Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 15 Lap 2024, 13:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 4155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 277  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 08 Geg 2012, 20:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.21
Automobiliai:
Ex BMW E39 525 tds 97m
Ex BMW E65 730 sport 2003(duzo :D)
EX BMW E46 05 325ci convertible (nusibodo)
Now BMW E60 06 520d diesel power
pagal auto isores ir vidaus stovi, sakyciau rida originali, visgi 3l benzino neperka tam, kad vazinet i darba 100km i viena puse. Jei ne turkas pardavejas, tikrai pirkciau sau toki auto. jei turi tikrai aptikima zmogu, kas gali apziuret ir parvezt, arba pats ta ruosies padaryt, tai sakyciau paskubek :D

StandartinėParašytas: 08 Geg 2012, 20:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Dunis rašė:
1. Kaip motorai? Patvarus, negendantys?
2. Kaip pakaba? Brangus ar ne remontas (ir lyginant su kuom, ar net konkreciu sailentbloku ar sarnyru kainu pvz)
3. Kaip greiciu dezes?

1. kaip suprasti negendantys ? ant kiek nujotas tiek ir ges. jei masina tavrkinga tai diesniu bedu nebus, nebent kokios voztuvu gumeles ir tepalo dapilinejimas. gali vanosas barsketi. siaip geri motorai, rekomenduotini, su salyga kad ne triperi lavona perki uz paskutinius. abu motorai faktiskai vienodi, vienas maziau kw kitas daugiau. kuri imti ? kuris sveikesnis... automobilis. kw skirtumas nera mirtinas.

2. pakaba gerai, patvaresne nei audiniu ar kokiu pasratu. nera sudetinga. ar brangu ? jei remontuosi originaliom dalim tai taip, labai brangu, vien sarnyras koks apie 600lt, bet pakeiti ir uzmirsti. jei ne originaliom dalim (o ypac kolhozna restauracija) tai ne, tikrai nebrangu. pvz savajam 528am i vaziuokle 5 metus nelindau, viskas originaliai sudeta buvo.

3. gerai. ziurek pirmo punkto momentus.

StandartinėParašytas: 08 Geg 2012, 23:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Stoktonas rašė:
Pridėsiu vieną pastebėjimą perkantiems E39, kurio šioj temoj neužtikau. Jei jūsų ūgis daugiau nei 1,90m du kartus pagalvokite prieš pirkdami E39 su stoglangiu. Aš kažkaip į tai neatkreipiau dėmesio, bet pasirodo jų lubos yra pažemintos kokiais 4-5cm lyginant su mašina be stoglangio. Na reikia vietos matyt tam visam mechanizmui gražiai pasislėpti ir visa tai lemia, kad aš, norėdamas galva neliesti lubų, sedynę laikau žemiausioj įmanomoj padėty. Tolimesnėj kelionėj ne pati patogiausia sėdėsena. Nebandžiau su tom komfortinėm sėdynėm, gal ten kaip nors kitaip.
Ir dar - man tikrai didelis pliusas tamsėjantys veidrodėliai. Na tikrai smagu kai pralenki naktį kokią fūrą magistralėj ir nerekia nusukinėt galvos nuo veidrodžių. Čia lyg irgi niekas per daug neakcentavo, o gal man pačiam pro akis praėjo, bet tai tikrai navarotas. Man naudingesnis nei tarkim kokios elektrinės sėdynės ar tas pats stoglangis (šitą netgi minusu pavadinčiau savo atveju).

Tai atlosa atsilenk daugiau ir nereiks lubu bruzint, jai sedynes paprastos isidek elektra valdomas, tiksliau susireguliuoja, sutinku kad E39 salone nera itin daug vietos, bet bent jau vairuotojo kedej manau ir Sabonis patogiai isitaisytu.

StandartinėParašytas: 09 Geg 2012, 08:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.03.25
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 Touring, 530 D, 00' cosmosschwarz metallic
Xolen rašė:
Tai atlosa atsilenk daugiau ir nereiks lubu bruzint, jai sedynes paprastos isidek elektra valdomas, tiksliau susireguliuoja, sutinku kad E39 salone nera itin daug vietos, bet bent jau vairuotojo kedej manau ir Sabonis patogiai isitaisytu.

labai sutinku ir labai zinau apie ka Stoktonas sneka .. nuleidus sedyne ir atlenkus atlosa uz manes telpa tik bonkes grubiai snekant. uz keleivio sedynes gale vaiko kedute. zodziu turiu dvivieti seimynini universala. mersas buvo truputi protingiau pagamintas nes priekines sedynes turejo idubimus kojoms gale sedintiems. idomu kaip buvo su sustresniais kokiais bnv salionais. gal irgi yra kazkas panasaus?

StandartinėParašytas: 09 Geg 2012, 09:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
mano ugis iki nesiekia 190, tai abu variantai tinka :D bet pastebejimas geras.
tamsejantys veidrodeliai gerai, kol ju nepasiskolina kas nors :D
pats nelabai parsivarysiu. toli nuo kelto. o pazystamu nelabai taip pat yra tuo uzsiimanciu, yra tik is JAV kas varo auto... uzejus i dylerio saita prie kontaktu "igaliotas asmuo" Tsakiridis Stilianos, i vokieti nelabai panasu... :)
http://home.mobile.de/TS_AUTOMOBILE#imprint

StandartinėParašytas: 09 Geg 2012, 10:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.14
Automobiliai:
-
Xolen rašė:

Pirkau E39 iš bičo, kuris buvo iš pažiūros >190cm. Mano ūgis 183, žmona kažkas ~160. Abiem patogu sėdėt, tas bachuriukas irgi mačiau gana patogiai sėdėjo.... Kas nustebino, kad sėdynės nesunkiai išsireguliuoja ir mažo ūgio žmonėm.
Prieš E39 matavomės "Audzi C-4" - tai žmona nesiekė normaliai pedalų, kiek sėdynę bereguliavom, man kažkodėl irgi reikėjo gerokai sėdynę pasivaryt į priekį :mrgreen:

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 12:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
gal kas koki zmogu parekomenduoti gali, kas galetu nuvaziuoti i vokiecius apziureti ir parvezti auto?

beje, uzmaciau cia kita auto is svedu, bet uzkliuvo vienas dalykas ju info sistemoj - Number of owners: 12. cia taip imanoma?

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 12:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.03.10
Amžius:
40
Automobiliai:
Ex... E39 528I
Ex... E39 525I
Ex....E39 530IA
E39 530D 225Ag 490NM
Nikas:
Nikas
skaitau sia tema ir toks ispudis susidaro, kad sis modelis pats geriausias, viena minusiuka turi, kad nera ventiliuojamu kedziu 8) seip el.kedes labai gerai, vairuodamas gali pasireguliuoti kaip nori. su mechniniu valdymu, vairuojant pradesi reguliuoti gali nuo kelio nusireguliuoti.

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 20:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
mano ugis lygiai 2m esu vazinejes su bmw E30, E36, E46, E39, E38, e65.. ir galiu pasakyti kad visi jie mazi man :) kad ta sedyne nusileidzia ir atsistumia visiskai negelbeja, atsiranda kitu nepatogumu. vazinejau dar su keliais minivenais tai kaip diena ir naktis skirtumas, vien del to kad aukstai sedyne, taip gali keliauti kur nori. bet nafi.. man tas minivenas :D idomu kaip pas koki x3 reikalai, reiks kada is pencijos nusipirkti :)

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 20:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.06.20
Amžius:
39
Automobiliai:
E30 318 87' coupe ex,
E36 320 94' coupe ex,
E39 525D 01'
nu nzn, mano irgi be keliu cm 2m. turejau ir E30 ir E36 ir va E39, i visus puikiai telpu ir malonu, patogu vazinet :wink:

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 21:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
E30 "malonu" zodzio net negali buti :D tik ne aukstiems ar labai stambiems, o vaziuoti gali ir su golfu sesiese ar daugiau. esme ar pilnai patogiai jautiesi, nekalbu apie keleivius uz tavo nugaros, jeigu ju yra tai tavo kelione kancios.

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 21:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.06.20
Amžius:
39
Automobiliai:
E30 318 87' coupe ex,
E36 320 94' coupe ex,
E39 525D 01'
apie keleivius aisku nesneku, o siaip smagus daigtas buvo :wink:

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 22:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Germany rašė:
mano ugis lygiai 2m esu vazinejes su bmw E30, E36, E46, E39, E38, e65.. ir galiu pasakyti kad visi jie mazi man :) kad ta sedyne nusileidzia ir atsistumia visiskai negelbeja, atsiranda kitu nepatogumu. vazinejau dar su keliais minivenais tai kaip diena ir naktis skirtumas, vien del to kad aukstai sedyne, taip gali keliauti kur nori. bet nafi.. man tas minivenas :D idomu kaip pas koki x3 reikalai, reiks kada is pencijos nusipirkti :)

tau reikia tada x5o, ten tilpsi. x3ias laba ismagi masina, ypac tas naujausias, teko vazineti, bet zinok vietos panasiai kaip kokiam E39/38, nedaugiau tikrai, tiek kad lubos auksciau. taip kad geriau is pensijos x5a, ten tilpsi greiciausiai. as pats 187 kazkur, tai visur telpu normaliai isskirus troikes.

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 22:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.25
Amžius:
37
Automobiliai:
E65 730d M57N
E60 530d M57N
Opel Astra H TwinTop
Kawasaki zx12r
Suzuki SV650
E39 540i M62 manual (ex)
E34 530i M60 manual (ex)
Yamaha YZF-R1 98m. (ex)
Stoktonas rašė:
Pridėsiu vieną pastebėjimą perkantiems E39, kurio šioj temoj neužtikau. Jei jūsų ūgis daugiau nei 1,90m du kartus pagalvokite prieš pirkdami E39 su stoglangiu. Aš kažkaip į tai neatkreipiau dėmesio, bet pasirodo jų lubos yra pažemintos kokiais 4-5cm lyginant su mašina be stoglangio. Na reikia vietos matyt tam visam mechanizmui gražiai pasislėpti ir visa tai lemia, kad aš, norėdamas galva neliesti lubų, sedynę laikau žemiausioj įmanomoj padėty. Tolimesnėj kelionėj ne pati patogiausia sėdėsena. Nebandžiau su tom komfortinėm sėdynėm, gal ten kaip nors kitaip.
Ir dar - man tikrai didelis pliusas tamsėjantys veidrodėliai. Na tikrai smagu kai pralenki naktį kokią fūrą magistralėj ir nerekia nusukinėt galvos nuo veidrodžių. Čia lyg irgi niekas per daug neakcentavo, o gal man pačiam pro akis praėjo, bet tai tikrai navarotas. Man naudingesnis nei tarkim kokios elektrinės sėdynės ar tas pats stoglangis (šitą netgi minusu pavadinčiau savo atveju).

Gan keista, tai girdėt..gal pas tave sėdynė nenusileižia iki galo dėl kažkokių tai priežasčių? :roll:
Nes aš pats esu 198cm, ir mano E39'tas su liuku, bet dėl vietos salone tikrai nesiskundžiu. Realiai sėdynė net ne pačioje žemiausioje padėtyje (beveik, bet dar yra kur paleist koki cm), na virš galvos iki lubų gal kumštis ir nelenda, kaip rekomenduojama, bet tikrai lubos nekliūna, toli gražu.
Beje, pas mane komfortinis salonas, nors nemanau, kad dėl to sėdynė leidžiasi žemiau, nei paprastame.

Taigi dėl žemų lubų, tikrai negalėčiau skųstis, bet va dėl trumpo salono, tai kyla nepatogumų. Kaip ir minėjau, nemažas užaugau, tai ir sėdynę tenka palygint toli atsistumt, bet jau vien kad galėtų atsisėst keleivis gale, man reikia šiek tiek prisitraukt sėdyne, jau nekalbant apie patogią sėdėseną už manęs. Taip kad, patogiai įsitaisius priekinėje sėdyne, gale vietos praktiškai nebelieka.
Tiek E34'tame tiek E39'tame situacija analogiška. Matyt, visiems patogu būtų keliaut nebent 7er long'e (nors neteko tokio išbandyt) :D

StandartinėParašytas: 10 Geg 2012, 22:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.11.27
Amžius:
37
Automobiliai:
E46
nu stumiat cia ant treciuku bet pvz E46 98 metu as atsistumiu iki galo ir nusileidziu max, o 02 metu jau tenka pakilt ir prisitraukt, o pats as 182 :) tai kodel ne vienodai nezinau...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 4155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 277  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery