Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 13:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 106 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 23:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.13
Automobiliai:
BMW
beabejo,as irgi sutinku kad bmw inzinieriai tikri nevykeliai kad sumaste tokia abs sistema, isvis galetu nebediegti i naujus modelius apskritai to abs, nes visai nebereikalingas. tiesa, vis dar negaliu suprast kam jie itaise vairo stiprintuva, el. langus, el.sedynes, asc, airbag ir visus kitus navarotus jie tikrai visai nereikalingi. siulyciau parasyt issamia tavo atlikta statistika apie abs ir nusiust i bmw centra ,kad bmw inzinieriai ir visi kiti technariai atsizvelgtu i tai nes padare klaida tai idiegdami,beje juk esi gyvas pavyzdys kad zmones juk metais vazineja nesikeisdami elementariu davikliu (nors anaiptol masina islieka kaip lelyte) ir zmonems tiesiog to nereikia. ir plius pasiulymas kad busimiems individual klientams butu leistina issikomplektuot abs ir visus ten pdc,asc, airbag ir visa kas imanoma saugumui pagerinti.

StandartinėParašytas: 20 Sau 2012, 18:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.27
Amžius:
45
Automobiliai:
[E53] X5
[E46] 320d
Buival rašė:
beabejo,as irgi sutinku kad bmw inzinieriai tikri nevykeliai kad sumaste tokia abs sistema, isvis galetu nebediegti i naujus modelius apskritai to abs, nes visai nebereikalingas. tiesa, vis dar negaliu suprast kam jie itaise vairo stiprintuva, el. langus, el.sedynes, asc, airbag ir visus kitus navarotus jie tikrai visai nereikalingi. siulyciau parasyt issamia tavo atlikta statistika apie abs ir nusiust i bmw centra ,kad bmw inzinieriai ir visi kiti technariai atsizvelgtu i tai nes padare klaida tai idiegdami,beje juk esi gyvas pavyzdys kad zmones juk metais vazineja nesikeisdami elementariu davikliu (nors anaiptol masina islieka kaip lelyte) ir zmonems tiesiog to nereikia. ir plius pasiulymas kad busimiems individual klientams butu leistina issikomplektuot abs ir visus ten pdc,asc, airbag ir visa kas imanoma saugumui pagerinti.

as sakau tik apie abs ir manes neitikinsi.sakiau kad atsiras :^o kurie komentuos

StandartinėParašytas: 21 Sau 2012, 00:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.13
Automobiliai:
BMW
as jau susidariau savo nuomone kaip tu priziuri auto. tavo auto daryk ka nori, nors tu vietoj joniniu lauzo padek tu ta savo lelyte ir taves nieks neitikines, vienodai man. nenuostabu kad kai vaziuoji apziurinet tokias "lelytes", o ten medziais ir kerpem apauge mazgai visi. sekmes eksploatuojant. #-o

StandartinėParašytas: 21 Sau 2012, 01:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
Buival rašė:
as jau susidariau savo nuomone kaip tu priziuri auto. tavo auto daryk ka nori, nors tu vietoj joniniu lauzo padek tu ta savo lelyte ir taves nieks neitikines, vienodai man. nenuostabu kad kai vaziuoji apziurinet tokias "lelytes", o ten medziais ir kerpem apauge mazgai visi. sekmes eksploatuojant. #-o

nei tu žinai nei tu ką kaip jis ten ją prižiūri. nepatinka žmogui abs'as ir nenaudoja, jei tau vienodai tai išvis ko čia komentuoji. prasilenkę tavo žodžiai tamsta su pačio nuomonę :D :D
sorry bet daugelis čia keistai komentuoja, stumia stumia kažką nežinia ką, poto "man vienodai", "man neidomu", "tavo auto darai ką nori", nu tai ir be tu tuščių komentarų aišku, kad darys ką nori ir jam tuo labiau neidomu, kad jum vienodai :D :D
nepykit už OT bet nesusilaikiau nuo bukumo tiesiojoj, ačiū už supratimą.

StandartinėParašytas: 21 Sau 2012, 02:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.13
Automobiliai:
BMW
1. As ir nerasiau kad zinau kaip jis ten priziuri,tik susidariau nuomone. (esu jau susidures ne karta su tokiais paturbintais inzinieriais su savom teorijom)
2. Susidariau savo nuomone ir ja isreiskiau .
3. Nieks nieko nestumia, o jei tau kazkas vaidenasi, persizegnok.
4. Kiekvienas turi savo nuomone, mano yra vienokia, tavo kitokia, o ten trecio, ketvirto ir t.t dar kitokia. Vieniems abs sistema gyvenimus gelbeja, kitiems ji matomai nereikalinga.
http://www.bmw.com/com/en/insights/tech ... ystem.html

StandartinėParašytas: 22 Sau 2012, 23:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.27
Amžius:
45
Automobiliai:
[E53] X5
[E46] 320d
Buival rašė:

visisko kaimiecio nuomones :lol:

StandartinėParašytas: 23 Sau 2012, 00:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.27
Amžius:
45
Automobiliai:
[E53] X5
[E46] 320d
Buival rašė:
1. As ir nerasiau kad zinau kaip jis ten priziuri,tik susidariau nuomone. (esu jau susidures ne karta su tokiais paturbintais inzinieriais su savom teorijom)
2. Susidariau savo nuomone ir ja isreiskiau .
3. Nieks nieko nestumia, o jei tau kazkas vaidenasi, persizegnok.
4. Kiekvienas turi savo nuomone, mano yra vienokia, tavo kitokia, o ten trecio, ketvirto ir t.t dar kitokia. Vieniems abs sistema gyvenimus gelbeja, kitiems ji matomai nereikalinga.
http://www.bmw.com/com/en/insights/tech ... ystem.html

gaila niekaip nerandu youtubei filmuotos mediagos is laidos auksciausia pavara, kaip du visiskai nauji auto is gamyklos tik vienas su abs kitas be,slapiame kelyja yra isbandomi.isibegeja iki 120km/h ir stabdo,neatsimenu kiek ten metru stabdymo kelias bet tas su abs sustoja 2,3 metro toliau.taigi nevisada tavo dievinamas abs yra dievas.

StandartinėParašytas: 23 Sau 2012, 00:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.13
Automobiliai:
BMW
nu jo tik tiek kad tas su abs gales kontroliuot stabdoma automobili tarkim tarp kitu automobiliu, o tas be abs jau dulkins uzpakalius tiem kitiems automobiliems :) ir matai kak nekruti po bolshomu sciotu vistiek abs yra neveltui. galeciau ilgai ir nuobodziai cia sedet ir destyt, bet neverta. cia zinai tau be abs o man su abs o treciam tormoza pridumali trusy . vos ne tas pats kas vienas rekia man fwd geriau, o kitas rwd geriau. kiekvienam savo.

StandartinėParašytas: 23 Sau 2012, 00:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
tai su ABS visada bus ilgesnis stabdymo kelias, esme kontroliavime. su fura pries keleta menesiu pagavau kitos furos puspriekabe, na saule apsvitino i maga uzsiziurejau nu ir ka, rezultatas toks (pas mane ABS dege lempute), suregavau pakankamai laiku, 10cm kliudziau jo puspriekabes kampa ir nuplesiau keleivio puses kabina praktiskai.... o issukt tikrai galejau, beda buvo uzsiblokavusiuose ratuose, taip kad as tik uz ABS. beje tavo tie du metrai nuo to 120km/h tau nebent sutaupys isskelta bamperi, o ABS galbut net gyvybe. nes deja kliuti dazniausiai pamatai kai reikia extremaliai stabdyti toli grazu tie du metrai nieko nebeisgelbes kai dumais apsipyles kam i užpakalis sulysi. bet cia tavo pasirinkimas, kai pasimokysi suprasi.

StandartinėParašytas: 24 Sau 2012, 20:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.27
Amžius:
45
Automobiliai:
[E53] X5
[E46] 320d
Kregzdzius rašė:
tai su ABS visada bus ilgesnis stabdymo kelias, esme kontroliavime. su fura pries keleta menesiu pagavau kitos furos puspriekabe, na saule apsvitino i maga uzsiziurejau nu ir ka, rezultatas toks (pas mane ABS dege lempute), suregavau pakankamai laiku, 10cm kliudziau jo puspriekabes kampa ir nuplesiau keleivio puses kabina praktiskai.... o issukt tikrai galejau, beda buvo uzsiblokavusiuose ratuose, taip kad as tik uz ABS. beje tavo tie du metrai nuo to 120km/h tau nebent sutaupys isskelta bamperi, o ABS galbut net gyvybe. nes deja kliuti dazniausiai pamatai kai reikia extremaliai stabdyti toli grazu tie du metrai nieko nebeisgelbes kai dumais apsipyles kam i užpakalis sulysi. bet cia tavo pasirinkimas, kai pasimokysi suprasi.

gal butu jaigu butu,cia tik pasvarstymai.abs turi savu pliusu ir minusu tik vieni renkasi vienus pliusus kiti kitus.tie du metrai daug ka reiks jai tiesiai i subine kam lupsi.su abs dvigubai masina daugiau sumalsi.cia jai aisku manevruot nebus kur ir kaip.noreciau paziuret kaip tu ten butum ismanevraves tarp furu.isitikinimas tiktai.bet nieko galima ir pasvajoti kas butu jaigu butu.

StandartinėParašytas: 01 Vas 2012, 01:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.19
Automobiliai:
ex E38 730 94
ex E38 740i 96
MB CL500
Nu baikit tuos bairius..kaip gali buti abs blogas dalykas? nebukit tokie akli koncervatoriai..
Maziau kalbu daugiau darbu, vaizdine medziaga, lyginanti abs pries no abs: http://www.youtube.com/watch?v=ZD8krFh8IL4

StandartinėParašytas: 01 Vas 2012, 01:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Nu rymtai.
Vel sapaliones.
Tik vienas(geras) is 10 vairuotoju(paprastu) sustabdys geriau be ABS nei su ABS (paprasti)
Bet aisku, kad visi save skaito SUPER vairuotojais :)
Tad gerai, kad tas daiktas yra, plinta ir greit be jo neliks automobiliu.
p.s.as zinau tuos atvejus, kada ABS turi minusu, jei cia man kazkas prades aiskinti apie njuansus,
asmeninis vairuotojo stazas oficialus ir neoficialus sumoje 27 m

Tiesa tema ne apie tai, tad gryztam prie temos ;)

StandartinėParašytas: 06 Vas 2012, 11:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.01.07
Automobiliai:
BMW 730d E38
As keiciau tepalus savo bmw 730 d 1999m greiciu dezeje, tai uzsake tepalus tarpine karterio atrodo ir tepalo filtra tepalai buvo castrol pilnai sintetiniai tai sumokejau 690 su visu pakeitimu o keite siauliu ertona.Jokio skyrtumo nepajutau pakeitus viskas lygiai tas pats pries keitima viskas buvo ok ir po keitimo tas pats.

StandartinėParašytas: 11 Bal 2012, 17:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.12.28
Automobiliai:
740 95'
Sveiki. gal kas galit padet isspret beda. Mano bmw 740i 95m dingo atbulinis begis. visi kiti begiai veikia puikiai. Cia automatas.

StandartinėParašytas: 11 Bal 2012, 18:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.30
Amžius:
39
Automobiliai:
E90
Mb w211
Ex Golf mk5
Ex 38 740 M60
Ex 36 318is
Ex E34 525
Ex E30 324d Ex 318
bumer111 rašė:
Sveiki. gal kas galit padet isspret beda. Mano bmw 740i 95m dingo atbulinis begis. visi kiti begiai veikia puikiai. Cia automatas.

Daug temu apie tai :? reikia ardyt deze

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 106 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery