Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Gru 2024, 08:51

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 163 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Vas 2012, 02:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.31
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320D '99
Nikas:
pliusas1
man tik kilo tokia mintis ar negalima vietoj audio bloko ideti paprasto maga, nes kiek ziuriu tai ju jungtys identiskos, del to kyla itarimas kad abu turetu valdytis per I-BUS protokola (pvz paprastas magas gauna komandas is multifunkcinio vairo, o audio blokas is monitorio ir/arba multifunkcinio vairo). Dar per google ziurinejaus pin out'us - tai jie identiski.. Tik sia informacija negaliu 100% pasitiket.. Butu idomu ismeginti kazkur toki varianta ;) nes audio bloku kainos kur kas didesnes nei magu ;)

StandartinėParašytas: 29 Vas 2012, 09:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Automobiliai:
BMW
E46 328ci;
E24 635csi;
pliusas1 rašė:
man tik kilo tokia mintis ar negalima vietoj audio bloko ideti paprasto maga, nes kiek ziuriu tai ju jungtys identiskos, del to kyla itarimas kad abu turetu valdytis per I-BUS protokola (pvz paprastas magas gauna komandas is multifunkcinio vairo, o audio blokas is monitorio ir/arba multifunkcinio vairo). Dar per google ziurinejaus pin out'us - tai jie identiski.. Tik sia informacija negaliu 100% pasitiket.. Butu idomu ismeginti kazkur toki varianta ;) nes audio bloku kainos kur kas didesnes nei magu ;)

man ir tokia mintis buvo toptelejus

seip viena dalyka tai tikrai isbandziau garso blokas groja ir isvis be monitoriaus :)

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 23:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.02.29
Automobiliai:
E46
pas mane i maga ateina viena belyna fyske o i telika (16:9) ateina dar viena balta fyske. is kur man ja atsivest ?

StandartinėParašytas: 02 Kov 2012, 01:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.21
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 523iA 1998 Shadowline
E39 530d 2002 Shadowline
Nikas:
m0rpheus
Sveiki kolegos elektrikai :)
Pradėsiu nuo to, kad pas mane yra monitorius 16:9. Bagažinei tik cd keitiklis ir navigacinis kompas. Norėčiau pasijungti koki grotuvą ar DAB tiuneri, kad rodytu tv ir koki koncertuką, :) Tai ir iškilo šokių tokių klausimų:

1. Man reikia tv bloko, kad ji pajungti (DAB tiuneri), aš jį tarkim jau turiu, ir laida nuo to tv bloko reikės vesti iki pat monitoriaus ar jis kur nors kitur jungiasi? gal galima plačiau ? (Pas mane bagažinėje nėra jokiu mėlinų ir baltu fyskučių) ir iš kur jas butu galima gauti visas?.
2. Čia skaičiau jog turi būti ir antenos kažkokios tam tv blokui, o jeigu tu antenų nebūtų ? visgi butu pajungtas DAB tiuneris, jis turi savo antenas atskiras, ar rodytu ? ar visgi būtinos tos originalios antenos ?
3. Apie kokia čia stebuklinga dėžutę eina kalba, dėl kurios nereikia tv bloko, bet jos kaina praktiškai tokia pat kaip tv bloko ? gal plačiau galima?

Atsiprašau jeigu įkyrėsiu su tais pačiais nuobodžiais klausimais, bet perskaičiau visa tema nuo pirmo iki paskutinio puslapio ir kuo daugiau skaitau, tuo man labiau sukas galva ir viskas painiojasi. Apskritai tuose laiduose ir schemose nifiga aš nesigaudau. :oops: Būkit žmonės nepagailėkit truputį savo laiko ir parašykit viską kaip ir kas :)

Iš anksto dėkoju už supratingumą ir atsakymus. :)

StandartinėParašytas: 06 Kov 2012, 12:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.01
Amžius:
36
Automobiliai:
Ex - E46 318ci
E46 330D
m0rpheus rašė:
Sveiki kolegos elektrikai :)
Pradėsiu nuo to, kad pas mane yra monitorius 16:9. Bagažinei tik cd keitiklis ir navigacinis kompas. Norėčiau pasijungti koki grotuvą ar DAB tiuneri, kad rodytu tv ir koki koncertuką, :) Tai ir iškilo šokių tokių klausimų:

1. Man reikia tv bloko, kad ji pajungti (DAB tiuneri), aš jį tarkim jau turiu, ir laida nuo to tv bloko reikės vesti iki pat monitoriaus ar jis kur nors kitur jungiasi? gal galima plačiau ? (Pas mane bagažinėje nėra jokiu mėlinų ir baltu fyskučių) ir iš kur jas butu galima gauti visas?.
2. Čia skaičiau jog turi būti ir antenos kažkokios tam tv blokui, o jeigu tu antenų nebūtų ? visgi butu pajungtas DAB tiuneris, jis turi savo antenas atskiras, ar rodytu ? ar visgi būtinos tos originalios antenos ?
3. Apie kokia čia stebuklinga dėžutę eina kalba, dėl kurios nereikia tv bloko, bet jos kaina praktiškai tokia pat kaip tv bloko ? gal plačiau galima?

Atsiprašau jeigu įkyrėsiu su tais pačiais nuobodžiais klausimais, bet perskaičiau visa tema nuo pirmo iki paskutinio puslapio ir kuo daugiau skaitau, tuo man labiau sukas galva ir viskas painiojasi. Apskritai tuose laiduose ir schemose nifiga aš nesigaudau. :oops: Būkit žmonės nepagailėkit truputį savo laiko ir parašykit viską kaip ir kas :)

Iš anksto dėkoju už supratingumą ir atsakymus. :)
As kiek suprantu tau nereikia Tv bloko, kad pajungti ta DAB tuneri, o reikia video bloko, kad prie jo galetum pajungti ar tai ta tuneri ar dvd koki grotuva, jei klystu kolegos pataisys.

StandartinėParašytas: 06 Kov 2012, 21:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.21
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 523iA 1998 Shadowline
E39 530d 2002 Shadowline
Nikas:
m0rpheus
o tai video blokas ir tv blokas ne vienas ir tas pats? :-k bent jau ebay kai ieskai atskirai video bloko ir tv bloko ismeta viena ir ta pati

StandartinėParašytas: 06 Kov 2012, 22:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Automobiliai:
BMW
E46 328ci;
E24 635csi;
kilinskas rašė:
pas mane i maga ateina viena belyna fyske o i telika (16:9) ateina dar viena balta fyske. is kur man ja atsivest ?

tai tau pasiseke, pas tave yra garso blokas jau

tereikia dasivest lygtai sesis laidus nuo navigacijos bloko, beja navigacijos bloka irgi reiks keist

StandartinėParašytas: 10 Geg 2014, 20:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.03.09
Automobiliai:
E92 M Sport
sveiki, pas mane iskilo tokia problema, pirkau auto kurioje buvo originali 16:9 bet ja zmogus buvo pardaves, tas dzin nes man kaina tiko ir be navi, db nusipirkau kita toki pat bmw sakau issilupsiu navi ir susidesiu I saviski auto bet niekur nerandu vaizdo bloko, visa bagazine isdraskiau, po visais kilimais isziurejau, bet niekur neradau, susidejau I saviski navi bloka MK3 garso bloka ir monitoriu, garsas yra bet vaizdo near, ekrano apsvietimas matosi kad issijungia bet nieko nerodo, sujungus viska i ta pati bmw is kurio islupiau vaizdas yra ir garsas yra, kame cia problema? ačiū uz atsakymus

StandartinėParašytas: 11 Geg 2014, 10:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Automobiliai:
BMW
E46 328ci;
E24 635csi;
gcs740 rašė:
sveiki, pas mane iskilo tokia problema, pirkau auto kurioje buvo originali 16:9 bet ja zmogus buvo pardaves, tas dzin nes man kaina tiko ir be navi, db nusipirkau kita toki pat bmw sakau issilupsiu navi ir susidesiu I saviski auto bet niekur nerandu vaizdo bloko, visa bagazine isdraskiau, po visais kilimais isziurejau, bet niekur neradau, susidejau I saviski navi bloka MK3 garso bloka ir monitoriu, garsas yra bet vaizdo near, ekrano apsvietimas matosi kad issijungia bet nieko nerodo, sujungus viska i ta pati bmw is kurio islupiau vaizdas yra ir garsas yra, kame cia problema? ačiū uz atsakymus

vaizdo bloko kaip tokio isvis ners, vaizda duoda arba navigacijos blokas arba tv blokas jei jis yra.

sudejus viska reik palaukst kaskiek laiko, iskart nerodo, bet manau jau irtaip tai supratai.

StandartinėParašytas: 11 Geg 2014, 13:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.03.09
Automobiliai:
E92 M Sport
tai va ir as prasimusiau per kebulo numeri kad pas mane turejo but tv funkcija tai matyt tas blokas yra kaip papildoma funkcija, pabandysiu ilgiau palikt ijungta ir pasivazinet gal netycia prades rodit, nes kitaip tai tikrai negalejau sujungt fiskiu, kolkas dekuj uz atsakyma ;)

StandartinėParašytas: 11 Geg 2014, 16:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.10.31
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320D '99
Nikas:
pliusas1
gcs740 rašė:
tai va ir as prasimusiau per kebulo numeri kad pas mane turejo but tv funkcija tai matyt tas blokas yra kaip papildoma funkcija, pabandysiu ilgiau palikt ijungta ir pasivazinet gal netycia prades rodit, nes kitaip tai tikrai negalejau sujungt fiskiu, kolkas dekuj uz atsakyma ;)

rodyt turi pradet iskart. Jei pas tave buvo originaliai su tv tuneriu sistema, tai turetu but dabar pas tave like dvi fiskes nepajungtos melina ir balta. Tau reiktu melina fiske prijungt prie navi bloko (reik atjungt senaja melyna ir pajungt melyna nuo tv tunerio) ir viskas veiks.

StandartinėParašytas: 11 Geg 2014, 21:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.03.09
Automobiliai:
E92 M Sport
pliusas1 rašė:
rodyt turi pradet iskart. Jei pas tave buvo originaliai su tv tuneriu sistema, tai turetu but dabar pas tave like dvi fiskes nepajungtos melina ir balta. Tau reiktu melina fiske prijungt prie navi bloko (reik atjungt senaja melyna ir pajungt melyna nuo tv tunerio) ir viskas veiks.

didelis tau dekuj, viskas veikia ;)

StandartinėParašytas: 13 Rgp 2014, 00:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.12.04
Amžius:
33
Automobiliai:
E30 328i LSD, E30 325i M50 LSD, E30 324d, E28 520i
pora klausimu cia tokiu. siuo metu masinoj yra CD grotuvas, hifi garso aparatura ir cd changeris. Norint det didiji TV kaip minimum reikia ekrano ir navi bloko tik dabar klausimas ar pas mane esantis stiprintuvas tiks ar reikalingas dar kazkoks kitas garso blokas? ir kaip su radija, kiek ziurinejau jos irgi atskiras blokas yra? :) p.s. gal kas nujauciat nuo ko sitie laidai? palikti bagazinej, toj pusej kur visi blokai stovi, supakuoti orginaliai. tik idomu kas prie ju jungtis turetu :) p.p.s jei kas turit laidyna pardavimui i PM :)

Prikabinti failai:
WP_20140812_18_24_41_Pro.jpg
WP_20140812_18_24_41_Pro.jpg [ 80.58 KiB | Peržiūrėta 7721 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 13 Rgp 2014, 02:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Garso blokas reikalingas jame ir radija. Laidai tie berods vieni cd keitiklio kiti telefono bloko

StandartinėParašytas: 13 Rgp 2014, 08:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.12.04
Amžius:
33
Automobiliai:
E30 328i LSD, E30 325i M50 LSD, E30 324d, E28 520i
Aaa va apie telefona nepagalvojau, greiciausiai jo ir bus :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 163 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery