Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Lie 2025, 15:14

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 239 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Vas 2012, 22:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.04.10
Amžius:
44
Automobiliai:
E38 740 M62 00'
man salta kratesi kol pasildavo iki darbines temp. pasilusi jau nebekratydavosi niekada, nei uzsalus siek tiek nei silta, tik ryte kai jau visiskai uzsalusi, tai keiciau ta membrana, kuria galima patikrint vienu paprastu budu, uzdegti skylute pirstu ir ji turi plerpsedama traukti ora, jei svilpia arba isvis tyli, gatava jau vadinas, man gal butu uzteke tik ta membrana pakeist, bet as visas tarpines kolektoriaus pakeiciau ir dangteliu, tuo paciu, daba jokiu pasipurtymu nera, liuks viskas. Pridursiu tai kad kai duju reduktoriaus membrana buvo gatava tai isvis vos uzkurdavau, patekdavo duju ir benzo tuo paciu, paskui uzkurus dirbdavo normele, pirma reduktoriaus seno rem komplekta sudejau , pasikeite nezymiai, paskui dejau visiskai nauja, tada dar pagerejo, paskui visi anksciau isvardinti darbai, isvis pasitaise, o ko tik nebuvau prisigalvojes, zvakes keiciau, nieko, paminkstejo zinoma variklio darbas, malonesnis toks pasidare, bet salta purtesi, paskui babinas jau galvojau keist, bet paskaitiunejau panasias temas ir isvada viena, kolektoriaus ir vakumo sandarumas, o tai padarius diagnostika rodo, LZ klaidu po 20-25 po nutrinimo ir vaziavimo savaite dvi, ant cilindru, tai vapse komedija, tai 1 ir 8 tai 2467, tai dar kitokia seka, visa tai nepatyre diagnostikai mato ir iskart zmogui keist LZ siulo, paskui zvakes, paskui babinas su pipkem ir t.t.
tai va tokia mano patirtis kolkas :wink:
jei tavo M62 variklis tai membrana pasakysiu kaina labai net nepadoriai atpigusi =D> as su akcija gavau uz 171lt. o jei nepaskubejei nusipirkt dar ir nezinai kokia skilute reik uzdengt kad ja patikrint , tai as irgi is Kretingos, prilek ir parodysiu, o tai ilga kelione taves laukia cia su musu krastieciais meistrais , isskyrus Klp. genijus kuriu irgi pora treta tik normalei supranta....

StandartinėParašytas: 26 Vas 2012, 00:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
aisku aisku :) pas mane M60. nuvariau ant prikolo ten i sventosios gatve kur daro diagnostika, kazkaip galvojau kad jis ten prades skiest kad ten tau viskas h***jai ir pns, bet nieko istikrino, iskart su pirstu kaip sakei uzciuope ta membrana ir kaip pipine baubt pradejo tai sako tau sita keist reikia, nes plysus yra, zvakes,zondai babinos viskas puikiai dirba, 20lt paeme, tai nustebino netgi, kazkaip per paprastai :D man tai kaip tik salta nesipurto( nes matyt apsukos nuo papsoso sukeltos ir nesijaucia, kaip nusileidzia taip jauciasi tokia vibracija lengva, o ant duju tai tiesiog atrodo islips tuoj, ne kiek vibracija kiek lingavimas su visa masina...ciut pakeli apsukas per kelis 100rph ir nebera lingavimo)

StandartinėParašytas: 26 Vas 2012, 14:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.04.10
Amžius:
44
Automobiliai:
E38 740 M62 00'
nu viskas lygiai tas pats, kol padsosas veikia nesijaučia ,kai paleidžia apsukas linguojas visa mašina, aš juokdavaus, sakau gėda prieš kaimynus, sėdžiu linguojuos mašinoj kaip vaikas :D keisk jei švilpia kaip pipynė, butinai keisk .
Tas Šventosios gatvėj protingas vyrukas, bet tai kai aš pas ji buvau man to jis nepasakė, matyt patirties igavo :-)

StandartinėParašytas: 26 Vas 2012, 15:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
gali buti :) dekui uz patarimus :)

StandartinėParašytas: 29 Vas 2012, 19:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
o del plysusios membranos auto gali valgyt 30ltr duju?

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 09:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.02.04
Automobiliai:
EX: E38 740i M62 '97 (Black - INDIVIDUAL)
EX: E38 730d `99 (Black - Full option)
EX: Mercedes benzW220 S320 `01 (Black)
Now: VW Golf IV (Mk4) 1.9 TDI 81 kW
Turiu tokia problema ant E38 4.4 stovi tiesiogines dujos ir paskutiniu metu labai pradėjo jos smirdėti. Tiesiogiai iš duslintuvo išmeta nesudegusi duju kvapa ir gan daug. Nesenai keičiau visus duju purkštukus, filtriukus, reguliavau. Padarė viską ką galėjo, bet vistiek pučia dujom per išmetima. Svarstau tokia problema, pas mane kažkas negerai su diafragma kogero reikia keisti nes pulsuoja variklis lyg oro perdaug gautų. Svarstau gal gauna perdaug oro , paduoda daugiau duju ar kažin kas ten darosi , nes ir sanaudos duju padidejusios...
Tai klausimas toks: Ar tai gali įtakot duju sklindima per išmetimą ?

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 11:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.04.10
Amžius:
44
Automobiliai:
E38 740 M62 00'
Hmmm... pas mane kai diafragma buvo kiaura, tai salone pajusdavau nesudegusiu duju kvapa, sake purkstukai gatavi/praleidzia, pakentejau kol pasikeiciau diafragma, daba neber to, budavo tik kai vejo nera , amus ramus oras, kazkaip po kapotu matyt susidarydavo debeselis nedidelis, ir patraikdavo per oro isiurbima i salona, daba kolkas nepajutau, tai gal tie purkstukai ir nepraleidzia, o ar gali but taip del diafragmos plysusios nzn..... bet pas tave per kamina, nu kesta, nesusiduriau dar su tuo..... o jei pulsuoja variklis, tai pasitikrink paciu paprasciausiu budu ta diafragma, kaip anksciau kalbeta, ir jei svilpia, tai keisk butinai......

Kregzdzius rašė:
o del plysusios membranos auto gali valgyt 30ltr duju?

Na del plysusios variklio membranos manau niekaip, del duju reduktoriaus membranos nesu tikras, nuotekis gal kur koks yra, purkstukai gali praleist, pabandyk sena gera buda , pripusk i slangas WD aisku uz filtro nuemes ne pries filtra, taip prasivalo purkstuki, jei jie dar veikimo galo nepriejo, daugiau tai manau reguliuot jas reik ir panasiai, nuvaziuok pas gera dujininka, autorate tie jaunuoliai geri yra, o geriausei manau "Galipejos" taxi garaze kur dirba tas vyrukas , visai salia mane,tas geriausei supranta ir patirtis pas ji jau nuo neatmenu laiku..... manau jis tikrai pasakys kodel 30L.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 11:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
tupas klausimas, iki siol ten bedos neturejau, bet manau kazkada tai ir pas mane ateis sita problema. gal kas galetu imesti kokia nuotrauka kur ta membrana yra ir kaip atrodo ? :D

as vis pro sita tema pro sali einu bet iki galo neisigilinu i klausima. kaip ji keiciama ? daug hemorojaus ?

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 11:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
49
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
jau pats nebepamieni ka esi rases? viewtopic.php?p=803648#p803648

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 12:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.04.10
Amžius:
44
Automobiliai:
E38 740 M62 00'
Paveikslėlis

Nu ti dajoooos :lol: :lol: :lol: =D> , 2 detale, pirkadamas ja , gauni visas reikalingas tas gumytes chuites, ir tarpine, siuo metu afigena akcija jos yra :wink:

Dar patarimas, apatinius varztus pasikeisti su paprastom galvutem, kitam gal but kartui, nes man meistras sake, kad ja gali pakeisti ir nenuemus isiurbimo kolektoriaus, bet tik viena beda, tie varztai yra sesiakampiai ar zvaigzdutes , gerai nepamenu, tai nepatogu, antra kart pasikeitus varztelius jau su paprastu raktu, zymiai lengviau pasikeis :wink:

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 12:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
DmK rašė:
jau pats nebepamieni ka esi rases? viewtopic.php?p=803648#p803648

tikrai neprisimenu, tiek tos infromacijos galvoje laikyti nera gerai, o dar kai tu temu n + 3 tai jau nebeprisimeni kur kas ir kada buvo.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 20:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
na tai jo man irgi smirda dujom gerokai, nesudeguses meta grynai, dujininkas sake greiciausiai purkstukai, bet pirma pasidaryk diagnostika sako, na suprantama pirma reik kad ant benzo idealiai dirbu, tada matysim kaip su tom dujom. sanaudos tai man konkrecios neskaiciavau, bet kokia 30ltr/100km kaip nieko jei nedaugiau, tiesiog kaip i kiaura baka pili, tai ant duju net nevazineju... brangiau uz benza gaunas. jo man kai diagnostika dare, sake eina nuimt ir nenuemus koliko, tik beda nepatogu,bet cia hui*e, esme buna prikepes jis ar ka + varztai grybiski, nesuprantu as bmw kam jie tiek tu zvaigduciu naudoja, kur reikia kur nereikia prigrusta, dukart atsuki jau zek keist reikia, jei isvis beatsuki,vienkartiniai zodziu...

StandartinėParašytas: 26 Kov 2012, 20:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.03.23
Amžius:
43
Automobiliai:
EX: E32 ;Lexus LS ;MB S320 ;E36 ;E38 M62 1997m
Nikas:
Dedeandrius
Sveiki,nu ir as pasiskaiciau čia jusu problemas,nes pas mane panasi problema,M62 variklis,ryte uzsivedu tai apsukos nukrenta iki 600rpm ir pradeda gest visa drebedama,pasyla tada apsukas laiko normaliai stabiliai,bet visa siubuoja net kalatojasi,tiek bendzu tiek dujom,vaziuoja idialiai,bet kur sustoji sankrizoj tai net pats drebet pradedi nuo vibracijos,dariausi sendien diegnostika,tai ismete klaida kad termostatas prasidares,ir daugiau jokiu klaidu,zvakes naujos babynos naujos,su duju iranga viskas tvarkoj pats dujinkas tai sureguliuota idialiai.Dariausi diagnostika per 3 programines irangas nu nera klaidu,o masina kalatoja ant laisvu,ritoj bandysiu darbe eterio pust aplik kolektoriu ir tas membranas,bet labai abejoju,nes krastoj buvau tai jie ten visa diena diagnostikas junginejo ziurejo ir nieko nerado,oro srauta pakeite ir rezultatu jokiu.Nu ritoj vakare parasysiu kaip man ten sekesi.

StandartinėParašytas: 26 Kov 2012, 21:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW
kokia cia masina ? jei E32 tai ten m60 o ne m62. nebent pats isidejai.

StandartinėParašytas: 26 Kov 2012, 21:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.03.23
Amžius:
43
Automobiliai:
EX: E32 ;Lexus LS ;MB S320 ;E36 ;E38 M62 1997m
Nikas:
Dedeandrius
E38 4litrai 1997m

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 239 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery