Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 17:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2070 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 138  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Sau 2012, 14:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
kai kam steptronikas gal ir reikalingas, cia nera ko gincytis, bmw siaip sau nebutu dariusi jo. bet deze be steptroniko finkcijos visu pirma turi S rezima, oi sukasi kaip bite jomajo net baisu buna :twisted: , cia viena, kita yra kickdownas, tai faktiskai ka ten makaluosi su ranka padarai pasuades knopke po pedalu nu ir jo yra 4.3.2.1 ar kaip ten, teko naudoti kelis sikius ziema lipant is pusniu neskubant. bet jokiu budu nieko nenoriu pasakyti pries steptronikus, daiktas gal ir neblogas bet retai kam reikalingas. galvoju jei steptronikas butu kaip opcija galejo kazkiek atpiginti auto be steptroniko.

Audriau as esu mates kaip vaziuoja gyvas m62b44TU, patikiek manim skirtumas daugiau nei akivaizdus, masina eina panasiai kaip 750. tikrai yra skirtumas, tik mes dazniausiai liginam teoriskai tvarkingas masinas o ne nudususias. na ir tas nudusimas kaip sakai nuo duju kaip cia pasakius. jau anti metai vazinejo o motras sukasi net geriau :D

StandartinėParašytas: 04 Sau 2012, 14:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.19
Automobiliai:
ex E38 730 94
ex E38 740i 96
MB CL500
Aha,as ir megstu S funkcija E38 :roll: ne tiek sukasi kiek riaumoja,draskosi, net ant sirdies gera buna :mrgreen:
skaiciaus 1 nera pas senus automatus,na bent jau mano abiejuose E38 ju nebuvo :D

Na as nemates,net nevaziaves su tuo facelift motoru,todel ir klausiu..
hm.. sakai geriau net? as duju nededu vien tam kad motoras nenudustu :/ pvz lyginant ml'a antra kur turejau,tai jame pusantru metu buvo dujos idetos (brc) ir as dar droziau tiek pat, tai jausdavos sioks toks skirtumas kai ant benzo persijungdavau,gyvesnis budavo,lengviau begedavos. Gal mitas cia kad duju traukos atima, bet kai planuoju E38 pasilikt kaip koki old school'a, nesinoretu kad dujos dabaigtu ji :D

StandartinėParašytas: 04 Sau 2012, 14:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nezinau, kaip pas tave ant S bet pas mane S rezimu motras sukasi netoli redlaino ir apsukos nekrenta, skirtumas AKIVAIZDUS, i sedine prispaudzia ir neatleidzia :twisted: .

kas liecia kopustus tai pasakysiu tik tiek - is saves neatimu malonumo vazineti, su tokia kubatura ir tokiomis sanaudomis butu siais laikais liudna, bet isidejus kopustus vos ne kas vakara galiu sau leisti iki Nidos nuvaziuoti kavos atsigerti grubiai atriant. eina kaip velnias o pinigu palieki kaip su 320d. antri metai jokio nudusimo, o po keliu patavrkymu isviso eina dar geriau nei nuo pirkimo :D , ir dar sy bei ta patavrkysiu. visdelto sena masina yra sena masina, duju nedeciau i koki e31 ar e24 o cia, gera sena masina, kodel gi nepavazinejus perpus pigiau :mrgreen: . jei yra noras diskutuoti toliau prasom i PM :!:

StandartinėParašytas: 04 Sau 2012, 14:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.04.10
Amžius:
43
Automobiliai:
E38 740 M62 00'
ot esu bmw vairuotojas, prisipazinsiu kad net nzn kad tas migtukas po pedalu permeta zemesne pavar :oops:
steptronike juk irgi sport yra, tai jooo M62 draskosi nervojasi kai ji ijungi :lol: :lol: :lol:
sendien dar isbandysiu kaip ta migtuka ten reik nuspaust, tik kad kelias nedulketu..... =D> :lol:

StandartinėParašytas: 04 Sau 2012, 14:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
kiek zinau su steptroniku paspaudus MIGTUKA isijungia S rezimas, kurio siaip paprastai kaip su senu automatu neijungsi.

StandartinėParašytas: 04 Sau 2012, 15:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.19
Automobiliai:
ex E38 730 94
ex E38 740i 96
MB CL500
Na pas mane irgi iki red lino sukasi.. As pirma karta ta mygtuka radau MB w140 ( S klase nuo 91 berods,liaudiskai banginis), mieste norejau lengvai aplenkt ir per stipriai gaza nuspaudziau ir pirma karta ta mygtuka paspaudziau,net issigandau :D galvojau kad turbina kazkokia isijunge :D kai ipranti tai viskas normalu tada atrodo..

StandartinėParašytas: 04 Sau 2012, 17:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.19
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E34 525 tds
E38 740i M62 '97
na pas mane steptronic deze, bet ijungus i S didelio skirtumo nepajauciu, siek tiek pasikelia apsukos ir begius ilgiau uzlaiko, duoda daugiau apsuku. Na aisku trauka pagereja, bet ne ant tiek kaip, kad kickdown paspaudus! O kas liecia manual begiu junginejima, tai siaip as ji podazniai naudoju ypac trasoje- palengvina bent jau man kolonu lenkima. Isimetu koki 3 begi ir nardau tarp visu masinu, ko negaletum to padaryti su kickdown, nes kiekviena karta reiketu ji jungineti, o ir siaip retkarciais norint greiciau ka aplenkti pats susimazinu pavara, tada ir tik suriaumoja motoriukas ir i prieki:D

StandartinėParašytas: 04 Sau 2012, 17:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
turiss11 rašė:
na pas mane steptronic deze, bet ijungus i S didelio skirtumo nepajauciu, siek tiek pasikelia apsukos ir begius ilgiau uzlaiko, duoda daugiau apsuku. Na aisku trauka pagereja, bet ne ant tiek kaip, kad kickdown paspaudus! O kas liecia manual begiu junginejima, tai siaip as ji podazniai naudoju ypac trasoje- palengvina bent jau man kolonu lenkima. Isimetu koki 3 begi ir nardau tarp visu masinu, ko negaletum to padaryti su kickdown, nes kiekviena karta reiketu ji jungineti, o ir siaip retkarciais norint greiciau ka aplenkti pats susimazinu pavara, tada ir tik suriaumoja motoriukas ir i prieki:D

jooo man irgi patinka šitas dalykas pas M60, taprasmę taip įdomiai, pirma suriaumoja (tipo nu gali pasiruošt) ir tada jau laikykis :D

StandartinėParašytas: 05 Sau 2012, 19:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
sickdog rašė:
kiek zinau su steptroniku paspaudus MIGTUKA isijungia S rezimas, kurio siaip paprastai kaip su senu automatu neijungsi.

ne

StandartinėParašytas: 29 Sau 2012, 23:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.13
Amžius:
32
Automobiliai:
E38 730 M57 '01
F10 530 N57 '11
Jacques rašė:
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/bmw-740/id-1927096

Kokios jūsų nuomonės apie šį variantą? Vertas tų pinigų ar reikėtų gerai pasiderėti? O gal kartais kas nors jau buvot apžiūrėjęs?

Sveikas,

buvau nuvažiavęs apžiūrėti šį 7er. Automobilis tikrai vertas prašomų pinigų - gausi komplektacija, salonas išsilaikęs idealiai, visa elektronika veikia, vienintelė bėda - kėbulo korozija, dėl kurios pardavėjas pasiruošęs kainą nuleisti atitinkamai kėbulo darbų remonto kaštais. Jeigu reikės nuotraukų su korozijos pažeistomis kėbulo dalimis, galėsiu persiųsti. Pavarų dėžė jau buvo tvarkyta (jeigu neklystu, jos el. dalis), o norint sužinoti tikrąją techninę automobilio būklę, būtų gerai apsilankyti servise.

willius528i rašė:
Dėl kažkokios panašios forumietis klausinėjo kas nuo jo "atėmė" per aukcioną su mušta užpakalis, o čia, gal tik man taip atrodo, kažkaip įtartina dešinės pusės galinių durelių ir kėbulo sandūra.

Aukcione buvo parduodamas kitas automobilis, priklausantis Lietuvos draudimui. Bet tavo įtarimai dėl galinių durelių ir kėbulo sandūros pasitvirtino - mano apžiūrėtame 7er yra nežymiai nubrėžtas galinis sparnas, kurį reikia tvarkyti.

O apskritai, jeigu nebūtų problemų su kėbulo korozija, šitas 740d būtų tikras saldainis. Mažai tokių išlaikytų ir originalių E38ų gatvėse.

Paveikslėlis

Komplektacija: viewtopic.php?p=1050296#p1050296

StandartinėParašytas: 30 Sau 2012, 23:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
o popieriai su atliktais darbais ir serviso knygos yra? nes tokia rida tokiam autostradu galiunui ko tais per maza atrodo..

StandartinėParašytas: 31 Sau 2012, 00:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.13
Amžius:
32
Automobiliai:
E38 730 M57 '01
F10 530 N57 '11
Le Dainius rašė:
o popieriai su atliktais darbais ir serviso knygos yra? nes tokia rida tokiam autostradu galiunui ko tais per maza atrodo..

Minėjo, kad yra. Pats jos nemačiau ir nevarčiau. O dėl ridos, tai ne visi per metus >20 tūkst. km nuvažiuoja. Sutinki?

StandartinėParašytas: 31 Sau 2012, 00:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
na siaip dauguma per metus 30-50tukst pravaziuoja.. bet buna isimciu kas net 10 t km neprasuka.. bet as kalbejau apie dauguma.. ipaingai apie vakaru europa..

StandartinėParašytas: 18 Vas 2012, 13:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.02.18
Automobiliai:
Mazda
Sveiki, turiu tokia tema pasvarstymui (naujos kurti nesinorejo). Lietuvoje bunu gal dvi tris savaites per metus visada nuomodavausi auto, bet nusprandziau, kad laikas butu savo nusipirkti tik vat vieni sako, kad supus ir neverta,turiu garaza ir visa nenaudojama laika ji praleistu ten. Zvalgausi E38 koky varikly patartumet tokiu atveju benzinini ar dyzelini. Auto bus ne su lt registracija taip kad TA nereikalinga. Kas gali buti negerai ilgai stovinciam automobiliui ir kaip ji taisiklingai palikti ilgam laikui garaze? ačiū uz pasisakymus.

StandartinėParašytas: 18 Vas 2012, 14:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.19
Automobiliai:
ex E38 730 94
ex E38 740i 96
MB CL500
Bent jau mano abu tureti E38 mego rudis, duru apacios, bagazines dangtis, renka rudis ;) pirmaji E38 ziemai buvau palikes garaze pozeminiam,tiesiog atvariau ir pastaciau, pavasari idejau akumuliatoriu,uzkuriau ir toliau vaziavau,kazkokiu problemu neiskilo man. Taciau apie koncervavimo budus kazkokius ypatingus, nelabai ka ir ismanau.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2070 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 138  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery