Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 09:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 12:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
PrakalejaS rašė:
taigi nebutinai reikia is Krastos imti, svarbiausia, kad butu zinomos firmos, pvz Bosch ar pan.

tai kiek pamenu, kad tanagroje buvo 200Lt su viršum tuo momentu, o krastoje akcija tipo, todėl po 160Lt pardavinėjo :)
šiaip taisyklingai man regis kalbant, tai jos uždegimo ritėmis vadinasi.

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 13:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
o tai kaip susitvarkei? ka keitei?
all set rašė:
nu tai pas mane gi tas pat panasiai buvo, del ko cia putojau per visa foruma :) siaip audrius sake, kad kompas lyg kazka laiduose rode negero. nes lambda veikia normaliai, kai prijunge prie kompo. nu man tik tiek, kad retai tas pasireiskia reikalas: tipo uzkuriu masina viskas zjb dirba pasyla. pravaziuoju dar kazkur. isjungiu (kartais to net nereikiia) vel uzvedu. tada musu pirma ssaiba, ir tik gazo, o toks jausmas kad spaudi spaudziu ir apsukos krenta, dusta. isminu sankaba, pragazuoju, toks jausmas kazkas prasimusa (arba dar karta pabandzius vaziuoti vel dust pradeda) ir pragazavus iki kokiu 4-5k apsuku, vel normaliai viskas atrodo pradeda veikt. stovint pries tokius dalykus, apsukos 500 ir maziau laikosi, ir variklis taip nelygiai dirba ir pradeda drebet: br br br br, o kai pramusa ten kur kazkas vel normaliai :))

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 13:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
PrakalejaS rašė:
o tai kaip susitvarkei? ka keitei?

nieko kol kas. su audrium taremes kad balandzio pabaigoj atvarysiu masina, kad ta problema issprest. galvoju ieskotis pilnos pravodkes iki lambdos. nes pas mane ji nutrukus prie tos vietos kur isukama lambda. tai arba ta bandysiu keist, o jei ne, tai gal audrius ka nors suras tuose laiduose. tfu tfu tfu dabar stirpiai nekamuoja manes ta beda, bo kai buvo gliukai tai rydavo po 30ltr, tai keikdavausi, kad ne 750 bmw pirkau :D

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 17:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.12
Amžius:
107
Automobiliai:
E46 tou 330d M57 01'
all set rašė:
nu tai pas mane gi tas pat panasiai buvo, del ko cia putojau per visa foruma :) siaip audrius sake, kad kompas lyg kazka laiduose rode negero. nes lambda veikia normaliai, kai prijunge prie kompo. nu man tik tiek, kad retai tas pasireiskia reikalas: tipo uzkuriu masina viskas zjb dirba pasyla. pravaziuoju dar kazkur. isjungiu (kartais to net nereikiia) vel uzvedu. tada musu pirma ssaiba, ir tik gazo, o toks jausmas kad spaudi spaudziu ir apsukos krenta, dusta. isminu sankaba, pragazuoju, toks jausmas kazkas prasimusa (arba dar karta pabandzius vaziuoti vel dust pradeda) ir pragazavus iki kokiu 4-5k apsuku, vel normaliai viskas atrodo pradeda veikt. stovint pries tokius dalykus, apsukos 500 ir maziau laikosi, ir variklis taip nelygiai dirba ir pradeda drebet: br br br br, o kai pramusa ten kur kazkas vel normaliai :))

Pas mane irgi viskas tas pats, bet tikrinau ant kompo mainyte tai viskas ciki, tai net nzn kas ten yra :( Bet va pastebejau toki dalyka kad taip nutinka kai buna dregnas oras :oops:

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 21:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
jo... sake su sitokiais reikalais IS'as garsus :-( o dar lengvesnis sprendimas - pajungi prie kompo, rodo LZ klaida, tada yra 3 sprendimai ir viska issiaiskini... nu cia short version by Audrius :-) nu nieka, kaip nors issiaiskinsiu ir parasysiu kame problema. Rudeni budavo tik palyja ir shakes, isdziusta - vel normaliai... dabar visa laika :shock:
shapasox rašė:
Pas mane irgi viskas tas pats, bet tikrinau ant kompo mainyte tai viskas ciki, tai net nzn kas ten yra :( Bet va pastebejau toki dalyka kad taip nutinka kai buna dregnas oras :oops:

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 23:23 

man 2 kartus tokios bedos buvo del apsuku sokinejimo. abiem atvejais LZ buvo kaltas :evil:

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 00:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
shapasox rašė:

nu man pagrinde ir buvo orams keiciantis. as tai kazkaip kai nespecas, bet is bendro isprusimo diagnozuociau kazka su laidais negero. kazkur prakirmyja, gauna dregmes ir grybauja. durniausia, kad nuo tokiu bajeriu gali LZ pareiti.

StandartinėParašytas: 30 Bal 2006, 21:23 

na radot problema? pas mane ir puliuot pradejo :x kuriasi be problemu, pries pora dienu krito apsukos(akseleratoriaus nuspaudimas pramusha), vakar viskas normaliai dirbo apie 100km. pravaziavau, shiandien vel is ryto lyg ir normaliai, po pietu vel dust pradejo... :?:

StandartinėParašytas: 30 Bal 2006, 22:20 

o tai ka tos babinos duoda?! :oops:

StandartinėParašytas: 30 Bal 2006, 22:22 

tai gal ir pas mane tos babinos blogos? :shock:
nu nzn pas mane irgi kazkaip nu taip patrukcioja uzvedant...aa ???

StandartinėParašytas: 30 Bal 2006, 23:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
tomoshius rašė:
na radot problema? pas mane ir puliuot pradejo :x kuriasi be problemu, pries pora dienu krito apsukos(akseleratoriaus nuspaudimas pramusha), vakar viskas normaliai dirbo apie 100km. pravaziavau, shiandien vel is ryto lyg ir normaliai, po pietu vel dust pradejo... :?:

neieskojau, nes dingo, kartu su istirpusiais sniegais. tiesa kai buvo kazkada cia dregniau, truputi supuliavo ir vel dingo. Prakalejas sake, ten kontaktus lambda zondo pravale su WD, bet as kol kas dar neturejau galimybes palysti po masina.

StandartinėParašytas: 30 Bal 2006, 23:52 

ma buvo lygiai tas pats. buvo pramustas lemda zondo korpusas.

StandartinėParašytas: 17 Kov 2013, 20:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.21
Amžius:
36
Automobiliai:
E36
Sveiki ar jum pavyko pataisyt savo bmw kad nekristu apsukos ir nedrebetu kas cia kaltas is tiesu nes pas visus ta pati problema ...
ačiū...

StandartinėParašytas: 22 Kov 2013, 22:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.04.06
Amžius:
33
Automobiliai:
E36 325 TD m51 92
ex E36 318i m40 92
ex E36 325 TD m51 94
jei problema dregnu oru tai faktas kad problema laiduose :) nuo apacios pradet tikrint reikia, pamatysi gal kokius nukepusius prie duslintuvo ar siaip prasitrynusius. izoliuosi ir problemos nebeliks..

StandartinėParašytas: 25 Kov 2013, 21:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.21
Amžius:
36
Automobiliai:
E36
dekojam kai atsils lysim po kapotu...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery