaliai, kai jau lipt reik... TV, NAVI, kad ir pats CIC nebutu palieciamas, nes nebutu kada ir kur. Del manes tokio pono automatine klima irgi nereikalinga, sedziu po dviracio, dziaugiuosi aplamai sildymo sistema :lol: o jei rimciau, tai dauguma pasisake del klimu, is esmes tik navaroto reikalas, grozis, pasigirt ir pan. Kas del reguliavimusi, pries pora metu nusipirkau, susireguliavau, vaira, sedynes, veidrodzius, nu gal viena karta pasitobulinau, tai sumoj du kart lieciau, tikrai "labai" truksta elektros, rankos vos nenukrito :D Turbut vertejo nepirkti masinos, nes visa tai rankom valdoma pas mane? Labai pasigendu memory juodai diena, avdrug kas nureguliuos, beda, beda :D
Kas del susidejimo, tai reiktu ziuret ka butent zmogus noretu susidet, jeigu ten esminiai dalykai ir daug, tai beabejo, neverta isradinet dviracio. Bet kadangi mano poreikiai tokie kaip aparatura, o ieskot Logic7 tai buvo adata sieno kupetoj, tai pats investavau i savo poreikius ir minimaliai "navarotus", kurie reikalingi naudojimui, sudejus su likusiais planais bus ~10k. lt., man DAUG maloniau susidet tai ko reikia, negu techniskai remontuot masina. As suprantu tave, kad tu lygiai tiek pat isidejes, o gal daugiau i tuos savo zaisliukus masinoj, bet matai, ne visiem to reikia, kam tai priskirti butino reikalingumo dalykam?

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 07:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.05.24
Amžius:
38
Automobiliai:
E61 530d
Prisidedu prie kolegos dėl kainos - 11k eur nėra jau ta kaina, dėl kurios reiktų ypač džiaugtis... BET - mes "išpaikinti" e60/e61 kainų, nes parveža pavargusių pilną autopliusą po 9k eur arba nusipirkę už tą patį 10k eur pamato, jog lavonas, ir pardavinėja po 8-9k eur...
Tad iš kurios pusės pažiūrėsi: jei ieškai automobilio be rimtesnių pribumbasų, tuomet verta, jei ieškai kažko - tuomet geriau prisimesti tą 1-2k eur ir laukti kito varianto... Aš asmeniškai vis paslystu ant savo suvalkietiško gymio ir neįvertinu, kad perkant daugiau nei už 10k eur tas 1k eur reiškia daug mažiau... Va ir trūksta dabar webastos, el. bagažinės, ventiliuojamų sėdynių :)

Kas dėl komplektacijos - tai yra visiškai individualus dalykas. Pvz man Memory yra būtina, nes važiuoja ir žmona ir aš. Šildomos sėdynės - faktas, jog būtina - oda prišąla. PDC - be kompromisų. El. bagažinė praverstų, nes būtų daug patogiau žmonai išsiimti vežimėlį iš bagažinės nedarinėjant dangčio su vaikeliu rankose. Pasėdėjus ant įkaitusių sėdynių supranti, kad ir jų ventiliavimo funkcija būtų superinė, nes šlapia subinė/susilamdžiusios kelnės einant pas garbius žmones onoro neprideda :) Tai yra mano asmeninė patirtis. Nors nuomonė ir skiriasi nuo kitų, tačiau jų poreikius bei nuomonę aš pilnai pripažystu ir palaikau, nes jie skirtingai nei aš, važiuoja vieni, galbūt geriau jaučia auto gabaritus, lenda į bagažinę retai ir tuščiom rankom.

O jei sprendžiant dilemą: ledinė plika vs pavalkiota pilna - mano atsakymas: kam išvis pirkti pavalkiotą? Paskirk 10-20% daugiau $ ir lauk ledinės puspilnės :)

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 09:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Varot jūs čia :D aš imčiau ir ėmiau kuo pilnesnės komplektacijos, variklį lengviau pakeist, nei sudėt navarotus, ane ezh?

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 09:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
E46
praktiskai viska galima butu apjungt, apibendrint ir gautusi neblogas magistro darbas :)

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 10:08 

Praktiskai tai vanity fair ( angliskai visi dabar moka geriau nei rusiskai ;) ) gaunas . Gal ismokstam tolerancijos ir tegu kiekvienas lai renkasi tai kas jam reikalinga,o ne tai kas reikalinga kitiems kad but kietiems. As visada galvojau jog BMW todel ir buvo vadinamas driver's car, nes ji malonu vairuot ( kuo pats isitikinau). Negaliu patiket ka rasau, bet pritariu Deividui. Jei masina vairuojama tik mano vieno, tai naxier man tos el sedynes. Sildomos sedynes be abejo reikalingos, bet visos el. klimos ir dideli ekranai nera kazkoks prioritetas mano nuomone. Taciau jei jus geriau pasijuntat pas save masinoj pamate el. klimos ratukus vietoj paprastu jungikliu, arba jums nuotaika pakelia tai, kad jusu salIonas pilnesnis uz kaimyno, tai nuosirdziai siulau pasitikrint galva :).

P.S. Jei jei jau taip megstat navarotus, tai bet kuris 05< metu Lexus GS Jums pasiulys daugiau nei BMW ;) . Standarte : Vesinamos/ausinamos sedynes, Beraktis uzkurimas ir atrakinimas, El bagazine, Mark Levinson 5.1 audio su 6x DVD skaitanciais mp3 ir kt formatus , ekranas man rodos dar didesnis nei e60 ... Visa kita - kaip pas bbet kuri pilnesni e60 ;)

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 10:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
Tai jei žmogus klausia ar jam imt auto be to ir ano, tai reiškias dvejoja ar jam jų ištikro nereikia. O jei dvejoja, reiškias gali prireikt ir tegu palaukia kito pilnesnio varianto, dasimetęs kažkiek pinigų, nes bildančią važiuoklę mažiau reikalų sutvarkyti, nei saloną ardyti ir el. instaliaciją vedžioti. Kas dar įdomu- "navarotai ale prieš draugus pasipuntavot" :lol: :mrgreen: =D> nu c'mon, pas jus draugai tokie BMW maniakai, kad žino kas, kaip ir kur? Tarkim dėjausi komfortines sėdymes dėl savęs ir retas draugas pastebėjo, kad jos pasikeitę. Dėl atminties važinėju daugiausia vienas ir vistiek ji praverčia. Toks dalykas kaip M vairas- nežinau kiek kartų patogesnis už paprastą, xenon'ai vėlgi - geresnis apšvietimas naktį. Sorry, bet ta bukinanti (anot Prakalėjo) elektronika ir kitokie "priedai" dar nėra pamaišę ir nesu pagalvojęs velniams jie čia yra, kad ir kaip retai kai kuriais naudočiausi.

StandartinėParašytas: 11 Geg 2012, 11:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
tangou rašė:
Praktiskai tai vanity fair ( angliskai visi dabar moka geriau nei rusiskai ;) ) gaunas . Gal ismokstam tolerancijos ir tegu kiekvienas lai renkasi tai kas jam reikalinga,o ne tai kas reikalinga kitiems kad but kietiems. As visada galvojau jog BMW todel ir buvo vadinamas driver's car, nes ji malonu vairuot ( kuo pats isitikinau). Negaliu patiket ka rasau, bet pritariu Deividui. Jei masina vairuojama tik mano vieno, tai naxier man tos el sedynes. Sildomos sedynes be abejo reikalingos, bet visos el. klimos ir dideli ekranai nera kazkoks prioritetas mano nuomone. Taciau jei jus geriau pasijuntat pas save masinoj pamate el. klimos ratukus vietoj paprastu jungikliu, arba jums nuotaika pakelia tai, kad jusu salIonas pilnesnis uz kaimyno, tai nuosirdziai siulau pasitikrint galva :).

P.S. Jei jei jau taip megstat navarotus, tai bet kuris 05< metu Lexus GS Jums pasiulys daugiau nei BMW ;) . Standarte : Vesinamos/ausinamos sedynes, Beraktis uzkurimas ir atrakinimas, El bagazine, Mark Levinson 5.1 audio su 6x DVD skaitanciais mp3 ir kt formatus , ekranas man rodos dar didesnis nei e60 ... Visa kita - kaip pas bbet kuri pilnesni e60 ;)

Taip asmeniskai as puikiai jauciuosi kai uz mane automatiskai reguliuoja oro srauto intensyvuma, oro srauto krypti, kai uzrasojusi langa mygom nudziovina man nepajudinus pirsto :lol: As puikiai jauciuosi kai automatiskai uztamseja veidrodeliai man nepakelus rankos ir nenuleidus jo zemyn, lygiai taip pat puikiai jauciuosi kai ant sedynes paspaudziu M1 vaziuodamas mieste o islekes i trasa perjungiu i M2, taip pat uz mane sumeto begius ar perjungia zibintus is DRL i trumpas sviesas man nepakelus rankos. Susukus vaira nusisuka zibantai apsviesdami busima posuki =D> Ar gi tai ne puiku? :lol: taip galeciau vardinti ir vardinti.
Butent su visa sita "gedingu pakazuchu" VISUMA ir yra tikrasis BMW (arba kaip tangou raso - driver's car). Viskas viename!
O palikus tik keturis ratus ir kede man jis bus tik car ir ne daugiau

Man tik labai idomu ko taip minimalistai primygtinai teigia jog visi sities pribumbasai TIK "del kaimyno" ar pasipuikavimo? Ir svarbiausia dar galva siulo pasitikrinti :lol: Cia pagal save sprendziat ar kaip? :^o Man jie yra del manes ir mano malonumo, patogumo :wink:

Lexusu ir visu kitu nesiulyk, nes man patinka butent BMW ir jo privalumai. Jei jau kolega siuo atveju toki pasiulyma pateikei, tai ir tau turiu: imk "DAS AUTO" ir neturesi nereikalingu daigtu :wink:

bemsius11 rašė:
Varot jūs čia :D aš imčiau ir ėmiau kuo pilnesnės komplektacijos, variklį lengviau pakeist, nei sudėt navarotus, ane ezh?

su varikliais irgi panasiai, pabandyk i 520d istatyti 3.5d taip kaip priklauso :lol: Ir tu uzgiedosi "kam ties 3.5 isvis reikalingi, juk tu nenori pasipuikuoti pries kaimyna, ir isvis - tau jis nereikalingas" =D>

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 222  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery