Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Gru 2024, 02:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Šioje srityje renkama informacija apie įvairius servisus ir jokios diskusijos nevyksta. Galimi tik teigiami arba neigiami atsiliepimai apie servisų darbą. Pranešimai atsiranda tik gavę moderatoriaus patvirtinimą.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 248 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Sau 2012, 18:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.04.26
Forumo zmogus nicku Mizantropas nera patikimas.Susitarem,kad as jam parvesiu E39 buferi pilna facelift ir butent juoda,nes jis iesko butent juodo.Parveziau pilna buferi is lenkijos su balkiu,priesrukiniais,moldingais ir t.t.Susitarem kad vakar vakare paims,vakare skambina sako siandien nespeju,atsirado reikalu ir panaisiai,atidedam ant ryt.Sakau ok,siandien vel jokiu ziniu,galvoju paskambinsiu pats..Pirma karta nekele,perskambinau uz pusvalandzio ir pakele,sako jau nebereik,nusipirkau kita...
Aisku nieko tokio,nupirks ta buferi,tik va kad nervuoja,kuiciausi ieskojau as ten butent to juodo buferio,o cia paime ir kita nusipirko.Nors buvom sutare kad tikrai bus,tik neaisku ar juodas,o jis sake ok palauksiu.

StandartinėParašytas: 27 Vas 2012, 22:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Bukite atsargus su Evelku siaures miestelyje Vilniuje. Sugadino padanga, idejo stikla nepakeite plastikinio remelio, kuris dabar baisiai atrodo ir atsifutbolino nuo perdarymo, neva gerai nepadarys. Pirma karta girdejau toki pasiteisinima :) Manau, kad Evelkas tuom viska ir pasake apie savo kompetencija. Jeigu jau atiduodat masina pas juos, isstudijuokite visa procesa kad padeti ir prakontroliuoti nes jie labai savimi nepasitiki :lol: Daugiau ten nevaziuosiu.

StandartinėParašytas: 28 Vas 2012, 09:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.01.14
Automobiliai:
-
Sauberis rašė:
Bukite atsargus su Evelku siaures miestelyje Vilniuje.

Man Kauno evelkas neatrase i tris uzklausas dl priekinio stiklo bmw. irgi geri.

StandartinėParašytas: 28 Vas 2012, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.10.09
Automobiliai:
E39 525tds e39525D
Andrej300 rašė:
Teko pirkti ne vienoj Vilniaus Tanagra parduotuvej, bet kiek kartu Ukmerges. g. Tanagroj pirkau, pastoviai bedos. Visu pirma beveik visi pardavejai - chamai, nebent busi "savas", tada aptarnaus normaliai. Atsisako paaiskint del ko nepadaro nuolaidos su kortele, nes akivaizdziai ju kalte buvo. Serviso paslaugos nekokybiskos, nepripazysta gedimu, kuriuos jie padaro palikus masina taisymui. Apgavo atiduodant graza ! (zinoma turejau buti atidesnis) :oops:

matyt pas juos visur tokie pardavejai mrj ir nuvazuoju i tonagra sakau man reik voztuvo agr bmw525d kaip kiti dar vadina termostato 1 laipsnio pazejo sako pas 2.5D nera jo tik pas 3.0 skau nu pas mane yra kiek tas 3.0 kainuoja ? sako nzn nes pas tave nera :) nu ka nusimu plasmasini ta variklio dangti vazuoju kita diena vel i tanagra sakau na einam parodysiu kad yra :) atsivedu ji sakau va sito man reik :) nueina prie kompo nera sako skau gal uzsisakyt galima? kokia butu kaina ? sako ne nes nera pas mus kompe rodo kad pas tave jo nera :)))

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 18:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
desiu ir as i ju langus akmeni. klp tanagra. jau ir anksciau buvo niuansu, po kuriu nebepirkdavau ten nieko, jei galima kitur nusipirkt ir jei kazka perku, tai tik su detales kodu, bet - nuvaziavau i bosch zvakiu mamuko guzui, sako neturi vietoj, bet tanagra turi ir dar paminejo kad reikia +12 (ar panasiai) zvakiu. nueinu i tanagra, pasakiau masina, tas knisa kataloga, sakau bosch'as sake, kad +12 reikia, sako ne, cia raso +xx (daugiau nei 12). paprasiu patikslinti dar karta patikrino ir patikino, kad tikrai tokiu reikia. zodziu idejus zvakes, trauka sumazejo, net mama tai pastebejo (1.0 automatas). nuvezus zvakes atgal, buvo daug gincu, o gavos taip, kad nieko jie nezino, nieko jie negirdejo, kokiu prasiau tokias dave ir ciuosk is cia :) geras biznis parduoti bet ka, svarbu litus gauti.

ir dar apie servisa, cia straipsniukas buvo anksciau, kaip tanagros serviso vadas sudauze snoro liuto "spider" :D "koja nuslydo" kaip sakant nuo pardavejo iki vadovu ir nuo klp iki vln ten grybu kontora :)

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 22:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.10.09
Automobiliai:
E39 525tds e39525D
dar vieni sudarankiai marijampolej yra tokia sipra auto andriukaicio teko susidurti tai sudarankiu sudarankiai 2 kart sparna daze spalvos nesugebejo atitaikyt pirma karta kai atidave tipo sutvarkyta masina tai zaktelejau pamates ideta fara nubrozdintu stiklu aprasojus is vidaus atsidarau kapota ten buvo suluzus plasmase kuria turejo pakeisti ji nepakeistaa slanga taip ir palikta isokus rate ir kazkokie garsai nu zodziu nustebau ju kreivom rankom. nuvaziavau pas juos pazadejo sutvarkyt pakeist fara buvau ir draudime lygtai sutarem sutvarkys pazadejo ir fara pakeist naka vazuoju vel pasimt auto nuvazuoju po kapotu plaspase pakeista pagaliau ideta nauja sparnas perdazytas gaila kad sidabrines spalvos nesugeba parinkt tai per sviesi tai per tamsi :) fara klasuiau pakeitet? taip pakeitem matau ka ne velnio ta pati tik daugiau hermetiko aptepliota ir ausim matyt nuo feno apsvilusiom:O isimu fara taip ta pati aplauzytu korpusu :(naka nemoka dirbt sudarankiai esa bet uztai meluot moka ;)hermetiku nagana kad sudarankiai dar ir melagiai po antro remonto priedo dar sparna gavau apraizyta matyt sunkiai tilpo amortizatorius perilgas gal buvo na ka jai karta sudarankis nieko nepadarysi :( baiges kantrybes su jais sakau gerai duokit fara vezuosi pas nepriklausoma eksperta pazesim ar tinkama ji ar nejug tam ir kokybes inspekcija yra tada ponas adriukaitis pasake neduosiu faros ji mano :) buvo kazko labai piktas gal prastai miegojas nzn .tada tekosi kviestis eksperta is draudimo kuris turejo sutvarkyt ir pervest jiem pinigelisu bet ir is draudimo ekspertui fara na;labai patiko sako net neturiu ka pasakyt nu bent butu neaplauzytas korpusas. zodziu sipra auto labai nusivyliau ir nepatarciau ne priesui patiket remonta pas juos .sudarankiu sudarankiai

StandartinėParašytas: 04 Kov 2012, 12:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Sauberis rašė:
Bukite atsargus su Evelku siaures miestelyje Vilniuje. Sugadino padanga, idejo stikla nepakeite plastikinio remelio, kuris dabar baisiai atrodo ir atsifutbolino nuo perdarymo, neva gerai nepadarys. Pirma karta girdejau toki pasiteisinima :) Manau, kad Evelkas tuom viska ir pasake apie savo kompetencija. Jeigu jau atiduodat masina pas juos, isstudijuokite visa procesa kad padeti ir prakontroliuoti nes jie labai savimi nepasitiki :lol: Daugiau ten nevaziuosiu.

Vakar nusprendziau atnaujinti galinius stabdzius tai kas dar paaiskejo - pradure man padanga ir patys tvarke, tai nemokejo normaliai pakelti masinos su domkratu - sulankstytas slenkstis. Luzeriu sutve #-o

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 10:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.30
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 530d M57 touring 03'
Nikas:
miashka
2012 sausio 28 ir 29 dienomis, temperatūrai nukritus žemiau -20 automobilis kūrėsi sunkokai. 30 dieną (pirmadienį) prie -25 neužteko akumuliatoriaus ir teko kurtis nuo donoro. Užsikūrė sunkiai, 2 cilindrai griebė tik po 20-30 sekundžių.
Automobilį tą pačią dieną pažadėjo priimti ir apžiūrėti Autorealybė, Kareivių g. (Vilnius).
Priėmė, visus pageidavimus susirašė, pažadėjo paskambinti antradienį ir informuoti (prašymai suformuluoti tokia tvarka: 1. pakrauti ir patikrinti akumuliatorių; 2. išmatuoti srovės nuotėkį; 3. patikrinti pakaitinimo žvakes).
Trečiadienį, nesulaukęs skambučio, pats paskambinau. Atskambino po 5 min., nes iš pradžių nieko negalėjo pasakyt apie automobilį. Paaiškėjo, kad mano žvakės jau pakeistos, su manim nederino, nes 2 "buvo blogos", bet automobilis neužsiveda. Rytoj patikrins ryte relę ir paskambins. Nepaskambino. Paskambinau vėl pats. Pradėjo burti apie sugedusį kompiuterį, kuris neduoda signalo į relę, ši nesuveikia, pakaitinimo žvakės nesudirba ir auto neužsikuria. Žadėjo gauti iš šroto kitą kompiuterį ir relę ir patestuot. Informavau, kad penktadienį noriu pasiimti automobilį. Užtikrino, kad viskas bus OK. Penktadienį kelis kartus skambinausi, tikino, kad viskas gerai, kompą ir relę pakeitė - viskas kuriasi, vakare bus galima pasiimti, bet jie prieš tai paskambins. Paskambino 18:50 (dirba iki 19) - pasiimti auto be šansų, nes "niekas nelauks, visi nori anksčiau namo". Kadangi dirba ir šeštadienį - ne bėda.
Atvažiavau šeštadienį. Mano automobilis nakvojo garaže (kas iškart sukėlė įtarimų), nors prašiau palikti nakčiai lauke, kad realiai pažiūrėtume, ar kuriasi. Į diskusijas nesileido ("jei auto apvogs - bus daugiau pretenzijų"). Ant keltuvo buvo kitas auto, manasis - po juo. Visi atitirpę purvai "papuošė" automobilio stogą ir kapotą - apie plovimą kalba paprasta - sumokėk ir nuplausim.
Atspausdino atliktų darbų ataskaitą. Be to, kad negalėjo pasakyti žvakių gamintojo ("keitė elektrikas, jis bus tik pirmadienį vakare"), nepaaiškino, kokios ir iš kur "žarnos" po 6Lt ir kt. Pakeistas kompiuteris ir žvakių relė - šrotiniai, nors su manim nederinta. Paprašiau grąžinti detales, išimtas iš mano automobilio. Pradžiai sutiko, po to ieškojo daugiau nei pusvalandį, bandė derėtis, kad gal man jų nereikia, galiausiai surado relę ir kompiuterį. Dar paaiškėjo, kad akumuliatoriaus nepakrovė, nes "nebuvo kada", srovės nuotėkio netikrino, nes "žvakės gi pakeistos ir viskas dabar OK".
Šeštadienį pravažiavau ~500 km, akumuliatorius kažkiek pasikrovė. Pirmadienį, vasario 6d. (prie -19) automobilis užsikūrė tik gerokai pasukus starteriu (akumuliatoriaus šį kartą užteko), vėl 2 cilindrai pradėjo veikti tik po kurio laiko. Mano supratimu, problema nebuvo pašalinta. Nei serviso priįmįjas, nei direktorius nepripažino, kad darbai nepadaryti ir problema nepašalinta. Į kalbas apie pinigų (ar jų dalies) gražinimą nesileido.
O visos istorijos viršūnė - mano automobilyje tebestovi auto gimtasis kompiuteris. Man "grąžino" greičiausiai šrotinį nuo keliais metais senesnio anglo (matosi pagal VIN). Komentaras paprastas - "pakeista viskas, ko reikėjo".
Apie tai, kad paskelbsiu savo nuomonę apie serviso blogą darbą direktorių informavau.

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 22:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.19
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 530d M57 Touring '03 Manual
E39 530d M57 Touring '99 Auto Ex
E34 524td '92 Auto Ex
Nikas:
Saulius
Sneka eitu apie Pasilaiciu mikrorajono,Gabijos gatveje,salia prekybos centro Maxima,esancius pozeminius automobiliu stovejimo garazus.Ten isikure tokia "rimta" firma.Apie juos placiau,ikeliu is kitu temu kelis "posmeliu".Malonaus skaitymo ;)

Ten dirba "elektrikas" toks su E38 730d juodu vazineja.Tai ten aferiuga grynas.Kai buvau ten pas juos pozeminiuose garazuose,atvare e92 320d pakeisti priekini diodiny posuky.Kiek girdejau,naujasis diodinis posukis buvo nupirktas is Krasta Auto uz 300lt su virsum.Vienas keite is seno i nauja,o tas "elektrikas" ta sena jau pasiemes,ziuri kaip cia ka lituot.Sako savo tam sefui,cia dar galima sulituot ir parduot kaip gera.As manau,jog sugedusi detale,turi buti grazinta,aisku pirma paklausus ar ji jam dar reikalinga (automobilio savininkui).Sefas,kaip ir minejo Dobermanas,ziuri i akis ir meluoja.Sakau as jam ar sankaba nauja idejot?nes buvo sutarta nauja ides.Sako jo is krastos,diskas ir diskatorius.Sakau ka tu cia meluoji.Krastoje diskas su diskatoriumi kainuoja tiek,kiek mes cia uz visa darba esam sutare.Tada kilo ytarimas,kad jie cia uzsiima AFEROMIS.Lindau tada jau pats po masina ir ziurejau kiekviena varzteli.Nes meistrai ten du kurie dirbo tai SUDARANKIU SUDARANKIAI.Jiems kaimo tackos neduociau tvarkyti.Dar gi vienas is meistru pareiske,jei dabar sudejus sankaba bus kas nors gerai (dejo jau antra karta),trecia karta nebeardysiu ir nebetvarkysiu.Sakau ponas mielas,imsi ir tvarkysi dar simta kartu jei tik reikes,neuzteks simto,desi du simtus kartu.Tada nuo tu zodziu i mane ziurejo kreivai kol pabaige savo darbus,prie mano auto.
Dar apie ta elektrika.Kazkada skambinau i ta srota,budamas namiereikejo moldingu.Paskambinau tam sefui sakau kiek kainuotu E39 priekinio bamperio 2vnt moldingu ir numerio remelis.Sako pasuk kitu nr,(dave jis kita nr) ir paklausk ar turi.Paskambinau,is balso atpazinau,jog atsiliepe tas "elektrikas".Sakau turit E39 priekinio bamperio moldingu 2vnt faceliftui ir numerio remely.Sako jo turim.1vnt/150lt ir numerio remelis 80lt/vnt.Sakau aisku,ačiū.Skambinu vel tam sefui,sakau o kokia kaina tu moldingu ir numerio remelio.Sefas sako 80lt/vnt moldingai ir 30lt/vnt numerio remelis.Normaliai ka?AFERYSTAI!!!Manau yra ir daug daugiau zmoniu,kurie su jais buvo susidure,tik paprasciausiai sios temos nepaskaito.

As kai nuvariau masina jiems,buvau nuploves.O kai nuvaziavau pasiimti,buvo visa nuciupineta tepaluotais pirstais.Sako jei nori duok 30lt nuplausim.Sakau o kam ja plaut,kas nutiko?sako visa tepaluotais pirstais po remonto nusiciupinejo.As sakau o tai cia mano problema?imkit db savais pinigais ir plaukit.Tai skuduru nuvale ir tiek.Tada pasiemes masina gryzau namo.Praejo kelios dienos,kazko man reikejo is bardacioko pasiimti.Trukt uz rankeneles,o ji atrakinta (nuvariau uzrakintu bardacioku).Sakau ko jie cia galejo lysti i ta bardacioka.Isemiau visa papke ta odine kur servizo knygeles visos stovi,kur viskas apie E39 aprasyta.Knygeles yra baltos spalvos.Tai ju nuciupineta tepaluotais pirstais.Ko jie ten lindo?gal knygutej parasyta kaip kita sankaba ideti PO visu darbu nuvaziavau i "Alga auto",taip pat pasilaiciuose,tik zemynos 13.Paziurejo jie ten man viska.Sako kur cia dejai?sakau gabijos gatvej pozeminiuose garazuose.Sako ale radai kur det,AFERIUGOS ten dirba.Klause kiek mokejau.Atsakiau as jiems,sako mes daug pigiau butume padare ir geriau.Aisku pirma mintis kilusi liko tokia,jog kiekvienas servisas daro sau reklama ir "stuma" ant savu konkurentu,bet ne,jie (Alga auto) tikrai rimtas servisas.Ismano ka daro.Kainos didokos ten bet pasirinkimo yra ir niekas dvejopu kainu nesako kaip pas AFERIUGAS.Dar yra toks Martynas su jais dirba,man nuo jos viskas ir prasidejo.Imetu jo ir to sefo nr,kad nesusidurtumet su jais.

"Sefas" - 868514411.

"Martynas" - 867886067.

"Elektriko" - numeris toks pat kaip ir sefo,tik skiriasi vienas skaicius,tik nepasakysiu kuris dabar.(lygtais trecias skaicius).

Atsargiai su jais!

StandartinėParašytas: 16 Kov 2012, 16:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Idomi kontora www.padanguparduotuve.lt (reali parduotuve berods skroblu gatvej vilniuj). Teko pora kartu turet reikalu. I tinklapi susideje vienas kainas, o kai tik issirenki ir pasiskambini kad nori atvaziuot pasimt tai kaina iskart pasikeicia ir dar dadeda makaronu kad tuoj po savaites dar labiau kokianors proga pabrangs ir cia dar nepabaiga- tipo buk dekingas kad tik tiek pabrango kolkas- o tinklapy kainos visur mazesnes. Suveike jiem sitas bairis perkant ziemines, bet db norejau nupirkt dar vasarines ir vel tas pats- tinklapy kaina 860 lt / vnt, paskambinus pasako kad kaina 900 lt ir ne pigiau. Daugiau nepirksiu :evil:

StandartinėParašytas: 16 Kov 2012, 22:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
48
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
nezinau, kas butent tave supykdino, bet tai daznai pasitaikanti praktika, kad internete prekes pigiau, nei pirksi "grynais" atvaziavus i parduotuve. reikejo per interneta ir apmoketi, tokiu atveju ir kaina neturetu pasikeisti.
pats bandziau pirkti is egzotikos, internetu 375, vietoje 440.
klausiau kokios padangos (pagaminimo data ir vieta) - padangos gali paziureti parduotuveje, kokios ten yra, tokias ir atvesim.
kodel tada toks kainu skirtumas: o kainu skirtuma tik taip ir argumentavo, kad neva internete pigiau.
vistiek nepirkau, per senos uz tokia kaina.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2012, 20:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
Vilnius - Verkių g 50 - PROFITI - panasu kad cia negalima ne tik kad tepalu keistis bet ir suvedimo darytis . mano E46 priekiniu amortiku atramas sugadino isleuze fiksatorius kurie fiksuojasi i stakana kad amortikas teisingai stovetu...
girdziu kad ten kazka snabzdasi dviese bet kadangi nesu cekavas tai lelindau i akis o laukiau atokiau ir leidau dirbti. galu gale gavosi taip kad suvedimo normaliai nepadare (ziurint pagal atspausdinta lapa), galiniai ratai tai isvis buvo nenatsukti nes ale galejo luzti (na tikiu cia) ir rezultate suvedimas bybiskas ir paeme 70lt.. kad nulauzti fiksatoriukai tai pastebejau tik nuvaziaves namo... ziauriai supykes buvau..

StandartinėParašytas: 01 Bal 2012, 20:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.10.09
Amžius:
37
Automobiliai:
E60, 530d, 160kw, 2003m, mechanika
ERL530 rašė:
Sneka eitu apie Pasilaiciu mikrorajono,Gabijos gatveje,salia prekybos centro Maxima,esancius pozeminius automobiliu stovejimo garazus.Ten isikure tokia "rimta" firma.Apie juos placiau,ikeliu is kitu temu kelis "posmeliu".Malonaus skaitymo ;)

Ten dirba "elektrikas" toks su E38 730d juodu vazineja.Tai ten aferiuga grynas.Kai buvau ten pas juos pozeminiuose garazuose,atvare e92 320d pakeisti priekini diodiny posuky.Kiek girdejau,naujasis diodinis posukis buvo nupirktas is Krasta Auto uz 300lt su virsum.Vienas keite is seno i nauja,o tas "elektrikas" ta sena jau pasiemes,ziuri kaip cia ka lituot.Sako savo tam sefui,cia dar galima sulituot ir parduot kaip gera.As manau,jog sugedusi detale,turi buti grazinta,aisku pirma paklausus ar ji jam dar reikalinga (automobilio savininkui).Sefas,kaip ir minejo Dobermanas,ziuri i akis ir meluoja.Sakau as jam ar sankaba nauja idejot?nes buvo sutarta nauja ides.Sako jo is krastos,diskas ir diskatorius.Sakau ka tu cia meluoji.Krastoje diskas su diskatoriumi kainuoja tiek,kiek mes cia uz visa darba esam sutare.Tada kilo ytarimas,kad jie cia uzsiima AFEROMIS.Lindau tada jau pats po masina ir ziurejau kiekviena varzteli.Nes meistrai ten du kurie dirbo tai SUDARANKIU SUDARANKIAI.Jiems kaimo tackos neduociau tvarkyti.Dar gi vienas is meistru pareiske,jei dabar sudejus sankaba bus kas nors gerai (dejo jau antra karta),trecia karta nebeardysiu ir nebetvarkysiu.Sakau ponas mielas,imsi ir tvarkysi dar simta kartu jei tik reikes,neuzteks simto,desi du simtus kartu.Tada nuo tu zodziu i mane ziurejo kreivai kol pabaige savo darbus,prie mano auto.
Dar apie ta elektrika.Kazkada skambinau i ta srota,budamas namiereikejo moldingu.Paskambinau tam sefui sakau kiek kainuotu E39 priekinio bamperio 2vnt moldingu ir numerio remelis.Sako pasuk kitu nr,(dave jis kita nr) ir paklausk ar turi.Paskambinau,is balso atpazinau,jog atsiliepe tas "elektrikas".Sakau turit E39 priekinio bamperio moldingu 2vnt faceliftui ir numerio remely.Sako jo turim.1vnt/150lt ir numerio remelis 80lt/vnt.Sakau aisku,ačiū.Skambinu vel tam sefui,sakau o kokia kaina tu moldingu ir numerio remelio.Sefas sako 80lt/vnt moldingai ir 30lt/vnt numerio remelis.Normaliai ka?AFERYSTAI!!!Manau yra ir daug daugiau zmoniu,kurie su jais buvo susidure,tik paprasciausiai sios temos nepaskaito.

As kai nuvariau masina jiems,buvau nuploves.O kai nuvaziavau pasiimti,buvo visa nuciupineta tepaluotais pirstais.Sako jei nori duok 30lt nuplausim.Sakau o kam ja plaut,kas nutiko?sako visa tepaluotais pirstais po remonto nusiciupinejo.As sakau o tai cia mano problema?imkit db savais pinigais ir plaukit.Tai skuduru nuvale ir tiek.Tada pasiemes masina gryzau namo.Praejo kelios dienos,kazko man reikejo is bardacioko pasiimti.Trukt uz rankeneles,o ji atrakinta (nuvariau uzrakintu bardacioku).Sakau ko jie cia galejo lysti i ta bardacioka.Isemiau visa papke ta odine kur servizo knygeles visos stovi,kur viskas apie E39 aprasyta.Knygeles yra baltos spalvos.Tai ju nuciupineta tepaluotais pirstais.Ko jie ten lindo?gal knygutej parasyta kaip kita sankaba ideti PO visu darbu nuvaziavau i "Alga auto",taip pat pasilaiciuose,tik zemynos 13.Paziurejo jie ten man viska.Sako kur cia dejai?sakau gabijos gatvej pozeminiuose garazuose.Sako ale radai kur det,AFERIUGOS ten dirba.Klause kiek mokejau.Atsakiau as jiems,sako mes daug pigiau butume padare ir geriau.Aisku pirma mintis kilusi liko tokia,jog kiekvienas servisas daro sau reklama ir "stuma" ant savu konkurentu,bet ne,jie (Alga auto) tikrai rimtas servisas.Ismano ka daro.Kainos didokos ten bet pasirinkimo yra ir niekas dvejopu kainu nesako kaip pas AFERIUGAS.Dar yra toks Martynas su jais dirba,man nuo jos viskas ir prasidejo.Imetu jo ir to sefo nr,kad nesusidurtumet su jais.

"Sefas" - 868514411.

"Martynas" - 867886067.

"Elektriko" - numeris toks pat kaip ir sefo,tik skiriasi vienas skaicius,tik nepasakysiu kuris dabar.(lygtais trecias skaicius).

Atsargiai su jais!

buvau irgi su jais susidure : nuvaziavau pakeist ismetimo kolektoriu, klausiu ar galima nuo E39 statyt, forume skaiciau kad galima, sako- NE. Pakeite man kolektoriu- paeme 700 uz kolektoriu, kazkam nueminejo turbina, laiko rankoje ir sako " turbinai tavo jau irgi galas ateina".... cia buvo spalio men. Visa ziema masina stovejo ir dabar - kovo menese vel reikia kolektoriu keist nes truko.... Tai iseina uz ~3 men to ju kolektoriaus laikyma sumokejau 700Lt Ir dabar nuveziau pas pazystama masina- sako dar at galvos vienas varztas sulauzytas- kur kolektorius prisisuka... Uz turbinos restauracija sumokesiu dar 1200 (as abejoju kad BMWeruse man kai keite kolektoriu mano turbina atgal idejo). Ziaurus dalykas tas BMWerusas....

StandartinėParašytas: 03 Bal 2012, 22:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Jie ten ir ardo bmwus tas bmwerus? Man atrodo is ju vairo komplekta pirkau, tai dar 2 kartus teko y vilniu vaziuot jo dasipildyt ir pakeist netinkamu daliu ir vistiek visko nedadave kas priklauso ir dar keli mazgai paiskejo jog blogi sudejus, bet jau 4 kart nevazevau pas juos. Ir siaip isimtas buvo labai netvarkingai, sveiku daliu beveik nebuvo.

StandartinėParašytas: 07 Geg 2012, 13:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
klp skoda servisas "hokla".
tiek isgirti buvo, tai nusprendziau paremontuoti auto ten.
pirmas dalykas, kad per 3 kartus uzsirasineti reikejo. kai skambinau, registravaus remontui, viska sivardinau, uzrase. veliau paskambinau patikslinti del atvykimo, paaiskejo, kad niekas uzregistruota nebuvo - uzregistravau dar karta, atvaziaves is naujo isvardinau ka tikrint, ka taisyti. padaryti vaziuokles patikra, pranesti kas blogai ir tai reikes keisti + suvedimas + rato permontavimas + st disko tekinimas (uz tai sake 50 LTL), patikrinti guolius.
2 vaziuokles gedimu (trauke, girgzdukas) neuzfiksavo (2 servisai uzfiksavo tuos pacius gedimus) - veliau teisinosi, kad ne ant stendo tikrino, tai ir galejo nematyti ir sake, kad jei nemate, vadinasi "dar viskas gerai, nebutina keisti". kai paklausiau del guoliu (nes apie juo nei zodzio), tai sako "pas tave padangos nudilusios netolygiai, del to uzia". uzia jau keleta menesiu, o tas padangas uzsidejes buvau tik laikinai - isvadas daro ne tikrindami, o paziureje i padangas. kai paklausiau, ar pagal padangas sprende, ar tikrino, pasake, kad "nu jo, prasukom, viskas gerai". o zinau, kad uzia priekinis vairuotojo puses.
masina atidaviau 1dieni (2dienis ne darbo diena). dirba iki 19val. 1dieni praleidau 1 skambuti 18:50. 3dieni po darbu skambinau , sako tau prisiskambint nejo niekaip, jau 1dieni buvo baigta ir galejai pasiimti.
zodziu pranesti, kad darbai baigti labai nesivargino. uzregistravus uzmirsta, kad uzregistravo, ar isvis niekas niekur neuzsiraso. disko tekinimas 50 LTL, bet sumokejau 100 LTL (dar nuemimas / uzdejimas atsirado). suvedimo nepadare, nes pagal juos, as nesakiau, kad jo reikia (kai atidavinejau auto, dar prie manes viska surasinejo ka reikia daryti).
nezinau, ar gerai, ar blogai dirba, nes nieko nepadare, bet kazkaip atmestinai ziuri i klientus ir neaisku kiek ten prirukes priemime sedi, nes nieko neprisimena, jam niekas nieko nesake. keistai chebra dirba...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 248 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery